![]() |
Canına Okuyacağım - Ferdi Tayfur
Bir gün bu kaderimin bu talihimin Canına okuyacağım Kırık aşk zincirimi söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım sensizliğe koşacağım Aydınlık dünyamı karanlık edenin Bir tek kelime etmeden gidenin Böyle bir aşkın böyle bir sevginin Canına okuyacağım Ben **** kendimle barışacağım Maziyi anmayacağım geçmişi unutacağım Belkide kalbim kırık belkide boynum bükük Böylede yaşayacağım bunuda alışacağım Şu masum kalbimin ahını alanın Yüzüme gülüpte arkamdan vuranın Böyle bir hayatın böyle bir dünyanın Canına okuyacağım canına okuyacağım Bir gün bu kaderimin bu talihimin canına okuyacağım Kırık aşk zincirimi söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım sensizliğe koşacağım |
Yoksun - Ferdi Tayfur
Seni yuregimden atabilsem atabilsem atamiyorum Seni gozlerimden silebilsem silebilsem silemiyorum Ayrilik sebebini sebebini bilemiyorum Sensizligin acisini acisini cekemiyorum Gelirsin diye kostum camlara Donersin diye ciktim yollara Yoksun.. Yoksun.. Yoksun... Yine yoksun... Yine karanliklar coktü yine ben sensizim kimsesizim Yine senden haber gelmez yine boynu bukuk caresizim Ayrilik sebebini sebebini bilemiyorum Sensizligin acisini acisini cekemiyorum Gelirsin diye kostum camlara Donersin diye ciktim yollara Yoksun.. Yoksun.. Yoksun... Yine yoksun... |
Yıldızlar Da Kayar - Ferdi Tayfur
Karanlık gecelerin yıldızı sensin Hep beni bekletip hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin Ooofff Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Aydınlık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin herşey seninle Seni son bir defa görmem belkide Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Gelemez misin |
Çürük Hasan - Aşık Mahsuni Şerif
Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan Bir eşeği var idi Çok zenginim der idi Sadece ekmek yer idi Çürük Hasan Çürük Hasan Bir yılda beş yıl çürüdü Çürük Hasan Çürük Hasan Beş ileri Bir geri Hayatta gider idi Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan Muhtar kapıdan kovardı Heyet başından savardı Hem kurttu hem de davardı Çürük Hasan Çürük Hasan Nice çobana yalvardı Çürük Hasan Çürük Hasan Beş ölüydü bir diri Hasan hayat da vardı Güya hayatta vardı Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan Mahsuniyi görünce Kan döktü ince ince Mahsuniyi görünce Yaş döktü ince ince Hele imam gelmeyince Duydukki hasan ölünce Çürük Hasan Çürük Hasan Zorunan soyduk onu Sabunsuz yuduk onu Yarım yanlış selavat Mezara koyduk onu Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan |
Grup Antares - Masum Gözler
Rüyalarımda hep sen vardın Uyanamadım uyanmak istemedim Öptüm kokladım seni doyamadım Ellerini bırakmak zor geldi Ağladım resimlerine bakıp bakıp Düş kurdum gözyaşları akıtıp Nefret ettim yine sensizlikten Ölümle bir tıpatıp Ama olsun seviyorum yine seni ben Özlüyorum yine ta derinden Yalnız kalsam da buralarda Güç alıyorum masum gözlerinden Gel artık çıkar beni karanlıktan Uzat artık uzat bana ellerini Kurtar ne olur kalbim seni arar Ayırma benden gözlerini Özlüyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim günden güne Çıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum her gün seni ben |
Sezen Aksu Deli Gönlüm... Ele avuca sigmazdi deli gönlüm Bir zamanlar nerdeydi simdi nerde Ister günes ol yak beni Yagmurum ol aglat beni Aklim baska Duygularim baska yerde Bir deli rüzgar savurdu Beni böyle umutlu tutsak Benim altin kafeste Ister günes ol yak beni Yagmurum ol aglat beni Zincirleri yüregimin artik sende Yok aglatamaz asla beni Bir gün ayrilik Pismanligim nefret olmaz Öfke olmaz Senden daha aci bir hasret bulunmaz Ister günes ol yak beni Yagmurum ol aglat beni Acilarla sevinçlerle yasat beni |
Kayahan - Cennet Kokulum kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş kimler kıymış kıymetlimi kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebeğim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazan geçmez günler bazan akşam olmaz bazan unutursun bazan mümkün olmaz hiç kimse anne kadar üzülmez ki bir damla gözyaşı dökerken kim koparıpta verir sana kalbini anne gibi bebeğim hiç kimse anne kadar sevemezki birtanem cennet kokulum benim gurur duyarım canımı veririm sana iste yeter bebeğim kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş dinle beni gözbebeğim ne oldu söyle |
Bu aksam cok efkarliyim kalbim neden kan agliyor bunu bir bilsen sevgilim günes solgun gunduz gece icimde sen bir bilmece izdirabi heceliyor sensiz yalniz sensiz hicim gözyaslarim yagmur gibi yanagimi islatiyor kollarim bekliyor seni öpsem öpsem ellerini yinede sana hasretim dudaklarimda bir ates avuclarimda alevsin sensiz yalniz sensiz hicim canimsin sevgilimsin sen benim herseyimsin hayatim anlamsiz simdi sendin bana nese veren seviyorum sevdim diyen sen benim sicak gunesim guzel tatli tek esimdin kara sevdam sevgilimdin unutamam asla seni hergün aniyorum ne olursun dön dön bana kollarim bekliyor seni öpsem öpsem ellerini yinede sana hasretim dudaklarimda bir ates avuclarimda alevsin sensiz yalniz sensiz hicim canimsin sevgilimsin sen benim herseyimsin |
nerdesin sevgilim gel gel gel gel
yine sensiz bu aksam uyku girmez gözüme sayiklarim ismini askin büyür içimde nerdesin sevgilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sevgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gökyüzünde kaybolmus sönmüs bir yildizim ben yüreginden kovulmus tenhayim issizim ben nerdesin sevgilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sevgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gel gel gel gel gözlüyorum yolunu gel gel gel gel özlüyorum kokunu |
KARA SEVDA
Ben senin ugruna canimi canimi feda ettim sense bana sirtimi donup elveda deyip sessizce birakip gittin ahh.... ama olsun be alcak bu benim kaderim ugruna ugruna kara sevda ama olsun be alcak bu benim kaderim ugruna kara sevda olene dek sevecegim bunu sakin unutma.. kalbim baskasini sevemez asla iste yoluna su canim olsun feda bu benim kaderim cekerim kara sevda.................. |
sahmerdan arkadasim sarki sözleri güzelde, o resim yaw korkuyom ne olur kaldir sunu :D
|
Türkiyem - Mustafa Yıldızdoğan
Baş koymuşum Türkiyemin yoluna
Düzlüğüne yokuşuna ölürüm Asırlardır kır atımı suladım Irmağının akışına ölürüm Sevdalıyım yangın yeri bu sinem Doksan yıldır çile çekmiş hep ninem Pınarlardan su doldurur Eminem Mavi boncuk takışına olurum Düğünüm, derneğim, halayım, barım, Toprağım, ekmeğim, namusum, arım Kilimlerde çizgi çizgi efkarım, Heybelerin nakışına ölürüm |
Masal
Geceye açar akşam sefaları Ölüme benzer güne vedaları Deli dolu bir macera bir şölen bir düğün Kadere kısmet narin hayatları İşığa uçar bütün pervaneler Ateşe giderken ne sahaneler Dönerek acıyla aşkla şu alemi Yana yana rakseder divaneler Bir varmış bir yokmuş dünya masalmış Her yolcudan bu handa hoş seda kalmış Gökten üç elma düşmüş yuvarlanmış Herkes payına düşen elmayı almış Sora sora az gidip uz gidip kafdağına Gizini arar saadetin dünyalılar Günaha yakın dururken bir yanları Ne kadar hazin hüzünlü sevdalılar |
Mecbursun
Olmaz civanım imkansız vazgeçmek olmaz Ben sana varmazsam eğer gözüm açık giderim Oynar gider yarı aklım da bende durmaz Ben seni almazsam eğer mahvolurum biterim Sen yeter ki sev kulun olayım Bir dile bin yıl kölen olayım Boynuna koynuna dolanayım Mahşere kadar Vallahi dünyayı yikarım başına Kimselere yar etmem seni bakmam gözyaşına Mecbursun mecbursun hiç çaren yok İnadı bırak gel şükredeceksin sonra şanşına Yandım amanın yandım ben bir esmerin narına Getirin basayım tuz üstüne tuz kapanmayan yarama Ya sen gel ya da ben geleyim ferman buyur Ahdım var başkoyacağım yastığına yorganına ;) |
Kimseler seni öpmedi, öpemez
Kıskanır tenim, ellere veremez Kimseler seni ben gibi sevemez Aşkı söyleyemez Olmaz isteme, başkası bana az Korkma, sevgini ver bana da biraz Sorma ismimi, kalbine beni yaz Yapma böylesi naz Yok be canım, bu kadar mı kolay? Git demesi sana çok mu kolay? Sen beni sevmeye zor diyorsun Sevmesi zor da, bu çok mu kolay? |
Sen aklıma gelince
Ağlamaklı olurum Sen aklıma gelince Derinden burulurum Özlem ayrı bir sızı Yüzümde saf bir sitem Ben yalnızlar yalnızı Yüzüme yansır çilem Gurbet hasret denizi Bir terk-i diyardayım Hüzünler yaktı bizi Bir dolu efkardayım Gurbet hasret gemisi Bir terk-i limandayım Hayaller yaktı bizi Bir deli efkardayım ebru gündeş |
Yalnızlık kolay değil anladım
Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Mahşer günü günahına inan kefil olacağım Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan sevdan aşkın yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan sevdan aşkın yalan yalan Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Mahşer günü günahına inan kefil olacağım Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan Dönmeyeceksen söyle ateşinle yanacağım Yandığım ateşlerde sevdan gibi yalan yalan Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan Yalan yalan yalan yalan yalan yalan Sevdan aşkın yalan yalan ebru gündeş |
Ahmet Kaya
Şafak Türküsü Beni burada arama anne Kapıda adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne Ağlama Kaç zamandır yüzüm tıraşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim Kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken delice Ah verebilseydim keşke Yüreği avcunda koşan Herbir anneye Tepeden tırnağa oğula Ve kıza kesmiş Bir ülkeyi armağan Düşlerimle sınırsız Diretmişliğimle genç Şaşkınlığımla çocuk devrederken sıradakine Usulca açılıverdi Yanağımda tomurcuk Pir Sultan'ı düşün anne Şeyh Bedrettin'i Börklüce'yi Torlak Kemal'i düşün anne İnsanları düşün anne Düşün ki yüreğin sallansın Düşün ki o an Güneşli güzel günlere inanan Mutlu bir yusufçuk havalansın Yani benim güzel annem Alacaşafağında ülkemin Yıldız uçurmak varken Oturup yıldızlar içinde Kendi buruk kanımı içtim Ne garip duygu şu ölmek Öptüğüm kızlar geliyor aklıma Bir açıklaması vardır elbet Giderken darağacına Geride Masa üstünde boynu bükük kaldı kağıt kalem Bağışla beni güzel annem Oğul tadında bir mektup yazamadım diye kızma bana Elleri değsin istemedim Gözleri değsin istemedim Ağlayıp koklayacaktın Belki bir ömür taşıyacaktın koynunda Yaşamak ağrısı asıldı boynuma Oysa türkü tadında yaşamak isterdim Ölmek ne garip şey anne Bayram kartlarının tutsaklığından aşırıp bayramı Sedef kakmalı bir kutu içinde Vermek isterdim çocukların ellerine Sonra Sonra benim güzel annem Damdan düşer gibi Vurulmak isterdim bir kıza Gecenin kıyısında durmuşum Kefenin cebi yok Koynuma yıldız doldurmuşum Koşun çocuklar çocuklar koşun Sabah üstüme Üstüme geliyor Kısacası güzel annem Bir çiçeği düşünürken ürpermek yok Gülmek umut etmek özlemek Ya da mektup beklemek Gözleri yatırıp ıraklara Ölmek ne garip şey anne Artık duvarları kanatırcasına tırnağımla Şaşkın umutlu şiirler yazamayacağım Mutlak bir inançla gözlerimi tavana çakamayacağım Baba olamayacağım örneğin Toprak olmak ne garip şey anne Uçurumlar ki sende büyür Dağdır ki sende göçer Ben yaprak derim çiçek derim Cam diplerinde açmış kanatlarını kozalak derim Gül yanaklı çocuğa benzer Yine de Oğlunu yitirmek kimbilir Ne garip şey anne Her kavgada ölen benim Bayrak tutan çarpışan Her kadın toprağı tırnaklayarak doğurur beni Özlem benim kavga benim aşk benim Bekle beni anne Bir sabah çıkagelirim Bir sabah ana bir sabah Acını süpürmek için açtığında kapını Adı başka sesi başka nice yaşıtım Koynunda çicekler Çicekler içinde bir ülke getirirler |
Yenildim vazgeçtim beni sevmenden
Kalp kırık, yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni çok yürekten Bil yeter ben üzüldüm sen giderken Ah ölürmüydün beni biraz daha sevsen Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben tutmadın ellerimden Ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen Ah olmadım mı yanında sen çok yalnızken Sarmadım mı seni kimseler sarmazken İstedin vermedim mi her şeyimi En derinden sevmedim mi ben Gitsen de silsen de beni kalbinden Yer etsen kendine yeni aşklarda Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden Tek aşksın hep duracak baş ucumda Soner Arıca ; Sen Giderken |
Anladım sonu yok yalnızlığın, hergün çoğalacak
Herzaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü hayatı hayata üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Sertab Erener ; Yalnızlık Senfonisi |
Korkularım var biliyorsun
Biliyorsun yaşamım dört duvar Duvarlardan taşmak istiyorsun Çizilmemiş duvarlarıma Kapılar dar yapılar dar Aşk geniş ovalar arar Çıkamam duvarlarımdan Bir de buna yaşam diyorlar Bir tel koptu gitarımdan Olsun kopsun saçların var Birçok şeyi aldın ama Her bir şeyi sandın ama Gel de al bende kalan şarkıların var Korkularım var biliyorsun Biliyorsun yaşamım dört duvar Kaç kere çıkarmak istedim seni Çıkmıyorsun içimde Kapılar dar yapılar dar Aşk geniş ovalar arar Çıkamam duvarlarımdan Bir de buna yaşam diyorlar Bir tel koptu gitarımdan Olsun varsın saçların var Birçok şeyi aldın ama Her bir şeyi sandın ama Gel de al bende kalan şarkıların var Zamanla alışırmış ama Alışamayanlar var Yaşar ; Şarkıların Var |
Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada
Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sanane aşk benim canımda Ne kadar uzak o kadar iyi arkadaşça bari Hiç bişey problem degil görüşürüz yani Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile |
Ey gökyüzü...Aydınlık mısın benim kadar ve karanlık Hasret yakarmış, kavuşmak varmış Güneşten sıcak, sudan çıplak Sanırım hiçbirşey yok aramızda aşktan başka... Vay hayat, ey hayat..! Denizde vardı oltam bir balık tuttum zannettim Baktım hepsi rüyaymış mekanım yanmış bir orman Ve tek seçimse çaresizlik ona inanma Göz gördüğünden korkmaz Eski bensem bir çiçek olsam da solmam Anlatsın bilen kimse Hep çeken bilir demişler çekense susmuş Hep konuşmuş çekmeyen kim varsa Anlatsın derdi çeken hüzün kaplı yüzlerinde Karışmakta dertler Ellerinde kürekle kazma Ve der ki şeytan yazma Ben olsam neyle anlatırım neyle anlarım Ben anlatmazsam hangi sazla mürekkebim elimde kağıdım aynam Gönlü saydam olan anlar ancak İşte sayfam hergün intihar peşinde ve umutlar peşinde Bu dünya kapkaranlık ışık başka yerde herkes peşinde Herkes sandığı kadar iyi olsaydı keşke En azından ay beklerdi üstümde yalnız gecede Başka seveceksin başka şekilde başka biçimde Güneşten sıcak sudan çıplak... Martıların kanadı gibi... TUTSAK..! Hiç kimsenin kalbi&şansı yok Bu benim kendi alın yazım seveceğim başka yolu yok Seveceksin başka yolu yok Naklen mutluluk istiyoruz Naklen huzur istiyoruz Naklen sevgi istiyoruz Naklen... Niye varız...? Yıldız Tilbe - Tutsak (ft. Ceza) |
çok isterdim sana vermeyi bin bir vaatler
gir içerden bak inanki bunlar zor ihtimaller tecrübe ettim iflah olmaz kırılan kalpler ne aşklar gördü bu gözler ah ne ihtilaller hadi diyelim kalbim sermayeden kullanıyor sana yeteyim biteyim derken kendime kalmıyor doymuş karnım allı pullu sözlere hiçbir güç aşkımı almaya yetmiyor dolusuna boşuna koydum olmadı aşk çalıştığın yerlerden sormuyor Gülşen - İhtilaller |
Yık duvarları aç kapılarını vakit geç değil
Kır gururunu aç bana kalbini aşk ölüm değil Denesen ne olur beni dinlesen geçmeden bahar Bana sevdiğini söyle o kadar korkacak ne var? Bırak kendini aşk rüzgarına geçmeden yıllar Yürü durma yolun sonuna kadar kacacak ne var? Hadi ama olan olsun artık sabırsız ellerimi bekletme Hadi dokun içinden geldiyse aynı şeyi bin kere söyletme pınar aylin;bekletme |
senden uzak yasamak inan yasamak degil
askini anlatan hic bir soz tamam degil bazi duygular varki kelimelere sigmaz sevenler anlar acank sevmeyen degil simdi ask zamanidir ask ömrun baharidir birak sarhos olalim meyler ask sarabidir mevsim bahar olunca ask gönüle dolunca sevenler kavusunca yasamak ne guzelll mevsim bahar olunca ask gönüle dolunca sevenler kavusunca yasamak ne guzellllllll |
giderim buralardan
sormayin beni yardan sevdanin sakagindan vurur giderim aglamasin arkamdan yalnizlik benim sevdam ceker giderim |
adsız özlem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım birer birer, uykularımda toplanmış. gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim? sevgiler nerde, gerçekler yalanmış. aşk için kurduğum düşlerin yerini, Kocaman yanılgılar almış. günleri geçiremem, kalbimden düşer sevişmeler. gidişlerim birer birer, özleminde çoğalır. gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim? |
beni eskisi kadar sevmyiorsun eskisi gibi bakmiyorsun
yere göge koymuyordun simdi ne oldu seni sevmek kader kaybetmekte kaderrr yeter uyandik biz kül olduk seni sevmek kaderrr kaybetmekte kader yeter isyan ettik biz tas olduk Savrula savrul savrulduk kavrula kavrula kavrulduk |
benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak
nasip degilmis bana dizlerinde uyumak benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak nasip degilmis bana bas ucunda yaslanmak ayni dili konusurken farkli seyler anladik olur olmaz kirilirken mutlumusn iste ayrildik hic birsey eskisi gibi olmayacak hickimsenin sevgisi yerini tutmayacak hic birsey eskisi gibi olmayacak söylesene saclarim sensizmi agiracak benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak nasip degilmis bana bas ucunda yaslanmak benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak nasip degilmis bana bas ucunda uyumak |
canımı veririm / cankan
beni böyle bir başına
yalnızca bırakma sensiz hiç olmuyor olmayacak anla kapında köleyim uğrunda öleyim iste bu canımı sana ben vereyim yapamam katlanamam acına dayanamam sensiz hiç olmuyor yaşarım anlatamam canına canımı ben veririm bunu sen bil yar uğruna ölürüm delilik ederim sözümden dönmem yar silahı çekerim vururum giderim başkasına seni vermem yar sen benimsin bunu bil dünya ne yazar beni böyle bir başına yalnızca bırakma sensiz hiç olmuyor olmayacak anla darbeler yesemde değil umrumda bırakmam kapında köleyim uğrunda öleyim iste bu canımı sana ben vereyim senle ben mutluyum sensizi neyleyim susan dilimin sözü yanan kalbimin sesisin soluksuz bedenimin nefesi görmeyen gözümün rengisin olurd bir gün ölürsem şunu bil tabutun içinde ben bedenimin üstünde kefen benim içimdede sen olacaksın bitanem sen sen |
geç kalmadın mı / demet akalın
Sendin benden ikinci bir şans isteyen
Sendin bir cümleyle herşeyi bitiren Sözler utandı gözler yaşlandı neden Özür dilemek için geç kalmadın mı? Gözümde tütse de bazı tavırların Üzgünüm hayatım çok yanlış yaptın Yapacak bir şey yok ben çoktan yol aldım Avuçlarından su gibi akıp kaçtım Yapacak bir şey yok ben çoktan yol aldım Sen o defteri ellerinle kapattın Çok çok çok çok pişmansın biliyorum Boş boş boş ne yapsan boş duyuyorum Yok yok yok senden vazgeçiyorum Ölsem de ben sözümden dönmüyorum |
Yıldız Tilbe - Vazgeçtim Hergün biraz da aşkı yitiriyor Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi Sabahlara yakın sessiz gelişlerin Hırsız gibi kararsız, kararlı Yatağımdasın kırk yıllık yabancı Vazgeçti direnişim Seni sevmeyi ağır ödüyorum Vazgeçtim yana yana Seni sevmeyi ağır ödüyorum Vazgeç yüreğimden düşlerimden Yaralıyım bin yerimden Ben değilim seviştiğin Affedemem beni affet Gidiyorum uzaklara, sensizliğe Kahretsin yapamıyorum Kaçtıkça sana geri dönüyorum Kahretsin yapamıyorum Seni sevmeyi ağır ödüyorum .. :sm42: |
Çat Kapı - Yıldız Tilbe
Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz birtanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk bizi mutlu edermi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay bitermi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Şu kalbimdeki heryer bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni Başka biri var dediler inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu gittin bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz sanki sen mutlu musun bensiz Söyleyen : Yıldız Tilbe |
Gülben Ergen- Avrupa
Zor öyle zor kabul etmek ayrılığı sana ağlayıp ağlayıp gecelerce yanmayı Sor aşkı sor ama sorma yalnızlığı sana bağlanıp bağlanıp yokluğuna yaslanmayı Unutma dünya küçük bir gün bir yerde karşılaşırız beklerim sabrım büyük dönersein kavuşuruz Avrupa duyacak aşkımın çınlayan sesini Herkezler soracak böyle çekip gidecek Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini Bütün dünya bilecek seni sevmeyi sevdiğimi. Zor öyle zor kabul etmek ayrılığı sana ağlayıp ağlayıp gecelerce yanmayı Sor aşkı sor ama sorma yalnızlığı sana bağlanıp bağlanıp yokluğuna yaslanmayı Unutma dünya küçük bir gün bir yerde karşılaşırız beklerim sabrım büyük dönersein kavuşuruz Avrupa duyacak aşkımın çınlayan sesini Herkezler soracak böyle çekip gidecek Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini Bütün dünya bilecek seni sevmeyi sevdiğimi |
Sen Evlisin
Biliyorum evlisin Seni bekliyor yuvan Ayrilip gitmelisin Daha geçmeden zaman Aski bulduk zamansiz Ne yapsakda faydasiz Kavusmamiz imkansiz Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan Ümitsiz yasamak zor Severken ayrilmak zor Kader böyle istiyor Dayan yüregim dayan Bu ask hüsran dolsada Hasret bizi yaksada Unutmak zor olsada Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan |
Bir Can Istiyorsan Beni Götür Azrail Benim Sevdigime DOKUNMA
Anlami yok gecelerin sözlerinin o simsiyah saclarinin gözlerinin o son sözün perisan etti yüregimi ucurumlar caldi sonsuz sevgimi sakin kal deme bebegim azrail bekler beni gidecegim gitmem gerek sevdigim neolur aglama Yollar elbet bulusur sakin korkma bir can istiyorsan beni götür azrail benim sevdgime dokunma gecmiyor geceler bitmiyor dönmeye yetmiyor kelimer usulca girerken masum kalbime ne acilar yasattin bitmeyen sevgime artik cok gec bebegim azrail bekler beni gidecegim gitmem gerek sevdigim Yollar elbet bulusur sakin korkma bir can istiyorsan beni götür azrail benim sevdgime dokunma Yalnizlik gemisi cokdan batti kursunlar yagdirdi 1 sözün yüregime ucurumlar aldi elimden seni mesafeler caldi sevgimi artik hayat anlamsiz gelyior bedenime vakit geldi diyorum kendi kendime dedim ya azrail bekler beni bekler ŞUNU UNUTMA BITANEM SENI HEP SEVDIM SON NEFESIMI VERIRKEN BILE DUDAKLARIMDAN CIKACAK KELIME SEN OLACAKSIN SEN***8230;SEN!!!!***8230;.. |
kalinca sebebsiz bir basima hatiralar beynimde dans ediyor gunahlrim dizilip bir bir karsima sanki birer birer intikam aliyor yuregimden zincire vurulmusum anilar her bir halkayi bagliyor ben duygularimin esiri olmusum hatalar yalan duygularla basliyor sende benim hatalarimdan birisin sen en buyuk gunahlarin bedelisin senin icin harcanan zamana yazik sen en guzel duygularin katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayati sözum ona pembe rengini |
ZeRRiN_ÖZeR / KiYaMaMmM....
Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda! Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatamda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamammm Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamammmm Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sennn Kokuna hasret uykularla dalaştığım ...°°°... |
Aşkı Bulamam Ben - Murat Boz
Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini profilden Kimini belinden Kenarından yada köşesinden Kimini kıvır kıvır saçlarından Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini nefesinden Kimini serin bakışlarından Beğenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim of aman Mecnun olamam ben Böyle aşkı bulamam ben Leyla'ya varamam ben Hiçbirinden cayamam ben Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini nefesinden Kimini serin bakışlarından Beğenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim of aman Mecnun olamam ben Böyle aşkı bulamam ben Leyla'ya varamam ben Hiçbirinden cayamam ben Uğrarım hepsine fazla kalamam Sormam telefon karıştırmam Biranda müptela olurum hemde Üzmem çünkü ben yarıştırmam Mecnun olamam ben Böyle aşkı bulamam ben Leyla'ya varamam ben Hiçbirinden cayamam ben (lureene :D ) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:37 . |