![]() |
Seninle çıkabilseydim ah keşkem ah keşkem
Elini tutabilseydim ah keşkem ah keşkem Kafelerde diskolarda ah keşkem ah keşkem Beline sarılabilseydim ah keşkem ah keşkem [Nakarat] Elimdeki sazım olsan ah keşkem keşkem Doya doya sevebilsem ah keşkem keşkem Kadehimde şarap olsan ah keşkem ah keşk.. Doya doya içsem seni ah keşkem ah keşkem Ah keşkem keşkem keşkem İçebilseydim keşkem Ah keşkem keşkem keşkem Çalabilseydim keşkem Saçlarına boncuk taksam ah keşkem ah keşkem Seni nazardan korusam ah keşkem ah keşkem Mutluluktan uçardım ben ah keşkem ah keşkem Sana bir kez dokunsam ah keşkem ah keşkem |
Hatıralar bir çığ gibi
Çöker akşamdan akşama Umutlar ters yöne kürek Çeker akşamdan akşama Ufukta kaybolur güneş Yalnızlığım dağlara eş Hasretin içimde ateş Yakar akşamdan akşama Kapanır bir bir kapılar Gözlerim hayale dalar İsmin dilimi parçalar Diker akşamdan akşama Kapımda gururun devi Talan oldu gönül evi Yokluğun kalbime çivi Çakar akşamdan akşama Hasretin kalbime çivi Çakar akşamdan akşama Ufukta kaybolur güneş Yalnızlığım dağlara eş Hasretin içimde ateş Yakar akşamdan akşama Kapanır bir bir kapılar Gözlerim hayale dalar İsmin dilimi parçalar Diker akşamdan akşama |
Allahım neydi günahım
Günahım neydi Allahım Dualarımda yalvarmıştım Onla olmaktı isyanım Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım Bitti dünyam ziyan oldum ziyan Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım |
Gönülden seviyorsun
Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş |
ayazdır geceler sarasan beni
kimsesiz yetimem bakasan beni uçurum başındayam tutasan beni yar beni beni severim seni günlerim ay oldu günlerim sene bekledim gelmedin canım bu sene ızdırap verirmi seven sevene yar beni beni severim seni atmak istesemde atamam seni satmak istesemde satamam seni korkarım bu sevda öldürür beni yar beni beni severim seni |
Elimde olsa hiç ağlar mıydım?
Elimde olsa bel bağlar mıydım? Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden içim kan ağlar, Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden, içim kan ağlar Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Elimde olsa hiç sever miydim? Elimde olsa dert çeker miydim? Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım |
Sevdim sevmedi gittim gelmedi
Harcama bu askimi dedim dinlemedi Kiymetim yokmus yarin gözünde Elveda bile demedin beni terk etti Suyun sesiydi Gülün rendiydi Aski yüreyimde her seyin üstündeydi Ellere kandi Kalbimi yakti Ben mecnundum o benim leylam olamadi Bende insanim güler aglarim Yüregin den yüreginden koparma beni Bende insanim güler oynarim Yüreginden yüreginden koparma beni |
Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam. Yanı başımda olsan da, Bir adım bile atmam. Kadrimi kıymetimi, Sana olan sevgimi, Bilmedin, bileceğin yok. Yalancı dostlarındam Elalemin lafından Geçmedin, gececeğin yok oysa aşk denen rüya sana yeter banada görmedin göreceğin yok umudun dualarda allah acır halime beni sana köle etmez Bu gönül az mı, Kahrını çekti? Bensiz aşkın neye yarar ki? Kaç kere kırdın, Yerlere attın? Yarılı kalbim affedermi? (2) sevgilim canım dedikçe kendini gizler oldun peşinden sürüklendim de çokmu değerli oldun bir aşk var birde aşık iç içe karma karışık senle hiç bir ilgisi yok neden baktın gözlerime neden yattın dizlerime bunlarında bedeli yok bu gönül azmı kahrını çekti bensiz aşkın neye yararki? kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affedermi? |
Beyaz gül kırmızı gül
Güller arasından gelir Yarim giymiş beyaz azya Cuma namazından gelir Ben o yarin sazıyam Sazıyam avazıyam Eli elimde olsun Dilenmeye razıyam Evleri göçtü neylim Köprüyü geçti neylim Yüzde dost kalpte hain Ben böyle dostu neylim |
Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi
Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım Bu canımı sen verdin benden almak istiyor Hor gören şu gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdüğün yetmezmi İyi niyet uğruna yaşıyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye değmezmi Elalemin lafından Geçmedin, gececeğin yok oysa aşk denen rüya sana yeter banada görmedin göreceğin yok umudun dualarda allah acır halime beni sana köle etmez Bu gönül az mı, Kahrını çekti? Bensiz aşkın neye yarar ki? Kaç kere kırdın, Yerlere attın? Yarılı kalbim affedermi? (2) sevgilim canım dedikçe kendini gizler oldun peşinden sürüklendim de çokmu değerli oldun bir aşk var birde aşık iç içe karma karışık senle hiç bir ilgisi yok neden baktın gözlerime neden yattın dizlerime bunlarında bedeli yok bu gönül azmı kahrını çekti bensiz aşkın neye yararki? kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affedermi? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:21 . |