![]() |
Sen benim gibi açamazsın yüreğini
Rüzgar olup esemezsin gökyüzünden Sen benim gibi olamazsın birtanem biliyorum Ve gidiyorum Aşk olmazsa olmaz olsun Gün doğmazsa doğmaz olsun Kader deyip gülüp geçerim şansıma Aşığım aşık teninin kokusuna Çıkmaz bir sokakta yürüyorum biliyorum |
Benim yaprağımda benim dalımda
Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim elimde benim dilimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarım da ol her an yanımda (*2) Bir şiirsin artık hep dudağımda (*2) Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimidden seni yollara yazdım |
Sen beni yalnızlığa sürükleyen
Sen kalbimi sonsuzluğa götüren Ve hiç uyanmamacasına Beni rüyalarına çağıran sen Yağmuru özleyen topraklar gibi Rüzgarı bekleyen yapraklar gibi Sevgiye susamış dudaklar gibi Delicesine özledim seni İpek gibi saçlarının ışıltısını O güzel gözlerinin parıltısını Seni yalnızca seni görmek için Bilsen neler neler vermezdim |
Ne çalayım şimdi sana
Bunca geçenden sonra Bırakıp ta gitmeli bu aşk burda bitmeli Seni ilk gördüğüm yerde Hani orda köprüde Çikolata yiyordun hepsi benim duyordun Yavaş yavaş başladı Ardından sıcaklaştı Sonra fazla temastan çatır çatır çatladı Artık beraberiz seninle Gül bir kere daha sevgiyle |
soğuk bir kış günü gördüm seni
gözlerim görmedi senden başkasını bir gönül yolusun yüreğimde anahtarı sensin özledim seni gel artık sevdiğim unutmak mümkünmü seni nerdesin sen şimdi ela gözlüm benim aşkımsın yıldızımsın sensiz kalbim bir deli gülmez yüzüm sensiz bir harabeyim nerdesin sen şimdi ela gözlüm |
Seni gördüğüm o günden beri
Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allah'ım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüya mıydı bu |
Gözler yalan söylemez
Aşk yağmuru hiç dinmez Zorlasan da hep kaçsan da Ağlasan da kahrolsan da Bitmez aşk oyunu bitmez Bir ömür geçti sonunda Yalan aşkların yolunda Hiç aşkım olmadı gönlüm huzur bulmadı Yalnızım hala yalnızım senden sonra (ay) Bana dön bana dön bana dön bana dön Beni terk etme |
Seni buldum bırakmam
Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme |
Onca yıldan sonra yine şanssızım
Onca aşktan sonra yine yalnızım Son aşkımdın sen bal gözlüm Ömrümü sana adadım Yıllar geçse de üzerinden Bu aşk silinmez yüreğimden Sevgimi atsam içime Durmaz taşar gözlerimden |
EYLÜL YAĞMURLARIYLA ISLAK TREN RAYLARI
SENİ ALIP GÖTÜRDÜ x2 YANLIZLIK ÜŞÜMEKMİŞ YANLIZIM ÜŞÜYORUM UÇURUMMUŞ SENSİZLİK TUT BENİ DÜŞÜYORUM DÜŞTEN BİLE GÜZELDİ ERİMEK KOLLARINDA UYANMAK SABAHLARA TENİNİN KOKUSUYLA x2 GÖĞSÜNE SOKULARAK UYANMAYI ÖZLEDİM DİLİMDE BİZİM ŞARKIMIZ AĞLAYARAK SÖYLERİM x2 DELİSİN DELİSİN ÇILGINIM BENİM AŞKIMSIN CANIMSIN KADINIM BENİM GELECEKSEN DELİ DALGALARLA GEL GEL SÖNMÜYOR İÇİMDE YANGINIM BENİM GELECEKSEN DELİ YAĞMURLARLA GEL GEL SÖNMÜYOR İÇİMDE YANGINIM BENİM |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:43 . |