![]() |
Affet
Affet beni sevgili, Bilemedim. Bilemedim kırgınlığını, kırılganlığını, Eylül çiçekleri gibi nazendeliğini, Sözlerim keskin kılıç, kesip atacağını bilemedim. Affet sevgili, Bilemedim tutulacağımı sana, seni özleyeceğimi bu kadar. Sesini duymak, iki satır beklemek, hissetmek seni, Bilmezdim isteyeceğimi bu kadar, bilemedim. Affet sevgili, Bir eylül daha geçmesin böyle, 'Beni affet' dersem, affeder misin, Alır mısın beni kalbinin en özel yerine |
Affet sevdim
tesadüf müydü aramadan bulmak Yoksa bulduğumuz kişide mi arıyorduk aşkı? Boş verdim Ben alıştım da, seni bu kadar çok sevmeme Omuzlarımdaki melekler şaştı Ve bir bilsen, yokluğunda ne uykularım kaçtı Kenar mahallenin fakir sokağında, oyuncakları kırıldı diye annesinden dayak yemiş masum bir çocuğun Gözyaşlarını biriktirdim sana... Gidersen ağlarım belki Ama sen hep gül Gözlerindeki güneş batmasın yeterki... Tabiata inat, Hiçbir çiçeğe benzemeyen bakışların her an beynime kazılır. Söylesene, sen şiir olmuşken, sana şiir mi yazılır... Mecnundan nasihat aldı yüreğim Ferhat tan kuvvet Seni bu şiir rahatsız ettiyse, ne olur beni affet |
Affettim seni
Affettim seni Sen de bağışla beni. Taşıma dünleri yarına at klozete çek sifonu dönüp bakma geçmişe. "iyi ve mutlu ol" 'dur son temennim eski sevgiliye ne isyanım var, ne sitemim ne de kederlenirim geçmişin yaralarını silmişim iyileşmiş berelerim. Seni her kırdığım gün için özür dilerim ve geçirilen her güzel gün için teşekkür ederim. Rastlaşmayalım isterim çünkü sen beni tanıyamazsın o kızı yine bende bulamazsın çünkü hayat akar ve gidişte dönen kuşlar aynı değildir. Çok zaman geçmiş çok sular akmış nehirden yıllar su gibi geçmiş zaman anıları törpülemiş. Masal bitti ve bu kız büyüdü kah ağladı kah güldü bilirmisin sevgili hayat öğretti ağlarken de gülmeyi. Bitermiş her sevda masalı er geç. Bir rüyaydı uzun. Sen de böyle farz et geçmişe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et. Bağışla beni benim de seni bağışladığım gibi bir gün dua edersen benim için de olsun dudaklarında iyi bir temenni. Eksik olmasın üzerinden rabbin eli korusun her kötü şeyden seni unut sende beni, mutlu ol emi yaşam fani, ölüm ani... Silik bir anı olsun sende ani. |
Ağaç Gözlüm
Duaların sana diz çökmüşse Umudum sana andiçmişse Bitmeyen şiirimsin artık Ağaç gözlüm Yüreğime kilit attım seni Çıkma düşüncemden Gözlerin ya beni öldürecek Yada ne zaman güldürecek Bu ağaç benim Bugün bir yağmur geçti buradan Sevda yüklü Ağaç gözlümü ben sularken |
Ağla
ağla sevdiğim, ağla ki göz yaşların pınar olsun pınar ki o, içinde hep umut coşsun coşkun sürekli sevdiğinin peşinde koşsun ağla, ağla bende ağlarım göz yaşlarım ölsem de az kalır artık sevmesen de hatıralardan gönlüme haz kalır yaslarım yüzümü ışığa göz yaşlarım beyaz kalır gün gelir taze derin bir mezar kazılır ölürüm ardımda heybetli bir yas kalır.. |
Ağladım
Ağladım göz yaşalarım döndü denize. Derdimi kimseye söleyemedim. Kurşun geldi kalbime dönüpde bakamadım. Başıma neler geldi sana diyemedim. Beni kaç kere vurdular adını söylemedim. Yıkılsın dünyam. Ağladım göz yaşalarım dödü ateşe. Baıra bağıra yazdım seni içime . Bir kez olsun seni öpemedim. |
Ağladıkça
ağladıkça gözler yaşlanıyor seni düşünüyorum saatlerce gözlerim yine sulanıyor beni anlamak o kadarda zor değildi biliyorum bana hak vermiyorsun kelimeler bitince bakışlarda buluyorsun gözlerimin esrarengizliğini ve sadece beni anlatıyorsun ağlayan birini gördüğünde yağmurlar seni anlatıyor yapraklar beni sen yağmur gibi soğuk |
Ağladım Anne
Güneşin doğmasına daha vakit var Kuşlar bile hala derin uykuda Sabahın kör karanlığında düştük yollara Şafak sökerken vardık, Bağrında hain saklayan dağlara Yem mi olacaktık, yoksa hedef mi Bu kendini bilmez leş kargalarına Yazık değilmiydi bu körpecik vatan evlatlarına İçine düştüğüm durumu kimseler görmesin diye Bir sağ yanıma baktım, birde sol yanıma Sipere yattığım kayanın arkasında Seni düşünüp te Ağladım anne, ağladım anne Sen ve senin gibi binlerce ana Mehmet***8217;im kurban olsun demişler bu vatana Ne mutlu canını verenlere, Bu vatan bu bayrak uğruna Neyim varsa gitsin inan senin yoluna Zaten Türkün bu görev borçtur boynuna Beni yaralayan beni kahreden anne Düşmüşüz bir politik oyuna Dönen kirli oyunları gördüm de İsyanımı kimseler görmesin diye Bir sağ yanıma baktım birde sol yanıma Senin söylediklerin geldi o an aklıma Sipere yattığım kayanın arkasında Ağladım anne, ağladım anne |
Ağladım,Çünkü Hakettim
Dün değildi ki***8230; Önceki gün, Önceki ay, Önceki yıl da değildi. Kaç bahar, Kaç hazan eskidi. Kim bulabilir ki yüzlerce gecenin, Sabah olamayış sancılarının, Ruhumda bıraktığı viran parsellerini. Kah yağmura, Kah kar fırtınalarına, Kah toza toprağa karıştım. Kaç hançer yedim, Kaç vurgunla, Derinlik şoklarına girmişim. Kim anlayacak yıldırımların Sadece bana düştüğünü***8230; Belki yüzlerce kez, Ümitsizlik girdaplarında kaybolmuş, Belki binlerce defa, Dönmüşümdür yolların sonundan. Bunlar; Bir göz göze gelişin Kesilmiş karşılıksız çekleri gibi Hep gölgemdiler. O göz göze gelişle, Darmadağın olan benliğim Sevdası uğruna paramparça olsa da Asla vazgeçmedi, Vazgeçemedi. Ve gün bugün***8230; Uğruna çıkmazlara girdiğim, Yoluna bir ömrü hiçe saydığım, O sevdalı gözlerinde kaybolduğum, Aşkımla bu sabah Eleleyiz... Dalgalar sahili dövüyor, Bense ölçemediğim, Dalga boyları kadar ağlıyordum. Ağlıyordum, çünkü hak ettim***8230; |
ğır Hasta
Üfleme bana anneciğim korkuyorum Dua edip edip, geceleri. Haytayım ama ne kadar güzel Gidiyor yüzer gibi, vücudumun bir yeri. Niçin böyle örtmüşler üstümü Çok muntazam, ki bana hüzün verir. Ağarırken uzak rüzgarlar içinde Oyuncaklar gibi şehir. Gözlerim örtük fakat yüzümle görüyorum Ağlıyorsun, nur gibi. Beraber duyuyoruz yavaş ve tenha Duvardaki resimlerle, nasibi. Anneciğim, büyüyorum ben şimdi, Büyüyor göllerde kamış. Fakat değnekten atım nerde Kardeşim su versin ona, susamış. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:13 . |