![]() |
Yine bugün umut ettim
Gelmedin yar gelmedin Hep bekledim yıllar boyu Sevmedin yar sevmedin Hiç bekleme deme bana boşu boşuna Nolur yarim atma beni bu eşkin ataşına Gözleirem yar gözleirem yar Hala yollarını Turnalara açtım gizlice Bu naçar hallarımı |
Bilemem nereye sürüldüğümü bekleme
Belki kaybolup gidecek bu yürek Karla kaplı yüreğimde Hüzne doğan kırçiçeğim Yandım amman öldüm amman Sararıp soldum amman Kar boran yollar Ardımda sevdan var Seni bırakıp gidemem |
Deli gönül, gamdan gama
Salar beni demden deme Bir ataş koydu sineme Yakar beni sıra doğru Kimi gün derde arifim Kimi gün serde marifim Sorsan bir çulsuz garibim Gönül sürer sele doğru Garib başa hal getirir Günü ömürden götürür Ne öldürür ne güldürür Gönül beni bana doğru |
Çamlar altına aman aman
Giyinde kuşan gel yanıma güller altına Tren de yoluna aman aman Trende yolları kalabalık gel gir koluma Mavide destim var aman aman Çok nazlanma hovarda yarim Benim de dostum var Tren de yoluna aman aman Tren de yolları kalabalık gel gir koluma |
Bir mendildir ki sallanır
Dostun elinde ayrılık Yürüye yürüye bitmez Gurbet yolunda ayrılık Ayrılık sevda yüküdür Bitmez tükenmez öyküdür Bazen içli bir türküdür Ozan dilinde ayrılık Ayrılıgı çeken bilir Gurbet ele çıkan bilir Çizgi çizgi yol yol olur Yarin elinde ayrılık |
Saçların bürünmüş gece sesine
Gözlerin karışmış gamın içine Düşmüşsün bir zalim yarin eline Kirvem yaran benden dahada derin Düşmüşsün bir zalim yarin eline Kirvem yaran benden dahada derin Kirvem yaran benden dahada derin Bak dolmuş ağlıyor yine gözlerin Kirvem bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Gardaş bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin |
ben sende ülkemi sevdim
hüzün dolu yagmurlari mor kanatli turnalari yar yar ben sende rüzgari sevdim alip götüren yillari sakli kalan umutlari yaaar ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz neyeminler bozdum yillar gecerken sensiz ne yeminler bozdum tarifi bile imkansiz senin icin hey kara gül ben sende ugulari sevdim yüregimden gelip gecen sevda yüklü katarlari yar yar ben sende seni sevdim |
Gökyüzünde bulut olup gezme sevgilim
Yağmur olup düşersen bulamam seni El bahçede gül olup açma sevgilim Gün gelir solarsan aramam seni Aramam seni aramam seni O sensiz gecelerde bulamam seni O sensiz gecelere soramam seni Gecelerde rüya olup gelme sevgilim Gün doğup gidersen soramam seni El bahçede gül olup açma sevgilim Gün gelir solarsan aramam seni Aramam seni aramam seni O sensiz gecelerde bulamam seni O sensiz gecelere soramam seni |
Seni buldum bırakmam
Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme |
Seneler önce rastladım sana
Hayatımda senle ilk defa Aşık oldum uçarcasına Bana söz verdin o akşamın sonunda Sana inandım bir dua gibi Sana bağlandım bir çocuk gibi Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın Bana geri ver ıslanmamış gülen gözlerimi Bana geri ver kararmamış güzel günlerimi Bana geri ver tükenmemiş büyük sevgimi Bana geri ver her şeyi geri ver Uçurumlarda bir dal gibiyim Sokaklarda yalnız biriyim Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:08 . |