![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Maça Doğru: Galatasaray - Konyaspor
Maça Doğru: Galatasaray - Konyaspor
Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray, Konyaspor***8217;u konuk ediyor. 16 Eylül Pazar günü, saat 21.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler... Maç Info Maç: Turkcell Süper Lig - 5. hafta Stat: Ali Sami Yen Stadı Tarih: 16 Eylül Pazar / 21.00 Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, İsmail Köse / 4. Hakem: Zafer Önder İpek Sakatlar: Arda, Sabri (Galatasaray) Hava Durumu: Maç günü İstanbul***8217;da hava parçalı bulutlu. Sıcaklık en yüksek 27, en düşük 17 derece. Canlı Yayın TV: Lig TV İnternet: www.galatasaray.org Galatasaray Turkcell Süper Lig'in lideri Galatasaray, Konya karşısında sezonun üçüncü seyircisiz maçına çıkacak. Galatasaray, Süper Lig***8217;in 4. haftasında Vestel Manisaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Bu sezon Turkcell Süper Lig***8217;de oynadığı 4 maçın 3***8217;ünden galip ayrılan takımımız, bu maçlarda 8 gol atarken, kalesinde ise 2 gol gördü. Galatasaray ile Konyaspor ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Birinci Lig'e ilk kez 1988-89 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 18 karşılaşmada galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip yapılan 3 maçta ise berabere kaldı. Galatasaray bu maçlarda attığı toplam 36 gole karşılık filelerinde yalnızca 14 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Galatasaray rakibiyle İstanbul'da 3-3, Konya'da ise 2-2 berabere kaldı. Son 5 Maç 02.09.2007 Vestel Manisaspor 2-2 Galatasaray (Turkcell Süper Lig) 30.08.2007 Galatasaray 2-1 NK Slaven Belupo (UEFA Kupası) 26.08.2007 Galatasaray 1-0 Ankaragücü (Turkcell Süper Lig) 19.08.2007 Bursaspor 0-1 Galatasaray (Turkcell Süper Lig) 16.08.2007 NK Slaven Belupo 1-2 Galatasaray (UEFA Kupası) Konyaspor 1922 yılında kurulan Konya Gençlerbirliği takımı 1965 yılında dönemin geleneğine uyarak adını Konyaspor olarak değiştirdi. 1981 yılında şehrin diğer köklü kulübü İdmanyurdu ile birleşerek siyah-beyaz olan renklerini yeşil-beyaz olarak değiştiren kulüp ilk kez 1988-1989 sezonunda 1. ligde mücadele etti. 1992-1993 sezonunda tekrar ikinci lige dönen Konyaspor, 10 yıllık 1. futbol ligi hasretini 2002-2003 sezonunda sona erdirdi. Teknik direktörlüğünü Nurullah Sağlam***8217;ın yaptığı Konyaspor yaptığı transferlerle dikkat çekti. Portekiz'in Maritimo kulübünden transfer edilen Jose Manuel Gomes Da Silva***8217;nın yanı sıra İstanbul takımlarında forma giymiş Veysel ve Murat Hacıoğlu bu sezon Konyaspor için mücadele edecek. Danimarka***8217;nın Silkeborg takımından transfer edilen Türk asıllı futbolcu Muhammed Akıncı ise bir diğer dikkat çeken isim. Konyaspor 4 maç sonunda topladığı 3 puanla 14. sırada bulunuyor. Son 5 Maç 07.09.2004 Denizlispor 1-0 Konya spor (Cumhuriyet Kupası) 01.09.2007 Konyaspor 2-2 Denizlispor (Turkcell Süper Lig) 26.08.2007 Ankaraspor 1-1 Konyaspor (Turkcell Süper Lig) 19.08.2007 Konyaspor 1-1 Kayserispor (Turkcell Süper Lig) 11.08.2007 Beşiktaş 1-0 Konyaspor (Turkcell Süper Lig) Konyaspor Kaleciler Özden Öngün Eray Birniçan Oğuzhan Bahadır Defans Burak Özsaraç Ömer Gündostu Abdelzher El Saka Jose Manuel Gomes Da Silva Muhammed Abdullah Orta saha Koray İçten Mertol Karatay (Batista) Kaue Caetano Da Silva Mustafa Er Sedat Ağçay Erman Özgür Gökhan Çakır Fernandes Neca Forvet Can Parlayan Eren Şen Ahmet Devret Cedric Sabin Veysel Cihan Muhammed Akıncı Murat Hacıoğlu |
Tuncay'dan G.Saray'a "Kısmetse olur" sözü
Tuncay'dan G.Saray'a "Kısmetse olur" sözü
![]() Tuncay şanlı, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Middlesbrough'ta yedek kulübesine çekilen Tuncay'la Milli Takım kampında görüşen Hakan Şükür, Ayhan ve Servet, "Galatasaray'a gel, kral olursun" teklifini yaptılar. Tuncay Şanlı ise bu teklife "Kısmetse olur! Yorumunu yaptı. *** Kral olursun Hakan, Servet ve Ayhan'ın "G.Saray'a gel. Kral olursun" dediği, Tuncay'ın da "Kısmet" yanıtını verdiği öğrenildi. Yakın ilgi gösterdiler Hakan Şükür, Servet ve Ayhan'dan Middlesbrough'da mutsuz olan Tuncay Şanlı'ya çağrı. Cimbom'un istediği yıldıza, Milli Takım'da yakın ilgi gösteren sarı-kırmızılı oyuncuların, "Galatasaray'a hiç düşünmeden gel. Taraftar seni el üstünde tutar. Yeniden kral olursun" dediği öğrenildi. Ülker sponsor olacak En azından bu sezonu İngiltere'de geçirmek isteyen Tuncay'ın da "Kısmet" diyerek açık kapı bıraktığı ifade edildi. Öte yandan Tuncay'a yakın ilgi gösteren sadece futbolcular değil. Yöneticiler de yıldız ile yakından ilgilenirken, maddi destek sağlaması konusunda Ülker ile anlaştıkları bildirildi. |
Önce Konya
Önce Konya
![]() Manisa karşısında puan kaybettiklerini hatırlatan Alman hoca, "İddiamızı sürdürmek için Konya'yı mutlaka yenmeliyiz" dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, oyuncularından öncelikle pazar günü Konyaspor ile oynayacakları karşılaşmayı düşünmelerini istedi. Uzun bir aradan sonra takımla tam kadro çalışma fırsatı bulan ve bu nedenle oldukça memnun olan tecrübeli çalıştırıcı, dünkü antrenman öncesinde sarı-kırmızılı futbolularla Florya'da kısa bir toplantı yaptı. İHMAL ETMEYİN Kalli, oyuncularından Sion'u bir kenara bırakmalarını ve Konya karşılaşmasına kanalize olmalarını talep ederken, "Ligdeki son maçımızda Manisa ile berabere kaldık ve iki puan kaybettik. Eğer şampiyon olmak istiyorsak ligi de ihmal etmemiz gerekiyor. İddiamızı sürdürmek için Konya'yı mutlaka yenmeliyiz" dedi. Alman hoca, dün basına kapalı yapılan çalışmada özellikle milli oyuncularla yakından ilgilendi. |
Cimbom'da zarar büyük
Cimbom'da zarar büyük
![]() Sarı-kırmızılı takımın, A Milli Takım'a yolladığı 5 oyuncudan 4'ü sakatlandı. BİR TEK AYHAN Milli maçlar Galatasaray'ı olumsuz etkiledi. Sarı-kırmızılı ekipten Malta ve Macaristan maçları için 5 oyuncu Milli Takım'a çağrılırken, bunlardan sadece Ayhan sağlam geri dönebildi. Cimbom önce Arda ve Sabri'nin uzun sakatlıklarıyla sarsılırken, sakatlar bununla sınırlı kalmadı. SERVET'TE ÇATLAK Arda ve Sabri'ye Hakan Şükür de eklenirken, Macaristan maçında ise son kurban Servet oldu. Dün kontrolden geçen Servet'un onuncu kaburgasında kırık, Hakan Şükür'ün ise sol uyluk arka adalesinde ödem tespit edildi. İki oyuncunun Konyaspor maçına yetiştirilmesi için büyük çaba harcanıyor. |
Galatasaray çok büyük bir camia
Galatasaray çok büyük bir camia
![]() Cimbom'un yeni golcüsü Nonda, sarı-kırmızılı ekibe gelerek en doğru kararı verdiğini söyledi. Galatasaray'ın Roma'dan transferi Shabani Nonda, Avrupa çapında bir takıma geldiğini söyledi. Sarı-kırmızılı ekibin, Avrupalı rakiplerinden hiçbir farkının olmadığını kaydeden Kongolu golcü, "Galatasaray'a transfer olarak en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Galatasaray çok büyük bir camia ve bu her zaman hissediliyor" diye konuştu. |
Artık Ronaldinho olsa Galatasaray'a istemem
![]() ![]() Feldkamp, Ocak'ta Galatasaray'a dönmesi gündemde olan Emre Belözoğlu'nu veto etti. Alman hocanın, Macaristan maçında basın tribününe 'çirkin' ve 'ayıp' el-kol işareti yapan Emre için "Artık Ronaldinho kadar iyi oynasa bile onu Galatasaray'da istemem. Çünkü G.Saray forması çok değerlidir ve bu formayı ahlaklı futbolcular giyer" dediği öğrenildi. Kulübün kapısından giremez Emre'nin Macaristan maçında yaptığı harekete bir tepki de Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'dan geldi. Sporda her zaman fair-play'i destekleyen Canaydın, transfer komitesi üyeleri ile görüşerek "Emre'yi unutun. Emre bu hareketinden sonra artık kulübün kapısından içeri giremez" dedi. *** Emre'yi unutun G.Saray Başkanı, milli maçta el-kol gösteren yıldızın transferini veto etti Kalli'nin de, "Böyle oyuncu istemem" dediği belirlendi. Galatasaray'ın ocak ayında renklerine bağlamak için çalıştığı Emre Belözoğlu'nun transferi başkan Canaydın'ın talimatı ile askıya alındı. Macaristan maçında tribüne el-kol hareketleri yapan milli oyuncu, kamuoyundan büyük tepki almıştı. Başkan Canaydın'ın da Emre'nin davranışından büyük üzüntü duyduğu ve transfer komitesi ile bir görüşme yaparak, "Emre'nin transferini unutun" dediği öğrenildi. POLAT ÇOK İSTİYORDU Fair-play'e büyük önem veren Canaydın, daha önce eski 2. Başkan Ergun Gürsoy'un her konuda anlaştığı Fatih Akyel'in geri dönüşüne de onay vermemişti. Emre Belözoğlu'nun alınmasına sıcak bakan teknik direktör Feldkamp'ın da, "Artık Ronaldinho kadar iyi oynasa bile onu G.Saray'a istemem. Bu formayı ahlaklı futbolcular giyer" dediği ifade edildi. Newcastle'de oynayan Emre'yi özellikle Adnan Polat çok istiyordu. |
Hakan mı Nonda mı
Hakan mı Nonda mı
![]() Kral takıma katıldı Nonda da formda Feldkamp kimi oynatacağı kararını bugün verecek. G.Saray'da sakatlıklar nedeniyle Konyaspor maçında kadro kurmakta zorlanan Feldkamp, forvette ise Hakan'ın iyileşmesiyle kimi oynatacağının sıkıntısını yaşamaya başladı. Kasığındaki sakatlık nedeniyle Milli Takım'dan çıkarılan Kral, dün takımla birlikte çalışırken, yarına kadar oynayacak duruma gelmesi bekleniyor. Nonda'nın da hafta boyunca idmanlarda gösterdiği üstün performans Kalli'yi zora soktu. NONDA BİR ADIM ÖNDE Feldkamp, ileri ikilide Ümit'in yanında Hakan Şükür'ü mü yoksa Nonda'yı mı oynatma konusunda kararını bugün yapılacak son idmanda verecek. Ancak Alman çalıştırıcının, Hakan'ın idmanların çoğuna katılamaması ve sakatlığının tekrarlama riski nedeniyle Shabani Nonda'yı bir adım önde düşündüğü ifade ediliyor. Karan garanti G.Saray'da forvette Ümit Karan'ın forması garanti. Hakan Şükür ve Nonda'nın aynı tipte oyuncular olması nedeniyle, Feldkamp'ın çift santrfordan birini Ümit olarak tercih etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Golcü oyuncu, "Konyaspor'u yenip, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi. |
Bouzid zamanı
Bouzid zamanı
![]() Kaburgasındaki kırık nedeniyle Servet'ten vazgeçmek zorunda kalan Feldkamp, Song'un yanında genç stopere görev verecek. Ve Bouzid görücüye çıkıyor... Sezonun 4. haftası geride kalmasına rağmen şu ana dek resmi maçta oynama şansı bulamayan İsmael Bouzid'in, Konyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlaması bekleniyor. Servet'in kaburgasında kırık tespit edilmesi nedeniyle Cezayir asıllı Fransız savunma oyuncusuna yönelen teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, son idmanlarda defansın göbeğinde sürekli Song-Bouzid ikilisini denedi. KALİTEN ORTADA Kaiserslautern'den kendi isteği üzerine alınmasına rağmen uzun süre şans tanımadığı Bouzid ile bir görüşme yapan Feldkamp, genç stoperi motive etmek için kolları sıvadı. Fransız futbolcuya, "Kalitenin ve hazır olduğunda neler yapabileceğinin farkındayım. Sanırım doğru zaman geldi" diyen Alman teknik adam, "Sahaya çıktığım her maçta görevimi yaparım" yanıtı ile rahatladı. |
Uğur hazırkıta
Uğur hazırkıta
![]() Konyaspor maçında savunmanın sağı genç futbolcuya emanet. LAYIKIYLA YAPARIM Sabri'nin Milli Takım'dan sakat dönmesi üzerine formasını garantileyen Uğur, kendisine güveninin tam olduğunu söyledi. Konyaspor karşılaşmasında savunmanın sağını kontrol etmesi beklenen genç futbolcu, "Hocamın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yaparım" diye konuştu. KALLİ BİZİM İÇİN ŞANS Gerets'ten sonra Kalli'nin de en çok şans tanıdığı oyunculardan biri olan ve ilk 4 maçın 3'ünde görev alan Uğur, "Bu sezon hem benim, hem de Galatasaray için iyi başladı. Umarım böyle devam eder" dedi ve ekledi: "Feldkamp gibi gençlere önem veren bir teknik direktörle çalışmak bizler için büyük şans." |
Carrusca'ya yer aranıyor
Carrusca'ya yer aranıyor
![]() Feldkamp, tangocuyu yarın tek devre de olsa oynatmak istiyor. G.Saray'da bu sezon henüz forma giyemeyen Carrusca'nın Konyaspor maçında siftah yapması bekleniyor. Milli maç arasındaki idmanlarda performansını yükselten ve çift kalelerde attığı gollerle dikkat çeken tangocuya, Kalli'nin yarın tek devre de olsa şans vermek istediği bildirildi. Carrusca'nın 2. yarıda oyuna girmesi bekleniyor. Arjantinli, "Çok iyi durumdayım.Şans bekliyorum" dedi. |
Sağda forma savaşı kızıştı
Sağda forma savaşı kızıştı
![]() Arda'nın sakatlığı, G.Saray'ın sağ kanadındaki forma savaşını da kızıştırdı. Son haftalarda orta alanda, Arda-Linderoth-Lincoln-Ayhan dörtlüsünü oynatan teknik direktör Feldkamp, Arda'nın yokluğunda Ayhan'ı sol kanada monte etmeyi planlıyor. Bu durumda sağ kanadı Hasan Şaş ya da Barış'a bırakmayı düşünen Alman teknik adam, nihai kararını ise henüz vermedi. Belirsiz ortamda Hasan ile Barış arasındaki tatlı rekabet kıyasıya sürüyor. |
Aslantepe'de sona doğru
Aslantepe'de sona doğru
![]() Seyrantepe ihalesinde mutlu son yakın. Yeni stat için TOKİ'ye en yüksek teklifi veren G.Saraylı eski yönetici Eren Talu ile TOKİ Yönetimi üç ayaklı projenin detayları için görüşmeleri sürdürüyor. TOKİ'nin ihale şartlarında bulunmayan ve Mecidiyeköy'e yapılacak kompleksin gelirinden yüzde 7 gelir garantisi istemesi sonrası çıkan krizin de aşıldığı öğrenilirken, en geç haftaya imzaların atılması bekleniyor. |
Kalli'den 3 puan uyarısı
Kalli'den 3 puan uyarısı
G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Konyaspor maçında futbolculardan 3 puan istedi. Kalli, sakatlıkların arttığı bir dönemde alınacak galibiyetin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Ligin başında yakaladığımız avantajı ve liderliği devam ettirelim. Rakiplerimiz ümitlenmesin" dedi. |
Aslan'ın çilingiri Lincoln
Aslan'ın çilingiri Lincoln
Hagi döneminde rakip defansları Rumen yıldızın attığı gollerle açan Cimbom'un yeni çilingiri Lincoln. Seyircisiz Rize ve ****ücü maçlarında ilk golleri atıp rakibin direncini kıran sambacı, Konya'yı da boş geçmeyeceğini söyledi. Kalli'nin Lincoln'e, "İstediğin yerden şut atabilirsin" dediği bildirildi. |
"Hakan'la tatil yaptık"
"Hakan'la tatil yaptık" ![]() Golcü oyuncumuz Ümit Karan, Hakan Şükür'le sorunları olmadığını söyledi G.Saray'ın başarılı futbolcusu Ümit Karan Hürriyet'e verdiği röportajda "Şampiyon olacağımıza ve Türkiye Kupası***8217;nı kazanacağımıza inanıyorum" dedi. Golcü oyuncu şöyle devam etti: "Bu sene en çok beğenilen takım olabiliriz ama en çok da eleştiri alan takım biziz. Rakiplerimiz çok fazla heveslenmese iyi olur. Beşiktaş iyi bir takım kurdu ve geniş bir kadroları var. F.Bahçe***8217;den daha iyi bir kadroya sahipler. Bunu zaman da gösterecektir. Bana göre şampiyonluktaki tek rakibimiz Beşiktaş***8217;tır. Ben hiçbir zaman geriye bakmam. Başarıya aç bir takımız ve G.Saray için güneş doğmak üzere. Güzel bir ortam var, küçüğünde büyüğüne... Çok yeni futbolcular olduğu için aramızda daha hiç UEFA heyecanını yaşamamış arkadaşlar var. Bu da onlarla birlikte takımı da başarıya aç hissine sokuyor. Onların motivasyonu bizi de ateşliyor. Gençlerin hırsı bizim tecrübemizle birleşince iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Tromsö hezimetini unutmadık. Bu, G.Saray***8217;ın başına 100 yılda bir gelir. Bence önümüzde daha 97 senelik bir zaman var. Kesinlikle Sion***8217;u geçeriz. G.Saray her zaman iyi bir turnuva takımıdır. Gruptan çıkacağımızı da düşünüyorum. Hem iyi oynayıp, hem de şansınız da yaver gittiği zaman neden kupanın sonuna kadar gitmeyelim ki? Her şey olabilir. Gol krallığı sevincini yaşamak istiyorum Gol kralı olmayı tabii ki çok istiyorum. Geçen sene hedefim değildi. Çünkü çok ağır bi sakatlıktan çıkmıştım ve ilk 6-7 hafta zaten oynayamadım. Buna rağmen 18 gol attım. Ondan önceki sene olamadım ve 8 hafta kala önde giderken Nobre***8217;nin darbesiyle sakatlandım ve tacımı kaptırdım. Bu sezon gol kralı olmak ve bu duyguyu yaşamak istiyorum. Mutluyum, huzurluyum ve gol krallığı sevincini yaşayacağıma inanıyorum. Milli Takım***8217;da niye olmadığımı soruyorlar. ***8217;Bu, bir tercih meselesidir***8217; deyip geçiyorum. Bu konuda fazla konuşmak ve yorum yapmak istemiyorum. G.Saray, rakiplerine göre kombine satışlarında geri kaldı. Bu doğru. Nedeni, stadımızın küçük olması. Bir de cezamız nedeniyle maçlarımızı seyircisiz oynuyoruz. Şükrü Saracoğlu Stadı tabii ki ambians açısından çok daha iyi. Ama bizim Ali Sami Yen çok eski bir stat. Bunu kabul etmek lazım. Seyrantepe Stadı***8217;na az kaldı. O statta oynamayı çok istiyorum. Necati***8217;yi iyi anlıyorum Necati önemli gollere imza atmış, iyi bir futbolcu. Geçen yıl şanssız bir sezon yaşadı ve sakatlandı. Tıpkı benim gibi o da Ankaraspor***8217;a kiralık gitti. Onun nasıl bir duygu içerisinde olduğunu, kırgınlığını anlayabiliyorum. Çünkü aynı şeyler benim de başıma geldi. Bana göre Mondragon***8217;un gitmesi takım açısından bir kayıp değil. Çünkü Orkun ve Aykut iyi kaleciler. Kalede sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Türkiye***8217;ye gelecek yabancılar kaliteli olmalı. Çünkü orta düzeyde gelen futbolcu yetenekli Türk gençlerinin önünü kesiyor.Türkiye***8217;deki gençleri düşünmeliyiz. Carlos***8217;un performansı hakkında yorum yapamam. Ancak, isim olarak Türkiye için reklam açısından önemli bir transfer. Sadece Roberto Carlos***8217;un ismine takılmamak gerekir. Türkiye***8217;ye gerçekten iyi futbolcular geldi. Gerets bence iyi bir teknik direktördü. İki yıl önce bizi rekor puanla şampiyon yapmıştı. Geçen sene formumuz biraz düşüktü. Ben, Gerets***8217;i severdim. Gönderilmesi, tamamen yönetimin tasarrufuyla oldu." Fener***8217;le görüştüm ama teklif uçuk değildi Görüşmeler menajerim aracılığıyla yapıldı. Ben, hiçbir Fenerbahçe yöneticisiyle bir araya gelip, aynı masaya oturmadım. Sezon başında sadece F.Bahçe değil, başka kulüplerden de resmi teklif aldım. Görüşmeler menajerim aracılığıylaydı. Ben, hiçbir F.Bahçe yöneticisiyle aynı masaya oturmadım. Bana kimse fikrimi sormadı. Kimseye de hesap vermek zorunda değilim. Bugüne kadar benim ağzımdan, ***8217;Fener***8217;e gideceğim. Orada oynamak istiyorum***8217; diye bir laf çıktı mı? Bunu iddia edenlerle her zaman her yerde yüzleşirim. Ben, F.Bahçe***8217;nin teklifine sıcak bakmadım. Fener laflarından da sıkıldım. Bu teklifin paramı artırmak için yapıldığı iddia edildi. Bu spekülasyonlar çok ayıp ve terbiyesizce. Bazıları belden aşağıya vurmayı ve ucuz iş yapmayı çok seviyorlar. Mukavelemden mutluyum ve Fener***8217;den teklif edilen rakam çok uçuk değildi. Ezeli rakiplerinizin ve başka büyük kulüplerin istemesi, ne kadar kaliteli olduğunuzu gösterir. Diğer takımlardan teklif almak hem gurur veriyor, hem de daha çok çalışmama sebep oluyor. G.Saray***8217;dan ayrılmazdım. 6 senedir ekmeğini yediğim G.Saray***8217;a ihanet edip, kaçmazdım. Gitmiyorum, buradayım ve burada kalacağım. Lincoln***8217;ün geleceğine biz bile inanmadık "Schalke***8217;den ayrılacağını biliyorduk. Ancak, G.Saray***8217;a geleceğini tahmin etmiyorduk. Yönetimimiz onu alarak büyük bir iş başardı." Lincoln gibi bir futbolcuyu yıllardır bekliyorduk. Ben, onun Schalke***8217;de sorunlar yaşadığını biliyordum. Son 2 sezon kaçan şampiyonluklardan sonra Almanya***8217;da fatura hep ona çıkıyordu. Ayrılabileceği aklıma geliyordu ama, G.Saray***8217;a geleceğini tahmin etmiyorduk. ***8217;Bitti***8217; denildiğinde, biz bile inanamadık. Yönetimimizi tebrik ediyorum. Bence çok büyük bir transfer yaptılar. Onunla yan yana sadece 3 maç oynadık. Buna rağmen çok iyi anlaşıyoruz. Bu yıla kadar F.Bahçe***8217;nin yabancıları bizden daha iyiydi. Ancak bu sezon iyi bir kadromuz oldu. Dengeyi kurduk, hatta onları geride bıraktık. Alex de iyi bir futbolcu. Ancak ben Lincoln***8217;ü daha çok beğeniyorum. O, sahaya çıktığı zaman farkını belli ediyor. 3 hafta sonra seyircimizle buluştuğumuz zaman gerçek gücümüzü ortaya koyarız. Ne sorunu, Hakan***8217;la birlikte tatil yaptık Hep Hakan Şükür***8217;le aramda sorun olduğu söyleniyor. Zamanında böyle küçük sorunlar yaşandı ama artık o dönemi geride bıraktık. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Hatta bu yıl Antalya***8217;da aynı otelde kalıp, birlikte tatil yaptık. Hakan***8217;ın Tanju***8217;nun rekorunu kırması beni çok sevindirdi. Çünkü o, bunu çok istiyordu. Benim o hedefe ulaşmam imkansız. Çünkü, hala 130***8217;larda geziyorum. Hakan***8217;la beni çok gol kaçırıyoruz diye eleştiriyorlar. Doğrudur, ancak futbolda pozisyona girmek de önemlidir. Çok pozisyona giriyor ve hemen hemen her maçta gol atıyoruz. Kalli çok disiplinli istersen dinleme! Yeni teknik direktörümüz Kalli çok disiplinli. Herkes onu dinliyor. İstersen dinleme! Çok yeni bir takımız. Futbolcuları dinleyerek belli bir noktaya gelmeye çalışıyor. Hepimizin fikrini soruyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Kalli oyun sistemini değiştirdi. Daha çok koşan ve mücadele eden bir futbolcu istiyor. Onun için gol atmak değil, asist yapmak çok daha önemlidir. Bizi baştan eğitiyor. Kadroya çok genç oyuncular kattı. Takımın yüzde 60***8217;ı değişti. Atak futbolu seviyor ve dinamik bir takım olmamız için çalışıyor. Kalli, herkesin özlediği, istediği G.Saray***8217;ı izlettirecek. Şu anda tek eksiğimiz seyircimiz. Onlar da aramıza katılınca daha keyifli maçlar çıkaracağız. Bu yük Arda***8217;ya ağır geldi "Genç yaşta hem G.Saray, hem de A Milli Takım***8217;ın yükünü taşımak 17 yaşındaki birisi için de hiç de kolay değil." Arda, özel yaşantısı nedeniyle çok eleştirildi. Ben de bu yollardan geçtim. Bu, onun için hiç kolay olmadı. Daha bir yıl önce Vestel Manisa***8217;da kiralık oynuyordu. Oradan G.Saray***8217;a döndü. Bu, öyle bir dönüş ki, zannedersin ki, yeniden Manisa***8217;ya dönecek ya da kiralık gidecek. Hiç kimsenin hesabında yokken Arda diye bir futolcu çıkıyor ortaya. Hakikaten çok iyi bir sezon geçiriyor. Türkiye***8217;de yeni bir yıldız adayı olarak çıkıyor ortaya. Genç yaşta hem G.Saray***8217;ın hem de A Milli Takım***8217;ın yükünü taşımak zorunda kaldı. Tabii ki, bunlar 17-18 yaşında bir futbolcunun taşıyacağı bir yük değil. Ben, bu yükün Arda***8217;ya ağır geldiğini düşünüyorum. Ben, bu yaşadıklarından iyi bir ders çıkardığını düşünüyorum. |
Seyircisiz 8'de 7
Seyircisiz 8'de 7
![]() Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında yarınki Konyaspor maçını da, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan 7'sini kazandı, sadece 1'ini yitirdi. 6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü. ''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0, ikincisinde ise 3. haftada Ankaragücü'nü 1-0 yenmişti. -SEYİRCİSİZ MAÇLAR- Galatasaray'ın, cezası nedeniyle iç sahada seyircisiz oynadığı lig maçlarında aldığı sonuçlar şöyle: Tarih Stat Rakip Sonuç ---------- ------------ ------------- ----- 10.12.2000 Ali Sami Yen Gaziantepspor 2 - 0 23.03.2003 Ali Sami Yen Elazığspor 3 - 0 15.05.2004 Atatürk Olimpiyat Elazığspor 3 - 1 29.03.2006 Ali Sami Yen Ankaragücü 2 - 0 27.01.2007 Ali Sami Yen Ankaraspor 2 - 0 06.04.2007 Ali Sami Yen K.Erciyesspor 0 - 1 12.08.2007 Atatürk Olimpiyat Ç.Rizespor 4 - 0 26.08.2007 Ali Sami Yen Ankaragücü 1 - 0 |
Konya ile 19. kez ![]() Galatasaray ile Konyaspor ligde yarın 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Birinci Lig'e ilk kez 1988-1989 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 36 gole karşılık filelerinde 14 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlar İstanbul'da 3-3, Konya'da da 2-2 bitti. -İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR- ''Cim Bom'', ligde Konyaspor ile İstanbul'da oynadığı maçlarda sadece geçen sezon puan kaybetti. İki ekip bugüne dek İstanbul'da 9 maç yaparken, bunlardan 8'ini Galatasaray kazandı, geçen sezonki maç ise 3-3 bitti. Galatasaray, İstanbul'da yapılan maçlarda 22 gol kaydederken, Konya ekibi ise buna 9 golle karşılık verdi. -GALATASARAY-KONYASPOR MAÇLARI- Galatasaray ile Konyaspor'un ligde bugüne dek yaptıkları maçlarda aldıkları sonuçlar şöyle: Sezon Maç Sonuç ------- --------------------- ----- 1988-89 Konyaspor-Galatasaray 1 - 0 Galatasaray-Konyaspor 3 - 1 1989-90 Galatasaray-Konyaspor 4 - 0 Konyaspor-Galatasaray 0 - 1 1990-91 Galatasaray-Konyaspor 2 - 1 Konyaspor-Galatasaray 1 - 1 1991-92 Galatasaray-Konyaspor 2 - 1 Konyaspor-Galatasaray 0 - 2 1992-93 Konyaspor-Galatasaray 0 - 1 Galatasaray-Konyaspor 5 - 0 2003-04 Konyaspor-Galatasaray 1 - 0 Galatasaray-Konyaspor 2 - 1 2004-05 Galatasaray-Konyaspor 3 - 1 Konyaspor-Galatasaray 0 - 2 2005-06 Galatasaray-Konyaspor 2 - 1 Konyaspor-Galatasaray 0 - 1 2006-07 Galatasaray-Konyaspor 3 - 3 Konyaspor-Galatasaray 2 - 2 |
Hücumda rakipsiziz
Hücumda rakipsiziz
![]() Süper Lig***8217;in 5. haftasına girilirken, puan cetvelinde zirveyi kimselere bırakmayan Galatasaray, hücum futboluna yönelik düzenlenen tüm istatistiklerde de liderliğini koruyor. Kalli***8217;nin göreve gelmesi ve yapılan flaş transferlerle, geçen sezondan kalan ölü toprağını üzerinden atan Sarı-Kırmızılılar, 4 haftalık periyottaki en çok gol atanlar listesinde Trabzonspor ile birlikte birinciliği paylaşıyor. Cim Bom, en çok gol pozisyonuna giren takım olmayı da başardı. Şut sorunu artık yok Aslan'ın şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri ise bu tür istatistiklerde Sarı-Kırmızılı ekibin bir hayli gerisinde kaldı. En çok gol pozisyonuna girenler listesinde Beşiktaş 7***8217;nci, Fenerbahçe 11***8217;inci sırada bulunuyor. Yıllardır ölü top organizasyonları ve uzaktan şutlarda sıkıntı yaşayan Galatasaray, Lincoln ve Volkan Yaman gibi yıldızlarıyla bu sorunu da aşmış görünüyor. Korner istatistiklerinde de 3 büyükler arasında müthiş bir rekabet var; ama lider değişmiyor. En çok şut çekenler 1. GALATASARAY 70 2. Manisaspor 62 3. Gençlerbirliği 59 4. Ankaragücü 56 5. Fenerbahçe 56 6. Konyaspor 56 7. Büyükşehir Bld. 55 8. Denizlispor 54 9. Kayserispor 54 10. Beşiktaş 52 11. Sivasspor 52 12. Ankaraspor 49 13. Trabzonspor 48 14. Bursaspor 47 15. G.Oftaş 47 16. Gaziantepspor 46 17. Kasımpaşa 46 18. Ç.Rizespor 38 En çok isabetli şut çekenler 1. GALATASARAY 31 2. Manisaspor 30 3. Kayserispor 27 4. Trabzonspor 26 5. Ankaragücü 24 6. Beşiktaş 24 7. Denizlispor 24 8. Konyaspor 24 9. Sivasspor 24 10. Fenerbahçe 23 11. Bursaspor 20 12. Büyükşehir Bld. 18 13. Gençlerbirliği 18 14. Ankaraspor 16 15. Gaziantepspor 15 16. Kasımpaşa 15 17. G.Oftaş 14 18. Ç.Rizespor 11 En çok korner kullananlar 1. GALATASARAY 27 2. Beşiktaş 26 3. Fenerbahçe 26 4. Bursaspor 25 5. Denizlispor 24 6. Gençlerbirliği 24 7. Büyükşehir Bld. 21 8. Sivasspor 21 9. Manisaspor 21 10. Kayserispor 20 11. Ankaragücü 17 12. G.Oftaş 16 13. Gaziantepspor 16 14. Ankaraspor 15 15. Kasımpaşa 15 16. Konyaspor 14 17. Ç.Rizespor 9 18. Trabzonspor 8 En çok gol atanlar 1. GALATASARAY 8 2. Trabzonspor 8 3. Ankaragücü 7 4. Denizlispor 7 5. Manisaspor 7 6. Gençlerbirliği 6 7. Kayserispor 6 8. Büyükşehir Bld. 5 9. Ankaraspor 4 10. Beşiktaş 4 11. Bursaspor 4 12. Ç.Rizespor 4 13. Fenerbahçe 4 14. Kasımpaşa 4 15. Konyaspor 4 16. Sivasspor 4 17. G.Oftaş 3 18. Gaziantepspor 3 Eşitlik halinde puan cetveli esas alınmıştır. En çok gol pozisyonuna girenler 1. GALATASARAY 29 2. Trabzonspor 23 3. Denizlispor 20 4. Sivasspor 18 5. Manisaspor 18 6. Ankaragücü 17 7. Beşiktaş 16 8. Kayserispor 16 9. Büyükşehir Bld. 15 10. Bursaspor 14 11. Fenerbahçe 14 12. Gençlerbirliği 14 13. Kasımpaşa 14 14. G.Oftaş 13 15. Gaziantepspor 13 16. Ankaraspor 10 17. Ç.Rizespor 9 |
Barış kararsız kaldı
Barış kararsız kaldı
![]() Galatasaray'ın genç gurbetçisi Barış Özbek, Türk ve Alman Milli Takımı arasında kaldı. Özbek, Almanya'nın Ümit Milli Takımı'nda forma giyen ve oynadığı maçlardaki performansı ile Teknik Direktör Joachim Löw tarafından yakından takip ediliyor. Sarı - kırmızılı futbolcunun dün 21 yaşına girdiği ve bugünden itibaren Alman Ümit Milli Takımı'nda bir kez daha forma giymesi durumunda bile artık Türk Milli Takımı'nda forma giyme şansını kaybedeceği öğrenildi. Daha önce Türk Ümit Milli Takımı'na da iki kez davet edilen Barış'ın tercihini Almanya'dan yana kullandığı öğrenildi. Genç oyuncunun, 21 yaşına basması nedeniyle geleceği hakkında önemli bir karar verme aşamasında olduğu ve oldukça zorlandığı kaydedildi. Türk Milli Takımı idarecileri tarafından da durumu gözlem altında tutulan Barış'ın bu konuyu ailesi ile birlikte masaya yatıracağı ve bir sonraki maça kadar kararını vereceği belirtildi. Gönlü Türkiye'den yana olan ancak Almanlar tarafından da kendilerini bırakmaması için baskı gören Barış, ay - yıldızı tercih etmesi durumunda Almanya'daki vatandaşlık haklarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelecek. |
Konya'ya bileniyoruz!
Konya'ya bileniyoruz!
![]() Sabri, Mehmet ve Arda idmana katılmadı Galatasarayımız, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında sahasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanı, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde yarım sahada iki takım halinde kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Servet Çetin, antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada takımdan ayrı çalışırken, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Güven ve Arda Turan'ın çalışmaya katılmadı. Bu futbolcuların tedavilerini Sağlık Merkezi'nde devam edildi. Galatasarayımız yarın sabah saat 10.30'da basına kapalı olarak yapılacak antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. |
![]() |
Lincoln'lü G.Saray şova hazır
![]() ![]() G.Saray, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda Konyaspor'u konuk ediyor. Seyircisiz oynanacak maç saat 21.00'de başlayacak ve LİG TV'den naklen yayınlanacak. Cimbom'da yine gözler Lincoln'de olacak. *** Sınav başlıyor İlki bugün Konya ile olmak üzere 22 günde 6 kritik maça çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, lig ve Avrupa'daki kaderini tayin edecek. Turkcell Süper Lig'e iyi başlayan ve liderliğe oturan Galatasaray'ı oldukça zorlu bir periyot bekliyor. Sarı-kırmızılı ekip bugün Konya ile oynayacağı maçla birlikte 22 günde 6 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Ligde Konya'nın ardından sırasıyla Kasımpaşa (D), Beşiktaş ve Kayseri (D) ile karşılaşacak olan Cimbom, 20 Eylül (D), 4 Ekim tarihlerinde ise UEFA'da gruplara kalabilmek için Sion karşısında tur arayacak. 22 günlük süreç Galatasaray'ın Türkiye ve Avrupa'daki seyrini belirleycek. SAKATLAR BEL BÜKTÜ Sarı-kırmızılı ekibin bu kritik zamanda en büyük sıkıntısı sakatlıklar. Sağ arka adalesinde kanama olan Arda ve uyluk kemiğinde kırık bulunan Sabri'nin 3 haftadan önce takıma katılması beklenmiyor. Kaburgası kırılan Servet ile sağ arka adalesinde çekme olan Mehmet Güven'in de bugün forma giymesi zor görünüyor. Oyuncuların tedavileri sürerken, Kalli şimdi sakatların yerlerini dolduracak isimler arıyor. |
Konyaspor'u iki maçtır yenemiyor
Konyaspor'u iki maçtır yenemiyor
GALATASARAY ile Konya ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Konya ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyetlerde 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı. İstanbul'daki 9 maçın, 8'ini kazanan ve birinden beraberlikle ayrılan sarı- kırmızılılar, Konya'yı iki maçtır yenemiyor. Geçen sezon yapılan maçlar 3-3 ve 2-2'lik sonuçlarla bitti. Konyaspor'u iki maçtır yenemiyor GALATASARAY ile Konya ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Konya ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyetlerde 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı. İstanbul'daki 9 maçın, 8'ini kazanan ve birinden beraberlikle ayrılan sarı- kırmızılılar, Konya'yı iki maçtır yenemiyor. Geçen sezon yapılan maçlar 3-3 ve 2-2'lik sonuçlarla bitti. GALATASARAY Linderoth Volkan Ayhan Ümit Hakan Hasan Lincoln Uğur Bouzid Song Aykut KONYASPOR Burak Da Silva Sedat Batista Veysel Neca Erman Özgür El Saka Erkan Özden Mustafa Er |
F.Bahçe'yi geçtik artık
F.Bahçe'yi geçtik artık
![]() Bu sezona kadar Fenerbahçe'nin yabancılarının kendilerinden daha iyi olduğunu belirten Ümit, "Ancak bu sezon dengeyi kurduk, hatta onları geride bıraktık" dedi. Alex ve Lincoln karşılaştırması da yapan yıldız, "Lincoln'ü daha çok beğeniyorum. Sahaya çıktığı zaman farkını belli ediyor" diye konuştu. |
Simic harekâtı
![]() ![]() Servet'in son haftalardaki kötü performansı sarı-kırmızılıları korkuttu Yönetim, UEFA'yı da düşünerek Milan'lı Dario Simiç için harekete geçti. DÜĞMEYE BASILDI Galatasaray'da ilginç gelişmeler oluyor. Sivasspor'da forma giyen Servet'i, daha geçtiğimiz sezon sona ermeden renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar; şimdi de Servet'in yerine Dario Simic'i düşünüyor. Servet'in, son haftalarda hem ligde, hem de milli maçlarda kötü performans göstermesi nedeniyle harekete geçen yönetim, sezon başında da listede olan Milan'lı Simic için düğmeye bastı. AYRILMAK İSTİYOR Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin 4 sezonda sadece 49 maçta şans verdiği Dario Simic'in, bu durumdan memnun olmadığı ve takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. 30 Haziran 2009'a kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Hırvat futbolcunun, bonservis bedelinin yaklaşık 2 milyon euro olduğu belirtilirken, Galatasaray, İtalyan ekibin indirim yapması için temaslarını sürdürüyor. |
En başarılısı Galatasaray
En başarılısı Galatasaray
![]() Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a övgü. Katıldığı bir söyleşide, Galatasaray'ın, kazandığı UEFA Kupası nedeniyle en başarılı takım kabul edilebileceğini söyleyen Dilmen, en başarılı teknik direktörün Fatih Terim, en başarılı futbolcunun da Hakan Şükür olduğunu ifade etti. |
Biz yokken de kükrersin
Biz yokken de kükrersin
![]() Ligde kayıp istemeyen G.Sarayımız seyirsicisiz maçta Konyaspor ile karşı karşıya geliyor Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Galatasarayımız evinde Konyaspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Galatasarayımız'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle yine seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. G.Saray'ın kulüp doktoru İlker Yücesir, bugünkü Konyaspor maçında Sabri ile Arda'nın oynayamayacağını, kaburgasında kırık bulunan Servet ile ayak bileğinde ağrıları olan Mehmet Güven'in de oynama şansının çok düşük olduğunu bildirdi. Özellikle sakat oyuncularının çokluğundan sıkıntı yaşayan teknik direktör Feldkamp'ın, kaburgasında kırık bulunan Servet'in yerine, sezon başından beri resmi maçlarda forma şansı bulamayan İsmael Bouzid'i oynatması bekleniyor. G.Saray seyircisiz de kazanıyor Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında bugünkü Konyaspor maçını da, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan 7'sini kazandı, sadece 1'ini yitirdi. 6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü. ''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0, ikincisinde ise 3. haftada Ankaragücü'nü 1-0 yenmişti. "Galatasaray'ı rahat yeneceğiz" Lig'in ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ifade eden Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı şunları söyledi: " Oynadığımız dört karşılaşmada da oyun üstünlüğü olan takım bizdik. Fakat, şanssızlığımızdan dolayı galip, gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray, maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak, buna bana süpriz olmayacak. Galatasaray, karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum." Eren Şen ve Koray dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Konyaspor, Galatasaray karşısında yeni transferi Washington Luiz'i de silah olarak kullanmayı düşünüyor. Muhtemel 11'ler Galatasaray: Aykut Uğur Song Bouzid Volkan Yaman Hasan Şaş Linderoth Lincoln Ayhan (Carrusca) Ümit Karan Hakan Şükür (Nonda) Konyaspor: Özden Burak El Saka Erkan Sekman Da Silva Neca Erman Özgür Mustafa Er Sedat Batista Veysel STAT: Ali Sami Yen SAAT: 21.00 HAKEM: Bülent Yıldırım YAYIN: Lig TV G.Saray ile Konya 19. kez Galatasaray ile Konyaspor ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Birinci Lig'e ilk kez 1988-1989 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı.Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 36 gole karşılık filelerinde 14 gol gördü.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlar İstanbul'da 3-3, Konya'da da 2-2 bitti. İstanbul'daki maçlar ''Cim Bom'', ligde Konyaspor ile İstanbul'da oynadığı maçlarda sadece geçen sezon puan kaybetti.İki ekip bugüne dek İstanbul'da 9 maç yaparken, bunlardan 8'ini Galatasaray kazandı, geçen sezonki maç ise 3-3 bitti.Galatasaray, İstanbul'da yapılan maçlarda 22 gol kaydederken, Konya ekibi ise buna 9 golle karşılık verdi. |
Fedakar Servet
Fedakar Servet
![]() Malta ve Macaristan ile oynanan milli maçlarda üç sakat birden veren Aslan'da, kaburgası kırılan Servet Çetin, bugün Konyaspor'a karşı oynamak istediğini belirterek, kulüp doktorlarını şaşırttı. Florya'da dün sabah yapılan antrenmanda takımdan ayrı çalıştırılan tecrübeli savunma oyuncusunun sıkıntısının sürdüğü, ancak uygulanan tedaviyle ağrısının azaltılması durumunda takımdaki yerini alabileceği kaydedildi. Israrla oynamak isteyen Servet konusundaki son kararı Teknik Direktör Feldkamp'ın vereceği ifade edilirken, Alman hocanın, riske etmeyi düşünmediği tecrübeli oyuncunun yerine Cezayirli savunmacı Ismael Bouzid'e ilk 11'de şans vermeyi düşündüğü vurgulandı. Servet dün de takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Manisaspor'dan alınan Hakan Balta'yı maç kadrosuna alan Kalli'nin, başarılı sol kanat oyuncusunu ilk 11'de sahaya sürmeyi düşünmediği de öğrenildi. |
Canaydın'dan Emre'ye davet!
Canaydın'dan Emre'ye davet!
![]() Galatasarayımız'ın Başkanı Özhan Canaydın, yaptığı açıklamada, Emre Belözoğlu'nun transferi konusunda çarpıcı ifadeler kullandı. Çeşitli medya organlarında yer alanın aksine, milli futbolcuya kapılarının açık olduğunu belirten Canaydın, ***8220;Emre bizim gündemimizdeydi, ancak bu transferi Ocak ayına kadar askıya aldık. Herkes hata yapabilir. Ama hatayı hatayla telafi edemezsiniz. Ona sahip çıkmamız lazım. Emre bizim evladımız gibidir ve hak ederek giydiği Galatasaray formasını hem yurtiçinde hem de yurtdışında en iyi şekilde temsil etmiştir. Teknik heyet, transfer komitesi ve yönetim kurulu Ocak'ta toplanıp, Emre transferine devre arası ya da sezon sonu için karar veririz***8221; diye görüş bildirdi |
Cim Bom maça hazır
Cim Bom maça hazır
![]() Turkcell Süper Lig'de yarın Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları bildirildi. Sakatlığı bulunan futbolculardan Sabri, Arda, Mehmet Güven ve Fırat'ın tesislerde tedavi oldukları kaydedilirken, Servet'in ise antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi. Kulüp doktoru İlker Yücesir, yarınki Konyaspor maçında Sabri ile Arda'nın oynayamayacağını, kaburgasında kırık bulunan Servet ile ayak bileğinde ağrıları olan Mehmet Güven'in de oynama şansının çok düşük olduğunu bildirdi. Galatasaraylı futbolcular, antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. -HEDEF GALİBİYET- Turkcell Süper Lig'deki son maçında deplasmanda Vestel Manisaspor ile berabere kalarak bu sezonki ilk puan kayıplarını yaşayan sarı-kırmızılı takımın, Konyaspor karşısında tek hedefi galibiyet. Özellikle sakat oyuncularının çokluğundan sıkıntı yaşayan teknik direktör Feldkamp'ın, kaburgasında kırık bulunan Servet'in yerine, sezon başından beri resmi maçlarda forma şansı bulamayan İsmael Bouzid'i oynatması bekleniyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Galatasaray'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle yine seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. |
mac bu aksam sopcast den canli veriliyor
izlemek isteyenler icin gerekli linkler ve bilgi asagida _____________ web player http://myp2p.eu/SopcastLive3.htm günlük kanal bilgisi http://myp2p.eu/Matches/Match5.htm kanallardaki anlik degismelerin yazildigi Forum sitesi http://85.92.128.155/~myp2p/forum/ Diger bir sopCast paylasim sitesi kanal listeleri (izleyeceginiz macin üzerine gidip tiklayin) -önce hangi kanalda oldugunu görün ,sonra kanala tiklayin http://www.footballonsat.com/TV/sop-1.php her iki yukardaki sitede SopCast üzeri belirli yayin kanallarini paylastiriyorlar Gereken donanim PC biraz iyice internet baglantisi (kota denen limiti olanlar endise etmeyin ,okadar cok harcamiyor) ve sopCast programi birinci link: http://sopcast.fuerzw.de/download/1.1.2/SopCast.zip ikinci link: http://sopcast.softonic.de/ ücüncü link: http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip yani yapacaginiz sey programi kurmak ve mac saatini beklemek (yayin mac saati basliyor öncesinde kanallar kapali) ve bu bir paylasim programi ,yani ne kadar cok kisi izlerse ag kuvvetleniyor ve yayin kalitesi artiyor yani izlerken ayni anda yayini baskalarinada veriyorsunuz.(örümcek agi gibi) |
Bakalim bu haftaAslanlar ne yapicak fenerle Besiktasin puan biraktigi haftada
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:49 . |