![]() |
Kabul et tanrım kul duası bu
İçin için Yanan kul yarası bu Ömrümün Perişan olmasın sonu Kötü kullarından koru Allahım Zalim kullarından koru Allahım Allahım... Beni Aşka köle eden kullarından koru Tanrım Yüreğinde şeytan yatan Kullarından koru Tanrım |
Yaşamayı senle anladım
Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Sevgi gibi kutsal kelime Yalnız senle düştü dilime Ölmek yetmez senin uğruna Sense hala anlayamadın |
Madem dönüyorsa başımda dünya,
Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Göçmen kuşlar bile gidip dönüyor, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin. Hatıralarım var avunmak için, Ecelden kendimi korumak için, Hep dualar ettim kavuşmak için, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Beklerim isterse dönmez desinler, Yeterki bu ümit bir gün sönmesin, Her gidişin birde dönüşü varsa, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Hatıralarım var avunmak için, Ecelden kendimi korumak için, Hep dualar ettim kavuşmak için, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, |
Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi
Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sanma Uğrunda ömürler verilir sanma Değerin kıymetin bilinir sanma Düşeni götürür kullar affetmez Öyle bir dünya bu vefadan yoksun İsterse kainat servetin olsun Düşeni götürür yollar affetmez |
Her acinin sonu,
sana varyior, sana. CANIMA YETENSIN, dertten bile betersin, ooooofffff, Ne diyeyim sana?! CANIMA YETENSIN. Asktan bile betersin, ooooofffffff, Ne diyeyim sana?! Dinmiyor sizim, gülmüyor yüzüm, gülemem ki, aaaahhhh, gülemem ki! Yalnlizca sana, gecmiyor sözüm, Gidemem ki, aaahhhh, gidemem ki! |
Ben seni çok sevmişim
Bak gözlerimden belli Şimdi de düşmanlarım Oynayı çifte telli Benim büyük Allahım Herşeyi göriyisun Benim ki can değil mi Ağlatıp duriyisun Dağlarda kar var idi Bu ne biçim yar idi Bırakıp gitti beni Zannettim şaka idi |
Genç yaşta kara toprakta
Uzakta dağlar altında Yalnız uyur buralarda Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim Mezarda dikenli otlar Bende bitmeyen acılar Üstünde ıslak yapraklar Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim |
Bir söylerim bin sayar
Kafamdan attı ayar Bir söylerim bin sayar Ben de bozuldi ayar Anladım ki güzelim Senden olmaz bana yar Ağzın üstüne gelmez Cav cav eder durursun Yedin kendi kendini İnşallah kudurursun Kararlıyım bu defa Seni kaşıyacağım Dinime imanıma Hem de boşayacağım Bu ne cilve bu ne naz Olmaz güzelim olmaz Düzelt kendini düzelt Senden bana yar olmaz |
Çarşamba beylerinde,
Silahı bellerinde, Çifte Bülbüller öter, Samsunun güllerinde. Çarşambayı seller aldı,bafrayı duman, Termede sevdiğim kaldı,yanıyom aman, Çarşambaya karmı yağdı,havzaya dolu, Bulamadım ladik'i kaybettim yolu. Çarşamba büyük ilçe, Yaşarım içe içe, Sevdiğimi el almış, Yanarım içten içe. |
Dogustan yaraliyim aci gerceklerin
Ha bu fani dunyada bir gun olsun gulmedim Ezeleden yaraliyim aci gerceklerin Ha bu yalan dunyada bir gun olsun gulmedim Komurlenmi yazilmis Annam benim kaderim Sende birakip gittin Ben simdi ne ederim Allah'im bana neden bu kadar cile verdin Hayata tek varligim onuda benden aldin Allah'im bana neden bukadar cile verdin Hayata tek varligim onudami cok gordun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:01 . |