![]() |
Beni durduramazsın , ben aşk dolu ırmağım
Damarlarından geçip , kalbine akacağım Kemer olup saracağım ince belini Tarak olup çözeceğim saçın telini Kadeh olup öpeceğim dudaklarını Benim bütün derdim sensin canım sevgilim Tanrı birbirimizi , sevmek için yaratmış Aşka yalan diyorsun , aşkı allah yaratmış Seni sevmek bir günahsa, bin günah olsun Aşkın beni öldürsede, canın sağolsun Vazgeçemem artık senden haberin olsun Benim bütün derdim sensin canım sevgilim |
Herşeyi yıktın elinle
Bak şimdi yalnız kaldın Hiç haber gelmedi senden Oysa seni aşkım sandım Sonbahar yaprakları günahların olacak Süpürüp gidecekler izleri kalacak Bekledim çok bekledim öğrendim üzülmeyi Bu ihanet senin sonun olacak Gün gelir anlarsın belkide Yıllar sonra sorarsın kendine Nerdeydim nereye geldim diye Unutma! Bunu sen istedin |
Seni sevdim diyenler çekip giderse
Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni güneşin batışını seyrederken görüyorum Seni yağmurun akışını dinlerken duyuyorum Seni yollarda dolaşırken hayal ediyorum İnan, inan ki seni seviyorum İnan, inan ki seni seviyorum Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Bir dileğim olsaydı eğer tanrıdan seni dilerdim Uğrunda ölüm olsa seve seve giderdim Kadehime şarap olsan seni doya doya içerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse, Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme |
Önce tuttun elimden
Sonra neden bıraktın Yıllanmış şarap gibi ah Yaktın içimi yaktın Ecel kapımı çalsa Yine kalbimde sensin Hem aşkımsın sevgilim Hem bitmeyen çilemsin |
An be an korkular
Gün be gün kaygılar Ne olursun sus Ne zamandır bir çözüm yok Aşkımız sus pus Eski senden hiç eser yok Geceler kâbus Bitiyorsa bitmeliyse, niye zorlarsın Biri burdan gitmeliyse, bu sen olmazsın Acısıyla tatlısıyla yaşanan kalsın Birgün gelir hatırlayıp, yanar ağlarsın |
Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Acilarin kadiniyim -Yillar Yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Ben acilar kadiniyim Söylemiyor kimse derman Öyle zorki mutlu olmak Yüreginde büyük ferman Acilarin kadiniyim Ben acilar kadiniyim Sevdalardan darbe yedim Su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Acilarin kadiniyim -Sevdalardan darbe yedim su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Ben acilar kadiniyim Cektip gitti sevilenler Gariplerdi ezilenler Dünya sizin sevmeyenler Acilarin kadiniyim |
Sensiz hayatımda mesut olamam,
Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim dünyamı yıkar, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) Aşkın acısını çekmeyen bilmez, Sensiz hayat benim içime sinmez, Bugünler bir daha geriye gelmez, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim dünyamı yıkar, |
Gözlerin nemli nemli
Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hiç Bağlamak bana düşer Bir ömür harab oldu Ağlamak bana düşer Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım |
Haydi durmayın öyle sevinçlerle coşalım
Mutluluklara doğru hep beraber koşalım Birşeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız Huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız Gülümse biraz gülsün gözlerin Gülümse biraz bitsin kederin Unut dertleri kötü günleri Gülümse biraz gülümse biraz |
Bir isyan hepimizi alışvermiş yürümüş
Daha bu genç yaşlarda hep boynumuz bükülmüş Bir şeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız Huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:50 . |