![]() |
(Gönülden sevenlere ithafen) Gözlerime bakarken teselli ederdin beni sevdigini söylemeden mesud ederdin beni sevdigini söylemeden mesud ederdin beni bana bakan gözlerin simdi cok uzaklarda bana bakan gözlerin simdi cok uzaklarda kaderimle basbasa birakiverdin beni kaderimle basbasa birakiverme beni simdi teselli ben söyle nerde bulayim hasretin var icimde nasil mutlu olayim al bu Hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden perisan olmayayim nerede eski günler gelde sevindir beni ben sensiz yasayamam severek öldür beni ben sensiz yasayamam severek öldür beni bana günah degilmi hasrettenmi öleyim bana günah degilmi hasrettenmi öleyim al bu hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden derdinden ölmeyeyim sensiz teselli ben söyle nerde bulayim hasretin var icimde nasil mutlu olayim al bu hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden derdinden ölmeyeyim |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayat bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadışım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep keşke diyip durdum, Her yeni başların sonunda yine aynı kelime Keşke, Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar Evet kapatmış kalbimin kapılarını Ama sora sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demicem Yıllar sonra senin için sölediğim tek şey İYİKİ olacak Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi .. |
..::Ne Oldu Can - Kayahan::..
Sen canımsın zulmetme kalbime, Gel bir görsen acırsın halime, Ah gözünden düşmüşüm ben niye? ~ Gel gecikme bu ahir ömrümde, Gel gün gelir ağlarsın kabrimde, Ah gözünden düşmüşüm ben niye? ~ Ne oldu can ne oldu onca yaşananlar? Ne oldu can şimdi nerdesin kimlerlesin? Hani senin cananın bendim??? ~ Ne oldu can ayrılmazdın bir an yanımdan? Ne oldu can bensiz bir yerlere gitmezdin? Şimdi esen yellerde misin??? ~ Ben herşeyimi sana verdim, Yollarına canımı serdim, Öyle bir sevdi ki bu kalbim, Unutmaz artık bir an seni, Öyle bir sevdi ki bu kalbim, Yaşatmaz artık sevdan beni.. ~ Ne oldu can sen evimin pembe gülüydün? Ne oldu can şimdi başka evlerdeymişsin? Duydum ki unutmuşsun beni.... Öyle mi can? |
Kaç yıl geçti aradan
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı grup hepsi . |
Bin cefalar etsen almam üstüme oy Gayet şirin geldi dillerin dostum oy Varıp yad ellere meyil verirsen oy Gış ola bağlana yolların dostum dostu İlahi anmaya yardan ayıran oy Bahçede bülbüller ötüyor uyar oy Kula gölge ise Allaha ayan oy Senden ayrılalı gülmedim dostum dostum Pir sultan abdalm gülüm dermişler oy Bu şirin canıma nasıl kıymışlar oy İsterisem dünya malın vermişler oy Sensiz dünya malı neylerim dostum dostum |
Yine de sen son sevdiğim Uğruna sevgiler aşklar tükettiğim Yine de sen tek bildiğim Yollarına aşk tohumları serdiğim Bu can buna hayran Sevişine kurban Alıştırmasaydın insafsız Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Senin ilacın bil ki bende sevgilim Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Benim ilacım bil ki sende sevgilim Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana |
Kimseleri görmedi kördü deseler,
aklini seninle bozdu deseler, hep seninle yasadi, öldü deseler, inan sevdigim inan az olur, az olur sevdigim inan az olur. Iki elin kanda olsa da gel, ecel bize pusu kursa da gel, korkma tanrim sevenleri korur, sevenlerin dualariyla gel. Tarif etmek imkansiz sende olani, Bir Allah, bir de sen, bir ben bilirim. Günün her saatinde, ask vaktinde, Gecenin her aninda ask vaktinde, Cagirirsan kosarak sana gelirim, Herseyi birakip sana gelirim. Iki elin kanda olsa da gel, ecel bize pusu kursa da gel, korkma tanrim sevenleri korur, sevenlerin dualariyla gel. |
Iki elin kanda olsa da gel,
ecel bize pusu kursa da gel, korkma tanrim sevenleri korur, sevenlerin dualariyla gel. güselmiş ;9 |
Neden beni kimse anlamıyorki
Sadece mutlu olmak istiyorum Çok şeymi istedim ben bu hayattan Ağlamadan gülmek istiyorum Çok şeymi istedim ben bu hayattan Ağlamadan gülmek istiyorum Bu hayat çok yordu beni Yaşamaya gücüm yok Vefasızlar buldu beni Aşktan yana şansım yok Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar Etrafımı sarmış her türlü insan Tutamaz elimden birgün yıkılsam Uğrunda ölürdüm o aşkı bulsam Kaybetmeden sevmek istiyorum Uğrunda ölürüdüm o aşkı bulsam Kaybetmeden sevmek istiyorum Bu hayat çok yordu beni Yaşamaya gücüm yok Vefasızlar buldu beni Aşktan yana şansım yok Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar |
Güneşe de heves dolu banane bundan
Bak ben yine yitik ziyan kederlerdeyim Sevdim sevdim sevilmedim gülemedim ben Şimdi aklım nerelerde ben neredeyim Ağla ağla gözbebeğim Ağlamaya domadın sen Oda gitsin sen tükenme Zaten mutlu olmadın sen Gün derdine ağıt oldum sanane bundan Sen şüphesiz sorumlusun yine yarından Ne anadan güldüm nede ozalım yardan Sen küçüksün derdin büyük koca dünyadan Ağla ağla gözbebeğim Ağlamaya domadın sen Oda gitsin sen tükenme Zaten mutlu olmadın sen |
Yoluna çıkmaya cesaretim yok
Her halin yolumdan döndürür beni Şöyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarım alevsiz..söndürür beni Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsam içimden atamıyorum Aşkın hasretinde öldürür beni Belalım benim Ah bu gönlüme belalım benim Kurtulamam derdinde Günahlarından Belalım benim Günahların boynuma Belalım benim |
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına |
Alla beni pulla beni al koynuna yar
Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Senin için dağlar deler yol açarım yar Senin için denizleri kuruturum yar Senin için gök kubbeyi yerlere çalarım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Dağlar taşlar uçan kuşlar senin olsun yar Deniz derya gökler hep yerinde dursun yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Saçlarına yıldızlardan taç yapayım yar Bir nefeste güneşleri söndüreyim yar Çıra gibi uğrunda ben yanayım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Yıldızlar yerinde güzel bırak dursun yar Saçlarımı ellerinle okşa yeter yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Rüzgar olup ince beline sarılayım yar Çimen olup ayağına serileyim yar Sürme olup gözlerine sürüleyim yar Canım iste canım bile sana kurban yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar |
Dilerim tanridan, gülmesin yüzün
Gönlüne eş olsun, dert ile hüzün Huzura ermesin, benliğin özün Benden başkasini, seversen eger Özleyen arayan, soran olmasin Acilar bitmesin, çilen dolmasin Gönül yaralarin, deva bulmasin Benden başkasini seversen eger Sevgiden şevkatten, mahrum kalasin Eşinden dostundan, hep ah alasin Cennetten kovulan, tek kul olasin Benden başkasini, seversen eger Özleyen arayan, soran olmasin Acilar bitmesin, çilen dolmasin Gönül yaralarin, deva bulmasin Benden başkasini seversen eger |
Eğer ölürsem buralarda
Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah aşıklar koklasınlar... |
Neden saçlarin beyazlami
s arkadas Sana da benim gibi çektirenmi var Görüyorum ki hergün meyhanedesin Yasamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert, ben ona mutluluk verdim Yillarca soruyorum bu soruyu kendime Bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim Yillarca soruyorum bu soruyu kendime Allahim bu dünyaya ben niye geldim |
Canlanıyor Gözlerimde Yaşananlar Ecel Gibi
Büyüdükçe Aşkın Bende Yığılır Cığ Misali Avutmuyor Birtek Resim Bitirmiyor Hasretini Uykular Haramdır Bana Duymadan Nefesini Doğmuyor Sensiz Güneşim Sabahlarım Hep Karanlık Anlıyorum Geçte Olsa Dönmeyeceksin Artık Ateşlerde Yanacağim Sensiz Deli Olacağim Koydun Beni Bir Başıma Nasıl Dayanacağım Kurşun Aşkın Silahında Vurdun Beni En Sonunda Kuruyan Topraklar Gibi Susadım Sana Çıldırıyorum Bir Anda Aklım Başımdan Gidiyor Zindanım Da Yüreğim Senden Kurtulamıyor Öyle Kolay Unutulmak Gönlüme Çok Zor Geliyor Kahretmek İstiyorum Bir An Dilim Susuyor Doğmuyor Sensiz Güneşim Sabahlarım Hep Karanlık Anlıyorum Geçte Olsa Dönmeyeceksin Artık Ateşlerde Yanacağim Sensiz Deli Olacağim Koydun Beni Bir Başıma Nasıl Dayanacağım Kurşun Aşkın Silahında Vurdun Beni En Sonunda Kuruyan Topraklar Gibi Susadım Sana |
kadir,kiymet bilenlere gitsin onlar kendilerini bilirler;)
ayrilik atesden bir gömlek.... Onur san |
Yoksun yine varlığım sürünüyor
Sensizliğim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu acıyı saklıyor Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Seni son gördüğüm yerde yıllar sonra O gün geldi yine aklıma Bu kez bir elimde kızım içimde fırtına Göçüp gittiğin o yolda Sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım Gel gör ki ben hala yokluğuna alışamadım Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek Bu aşkı bertaraf etmek Bu kez sana söyleyecek ne çok şey vardı İsterdim bak unutmadım demek Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Bugün doğum günün yanında değilim Bu yüzden hiç iyi değilim Yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim Üstelik bir kızım var evliyim Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Sen varmışsın gibi Her gece ışığı kapatmadım Hastayım hiç kimse bilmiyor |
Yaniyorum Dostlar
şu Siralar Efkarim Var Kiyamam Ağlama Karalari Bağlama Geçer Bu Da Geçer Umuduna Darilma Insaniz, Arada Bir Dengemiz şaşabilir Akil Başa Dönünce Yine Sevgiye Eğilir Arada Bi Ben De Kadere Küsüyorum Esip Savurup Mangalda Kül Birakmiyorum Arada Bi Bile Bile Aşki üzüyorum Yeniliyorum Kendime Kabul Ediyorum Yaniyorum Dostlar şu Siralar Efkarim Var Içimde Mahzun şimdi Hüzünlü, Acili şarkilar Bir Damlayim Okyanusunda Kum Tanesiyim Kiyinda Unutma Ki Bu Gönül Divanen Aslinda Insaniz, Arada Bir Dengemiz şaşabilir Akil Başa Dönünce Yine Sevgiye Eğilir |
hep seni düşünüyorum...
aklımla saklayıp,kalbimle buluyorum istemekten vazgeçemiyorum! geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum kalktığımda yoksun yine... dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsun! hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz gel kendinide al bu benliğimden hiç birşeyim kalmasın .....offf hiç birşeyim kalmasın! hep seni düşünüyorum... aklımla saklayıp,kalbimle buluyorum istemekten vazgeçemiyorum! geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum kalktığımda yoksun yine... dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsun! hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz gel kendinide al bu benliğimden hiç birşeyim kalmasın .....offf hiç birşeyim kalmasın! |
Aciya Gülmek...
Öpüyorsam ayrılığı gözünden
Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Görüyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Meğer ne yalnızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Karşılıksız sevebilmekse sevda Gerçek seven küle dönmüş her çağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Seydunayım gebermişse kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin |
Yaban gülüm açma yarinden uzak
Goncaların zamansız dökmesin yaprak Gözden uzak olan gönülden ırak Olmuyor sevda çekiyorum bak Yaban gülüm yurdun olmasın dağlar Gel benim gönlümde dört mevsim bahar Yaban gülüsün sen yarin yarim güller tez solar Bağrımda aç dünya durana kadar |
Çırpınıp Da Şan Ovaya Çıkınca
Eğlen Şan Ovada Gal Acem Gızı. Uğrun Uğrun Gaş Altından Bakınca Can Telef Ediyor Gül Acem Gızı. Seni Seven Oğlan Neylesin Malı, Yumdukça Gözünden Döker Mercanı. Burun Fındık Ağzı Gahve Fincanı, Şeker Mi, Şerbet Mi Bal Acem Gızı. |
Siyah Saçım Dolam Dolam
Boynun Da Kurbanın Olam Eğer Başka Yer Seversen Bu Ellerde Nasıl Duram Sivas'ın Yollarına Çıkayım Dağlarına Bırak Ben Beni Vuram Ölüm Gitmez Zoruma Selvi Boylum Salında Gel Bir Bakışın Ömre Bedel İkimizi Ayırdılar Kör Olası Zalım Kader Sivas'ın Yollarına Çıkayım Dağlarına Bırak Ben Beni Vuram :p :p |
Ulu Dağlar Gibi Kar Olan Başım
Gözlerimin Yaşı Sel Değil Ya Ne Hep Kalkıp İniyo Bu Zayıf Düşüm Beni Taşa Tutan El Değil Ya Ne Hey Dost Hey El Değil Ya Ne Beni Taşa Tutan El Değil Ya Ne Sorsam Ki Varmıdır Toprağın Dili Yağmurun Yağışı Çamurun Mili O Nedir Ağlatır Şeyda Bülbülü Baharda Açılan Gül Değil Ya Ne Hey Dost Hey Dost Gül Değil Ya Ne Baharda Açılan Gül Değil Ya Ne Fasl-I Muhabbeti Bana Yetiren Ulu Divan Kurup Hakka Götüren Cümle Müşkül İşlerini Bitiren Edep Erkan İle Yol Değil Ya Ne Hey Dost Hey Dost Yol Değil Ya Ne Edep Erkan İle Yol Değil Ya Ne |
Ekin Ektim Çöllere De,
Yoldurmadım Ellere. On Beşinde Yar Sevdim De, Sevdirmedim Ellere. Çıt Çıt Çıt Çıt Çetenede, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Ekin Ektim Gül Bitti De, Dalında Bülbül Öttü. Ötme Ey Garip Bülbül De, Yarim Aklıma Düştü. Çıt Çıt Çıt Çıt Çetenede, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Ekine Firaz Derler De, Güzele Beyaz Derler. Her Kime Derdim Yansam Da, Yana Yana Gez Derler. Çıt Çıt Çıt Çıt Çetenede, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. |
Odam Kireç Tutmuyor (Öf Aman)
Biraz Kum Katmayınca Gönlüm Rahat Etmiyor (Öf Aman) Yare Laf Atmayınca Haydi Yarim Evde Misin Evde Misin Silinmeyen Camlara Perde Misin Odam Kireçtir Benim (Öf Aman) Yüzüm Güleçtir Benim Hangi Taşa Sarılsam (Öf Aman) Emeğim Boştur Benim Haydi Yarim Evde Misin Evde Misin Silinmeyen Camlara Perde Misin |
Rodop Dağları (Be) Pakize'm Çiçek Döşeli
Pakize'm Bahçeleri Mor Menevşeli Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Engindir Engin Benim Gibi Delikanlı Zengindir Zengin Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Sıra Mı Sandın İkimizin Sevdasını Kara Mı Sandın Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri |
Pencereden Taş Gelir (Ay Beri Bah Beri Bah)
Ela Gözden Yaş Gelir (Dön Beri Bah Beri Bah) Seni De Mene Verseler (Ay Beri Bah Beri Bah) Allaha Da Hoş Gelir (Dön Beri Bah Beri Bah) Pencerenin Milleri (Ay Beri Bah Beri Bah) Açılıptır Gülleri (Dön Beri Bah Beri Bah) Adamı Yoldan Eyler (Ay Beri Bah Berf Bah) Yarın Şirin Dilleri (Dön Beri Bah Beri Bah) Nanay Nanay Naz Hanım (Ay Beri Bah Beri Bah) Çık Ayvanda Gez Hanım (Dön Beri Bah Beri Bah) Eziz Gonah Gelmişem (Ay Beri Bah Beri Bah) Şeker Şerbet Ez Hanım (Dön Beri Bah Beri Bah) |
Dost Dost,
Şah-ı Merdan Coşa Geldi Sırrın Aşikar Eyledi Yağmuru Yağdıran Benim Diye Adem'e Söyledi Ol Demde Şimşek Balkıyıp Yedi Sema Gürledi Hem Sakidir, Hem Bakidir Nur-i Rahman'ım Ali Yetiş Carımıza Kurtar Medet Mürvet Ya Ali Dost Dost, Kün Deyin Kün Deyince Var Eyledi Onsekiz Bin Alemi Hem Yazandır Hem Bozandır Levh-i Mahvuz Kalemi Küllü Dertlerin Dermanı Yaraların Melhemi Hem Sakidir, Hem Bakidir Nur-i Rahman'ım Ali Yetiş Carımıza Kurtar Medet Mürvet Ya Ali Dost Dost, Sefil Alim Akıl Ermez Hikmetine Ali***8217;nin Sarraf Olan Kıymet Biçer Gevher İle Lalının Nice Aşığa Maşuk Oldu, Aklın Aldı Delinin Hem Sakidir, Hem Bakidir Nur-i Rahman'ım Ali Yetiş Carımıza Kurtar Medet Mürvet Ya Ali |
yeter yaa 10 msj ı doldurmuşsun yeter artık :D
|
Al***305;nt***305;:
|
Adaletsiz Seçim !!!!
Dünyada inanmazdım biteceğine :( :(Beni böyle bırakıp gideceğine Şarkıların günahı yok Acıtan sensin içimi Hangimiz istedi söyle Bu Adalesiz Seçimi Hayalim kırılınca İmkansızı umunca Korkular gerçek olunca Gözyaşım kurumuyor. Bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor Ben unuttum desem de yerin hala dolmuyor |
(bu sehir girdap gülüm mematinin sarkisi kurtlar vadisi)
Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım Bu şehir serap gülüm Serapta mihrap gülüm Feleğin bir topu var Mermisi kezzap gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım |
Sormadım hiç kimseye
Şimdi nerdedir diye İsmini söyletmedim ben Dost sohbetinde Kızmadım kızamadım Suçlu bendim belki de Sadece seni çok Çok sevdim hepsi bu Vurdu günbatımı aşkımızı Zordu kalbimizin ilk sızısı Sordu ay ışığı şarkımızı Bitmedi dedim selvicanım |
Sabaha kadar yandı içimde bir ateş
Neleri alıp gitti ne kaldı o günlerden Rüzgar gibi esip geçtin hayatımdan Hala heryanımda izlerin var Rüzgar gibi geçip gittin hayatımdan Saçlarımda serin bir hüzün var Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda Bu derin sızı kaldı o günlerden hatıra Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda O güzel gözlerin var duyduğum şarkılarda |
Gece yarısı apansız uyandım
Balkondan mehtaba baktım Yine dolunay çözdü ruhumu Ben henüz sensiz yapamıyorum Kimbilir şimdi nerdesin Hangi ev hangi şehir kimlerdesin Belkide benim gibi yenik düşmüş Tozduman paramparca bir güzdesin Sen benim kadınımdın sen benim insanımdın Senden sonra olmuyor sen benim hayatımdın Ben henüz sensiz yapamıyorum El ele aşıklar geçiyor bazen Kızın saçı sana benziyorsa yüzümü çeviriyorum Her adam bana benziyor biraz Hassas kaybetmeyi kabullenmiş Ve her kadın sana benziyor Unutkan yorgun boşvermiş Bu gece dün gece gecelerce günlerce |
Bir a***351;k rüzgar***305; görüyorum hala sende,
Esiyor ama herzamanki gibi yanl***305;***351; oldu***287;u yerde. Bir deli f***305;rt***305;nam san***305;yorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her ***351;eyin fark***305;nda. Durgun ate***351; söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanm***305;***351; olan yanl***305;***351; a***351;klar***305;n oldu***287;u yerde de***287;il mi? Durgun ate***351; söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanl***305;***351; olan yanl***305;***351; a***351;klar***305;n oldu***287;u yerde de***287;il mi? Sen sönmeyen ate***351;imsin san***305;yorsun kendini Sanki bir alev al***305;yorsun sevgilim, Külleri bile bana seni an***305;msatm***305;yor art***305;k i***351;te gördü***287;ün gibi. Sen sönmeyen ate***351;imsin san***305;yorsun kendini Sanki bir alev oluyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni an***305;msatm***305;yor art***305;k i***351;te gördü***287;ün gibi. Bir a***351;k rüzgar***305; görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanl***305;***351; oldu***287;u yerde. Bir deli f***305;rt***305;nam san***305;yorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her ***351;eyin fark***305;nda. Durgun ate***351; söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanm***305;***351; olan yanl***305;***351; a***351;klar***305;n oldu***287;u yerde de***287;il mi? Durgun ate***351; söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanm***305;***351; olan yanl***305;***351; a***351;klar***305;n oldu***287;u yerde de***287;il mi? |
Bebe***287;im sen benim için mükemmelsin.
Sen Allah***305;n bana verdi***287;i bir hediyesin. Bu tüm zamanlar***305;n en güzel hikayesi. Biz seninle filmlerde ki gibi tan***305;***351;t***305;k. Yani sonsuza kadar a***351;***305;***287;***305;z. Ve her bana ne yapt***305;ysan, Bana çok güzel hissettirdi. Mele***287;im Uyan, Ve rüyalar***305;m***305; ya***351;a. Sonsuza kadar senin için ç***305;ld***305;r***305;yorum. Kalbimin içinde ki ritmi hissedebiliyormusun? Düm TEK TEK diye ç***305;kan sesleri. Her zaman d***305;***351;ar***305;da hiç zaman yokmu***351; gibi, Hisset sanki geriye dönü***351; yokmu***351; gibi. Kalbimin içinde ki ritmi hissedebiliyormusun? Düm TEK TEK diye ç***305;kan sesleri. Her zaman d***305;***351;ar***305;da hiç zaman yokmu***351; gibi, Hisset sanki geriye dönü***351; yokmu***351; gibi. Bebe***287;im egzotik hareketlerinde ki tüm cevaplar***305; okudum. Sen tüm zamanlar***305;n en iyi dansç***305;s***305;s***305;n. Sen beni özel hissettiriyorsun. Kimse beni senin beni öptü***287;ün gibi öpemez. Çünkü bu senin i***351;in. ***304;yi hisset.. Mele***287;im Uyan, Ve rüyalar***305;m***305; ya***351;a. Sonsuza kadar senin için ç***305;ld***305;r***305;yorum. Kalbimin içinde ki ritmi hissedebiliyormusun? Düm TEK TEK diye ç***305;kan sesleri. Her zaman d***305;***351;ar***305;da hiç zaman yokmu***351; gibi, Hisset sanki geriye dönü***351; yokmu***351; gibi. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:05 . |