![]() |
Al***305;nt***305;:
|
ben kimi seviyorum hmmm hemde kanaldan hmmm :D düsünimm aslinda bana cok cektirdiler ama yinede aralarindan bi cok kisi var sevdiklerimden
esicimm(schokobonsum),huysuzum (cicilim),cimcime(bitanecik kuzenim) o beni saymasada :( yonja,elisra abla,elammmm(askimmmmmmmm):D onu öyle severdim:D simdi gelelim bizim capkin erkeklerimize :D posthomus abiiim benim,sahmerdan (hih):D,sweet curse(torunum) mc_ceza (benim biricik cok cok deger verdigim kankim)axi shey onuda cok seviyorum,kahve gözlü abim vardi bide bide bide benim hüso abim var dj vitamin sizleri cok seviremm sizleri unutamam ... |
walla eskilerden,gökbenak,siyahinci,seri42,tatlı bela,Sevecen,mesale,zerda,akrep,bozkurt,martineden ,haloo,bodrumshıne nereye saklandınızzz aloooo:(:)
|
Al***305;nt***305;:
|
dune kadar bi saat oncesine kadar cok seviyodum heheh ama simdi protost edioypm cunku giremiyom ya bi gir bi giremem ne bicim is bu...
|
Beni Seven Herkesi Seviyorum Sevmeyenleride Belki Mesela Love Boy (biricik Birtanecik Kankim) Eye Of Tiger (en Degerli Arkadaslarimdan ...) Cimcime (hep Benim Gonlumde Kalcak Cimcimem) Dilara (teyzem Temizlik Manyagi :)) Seytan (uyusss) Posthumus (takim Arkadasim Fbliymis:)) Selmacik (yeni Tanisdik Ama Tatli Kis ) Simarik (eskiden Aramiz Iyiydi :() Gonul Prensi (dj Meslek Tasim Askerimiz) Axi Shey (onu Hiç Unutamam Enisdem ...) Tornado (sumuklum ) Civciv (swetty Cok Severdim Keretayi Seker Kiz ) Gecekusu (baykusumuz) Blue (yeni Ismiyle Goqol) Ya Sayamdiklarim Varsa Ozur Diliyom Herkesi Seviyom Kisaca Ahanda Unuttugum Aklima Geldi Abbas (kurtulduk Yuppiii!!!:))
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
is güc filan anlarsin ya:) gönüller bir ama;) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
aman erkeklerden bazilarini saymasan olmazdi:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:19 . |