![]() |
Sonrası Yoktu - Athena
Her saniye Sessizce akarken hayatımdan Oldukça durgun ve sakin Geçmişin hiç önemi yoktu Yutkunduğum o serin anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala Bir başka zaman Belki bugünkünden boş olsa da Bazen gülüp bazen ağlarken Bildiğim tek şey buydu zaten Derin bir nefes çektiğim o anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala Dur bir baksana Neler geçirdin şu an içinden Boşver akıyor Dakikalar artık yalan oldu Derin bir nefes çektiğim o anda Derin bir nefes çektiğim anda Derin bir nefes çektiğim anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala |
Skalonga - Athena
Sevgilim ah bir anlasan Seni ne cok sevdigimi Sensiz hayat bos gelir bana Sensin benim tek teselim Artik uzak ellerini O sicak sevgi dolu kalbini Sen kaybettin bozdun artik beni Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma O günler gelir aklima Hep o bizim dama cikinca Hic mi sizlamiyor Kalbin dolmus dasla dasla Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma Bu son mektup iste sana Gözyaslarin bilmeM ama Nah cok beklersin Bunlar rüya rüya sana Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma Yetmedi mi yetmedi mi al daha Gümbür gümbür herden hersey bir yanda Ne oldu ah ne oldu baksana Yüce mukaddes askimiz bir yada Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma |
Senden Benden Bizden - Athena
Hiç bir zaman affetmedin beni Bende çok sevdim seni Herkese bahset Senden benden bizden Defalarca sordum sana Neden cevap vermedin İçten herkese bahset Senden benden bizden Eğer dans etmek istersen Kırık kalpler salonunda Bana hiç bir zaman dönme Arkadaşça ya da dostça Beni gerçekten sevdiysen söyle Asla hayır deme Herkese bahset Senden benden bizden |
Sen de Yap - Athena
Mürekkep sıcak ama yazmadım Kalbimi yazıya dökmem ki ben Hüzün biriktiren anılar hemen şimdi yansın Camları kapıları kırdım yaktım Aynı şeylerden çok sıkıldım Kıtalarda sörf yaptım da rahatladım Demin ne söylemiştim sana sen de yap güzel oluyor Demin ne söylemiştim sana sana sana yap güzel oluyor Rutin hayat bu en büyük girdap Dikkat et sempatik başlar Antipatik ama enterasan alakam yok Bunlarlan Vazgeçemediğim herşeyimi Çöpe attım üstüne bastım Anlatmakla olmuyor yaşamak lazım Yalandan okumuştum herşeyi Ne kadarda boşlarmış oysa sahiplendğin ne varsa Savur hepsini okyanusa |
Sebep yokken ayrıldım dün yine sevgilimden
Yalan yanlış ilişkiler duygusuz sevişmeler var Sakın gülmeyin bana ne kadar yanlış olsam da Herkes inkar ediyor gerçekler ortada Ne yaparsan yap boş palavra bunlar hoş Çok takılmasana palavra hep palavra Saçma sapan aşk nameleri eskidendi küflendi Şimdi artık kandırmaz ama sahte sahte öp beni Ne yaparsan yap boş palavra bunlar hoş Çok takılmasana palavra hep palavra Alay etmeden olmaz başka türlü yaşanmaz ki Boşver gülüp geçmeli hayat 1000 kere başlamaz ki |
Öpücük - Athena
Pardon seni rahatsız etmek İstememiştim Sadece dudağından öpmek İstedim Tamam belki pek ince teklif Edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden Diilim Sen yinede karar ver söyle İstiyosun bence Öpücem öpücem dedim sana Pam pam trip yapma yapma Trip yapmasana bana Nasıl oldu bir anda ben de çok Şaşırdım Been ilk görüşte hiç aşık Olmamıştım Sen yinede karar ver söyle İstiyorsun bence |
Oniki Dev Adam - Athena
OooooooOoo Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adm hey hey hey hey Her zaman yanındayız yanlız bırakmayacağız Kanka senle bir kez daha şampiyon olacağız Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adam hey hey hey hey Uh ............hey hey hey hey Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adam hey hey hey hey |
Macera - Athena
Her yeni başlayan macera Heyecan dolu çilek kokar Gelip geçici bir hevesti Bazen uzun bazen kısa Aşk olayını hiç açmasak Konuşmadan yaşasak Sonra büyüsü bozulunca Uzatmadan yalanlasak Artık anlıyorum herşeyi Oyun zamanı sona erdi Aşkı ödünç almıştım zaten Budur en güzeli en güzeli |
Korsanlar Kralı Bazil - Athena
Denizler kralı, tayfaların babası Koparır her kafayı, hey baba bazil Para para deyince, kan kokusu gelince Fokur fokur köpürür, hey baba bazil Bazil, bizde para yok Beş kuru? yok Kılıçlar elimizde, top tüfek belimizde Biz gideriz yarmaya, hey yarmaya Bazil' in tayfalary sarmış her tarafı Kan çıkmazsa para yok der, hay Allah Ufukta var bir gemi, gel de ver ganimeti Bazil kızmadan evvel sen gel ver manileri Çekmiş kurukafayı, yakmış soylu adamı Deli fişektir ama baba korsandır Bazil |
***** - Athena
Banane banane banane banane Bu gün kendimden Tutamam tutamam tutamam Kimseye sözüm yok Sanane sanane sanane sanane Benim halimden Gidemem gidemem gidemem Cesaretim yok Yüzüme bir bak o bana yeter Yalan söyle ne fark eder Önüne yem at biraz bekle Aç bir ***** kadar değerim yok ki yine |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:03 . |