![]() |
Ayışığında bir başka bakıyor gözlerin
Masalsı bir dokunuşu var ellerinin Bize ayrılan bahçe uzakta değil Ama benden de sonra senden de sonra Bizden çok sonra Ayışığında bir başka yanıyor saçların Bu aydınlık senin feda bütün sevaplarım Bize ayrılan huzur uzakta değil Ama benden de önce senden de önce Bizden çok önce Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma çiçek değsin |
Gidince anliyorum, her seyini özlüyorüm
Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Öpünce anliyorum, ben seninle yasiyorum Gün birden beri, kaç kere vuruluyorum Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime bekliyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri |
Ben güzelden anlarım
Gözlerin menekşe bahçesi Bu kadarı fazla gerek yok Sözlerin ipek gül denizi Bu kadarına hiç gerek yok Hislerim seni ele veriyor Sen sevilecek yarımsın Ellerim hep seni arıyor Yerin yurdun yanımdır Nazlısın,hakkındır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Cilvelisin,yakışır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Çok tatlısın çok Seni veren allah'a Şükürler olsun Çok güzelsin çok Ben güzelden anlarım Göze geleceksin vallahi Kırkbirkere maşallah |
She smiled at me said
Would you like a it "sweet'n low" I know a place where we can Take it nice and slow I know what you're thinkinDon't stop I need that sweet thing Tellin' you now, this is real (Chorus) Shake it up Sekerim I know what you're feelinShake it up Sekerim I got what you're needinShake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing She said in a ***y lazy low key Can I make it Right You put your trust in me I'll take you through the night Don't keep me waitinNot sure you`re understanding Just how much I crave for you |
sen bu işe dünden razı gibisin
gözlerinle inceden süzer gibisin rahatla rahatla... içinde bir ateş yanar gibisin söylemek ister ama susar gibisin söyle söyle... içinde bir ateş yakar gibisin anlamak ister ama cayar gibisin rahatla anla... delikanlım bir dakka aklın güzel ama gözlerim başka noktada odaklanmakta tabi ya rahatla... bakışlarınla soyar gibisin içime heyecan pompalamak istersin sen delisin bir kıvılcım yeter bu durumda avcının hali avından beter yengeç olma yerinde oturma kalk kalk ateşimi yak fiki fiki başrolde iki kişi biri erkek biri ürkek dişilik yok öyle tak fişi bitir işi tabi ya aşk demlenmeli saniye değil aşk |
Bile bile sen bir kahkaha,
Bense latife olamadık yine... Gece güneşim (kalan ateşim) düşünmeden söndün, Kalbimi serinlettin, Bu defa boyun eydim, Hangi güvercin atlamış çatıdan? Ya da hangi balık denize hesap yapıp akıllıca? Bile bile sen bir kahraman, Ben bir hikaye, Sessiz film gibi çaresiz sustum... Bugün pamuk kalbinden taşınıyorum, Masal diyarlara (dünyalara) göç edip yeniliyorum, Her göz yaşı sana,her hatıra bana İnanamıyorum sensiz kaldım yine... |
Git beni düşünme
Git kalbimi de götür Zaten sende kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün Git güvenimi götür inancımı öldür SON UMUDA BİR TOKATTA SENDEN OLSUN,VUR... Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden Duy sessiz çığlığım bu Nadir bulunur su Düşün NE DERİN mevsimlere renk katmışız Biz artık biz yok mu Dur ölümü gör otur Öyküme ömrünü kat ihtiyaç budur Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar |
Sen dur sus beni iyi dinle
Aklinla bulursun doğru yolu bekle Ben senden daha sahipsiz Mahsur kaldı masum kalbin kalbimde Bir aşk yaşıyorum Söylemek zor geliyor Bir kalp taşıyorum Tanımak senden bile zor Ne senle ne de sensiz Ne benle ne de bensiz NEREYE KADAR. NEREYE KADAR Ne senle ne de sensiz Ne benle ne de bensiz NEREYE KADAR. NEREYE KADAR Ne senle ne de sensiz Ne benle ne de bensiz NEREYE KADAR. |
Yine de sen son sevdiğim
Uğruna sevgiler aşklar tükettiğim Yine de sen tek bildiğim Yollarına aşk tohumları serdiğim Bu can buna hayran Sevişine kurban Alıştırmasaydın insafsız Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana |
Herkes ayrıl diyor
Canımı sıkıyor Neler çektiğimi bir allah biliyor Ayrıl demek kolay ya sonra çilesi Bu hayat benim mi yoksa ellerin mi? Valla kime ne hatta kime ne Aşk kolay mı bu devirde Herkes kendi derdinde Kıymet bilen yok, yitiren çok Ne mutlu sevene Söyle aşkı denedin mi? Yenilmezsen aşk olmaz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:58 . |