![]() |
buda hakan'a gitsin
H ayatim seninle basladi seninle bitecek A glayan yüregim birgün seninle gülecek K ayip olan zamani geri getiremem A ma sana olan sevgimide silemem N e olur dön artik, bir baskasina kalbimi veremem |
@ Alev (biraz aci dolu ama idare et artik :) )
A yrligin tadini sen tattirdin bana L ayik deyilsin sen benim sevdama E n büyük aciyi sen yasattin bana V arliginin anlami kalmadi artik hayatimda |
@ Beyza (insallah hayatina uyan birseyler yazmisimdir, cizmisimdir...)
B akislarin hala icimi yakiyor E n güzel anilar seni bana hatirlatiyor Y alan deyil bizim hikayemiz Z erre kadar azalmaz sevgimiz A nla iste birtanem, biz birbirimize aitiz |
@Ergin :):):):)
E n zor günlerde beni hatirla R ahatsiz ettigim msn zamanlarini unutma G öremezsen beni online msn***8217;de I nan bana ben yokum artik bu sanal alemin***8217;de N e yaparsan yap bulamazsin artik birdaha bir zübeyde Bu ufak bir saka olsun arkadasim, hakkettigin siir'i gönderecegim yakin zamanda okis ;) |
neyse bugünlük benden bukadar, yanlis birsey veya yanlis bir hitapta bulunmussam kusuruma bakmayin arkadaslar, bu türkcemle ancak bukadar cikti.. ;)
|
bari birileride benim ismime birseyler uydursun :) kendi kendime zor oluyo :)
Zübeyde ama Pinky'ede olur yani.. hersey kabulum heheh |
Zengin ve bir nur kadar güzel olan o yüregini,
Üzdürmesin rabbim seni seven her sevdigini. Bir gün elbet anlayacak herkes o melek misali olan yüreginin kiymetini, Elbette gecmemek lazim o nur cemalininin güzelligini. Yahu nasil yaziyorum ben böyle siiri anlayamadim ama, Demek ki hak ediyormussun ki, rabbim yazdirtiyor bana.. Eee daha ne denilebilir ki bundan baska :) |
Al***305;nt***305;:
|
Zemheri tadindaki yoklugun..
Üzsede benligimi ,basaracagim sensizligi. Benim gözlerimdeki Seni.. Ebedi silecegim , Yansada gönlüm,aglasada kalbim. Dünyami yiktin ya.. Ellerin yanacak ,gözlerin dolacak her aynaya baktiginda.. |
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:59 . |