![]() |
Sesin Ruhumda Bebek Teni
Sözün Kalbimde çiçek Seli Lanet Olsun Yokluğuna Hasretim Hiç Bitmedi Utanç Olsun Dudaklarima Sensizliğim Hiç Geçmedi Cennetlerin Peşinden Gitmedim Giden Seni Tutup öpmedim Ceza Olsun Yalanlarina Sensiz Kalan Yillarima Ani Olsun Kadehime Manasiz Zevksiz Geceme Kadinim Gitme Kalbimi Terketme Yalanim Olur Hep Kalp Kirişim Her Can Yakip Ağlatişim Eriyorum Aşkindan Kiyamam Sana ölümüm Olur Her Sert Bakişin Her Göyaşin Ağlayişin Eriyorum Aşkindan Kiyamam Sana |
Her dokunuş bir ateş ellerimde
Aşk acının soluğu yüreğimde Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardından iz bırakıp Kara çiçeğim Yaşamadığım çırılçıplak duygularım Kara çiçeğim Yok olup giden sevda baharlarım Kara çiçeğim Gün yüzüme değmedi gecelerce Yol vaktidir düşerim hüzünlere Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardında iz birakıp |
Anilar ıç çekıyor
Vicdansiz zamana Yaralar ıç kavuruyor Dermansiz acilarla Karalar aklaniyor Su gıbı temızlenıyor Dünyada senin gibi Melek yok gönlüm biliyor Yalandan kağit gemı boğuşuyor dalgalarla Boşuna bu çaba boşluğunda Yalandan çocuk gibi kan ağliyor çareler Boşuna bu kaza bu elveda Kanadi yaralım canimi alanım Benı yerden yere vur ama gıtme yanarım Yaramı saranim günümü yazanım Tadım olmazsa eğer yaşayamam kaçarim Kalmam kıraci bu dünyada Sebebim yoksa gülenim çoksa Sevenim yoksa |
gül geç sen
sev kaç yine sen ümidimi kardan kavur yak bile kustan kalbim komadan hep ucsun yuvasiz kalsin defalarca maskem yine boyansin neseyle kalemim zindaninda hep güzeller yaslansin kaç kere agladim yüregime karalar bagladim vazgeçtim canimdan ben sana kiyamadim hançeri sapladim yüregime yaralar bagladi yer sahit,gök sahit son günüm |
Aşk aşk diye yollara düştüm
Gitme seninle gelemem artık Acısı tarifsiz hallere düştüm Her yolun sonunu bilemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık Topaldır yürümez bahtımın atı Kimi sevsem yüreği kayadan katı Beni bir hiç eden sensiz şu hayatı Sevmek istesemde sevemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun |
Güzeller içinden bir seni sevdim
Kalbimi sana, bir sana verdim Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek Felekten bir gece çalsa Tir tir edip söylenmesen Kan ter içinde eğlensek Son gülenin hatrına Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek Felekten bir gece çalsa Tir tir edip söylenmesen Kan ter içinde eğlensek Son gülenin hatrına Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim Bilmez olaydım, sevmez olaydım Görmez olaydım o güzerl gözlerini Güzeller içinden bir seni seçtim |
Çok karanlık geçti yoksun
gözyaşına ihtiyacım var benimki tükendi paylaşacaktık her şeyi yalancı acım tükenmek bilmiyor gücüm dayanmaya yetmiyor sevgi ufkumu göz görmüyor çılgınsın sen harcıyorsun harcıyorsun bal gibi biliyorsun sevmiyorsun çünkü sen bencilsin ....hainsin günah değil mi bana? Yazık değil mi bana bu kalp sözüne feda delilik etme bize kıyma günah değil mi bana yazık değil mi bana hakkimi çalma ama sen yine sevme ben yeterim senimi benden alma beyaz kadehlerin içinde balık olmak değil |
Yalnızım tekten yalnızım
Suç benim seni gönlüme yazmışım Dargınlarda ben,başrollerde sen Yağmursuz yarınlarda ıslanmışım Yüzüne bile bakmam Bana dönme sakın Elini bile tutmam Geri gelme sakın Ex aşkım bana neler ettin Bu ömrü bana zehir ettin |
Neden gittin gönlümün dermanı nefesim
Kalbim kimsesiz kaldı Mühürlenmiş gözlerimi bakir sevdamı Bir kalemde harcadın gitti Yeni yıla yalnız nasıl gireyim Koca bir yıl aşksız geçer mi? Neden bitti inandığım her güzel şey? Fikrim sahipsiz kaldı Göre göre üstüne gittiğim her yanlışın Altından bin doğru çıktı Yeni yola yalnız nasıl gireyim İnananlarım tarihte kaldı En zor anım o son bakışım Yarım kaldı sensiz hayatım Bütün arzum seni kazanmaktı Gecenin en karanlık anında bile Bir ümit vardı |
Hayal kaharamanım dün öldü
Süpermen yokmuş Adem Havva Kerem Aslı Gerçekten zormuş Sağolasın acı çekmek bu muymuş Varolasın yalanın gibi kaybolasın Mutlu olasın çocuğunuz bile olsun Ne acı yedek kalmak bu muymuş (2 defa) Yalan söyledin yazıklar olsun En bensiz günün kutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz yılların mutlu olsun (2 defa) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:21 . |