![]() |
Al***305;nt***305;:
|
Sabah Yıdızım Ey benim doğmayan sabah yıldızım Geceler mi uzak sen mi uzaksın Ne zaman bitecek bu yanlızlığım Umutlar mıuzak sen mi uzaksın. Bil artık sabtımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terk etti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın. Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yollar mı uzak sen mi uzaksın. |
sensiz yaşayamıyorum
kirpiklerinde akşam oluyor güzelim, Ve el ayak çekildi çekilecek, Yaşıyorum, gelen yepyeni bir gün gibi geceleri, Zamansız okunuyor Med-Cezir'de aşk şiirleri El değmemiş hayllerinden öpüyorum, Gözlerime mühür bildiğim o şehla gözleri Teninde gece yaşanıyor sevdiğim, zamansızlık bu Yağmurlar gibi terliyorum, Aşk bırakıyorsun dudaklarıma, aşk, Her nefesinde boğuluyorum, Aklımdan bile geçirmediğim duygularının, Yüreğime bırakıldığı yeri tırnaklıyorum, Çığlık atarak martılar yükseliyor pencerenin önünden, Birini yanlız senin için yakalıyorum, Bir sen oluyorsun bende, bir ben, Med-Cezir gecelerinde yanlız sana ölüyorum, Yıldızlar gibi, kimsesiz, hep aynı yerde, kurşun rengi sabahlara bölünüyorum Kirpiklerinde gece bitiyor sevdiğim, Ve el ayak uyandı uyanacak, biliyorum Sevdalım, yarim, özlediğim, Med-Cezir ruhum Yüreğimde aşk bırakılan geceler var, Sensiz yaşayamıyorum..... |
yokk.! Küçük bir çocuktum, hala .!hatırlıyorum, Ençok sevdiğim şeydi ekmek arası hiçbir şey... Hiç mutlu olamasam, bir parça ekmek alırdım. Hayallerimi, umutlarımı, hiçbir zaman benim olmayan mutluluklarımı içine istif ederdim. Ve afiyetle bir güzel yerdim. İçime işlenirdi hayallerin o uçsuz bucaksız mutluluğu. Şenlenirdi içim, bir karnavalı andırırdı kalbim. Kimileri bana deli derlerdi... Bende; olsun, varsın desinler, böyle delilikler dostlar başına diye kendimi avuturdum... Ama artık avutmalar da bir işe yaramıyor... Bazen aynada kandime bakıp, küçük bir sorgulama çektiğimde görüyorum ki: Elimde, mutlu olmak adına, ekmek arası hiçbir şeyimden başka hiçbir şeyim yokk yokk |
bunları rarlayım senden alıcam ben
|
SeN OLsaM
Çöller sen olsan Ben ise oradaki kumlar Her rüzgar esişinde seni okşasam Dünya sen olsan Güneşte ben Kızgın ışıklarımla seni ısıtsam Ve senden ayrılmamak üzere Seninle sen olsam. |
çölerde sen olsan ben ise oradaki kumlar kimindi bu hocam
|
BİRGÜN BAKSAMKİ GELMİŞSİN Birgün baksam ki gelmişsin.. Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar. Gözlerinde bir bitmez, bir tükenmez güzellik Saçlarında ilkbahar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Gülüşünde taze serin bir rüzgar Ellerin yine eskisi kadar güzel Çicek açmış dokunduğun bütün kapılar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Hasretin içimde sonsuzluk kadar. Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz. Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Ne yüzünde bir gölge, ne dilinde sitem var. Tozlu papuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar... |
ellerine sağlık gerçekten saygı duycam demeki bu gecae sana okudukca
|
O VEYA BEN... Ben veya o, ben veya o Bir saniye senle olamam artık Aç kartlarını ya benle ol, veya onunla Aç kalbini kabul et Bildiğimi Kabul et, kabul et O veya ben, o veya ben Ben veya o, ben veya o Yıldızlar dizili, ay hilal Şehir uykuya dalmış. Sana canımı ruhumu Herşeyimi verirdim Yeterki benle ol. Kabul et, bildiğimi Hadi kabul et bildiğimi O veya ben, o veya ben Ben veya o O veya ben Ben!... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:00 . |