![]() |
Kurtlar Sofrasinda Bir Güzel
Seni Aç Karnina Susuz Yerler Kolla Kendini üzme Sen Beni Acemistan Güzeli Gönlümün şekeri Canlar Mangasinda Bir Kader Hasret Yollarinda Bir Fener Yorma Kendini Al şu Sevgimi Acemistan Güzeli, Gönlümün şekeri Dalgalanmadan Durul Anlaşilmadan Yorul Bana Gel, Beni Sev Hazine Buldun Sen Yüreğime Kondun Gel Tenhalarda Yakalanma Aklimi Alma Yaralanma Aşk Kapanin Elinde Kaliyor Nasibini Alma Gel Yanima |
Ona şuna buna mı sormalı yani
Nasıl biter bu ayrılık hali Özledim biraz sokul bari Ufak bir öpücük kırma beni Azıcık aralasan ballı kalbini Oradan süzülür girerim içeri O gülüşün havalı gelişin Bilsen seni nasıl özlemişim Çiçek sermeli yollarına Türküler okunmalı deli deli Baharları getirmeli kış olunca İsmini yazmalı gökyüzüne Suların ateşlerin üzerine Sen benle ben senle delicesine Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Pek özledim yine gel Günler haftalar aylar geçti Haber yok artık dönmez dendi Ümidi kestim boynumu büktüm Günde belki bin kere öldüm Sensizlikten midir bilmem Kusura bakmasınlar gülemem Dönüp dönemeyeceğini bilemem Ama bu kadar naza da hiç gelemem Çiçek sermeli yollarına Türküler okunmalı deli deli Baharları getirmeli kış olunca İsmini yazmalı gökyüzüne Suların ateşlerin üzerine Sen benle ben senle delicesine Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel Tak etti canıma e gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Pek özledim yine gel |
Demedi Deme
Seni melek gibi Emret kölen gibi Kötülükten korurum Kendi canım gibi Yeni bebek gibi Hayatımı adarım Bekledim bekledim Kötümü ettim Bekledim bekledim Fenamı ettim Sen beni tanımamışsın Beni kalbine hiç yazmamışsın Sen beni tanımamışsın Beni ömrüne hiç yazmamışsın Kenan |
Demedi Deme
gemi yakıldı dönüş ümidi hayal oldu zaman daraldı kalbimin anlamı yazık oldu yeri dolmadı nefes almadan o sesi duymadan yapamam ki vücut iklimimin kimyası dünyayı ters yüz eden kadın hayatımın manası bende gizli bende saklı sorma kimdiye sorma sensin bir daha sorma sorma kim diye sorma o sensin bir daha sorma |
sımsıkısıkıkumralım
yalnızdım bunca yıldır yalnızdım görmedim ki sımsıcak aşkı sevgi telaşını çılgın aşkını çaldın sen büyük bir parça kalbimden ağlama sana kızan yok ki tatlım gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni al gönlüne yine deli gibi yor beni muhabbet olsun gönüller coşsun(4) biliyorum istiyorum seviyorum ölümüne sev yeter yalnızdım bunca yıldır yalnızdım neler gördüm saçma sapan aşklar yalan itiraflar hep sahte duygular ah bilsen kaç zamandır gönüllüyüm kendimi sana adadım ben artık gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni al gönlüne yine deli gibi yor beni muhabbet olsun gönüller coşsun(4) biliyorum istiyorum seviyorum ölümüne sev yeter ki beni iste sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni al gönlüne yine deli gibi yor beni muhabbet olsun gönüller coşsun(4) biliyorum istiyorum seviyorum... |
Yolun düşer meyhane üstüne
İçtikçe aklıma sevgilim gelir Silsem gözlerimi kurusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir Nerde sevdiklerim hani sevenler Aglatıyor benı acı gerçekler Btmiyor isyanlar bitmiyor suçlar İnliyor başımı vurdugum taşlar İhtiyar olmadan agardı saçlar Kar beyaz saçımı yalasım geliyor Görüpte bilmeyen deli sanıyor Bilmesler dermansız yaranm kanıyor ben mazımi mazim beni arıyor ölmeden mezara gidesim gelir nerde sevdiklerim hani sevenler aglatıyor benı acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurdugum taşlar ihtiyar olmadan agardı saçlar kar beyaz saçımı yolasım geliyor |
Bu dünyada, senden gayri
Başka kimim var Sana gelen, bana gelsin Gadan ben alım Bir allahım, birde sensin Beni yaşatan Sana gelen, bana gelsin Kadan ben alım Bu kar boran, yaz'a döner Acılar tükenir, biter Sil gözünü ağlama, yeter Sana gelen, bana gelsin Kadan ben alım Ağlama, ağlama, ağlama Sus, ağlama Senden gayri, gidecek Bir yerim mi var Ferman eyle, bu gönlüme Kadan ben alım Bir allahım, bir de sensin Başka kimim var Sana gelen bana gelsin |
hayat kısa zaman geçer gülmeden
bir kez olsun muradıma ermeden ölecegim senden haber gelmeden sızlatma beni ne olur aglatma beni hayalin gözlerime hep ışık saçıyor sözlerin kulagımda dertli dertli çınlıyor yüregim bu acılarla yıkılmadı yıkılmıyor yalnız o gözlerin beni hep aglatıyor yalnız o sözlerin beni hep aglatıyor duygularım dönüyor hep sana dogru ellerin tutunacak dallarım oldu seninle olmak bana mutlulugun yolu sızlatma beni ah ah ne olur aglatma beni hayalin gözlerimde bir yere bakmam nafile görmez başkasını gözlerim istersen sor kalbe ister benden uzak ol istersen bana gelde ben severim seni yeterki bana sevde yeterki sevde |
Seninle ilk bakışmamiz var ya
Bir anda vurulmuşum ben sana Seninle ilk tanışmamız hani Bir anda tutulmuşum ben sana Hiç böyle sevmemiştim kimseyi Yemin ediyorum Hiç böyle hissetmedim kendimi Seni seviyorum yemin ediyorum Ağlıyorum kahrımdan Yanıyorum bağrımdan Seviyorum bu canımdan Digel le Allah'ın için Gülmüyor bu gözlerim Tutmuyor ki dizlerim Çekilmiyor hasretin Digel le |
Ağrı dağın eteğinde
Uçan güvercin olsam Türkü olsam dillerde Diyar diyar dolansam Başımdaki sevdayı Karlı dağlara mı yansam Bu bendeki aşk değil cano cano Söyle bana nere gidem Oy ben nidem nasıl edem Başım alıp nere gidem Bu bendeki aşk değil cano cano Söyle bana nere gidem Sen orada ben buda başım yine belalarda Koyma beni buralarda cano cano Söyle bana nere gidem Başındaki sevdayı... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:39 . |