![]() |
buralari ates buralari yokluk
buralari sessiz buralari sensiz seferlerden seferlere haberim gelsin yaa 2x her ne dediysen canim boyunumu buktum sevdim sevdim sevdim seni cok sevdim senin icin bu can feda ederim olumune sevdim seni ben kiyamam kursunlara gogus gerdim goremedin ah sevdim sevdim sevilmedim bilemedin ah hancer gibi vurdun gectin yaraladin ah savruldum ruzgar gibi senden gecemedim ah |
Kalbime seni yazmistim birtanem
Su an kiminlesin düsünmek istemem Gelin olup giderken ellere gülüm Yikildim yikildim darmadaginim Gelin olup giderken ellere gülüm Yikildim yikildim darmadaginim Duyunca baskasinla oldugunu Gözyaslarim akti sel oldu Hani daglar diz cökerdi sevdamiz önünde Yikildim yikildim darmadaginim Hani daglar diz cökerdi sevdamiz önünde Yikildim yikildim darmadaginim |
Geldi geçti en güzel yıllarım
Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken bilir şu gurbetin acılarını Uykusuz geçen gecelerin sancılarını Kim özlemez ana baba bacılarını Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı |
Biliyorum evlisin
Seni bekliyor yuvan Ayrilip gitmelisin Daha geçmeden zaman Aski bulduk zamansiz Ne yapsakda faydasiz Kavusmamiz imkansiz Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan Ümitsiz yasamak zor Severken ayrilmak zor Kader böyle istiyor Dayan yüregim dayan Bu ask hüsran dolsada Hasret bizi yaksada Unutmak zor olsada Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan |
Bir kez bakıştık,
Bir kez sarıldık, Doymadan daha Birden ayrıldık Bir güne sığdı Büyük aşkımız Zamansız oldu Ayrılışımız.. Gelsen ne olur? Kalsan ne olur? Sarsan ne olurdu?? Aşkı bulurduk, Mutlu olurduk; Sen de sevseydin.. Senindi herşey Geçmiş, gelecek Şükür etmiştim; Yüzüm gülecek Zannettim gelen Hiç gitmeyecek Aşk yalan oldu, Ayrılık gerçek.. Gelsen ne olur? Kalsan ne olur? Sarsan ne olurdu?? Aşkı bulurduk, Mutlu olurduk; Sen de sevseydin.. |
Döndürsene beni senin yoluna
Kahreden dünyamda sürünüyorum Huzursuz geceler korkulu düşler Bakta gör halimi sürünüyorum Ne bir sevenim var ne seven bir kalbim Ellerim bağrımda perişan kaldım Birgün değil sana hergün yalvardım Duymadım sesimi sürünüyorum x 2 Lay lay lay lalala lala la Avutmaya güne bin ümit verip Ağlatıyor sonra hüsranlar gelip Baştan yarat beni dertten eleyim Acı bu halime sürünüyorum Tövbeler dileyip düşsem yoluna Günahım bırakmaz girer koluma Sonunda kul oldum kötü kuluna Ayaklar altında sürünüyorum x 2 |
Sen benim ecelim sen benim ahim
sevmek oldu bütün sucum ilahim sensizlige mahkum su garip canim yolluna ugruna askina kurban Düsmanin olamam kalbimi kirsan pismanlik duyamam anlimdan vursan raziyim hasretle yakip kavursan ölürüm ölürüm ölürüm inan sensiz sarap ne ki sehir icerim cihan badetseler seni secerim senden asla gecmem candan gecerim yolluna ugruna askina kurban ölürüm ölürüm ölürüm inan |
Seni birgün görmesem
İnan mutsuz olurum Öyle alıştım sana Yandım yandım tutuştum Deli gibi sevdim,Bittim eridim Anlatmak çok zor,Sevdalardayım Gönlüme girdin,aşkı sevdirdin Yakıp öldürdün beni sen Sensizliğe dayanmak İnan öyle çok zor ki Öyle alıştım sana Yüreğimden vuruldum Deli gibi sevdim,Bittim eridim Anlatmak çok zor,Sevdalardayım Gönlüme girdin,aşkı sevdirdin Yakıp öldürdün beni sen |
Bana söz ver askim bu gece icmeyeceksin
Söz ver canindan gecmeyeceksin Bana söz ver askim aglamayacaksin Ben ölsemde göcüp gitsemde hep benim kalacaksin Bana söz ver askim söz ver askim söz ver... Sana Sözzzzzz... Bu ilk gecem sensiz savunmasizim Bu ilk gecem zamansiz yalnizim Bu tek hecem ASK yakar kavurur beni Sensiz gecen ilk gecemde unutmadim unutamam seni Bana söz ver askim.. Sana söz verdim askim bu gece aglamayacagim Sana söz verdim askim uyumaya calisacagim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Gitti artik deseler bile BEN senin kalacagim Sana söz verdim askim bu gece icmeyecegim Sana söz verdim askim canimdan gecmeyecegim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Unut artik deseler bile BEN senin kalacagim Bana söz verdin askim bu gece aglamayacaksin Bana söz verdin askim uyumaya calisacaksin Bana söz verdin askim sözünü tutacaksin Gitti artik deseler bile sen benim kalacaksin Sana söz verdim askim bu gece icmeyecegim Sana söz verdim askim canimdan gecmeyecegim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Unut artik deseler bile BEN senin kalacagim Sana söz verdim askim SÖZ ... !! |
Mademki elveda diyorsun bana
icimden askini sildi öyle git Tahamül edemem bu ayriliga ne olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati hasretini cekmektense seni elde görmektense al hanceri vur bagrima veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git sanmaki kapanir gönül yarasi sanmaki yerini alir baskasi cekmesin yügreyim izdirabini olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati hasretini cekmektense seni elde görmektense al hanceri vur bagrima veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git |
Yar ben seni koynuma almadımda suçmu ettim
Sana kıyamadım gülüm sen kendini kirlettin Elini tutmaya varmıyor elim Hani beyaz gelinligin nerde yeminin Hani ela gözlerin hani benimdin Utan halinden,utan kendinden seni sevenden utan,utan Utan ettiginden,utan kendinden,seni sevenden utan Senden son bir defa birşey istiyorum yalanda olsa söle ne olur Beni sevdigini,hep sevecegini yalanda olsa söle ne olur Elini tutmaya varmıyor elim Hani beyaz gelinligin nerde yeminin Hani ela gözlerin hani benimdin Utan halinden,utan kendinden seni sevenden utan,utan Utan ettiginden,utan kendinden,seni sevenden utan Bu sehrin bi ucunda gecenin bi yarısında Kalmadıkmı seninle bi evin bi odasında Seytanmı girdi kanına acıldın sacıldın Giyinmedin üstünü aklınımı kacırdın Bedenin degildi ki benim senden istedigim Seni mutlu etmekti sadece tek dilegim Bazen düsünüyorumda rüyamda görsem seni bu haline sasardım İsteseydim seninle neler neler yasardım Yar ben seni koynuma almadımda sucmu ettim Sana kıyamadım gülüm sen kendini kirlettin Evet benimdi bu ask denizde batan Ama benim alnım acık sen kendi halinden utan............! |
Hancer olmuş bu sineme vurur hasretrin
Bana her vurdugunda erir biterim Her gecenin sabahında gelir hayalin Bana her bakışında eriri biterim Şimdi yanımda olsaydın saçlarımı okşasaydın Gözlerine bakığ bakıp doya doya sarılsaydım Geçen güzel zamanlara çile dolu aşkımıza Sarılıpta boynuna dizlerinde aglasaydım Doya doya aglasaydım. Hüzün dolar yüregime her gün batınca Sensiz geçen günlerime lanet ederim Dalınca o mazideki güzel günlere Yüzüme yüzüme vurur ellerin Şimdi yanımda olsaydın saçlarımı okşasaydın Gözlerine bakığ bakıp doya doya sarılsaydım Geçen güzel zamanlara çile dolu aşkımıza Sarılıpta boynuna dizlerinde aglasaydım Doya doya aglasaydım. |
Zalimler oturmuş gönül tahtına
Sevdadan bize yer kalmamış emmi Dost hançer saplamış dostun sırtına Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi Dost elinden kurşun değmiş yaraya Gurbet girmiş sevda ile araya Gel gömelim insanlığı toprağa Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi |
Bu gece içime çöktü bir hüzün
Her halimden belli üzgünüm üzgün Perişan bir halde canımdan bezdim Yıllar özceki mazim aklıma düştü Bu gece kendimden geçebilirim Sokaklarda gezip içebilirim Sanmayım bir ayyaş serseriyim Yıllar özceki mazim aklıma düştü Hatıra defterinin bu son sayfası Yüreğimde saklı binbir anısı Bu benim gönlümün büyük davası Yıllar özceki mazim aklıma düştü |
Başta kolay değildi çekindim çok zor oldu söyleyemedim
Sonra unuttum neden yaptığım hataları döndüremedim Kırgın değilim kendim seçtim aslında yalnızlığımı Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Dargın değilim kaldığım uzak diyarların kıyılarında Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Sebepsiz tuttum kendimi senden İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma Sonra yıkıldım neden ben sana dön diyemedim |
ağla olmaz teselli
senden başkasi beni anlayamaz biraktiğin boşluğu dolduramaz böyle bir hasrete can dayanmaz ağla yuregim agla ağla yuregim askimiza sevdamiza gunler aylara aylar yillara dondu gelmiyorsun ne haldeyim nasilim sormuyorsun sevdaliyim sana biliyorsun bilmem su an beni hissediyor duyabiliyor musun eger benim de hissetmedigimi sevmedigimi dusunuyorsan inan ki cok yaniliyorsun |
Kalmasın gönlümde ondan bir eser
Izdıraptan başka ne verdi bana Bütün duygularım isterse bitsin Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Yaşantım sanki ecel yanımda o varken Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Acılar bitmez dertler tükenmez o varken O varken, o varken, o varken Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Severken sevmeyi çok gördü bana Mutluluk istedim dert verdi bana Birgün güldürmedi çok gördü bana Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Yaşantım sanki ecel yanımda o varken Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Acılar bitmez dertler tükenmez o varken O varken, o varken, o varken Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var |
askin ecel olsa bile
ayrilalim istemezdim dunya dursa gunes sonse bunu senden beklemezdim x2 gozlerindi hayat veren x2 sozlerindi umit veren simdi sensin unut diyen x2 bunu senden beklemezdim o bakislar gozler nerde x2 hatiralar izler nerde o verdigin sozler nerde bunu senden beklemezdim gozlerimde yas biraktin x2 yuregimde tas biraktin ellerimi bos biraktin bunu senden beklemezdim |
Bir gün bu kaderimin bu talihimin
Canına okuyacağım, canına okuyacağım Kırıp aşk zincirini söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım, sensizliğe koşacağım Aydınlık dünyamı karanlık edenin Bir tek kelime etmeden gidenin Böyle bir aşkın, böyle bir sevginin Canına okuyacağım, canına okuyacağım Ben kendi kendimle barışacağım Maziyi anmayacagim geçmişi unutacağım Belki de kalbim kırık,belki de boynum bükük Böyle de yasayacağım,buna da alışacağım Şu masum kalbimin ahını alanın Yüzüme gülüpte arkamdan vuranın Böyle bir hayatın böyle bir dünyanın Canına okuyacağım, canına okuyacağım |
Susadım çeşmeye varmaz olaydım
Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam bu güzeli kime yar etmiş Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Gönülden gönüle gözler yol bulur Aşıkların yüreğinde ateş kor olur Bir garibim bu yerlerde vuran çok olur Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım |
Ne senden geçerim ne meyhaneden
Gönlümün farkı yok bir viraneden Beni sarhoş eden meyhane değil Sensiz halim beni perişan eden Her akşam içmeden edemiyorum Gel otur karşıma iç demiyorum Öyle özledim ki memleketimi Seni bırakıp gidemiyorum |
Sanmaki Yaşıyorum
Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum |
seni sevdim seveli
uyku girmez gözüme sana kul köle oldum bir inansan sözüme seviyormusun sevmiyormusun bana gercegi söyle guluyormusun agliyormusun bana dogruyu söyle kalp allah yapisi kirarsan yapilmaz senin derdin degilmi beni boyle söyleten bir bakisin degilmi bana aski ogreten |
seni yuregimden ata bilsem
atabilsem atamiyorum seni gozlerimden sile bilsem sile bilsem silemiyorum [Nakarat] ayriligin sebebini sebebini bilemiyorum senisizligin acisini acisini cekemiyorum gelirsin diye kostum camlara donersin diye ciktim yollara yoksun yoksun yoksun yine yoksun yine karanliklar coktu yine ben sensizim kimsesizim yine senden haber gelmez yine boynu bukuk caresizim |
Gözlerinin karası
Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni |
aski bana anlatma
kalbim onu taniyor yillar once birisi yakti hala yaniyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor bir resmi var elimde hayali gozlerimde ismi her an dilimde gonlum onu ariyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor |
ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim
dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim buyudum de ne oldu omrum kederle doldu cocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu seller gibi cosardim kanatlanir ucardim bu duygular icinde ah bir cocuk olsaydim umutlarim yel oldu gozyaslarim sel oldu yasamak azap oldu ah bir cocuk olsaydim nerede o saf dostluklar nereye kayboldular o cocukluk gunlerim mazide mi kaldilar |
Bir anda bırakıp gitti
Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yıktı mahvetti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız.... |
Bugün burdan yarim geçti
yarama tuz baştı geçti derdim çoktu gözümde yaş yarin yüzü güldü geçti dert üstüne dert koya koya böyle yaşamak şart oldu bana dilim varmaz şerefim üstüne yeminler olsun bir başkasına gülüm gitti yürek bitti hazan için vaktim geldi canım gitti ömür bitti aşk yolunda sonum geldi gülüm gitti yürek bitti hazan için vaktim geldi canım gitti ömür bitti aşk yolunda sonum geldi |
Güvenmiştim, inanmıştım, o güzel sözlerine
Yanılmışım, aldanmışım, ağlıyorum halime Sende bir gün seversen, Allah'ından bulasın Sen benim aşkımı, sen duygularımı, çalan bir yalancısın Hani sen benimdin, hani gözbebegimdin Hani en çok beni sevmiştin Hani ben canındım, ekmiğin aşındım Nerde sözlerin yalancı |
Her aşıgın kolay söyleyecegi bir şey degildir
hala seviyorum ve bekliyorum demek ölümsüz bir aşk olsa gerek hala seviyorum ve bekliyorum diyebilmek Kör olmuşum görmüyorum senden başka hiç kimseyi ağlıyorum bilmiyorum yaşadıkça sensizligi ne başkasını sevecek vaktim var nede seni unutacak yüreğim belki umrunda bile degil ama ben sensizligi sevmedim bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum Kör olmuşum görmüyorum senden başka hiç kimseyi ağlıyorum bilmiyorum yaşadıkça sensizligi ne başkasını sevecek vaktim var nede seni unutacak yüreğim belki umrunda bile degil ama ben sensizligi sevmedim bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum HaLa seviyorum diye ağLıyorum diye kendi haLime gÜlüyorum |
Kisa cümlelerle yasarken seni
Uzun uzun düsündüm bitti Zoruna gitmesin bu aci gercekler Ikimizin bu aska gücü yetmedi Ayriligin merhemi silip atmak canimdan Allahim söküp alsin seni bu sol yanimdan Kendi zarfinda sakli bir veda mektubuyum Artik sana yasakli askin masum kuluyum (Siir) Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce***8230;. Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce |
Nasıl geldik buralara
Bir ben bilirim birde sen Neler çektik bu yollarda Şimdi sensin giden Yüzüme gülerken arkamdan vurdunda Kime güveneyim kaldım ortada Dostum dediklerim düşmanımmış meğer Kuyumu kazdılar Vurmayın vurmayın Bende bir insanım Çok derde ortak oldum Yaralı bir canım Sormayın derdimi halimi sormayın Anlatsam ömrüm biter Sebebim olmayın |
durma git geri dönme artık
senınle geçen yılların sonuna vardık herşey bitti... beni bekleme artık ben ne acılara göğüs germişim ben ne ızdırapla dertler çekmişim karsılık görmeden seni sevmiştim yıllar geçse geri dönmem seni sevemem artık unut gitsin hersey bıttı beni beni bekleme artık durma git ne olursun artık neyın varsa alda götür arama artık hersey bitti beni bekleme artık ben ne acılara göğüs germişim ben ne ızdırapla dertler çekmişim karsıkılık görmeden seni sevmiştim yıllar geçse geri dönmem seni sevmeme artık unut gitsin hersey bitti beni bekleme artık... |
Çalın davulları çaydan aşağıya
Aman aman Mezarımı kazın bre dostlar Belden aşağıya Koyun sularımı kazan dolunca Aman aman Aman ölüm, zalım ölüm Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Aman ecel, canım ecel Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Selanik Selanik viran olasın Aman aman Taşını toprağını seller alasın Sen de benim gibi yarsız kalasın Aman aman Aman ölüm, zalım ölüm Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Aman ecel, canım ecel Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver |
öpüyorsam ayrılığı gözünden
söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin biliyorum sen yine parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda. apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel! bütün parmakların tıkır tıkır işliyor. iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda delice bir yangın parmaklarının buzulunda ah şahrud, her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli! karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında sana olan sevdamdandır bilesin seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin |
Akdeniz akşamları bir başka oluyor
Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka Sahilde insanlar kolkola, sımsıcak Coşmamak eldemi böyle bir akşamda İşte ben böyle bir akşamda aşık oldum |
Çerkez kızı gül güzeli
Söyle nedir bu çelişki Sabrımı kinaye sanıp Yarınlara atma beni Bu sıkıntı yordu beni Senden kalan bedenimi Kendini yanına alıp Uzaklara atma beni Her gidiş bir ceza bana Yanarım yana yana Sınırlara atma beni Çerkez kızı çerkez kızı Sen mavi ben kırmızı Unuttuk ayla yıldızı Sınırlara atma beni Bitmemiş şarkılarımda Her bütün gibi eksiktin Uzakların çerkez kızı Avuntularımı eskittin |
Öyle bir yerdeyim ki
Bir yanım mavi yosun dalgalanır sularda Dostum dostum güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe |
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil
Bir yarim olsun isterdim gülyüzü gülen Onu çok sevmek isterdim delice sevmek Peşinden koşup koşup sonunda almak Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Bir yarim oldu sonunda gözleri yeşil Bir yarim oldu sonunda gülyüzü gülen Onu çok sevdim sonunda delice sevdim Fakat bu aşkın sonunu ben hiç bilmezdim Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:27 . |