![]() |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
aldatmanın bir gerekçesi olamaz.bir erkek veya bir kadın farketmez,aldatıyorsa eşi veya sevgilisi her kimse herşey tamamen bitmiş ipler kopmuştur. ve bunuda açık yüreklilikle söylemelidir. Söylemiyor ama aldatıyorsa o kişinin karakteride adıda bellidir. |
sss
Aldatmak bence hiç affedilecek birşey değil...affedendede her zaman bir burukluk kalır.
Şunu söyleyeyim ben şu ana kadar hiç kimseyi aldatmadım..umarım bende aynı muameleyi görmüşümdür.. Aldatmak yerine ayrılmak bence daha mantıklı.... |
ALLAH aşkına aldatmanın nasıl bir gerekçesi olabilir ki?.. "sıkıldım senden, başka maceralara atılmak istedim..." bunun gibi bi gerekçe mi zira aldatmanın bu saçma sapan gerekçelerden başka bi nedeni olamaz.İnsanın önce kendine saygısı olmalı birini aldatıp kendine saygızılık edebiliyorsa(.... .......) Rabbim böylesi insanlardan beri eylesin cümlemizii ..........
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
aldatmak bence sadece kendini aldatmaktir önce bu benim basima gelirse diye düsünmek gerekir sen kabullenemiyorsan aldatilmayi sende aldatmamalisin
|
bunun ne gibi bir sebebi olabilirki
artik istemiyorsan,sevmiyorsan iliskini sonlandir ondan sonra ne yaparsan yap |
ya$amadan cevap vermek cok zor simdi cogumuz diyoruz asla aldatmanin hic bir gerekcesi olamaz diye ama ya$amadan bilemeyiz, sanaderimki kimse kendisini aldatigini bile bile bir ili$ki ya$amaz
|
Bence ALDATMAK ,kendi basina hos olmayan bir kelime,
Arkasindan giden ise tam bir APTAL!!!!!! Cezasi ise YALNIZLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:24 . |