![]() |
Bir seni sevdim, severim
Bu yüreğim senin bileyim x 2 [Nakarat] Seninim de sazım, sen alnıma yazım Tanrıdan yazım hem çoğum hem azım Seninim de sazım yar, sen alnıma yazım yar Tanrıdan yazım hem çoğum hem azım {Gözlerin}, gözlerin Ooo gözlerin Bu canıma mezar x 2 Bu canıma mezar, mezar x 2 Tükenirim azar, azar x 4 Ben sana yandım yanarım Bu yüreğim sende kala x 2 [Nakarat] {Gözlerin}, gözlerin Ooo gözlerin Bu canıma mezar x 2 Bu canıma mezar, mezar x 2 Tükenirim azar, azar x 4 |
yolum uzun ömrüm kısa
ben vurgunum bir cımbıza 3 gün geçti göremedim arıyorum yana yana yok kimse bilmiyor kimseee durdurak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim ne haldeyim bilmiyorsun viraneyim görmüyorsun kederdeysem içiyorsam sebep sensin biliyorsun yok yine dönmüyor niyee dur durak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim |
Ağasarın balını da gel salını salını
Adam cebinde taşır senin gibi gelini Uy asiye asiye tütün koydum kesiye Anan seni veriye de bir bağa pırasiye Sis dağının başları da küfur küfur esiyu Baban bu yıl kurbanı da çifter çifter kesiyu Oğul nazimin oy |
Gel Gönül
Gel gönül gidelim aşk ellerine Muradın yar ise bir tane yeter Fikreyle kıldığın amellerine Havayı cehline efsane yeter Havayı cehline efsane yeter Efendim gülyüzlüm tabibim Turabi özünü pay-i mal eyle Erenler yolunda kisb-i kar eyle Şu fani dünyayı bir hayal eyle Gelip konan göçtü nişane yeter Gelip konan göçtü nişane yeter Efendim gülyüzlüm tabibim |
Sazım Yanar Sözüm Yanar
Sürüde bir koyun oldun Kurdu kuşu ağırladın Şu dilime ateş verdin Sazım yanar sözüm yanar Yaralarım deşilince Gün geceye devşirince Gönüller taş kesilince Sazım yanar sözüm yanar Gönül türküm susmaz oldu Dost yaramı sarmaz oldu Sevdam yare yetmez oldu Sazım yanar sözün yanar |
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim |
Beşinci Mevsimin Açmış Gülleri
Nerde Kalmış Hani İnsan Değeri Kefende Gözü Yaşlı Anaların Yeniden Doğmanın Zamanıyım Ben Bırakın Da Akarsular Yol Alsın Değmeyin Bebeğe Doğup Ağlasın Yaralı Gönlüme Bir Tas Tuz Basın Konuşan Dillerin Zamanıyım Ben Çelik Bir Bedene İşlemez Kurşun Bir Çocuğun Canı Acep Kaç Arşın Kan Kokar Toprağım Çok İyi Düşün Bu Yalan Kulların Zamanıyım Ben Karakuşlar Gibi Gökte Uçana Dur Diyenler Olur Giden Zamana Bir Ehli Sohbette Kendin Bilene Konuşan Tellerin Zamanıyım Ben |
O yağmurda o çamurda
Eleleydik bir arada Geziyorduk sokakalarda O günlere hasretim ben O günlere hasretim ben Kaldırımdan sahilleri Seyrederken denizleri Tanımazdım ben dertleri O günlere hasretim ben O günleri özledim ben Hayatımın son deminde İsterim ki sen serinle Son baharın ilk gününde O günlere hasretim ben O günlere hasretim ben Şimdi benden uzaktasın Hayal değil rüyamdasın İlk sevdiğim son aşkımsın O günlere hasretim ben O günlere hasretim ben O günleri özledim ben |
Baktim gurbet daglarina
Bahar gelmis baglarina Uzun uzun yollarina Cicek acmis zamaninda Yaslar doldu gözlerime Care varmi hasretime İsyan etsem kaderime Gün gecmeden zamaninda Yazan yazmis kaderimi Eller almis sevdigimi Kimse bilmez dertlerimi Care gelmez zamaninda Gitti gelmez mutlu günler Hayal oldu gercek sözler Yola bakan nemli gözler Gelsin yarim zamaninda |
tabip sen elleme benim yaramı
beni bu dertlere salanı getir kabul etmem birgün eksik olursa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir bir kor oldu gövünüyor özümde nam name iniliyor sazımda dünyayı verseler yoktur gözümde dili bülbül kaşı kemanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir merhamet et karşısından bıkmadan hatırını gönlünü kıhiç yıkmadan çabuk getir can bedenden çıkmadan fakirin derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir yoksulun derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir |
bazen söz biter,acı kalır içimde
gecelerinde geçmez olurr aahhh gündüzlerinde rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim artık sadece huzur diliyorum kendim için fazlada kalamıcam buralarda gün sayıyorum kimseyide sevemiyorum senden sonra sevmekte istemiyorum sadece seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum daha fazla özlüyorum bazı anlar vardırya,ya vardır ya yoktur göremessin karanlıkta ahh çarparsın duvarlara ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim |
Benim çok farklı hayalim vardı
Sakladım bu günlere İçimde kaldı AMAN KALBİM! Sakın gülme Ne zaman güldün yarını ağladın! Benim koklanmamış güllerim vardı Sakladım bu günlere Dikenleri kaldı Benim söylenmemiş sözlerim vardı Sakladım bu günlere Dilimde kaldı AMAN KALBİM...... |
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma,
Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni |
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına |
Sabir allah sabir
Bu ne dunyadir Bir dert bitmeden Yenisi hazir Bitmek bilmiyor Sonu gelmiyor Dayan gonul dayan Sabir allah'a Kapilar kapaniyor Neden yuzume Guller diken olmus Batar kalbime Felek bile sasirmis Kaderin boylesine Dayan gonul dayan Sabir allah'a |
Geceleyin bir ses böler uykumu
İçim ürpermeyle dolar nerdesin nerdesin Arıyorum yıllar varki ben onu Aşıkmıyım beni çağıran sesin Bütün sevgileri attım içimden Varlığımı yalnız ona verdim ben Elveririki bir gün bana desinler Ta derinden bir gün bana gel desin |
Eşsiz sevgilim benim
Gözünü ceylan gibi Süzmesini bilirsin Aşkın bir yaz rüzgarı Esmesini bilirsin Eşsiz sevgilim benim Seni nasıl severim Gizliden sevişirde Susmasını bilirsin Hiç yol iz bırakmadan Gezmesini bilirsin Sen canımı yakmadan Üzmesinin bilirsin Sen anlarsın her şeyden Darılsan sormam neden Silip silip yeniden Yazmasını bilirsin |
Ağlamışsın gözyaşın sileyim
Söyle derdin nedir ben bileyim Eğer yalnızsan sırdaşın olayım A yarim can yarim cananım ol Al beni beni al yarim canlansın anılar Sar beni beni sar yarim kopsun fırtınalar Gül beni beni gül yarim dinsin gözdeki yaş A yarim can yarim cananım ol Ellerim ellerini arıyor Gözlerim gözlerini soruyor Yar sensiz günler geçmek bilmiyor A yarim can yarim cananım ol |
İhanet yağmurunda
Islandık birer birer Şimdi yorgun düşlerimiz Yalnızız yalnız Büyük hayat yolunda Uslandık birer birer Cehenneme hüküm giydik Büsbütün yalnız Hangi şehir alır bizi basar bağrına Hangi yalan avutabilir yüreklerimizi Kim çalacak kapımızı bir avuç tuz için Bir dilim ekmek için yada aşk için Aynalarda unuttuk Geçmişin izlerini Kırık dökük her anında Kalmışız yalnız Böyle mi olmalıydı Bembeyaz türkülerle Bağlandığımız bu hayat Böyle mi yalnız Söz ***8211; Müzik : Nurettin Rençber |
Doymadım sana doyamıyorum
Düşündükce içim titriyor Ahh alev alev üşüyorum Yokluğun soğuk beni yakıyor Ahh bir bilsen anlatabilsem içimdeki yerini Bir bilsen seni nasıl sevdiğimi Sen en güzel baharım yağmurum Bekliyorum bir gün gelirsin diye Sensiz soldum açmam kimselere |
Özülü hakkım diye sevdiğim
Lokmamı terinden yediğim Adını adım ile bildiğim sözüne boyun kestiğim Yiğidim sebebim barkım kilidim helal tüten ocağım direğim Yiğidim Yiğidim ah üstüne titrediğim aşka yolunda erdiğim göznurum Yiğidim Kim alır seni benden kim koparır Göze alan varsa da ölümü ciğnerde alır Göz koyanlar bize düşsün dermansız derde Yıkılsın evin ocağı sürünsün yaban ellerde |
Ilk bu sensiz kalisim
Ilk gecem sensiz Seninle zamansiz Ayrildik severken neden? Bitmez Bu ask bitemez Olumsuz Ask bu Bu Sevgilim bu Bilseydim seninle hic olmazdim Sevmezdim seni Dokunma git hadi birak Anilarla tek basima beni Bitmez bu ask bitemez Olumsuz ask bu yahuuuuuuu Aaah yok Sen gitme dur Daha zor Dur gitme dur Yakma! Ateslerimiz sen yakma dinle Yine mi sensiz gunler bana? Bitmez bu ask bitemez Olumsuz ask bu ahhh Bitmez bu ask bitemez huu aahh Olumsuz ask buuuuuuuuuuuuu ahh!!! Olumsuz ask buuuuuuuuuuuuu ahh! Ahhh olumsuz ask bu Bu sevgilim bu Bu olumsuz olumsuz ask bu |
birgün sende seveceksin
karşına çıkacak birisi kimisi gerçekten sevecek perişan edecek kimisi buldun işte sende buldun helelini yarini buldum aşkımı derken buldun belanı belanı buldn nice yaşlar aktı nice canlar yandı yananı allah görür canım allah kurtarsın... |
Beni Ağlattın Güzel
Derde Bağlattın Güzel El'e Bıraktın Güzel Böyle Olur Mu Dereler Çağlar Oldu Gözlerim Ağlar Oldu Gelmedin Aylar Oldu Böyle Olur Mu Attın Gurbet Ellere Bıraktın Yad Ellere Saldın Dilden Dillere Böyle Olur Mu |
Ne güneş yüzü gördüm
Ne de gökyüzü gördüm Derde düştüm, heder oldum, Beter oldum,ben Laf anlamaz söz dinlemez oldu gönlüm Dağlar sevdamı atamadım ben Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar sevdamı söküp söküp atamadım ben Güne gün ömre ömür ... Tomurcuklar ve çiçekler Düşer ardına büyür Laf anlamaz söz dinlemez oldu gönlüm Dağlar sevdamı atamadım ben Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar sevdamı söküp söküp atamadım ben |
Güle Yel Değdi
Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur |
Güle Yel Değdi
Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur |
Gün olaydı tan olaydı
Kaldığın yer Van olaydı Yattığın yer han olaydı Gün dolandı dağı taşı Dinmiyor gözümün yaşı Dağın başı duman duman Gurbet halinde halim yaman Zalim gurbet vermez aman Gün olaydı tan olaydı Kaldığın yer Van olaydı Yattığın yer han olaydı |
Senin İçin Ağladım
Doyasıya Sevdiğim Aramızda Sıra Dağlar Yollar Çok Uzak Aaah Yollar Çok Uzak Uzaklığın Ötesinde Kalın Duvar Tel Örgüler Var Aaah Hasretim Sana Param Yok Ama Gülüm Sana Bir Cüzdan Yaptım Göz Nuru Emeğimi Boncuk Boncuk İşledim |
Elim kolum kelepçeli
Ay babo oy babo Koltuk yumuşak ağa deli Vay babo vay babo İnsan olda ilme eğil İnsan gibi her şeyi bil Vezir olan şehir değil Köy babo köy Cehalet aklım uçurdu Beni yerlere geçirdi Muhtar anamı kaçındı Ihıy babo ıhıy gayrı Bu böyle gide gide Yerimiz yoktur dünyada Kimi hoca kimi dede Say say say Yıkılacak yanlış giden Bu işin bedeli neden İnsanı insan eden huy babo huy Huy babo huy Gel mahsuni ağlayalım Yönü dosta bağlayalım Dövdün bari ağlayayım Oy babo oy Vay babo vay |
Bana yazdığın en son mektubun ucunu bu sefer bilerek yaktım
Şehre gitmeye karar vermişsin Sen bilirsin Verdiğin bu kararın sen farkına varmamışsın Nöbette geceleyin ses geliyor dağlardan Artık bir dönüşün yok düştüğün o yollardan Yar beni o yar beni İlle de o yar beni Dağdan gelen ses değil Mezara yar koyar beni Şehirler güler ama Kurt gibi kapar seni Hayat güzeldir ama Sermaye yapar seni Nöbette geceleyin...... Seni yar edemem ki Dile düştün söz oldu Asla affedemem ki Çektin gittin yoz oldun |
Ülkem benim
Garib hüzünler içinde mahzun.. Ülkem benim Boynunu asla bükme Bükme o mağrur boynunu.. Ülkem benim! Seviyorum seni hiç bir şeyi sevmediğim gibi... Ülkem Memleketim Üzme asla canını Hangi günü gördün akşam olmamış Elbet hak dönemidir Döner de gelir Bulur herşey yerli yerini Memleketim, memleketim Memleketim benim, memleketlim Aldığımdan daha güzel Veremezsem seni, çoluk çocuğuma Lanet olsun bana... Hele okudukça istiklal harbini İnan bana..! Ülkem benim, memleketim Canım cananım Yegane sevgilim Hiçbirşey uğruna vazgeçemediğim Memleketim..! |
Dağ başına vardım gülleri çoktur
Güzeller geliyor sevdiğim yoktur Edalı gelin şalvarlı gelin öldürdün beni Şu derenin alucundan ucundan Aman şu derenin alucundan ucundan Bana varsan ölürmüydün acından Edalı gelin şalvarlı gelin Yüksek elvanlarımı bülbüller öter Bülbülün figanı bağrımı deler Ne biçim yürekmiş bu baboy Teper ha teper teper teper Yolumuz gurbete düştü halimiz beter |
Bu sofracık efendiler halkımızın varı yoğu hayatı
Kan ağlayan can çekişen halkımızın Bekler sizi efendiler önümüzde titrer durur Ama sakın çekinmeyin yiyin yutun yiyin yutun şapur şupur Yiyin efendiler yiyin Bu iştah veren sofra sizin Doyuncaya tıksırıncaya patlayıncaya kadar yiyin Verir fukara bu memleket nesi var nesi yoksa hepsini Verir malını canını umudunu düşünü Rahatını sağlığını içinin bütün ateşini Hadi yuvarlayın düşünmeyin harammıdır helalmi Hepsi bu nazlı beylerindir ne varsa ortalıkta Soy sop onur düğün oyun konak saray caka Hepsi sizin efendiler konakta sarayda alayda gelinde Hepsi sizin hepsi sizin hem hazır lop kolayca Bu harmanın gelir sonu kapıştırın gider ayak Yarın sönmüş bakarsınız bugün çıtırdayan ocak Hazır mideler sağlam hazır mideler sıcak Atıştırın kapıştırın tıkıştırın kapış kapış kucak kucak |
istanbul ağlıyor
Tirende Biletsiz Sevdalar Vardi Vagonlar Kacaklara Gözyumarlardi Aksada Yüreklere Kar Pinarlari Sevdanin Arkasi Var Ardi Bahardi istanbul Agliyor Sen Agliyorsun Hadi Git Git Artik Ne Duruyorsun Yolcular Hep Kacak Bizse Tutuklu Gözler Agliyor Tutkulu Cocuksu istanbul Agliyor Sen Agliyorsun Sevdigin Bekliyor Ne Duruyorsun (Yildiz Avlarim Gögün Mavisinde Her Dem Bakislarina Gözlerinin Deryasinda Pusu Duran Ellerimi Sana Tuzaklarim Her Tetik Düsürdügümde Gözlerin Ölüme Az Kalirim Yanliz Gördü Ya Gelir Bende Kalir Yanlizlik Uzar Geceler istanbula Yagmur Yagar Karla Karisik Kari Ayiklar Yagmur Kokularini Alirim Koynuma Ot Koyarim Göz Ucuma Anlarim Yine Yangin Yine Hasret Yakinan istanbuldan Düsen Payima Bide Yüzünün Giderken islakligi) Gül Damlasi Düsmüs Ates Yurduydu Daglara Dil Uzatan Narli Kuyuydu Yagsada Gönülere Gam Geceleri Ceren Yarasinda Ask Büyütürdü Yaksada Gönülleri Gam Geceleri Ceren Yarasinda Dert Büyütürdü istanbul Agliyor Ben Agliyorum Hadi Kalk Gel Artik Dayanamiyorum Yolcular Geldiler Sen Yoksun icinde Yüreyim Can Veriyor Acilar icinde. |
Dert çekmeye mi geldik bu dünyaya
Çare yok mi bizdeki bu yaraya Oy dağlarun kara kara dumani Şimdi geldi ağlamanun zamani Düştük dibi olmayan bir deryaya Böylemidir kaderumuz sevduğum Oy dağlarun kara kara dumani Şimdi geldi ağlamanun zamani Gittuğun gün sanki dağlar yikildi Dalumda yaprağum çiçeğum soldi Oy dağların kara kara dumani Şimdi geldi ağlamanun zamani Beni gurbet seni de eller aldi Böylemidir kaderimuz sevduğum Oy dağlarun kara kara dumani Şimdi geldi ağlamanun zamani Gece gündüz yollaruni gözledum Ele güne kederumi gizledum Oy dağlarun kara kara dumani Şimdi geldi ağlamanun zamani Bu kara kaderi kendum yazmadum Böylemidir kaderimuz sevduğum Oy dağlarun kara kara dumani Şimdi geldi ağlamanun zamani Ayhan alptekin- Şimdi geldi ağlamanın zamanı |
OLMASA MEKTUBUN
Olmasa mektubun, Yazdıkların olmasa Kim inanırdı Senle ayrıldığımıza. Sanma unutulur, Kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak Yaşanır sanma. Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır. Baksana geçmişe, Ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna, Nerde sinema Harcanmış zamanla Yeniden yaşanmaz ki; Geç kaldıktan sonra Arama boşa! Murathan Mungan |
AŞK YENİDEN
Aşk yeniden Akdenizin tuzu gibi Aşk yeniden Rüzgârlı bir akşam vakti Aşk yeniden Karanlıkta bir gül açarken Aşk yeniden Ürperen sahiller gibi Aşk yeniden Kumsalların deliliği Aşk yeniden Bir masal gibi gülümserken Gözlerim doluyor Aşkımın şiddetinden Ağlamak istiyorum Yıldızlar tutuşurken Gecelerin şehvetinden Kendimden taşıyorum Aşk yeniden Bitti artık bu son derken Aşk yeniden Aynı sularda yüzerken Aşk yeniden Rüya gibi bir yaz geçerken Aşk yeniden Unutulmuş yemin gibi Aşk yeniden Hem tanıdık, hem yepyeni Aşk yeniden Kendini yarattı kendinden Murathan Mungan |
Duman
Haberin Yok Ölüyorum Bakma bana öyle derin İşim olmaz senle benim Hiç bu kadarsevilmedin Gözlerinden okuyorum Haberin yok ölüyorum Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman osun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Ellerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum Haberin yok ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum . |
Aşk Laftan Anlamaz Ki
kendimden çıktım yola bir yere varamadım yıllar kayboldu bir anda kimselere soramadım şansım yok aşktan yana sevgiye rastlamadım hani o gençlik var ya güldü geçti tutamadım olsun mu olmasın dert sana uğramasın gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç mevlam sakınsın seni her türlü gözden ahh bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki sevdin mi sevmedin mi sustun mu söyledin mi anlatsaydın dinlerdim ben aşkımı diyemedim gördüğüm günden beri ne ölüyüm ne diri yandım söndüm binlerce kez öldüm baktığım her yerde gördüm olsun mu olmasın dert sana uğramasın gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç mevlam sakınsın seni her türlü gözden ahh bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki Yıldız Tilbe |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:19 . |