![]() |
Yalin Sonsuz Ol!!!
Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle
Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala dargınsın Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Sonsuz ol diye Unutulsan mı? Unutmasam mı? Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı? Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın |
Yalin Küçücüğüm ...
Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni
Niye bilmiyorum ama ben sadece senle mutluyum Ah şu gönül gözünden görmek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak,bütün gün sarılsak Bana yetmez,o ana dünyaları değişmem Küçücüğüm her şeyim Ne olur çok uzaklara gitme Gidersen öleceğim Karanlığa döneceğim ooo oooo |
Yalin Hersey Sensin...
Koydum sevinçlerimi önüme...
Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!... Şimdi senden vazmıgeçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!... Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!... |
Yalin Cumhuriyet!!!
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki
Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamadım Aşk mısın dert misin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamadım Aşk mısın dert misin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım |
Yaşar Acitmiyor Sevdan...
Ellerimin altından kayıp gider zaman
Gözlerimi diktim yollarına geliyor musun Eridim yaktığım mumlar gibi geçiyor zaman Gözlerimi diktim yollarına dönüyor musun Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan Gittiğinde yazdı sonbahar geçti Ve bütün mevsimler Bittğimi yazdı okumadın mı Beni manşetlerden Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan Gittiğinde yazdı kaç bahar geçti Şunun şurasında Şimdi aşkımız bir annenin Çocuğa duasında |
Yaşar Aldanirim ....
Bu bir yalan bu bir ceza
Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Aşk değil keza Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu son elveda Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne Bu her mevsim söyler misin Mecbur eden buna yar sen misin Soran beni yarım bulur Sen bir tek gül ey yar tamam olur Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne |
Yaşar Masal...
Burkar içimi bir sızı içim boğulur
Sanki peri padişahının kızı Bu kadar naz, sabır kalmaz Etme ne olur Sarkar içime bir hasret içimde durur Sanki anka kuşu musun mübarek Kavurup kasıp, sırra kadem basıp Gitme ne olur Masal bu ya oldu ya Cezbime tutuldu ya kaçma Böyle biri karşına kaç kere çıkar Geldi deli efkarın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Bak yaş oldun didemin ucunda varsın Ak sinemin sinemin içini sar Burkar içimi bir sızı içim boğulur Sanki peri padişahının kızı Bu kadar naz, sabır kalmaz Etme ne olur Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi? Geldi deli efkarın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Bak yaş oldun didemin ucunda varsın Ak sinemin sinemin içini sar Yalnız varsız demektir Elsiz kolsuz demektir Kalan yalnız kalırsa Giden insafsız demektir Geldi deli efkarın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Sen bitmişsin kuşlar gider Dostlar gitmiş Bir varmışsın, bir yokmuşsun... |
Yaşar Vakit Yok Gemi Kalkiyor Artik...
Geç kalacaksın hiç yok zaman
Düşünme sakın olma pişman Yalnız kalamaz hiçbir yaratık Vakit yok gemi kalkıyor artık Bu gemide ah bende olsaydım Açık denizlere yol alsaydım Vız gelirdi herşey inan bana Yerter ki ben sana varsaydım Sormuyor musun kendi kendine Dünyada herşey dengi dengine Aldırma saat işliyor tıktık Vakit yok gemi kalkıyor artık Hayat zalim yollarda pürüz Bir damla güneş sonra hep güz Mutlu olmak en büyük varlık Vakit yok gemi kalkıyor artık |
Yaşar Sevda Cok Yakinda Sinemalarda...
kimi sevdalar aranır hani dağların ardında
kimi sevdaya boyanır en umulmadık anında kimi 25 inde kimi bilmem kaçında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak değil ki sevda başucumuzda sevda pek yakında sinemalarda kimi yerlerde aranır kimi dağların ardında kimi yollarda aranır kimi yol ayrımında kimi 25 inde kimi bilmem kaçında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak değil ki sevda basucumuzda sevda pek yakında sinemalarda benim sevdam cevap bana sevda soranlara benim sevdam sanat hatta sinemalarda benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün benim sevdam başlar yeniden hergün kimi sevdalar aranır hani dağların ardında kimi sevdaya boyanır en umulmadık anında kimi 25 inde kimi bilmem kaçında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak değil ki sevda başucumuzda sevda pek yakında sinemalarda benim sevdam cevap bana sevda soranlara benim sevdam sanat hatta sinemalarda benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün benim sevdam başlar yeniden hergün |
Grup 84 ölürüm Hasretinle...
gördünmü bak bizden öteside varmis yasananlarin hepsi meger birer yalanmis kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha kaderimde budami vardi sedigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle
geceler uykusuz gecer oldu ömrumde anilar birer birer batirir hanceri kalbime kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinlE....... |
84 Affet........
Off yine kapalı tüm kapılar
Sor beni en uzak meyhaneye Sorda al cevabı varmıymış baskası Sahibi olsun yüreğimin Hatam var elbet ama asla büyük ask ezdirmez kendini ezilmez Affet ne olur bu saf deli yüreğimi Ağla ağlaki sula kurak bedenimi Olmadımki senden baskasıyla asla Kastınmı var söyle bu cana Olmadımı kalamadınmı yanımda Sensiz bir hiçmişim ben aslında Hadi gel gel kurtar canımdan Sıcaklığın hep benimle yanımda |
84 Son Mektup....
Bırakmaz yakamı hiç bir aşk
Sonunda ne oldu bize bak Ayrılmak için çok erken Yarım kalacak sevdalar Ayrılmak için çok erken Can dayanır mı buna derken Başım koyduğum kucak nerde Salıp kurtul beni derde Bedenden koptum birpare Elinde taş olacak bak Yanındayken ben bi'çare Yaşanmaz olmuş sevdalar Saatler durmuş gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ateş teninde nafile Hasretin çekilmiyor Bu soğuk gecelerde Sensiz hiç yaşamadım ki Bu körpe boş şehirde Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister ister oku Ben yine sana mecburum Ah bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku |
Boys Anilar Tarifi Yok
Bakislar Cok Cilgin Dudakalr Cok Kizgin
Durusu Cok Capkin Saclarin Tarifi Yok Durusu Cok Capkin Saclarin Tarifi Yok Sen Bana Yasak Ama Ben Sana Tutsak Uzaksin Cok Uzak Acinin Tarifi Yok Uzaksin Cok Uzak Anilarin Tarifi Yok Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Simsicak Nefesi Aya Benzer O Teli Deli Dolu Senin Sevgin öpmenin Tarifi Yok Deli Dolu Senin Sevgin öpmenin Tarifi Yok Sen Bana Yasak Ama Ben Sana Tutsak Uzaksin Cok Uzak Acinin Tarifi Yok Uzaksin Cok Uzak Anilarin Tarifi Yok Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzelerimle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler |
Koridor Senin O Gözlerin Var Ya...
Beni biraz anlasaydin nolurdu.
Gecelerim gündüzlerim kayboldu. Oysa düslerim vardi içimde yarim kaldi. Benligimi benden aldi. Yasanacak çok sey vardi askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki. Oysa düşlerim vardı içimde yarım kaldı. Benliğimi benden aldı Yaşanacak çok şey vardı askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki. Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi. Yazik ettin geçen günleri. Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer. Artik seni sevemem ki.[2] Aslinda seni hiç tanimamisim.. Seni kendime hep yakin sanmistim.. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya. SIIR: Sen dört mevsim aski yasadigim Sen koca bir of çekip hasretle yandigim Sokakta gezip haykirdigim biricik sevgilim Bosa mi geçirdik bir ömrü istabul kıyılarında Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadim Ben unutamadim Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi.. Yazik ettin geçen günleri Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer.. Artik seni sevemem ki. |
Koridor Haketmedim Seni...
Biliyorum çok hatalıydım
Sana bu yanlışı baştan yaptım Beni sevdin değerini bilemedim Aslında ben seni hiç haketmedim Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma öyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de(hiç sevmedim de) Kırılmadım de(kırılmadım de) Sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de(hiç ağlamam de) Şaşırmadım de(şaşırmadım de) seni şimdiden bile unuttum de Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma öyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de(hiç sevmedim de) Kırılmadım de(kırılmadım de) Sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de(hiç ağlamam de) Şaşırmadım de(şaşırmadım de) seni şimdiden bile unuttum de |
Petek Dinçöz Zevksiz...
Bu hasretin bir adı var
Can acımısın Ağla ağla açılırsın Haline ağla Umudunun yollarını Ellerinle kapattım Sen sevda düşmanı Kendine ağla Sen en güzel rüyamdın Yıkıldı gönül tahtım Yüreğim sende kaldı Ah benim talihsiz bahtım Ben aşkı sende buldum Sen bedende Benden sonra onu mu buldun Zevksiz sende |
Petek Dinçöz Sen Kralsan Ben Neyim ?
ben durak degilim gelip geçtigin
her gece kapıma park edemezsin korkaklığın adı ne zaman gurur oldu sen bu huylarını canım terk edemezsin gitmek için çok geç kaldın büyük olur yalan aşkın derdi benim yerimde inan kim olsa seni çoktan terk edrdi sen kralsan ben neyim :mafya: aşkına kölemiyim daha ne istiyosun kapında mı öleyim gel benden özür dile bak kırıldı yüregim ya yeniden seveyim ya defterden sileyim |
Petek Dinçöz Sen Değmessin...
Sen değmezsin
Boyun eğmezsin Aşkın hep inat sevmek kabahat Öyle doluyum ki sözlerine Duygularım derin sığmaz içime. Hem seviyorsun hem üzüyorsun Havalara girdin yar Sevdiğimi biliyorsun yar Umrunda değil dünya ahhhhhhhahhhhhhhh sen değmezsin Sen değmezsin Kıymet bilmezsin Dünyayı versem kapına gelsem Bir Ömür geçer mi senle böyle Hasta ettin beni ölürcesine Hem seviyorsun hem üzüyorsun Havalara girdin yar Sevdiğimi biliyorsun yar Umrunda değil dünya ahhhhhhhahhhhhhhh sen değmezsin Sen değmezsin, sen değmezsin |
Petek Dinçöz Foolish Casanova ...
Beautiful and ***y
Here I Am baby I'm baby beautiful I make you sorrowful If you look at other chicks I will show you what it means what it what it what it means You see you love me but Chicks women What else are you looking for Your just a foolish Casanova Your just a foolish Casanova It's true that I have a roving eyes But I always need you near by And I'm asking For another try Shut up,shut up a foolish casanova Shut up,shut up a foolish casanova |
Petek Dinçöz Doğum Günü...
senden sonra yasadimmi bilemedim
tanridan tek dilegim beni sensiz biraksin anlamadim ne istedin bilemedim gözündeki yaslarla ellerin bensiz kalsin sen ask nedir bilirimisin sevgilim bu güne nasil geldik elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik nice mutlu yillara dogum günün hatrina unutmak zor olsada arama bundan sonra |
Bir İçten Bakışına Gönülden Vurulmuşum
Esrarlı Gözlerine Derinden tutulumuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benım olduğum zaman Yeter bu kadar :D |
Duman Beni Yak Kendini Yak Herseyi Yakkkkk!!!
Beni yak kendini yak herşeyi yak,
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak, İster öp-okşa İstersen öldrür. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk... AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... Seni içime çektim,bir nefeste. Yüreğim tutuklu,göğsüm kafeste. Yanacağız ikimizde ateşte, Bir kıwılcım yeter hazırım baq, AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum... Beni yor hasretinle,sevginle yor, Sewgisizlik ayrılıktan daha zor. Dilediğin kadar acıt canımı, Varlığında,yokluğunda yetmiyor... Varlığında yokluğunda yetmiyor... Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum... |
Duman Aman Aman ...
nereye gider başını alıp sorarsın
kimbilir durmadan nasıl susarsın bilmeden boşuna atıp tutarsın su gibi akıp geçer zaman gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x) yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x) hep kaçıp yeni bir adım atarken dibine kadar çileye batıp çıkarken içine atıp atıp yoluna basıp giderken su gibi akıp geçer zaman gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x) yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x) |
Duman Içerim Ben Bu Akşam...
kendime geldim geleli dostlar
olamam kimseye düşman hiç şüphem yok kefenim sağlam içerim ben bu akşam ----------------------------------- sesleri duydum duyali dostlar yola çıktım yeni baştan acelem yok hedefim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben bu akşam içerim bennnnnnnnnnnnnn ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda buuuuuu akşammmmmmmmm içerim bennnnnnnnnnnnn sizleri gördum göreli dostlar hemen hergun bana bayram yarınım yok sevenim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben bu akşam içerim bennnnnnn ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda bu akşammmmmm |
Duman Seni Kendime Sakladim....
Onu bunu bilmem anlamam
kim ne derse desin lan arkanızdan yol almam onlar ister alınsın isterlerse darılsın onu bunu bilmem karışmam kim ne derse desin lan ben alınıp satılmam onlar ister alınsın isterlerse satılsın seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım (2) onu bunu bilmem anlamam kim ne derse desin lan işte meydan işte can onlar ister kapışsın isterlerse barışsın seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım |
eda özülkü vara vara
Bir ben bir sen vardın fani dünyada
Pembe bulutlarda dolandık durduk Bir gün birden bire aşkım yorulduk Kondun daldan dala sayemde yandık Oysaaa senden başka senden başka Beni ne doktorlar mühendisler istedi Elimden ne saraylar altınlar geldi geçti Vara vara bir zalime bir çapkına vardım Kendim ettim kendim buldum yandım da yandım Vara vara bir haine bir huysuza vardım Kendim ettim kendim buldum yandım da yandım |
ha bu akan dereler denizlere dolacak
söylesana güzelum sonumuz ne olacak ha bu akan dereler denizlere dolacak söylesana güzelum sonumuz ne olacak ah duman kara duman sardi dört yanimizi ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi ah duman kara duman sardi dört yanimizi ha bu ander sevdaluk da alacak canimizi dere akar tasile gözüm doldi yasile nerelere gideyim ha bu garip basile dere akar tasile gözüm doldi yasile gurbetemi gideyim bu sevdali basile oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi |
Doğuş Hadi çiçeğim...
Ömür dedigimiz bu yolda
Tek basima yürümekten yoruldum Gözlerindeki haneleri tek tek sayarim unutmadim Hayat bu ya sonunda Sende farkina varacaksin Israrla benimle olacaksin Hayat bu ya en sonunda Sende farkina varacaksin Israrla benimle olacaksin Hadi çiçegim çiçegim çiçegim Seni inan herzaman sevecegim Hana neler verdim verecegim Ugruna daglari delecegim Demedi deme çiçegim çiçegim Seni inan herzaman sevecegim Sana neler verdim verecegim Ugruna daglari delecegim |
Asuman Krause Tenimizin Uyumu...
Ben kalbimi yolda bulmadım ki
Elbette benimde kurallarım var Asla olmaz diye diretmiyorum Kendime ettiğim yeminlerim var Hoşlandım demekle herşey bitmiyor Sevmeninde kendince bir adabı var Aşk gemisi kuru lafla gitmiyor Herşeyin kendince bir usulü var Dert etme aşk bulur kendi yolunu Ellerimle kazmam ben kendi kuyumu Bilmeliyim önce huyunu suyunu Sonra çok önemli tenimizin uyumu |
Aglayamam haykiramam öyle sevdim yasayamam
yüregimi aldi gitti beni bende anliyamam aglayamam haykiramam öyle sevdim yasayamam yüregimi aldi gitti beni bende anlayamam dön Bebegim yarali gönlüme dön ne olur seni seven kalbime cok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle dön bebegim yarali gönlüme dön ne olur seni seven kalbime cok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle Bir masaldi bir Ruyaydi deselerde inanamam benim icin sen hep varsin bu gercegi yok sayamam Dön Bebegim yarali gönlümee dön ne olur seni seven kalbime cok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle |
Ayriligin yükü agir tasiyamayiz sevgilim
bizi deli eden aski unutamayiz sevgilim bensiz mutlu olamassin anilardan kacamassin seni yanliz ben anlarim baskasiyla olamassin ben asik sende öyle bir Gururla cekip gitme seviyorum diye diye bu ayrilik ne diye gidersen sana gelemem darilip sana küsemem seni kimseye soramam askimiz bitti diyemem sen o cok sevemedigim aglayip gülemedigim birakip gidemedigim kalbimin tek sahibisin gelde gitme sevde gitme gelde gitme sevde gitme suclu sensin yada benim ne fark ederki sevgilim bana aci cektirince mutluysan olur sevgilim kurdugumuz hayalleri ask dolu o geceleri dagitma olur olmaza kiymet bilmezler sevgilim biktigimi söylemissin sevmiyorum de gideyim yalan olur biliyorum seni cok seviyorum gidersen sana gelemem darilip sana küsemem seni kimseye soramam askimiz bitti diyemem sen o cok sevemdigim aglayip gülemedigim birakip gidemedigim kalbimin tek sahibisin gelde gitme sevde gitme gelde gitme sevde gitme |
gitmek mi kalmak mi zor olan Gururu yenmekmi guc olan
yikilan yok olan hayaller ardindan bakarsin bos yere yalnizlik sana kalan bir gece kapina gelsem seni cok seviyorum desem birakirmisin Gururu severmisin yeniden sevmiyorsan söyle zaten kaderim hep böyle belki vurulurum ama düsmem senin önünde Gitmekmi kalmakmi zor olan Gururu yenmekmi güc olan yikilan yok olan hayaller ardindan bakarsin bos yere yalnizlik sana kalan bir gece kapina gelsem seni cok seviyorum desem birakirmisin Gururu severmisin yeniden sevmiyorsan söyle zaten kaderim hep böyle belki vurulurum ama düsmem senin önünde |
Bir sise sarap sirdasim olsun
Yaninda sigara mezesi olsun Sakin bana dokunma Tas bastim bagrima Kadehlere merhaba Askim sana elveda Her gece ictim kendimden gectim Bir vefasiz yar icin ickiyi sectim mechul ;-) |
Pervaneyim pervane
Ahuzar oldum ateşte Perim deydi tenine Yandım kavruldum Döndüm döndüm nice döndüm Ahuzar oldumda döndüm Aramam derman derdine Görünmez yüküm gözünde Perim deyince tenine Oynar yüreğim içinde Oynar direğim içinde Pervaneyim pervane Gözlerin hep tanyerinde Kızıla dönsün artık küreyi alem Kızıla dönsün karanlık gece Yansın yansın da kavrulsun Çıranın içine dönsün |
Yalnizca bir kirintiydin, icime ilk dustugunde
Vakitsiz bir anda... Bilmedigim bir neden beni alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin bir anlami varmiydi Aradigim aski bulduysam, sendedir ya bu benim icimde dolasanda kimdir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yanimiz noksandir neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin Geriye kalan yalnizca tanimadigim bu tendir |
Susarak Özlüyorum (işte buna bıçak çekiyorum)
Sözcüklerim varmiyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor zaten Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip işte buna bıçak çekiyorum şimdi adı yok, hiç bir sevginin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda |
Ahu gözlüm yoksa ayrılık mı var
Bir daha konuşak biz bize gel de Gene gurbet ile hasretlik mi var Son olsun oturak diz dize gel de Sen orada ben burada duramam Engeller arada murat alamam Aylar geçer yıllar geçer bulamam Doya doya bakam göz göze gel de Papur gönlüm kaldı o nazlı yarda Uzatıp elini ne olur ver de Ölüm var ayrılık var hele kaderde Bari helallaşak yüz yüze gel de |
bugün görüşme günüdür oy
çift camlardan ses gelmiyor oy mahkumların umududur çift camlardan ses gelmiyor oy yavrum yüzün görünmüyor oy anons sesini beklerim oy geldi m'ola sevdiklerim ali'm bitti umutlarım çift camlardan ses gelmiyor oy yavrum yüzün görünmüyor oy |
Dost elinden giden seher yelleri
Bir hayırlı haber gözler gözlerim Cana hasret düştü sabrım kalmadı Bir hayırlı haber gözler gözlerim Mecnun gibi dolanırım çöllerde Gönlüm hasret çeker gözüm yollarda Nice bir gezeyim gurbet ellerde Bir hayırlı haber gözler gözlerim Böyle oldu bize haktan irade Tecellim bu imiş kaldım arada Kadir mevlam yetir beni murada Bir hayırlı haber gözler gözlerim Papur hakka bağlamışım belimi Yetiş Hızır birgün sen tut elimi Bir kimseye diyemedim halımı Bir hayırlı haber gözler gözlerim |
Bu yıllık da gidemedim sılaya
Zalim gurbet elde kışa tutuldum Derdinle başımı koydum belaya Hasretlik bağrımda taşa tutuldum Yara aldım güzellerin kaçından Usandım da gerdanından saçından Geçti ömrüm çıkamadım içinden Bitmez tükenmez bir işe tutuldum Papur görmedim ki yardan cefayı Aşkı ile çektirdi bana cefayı Ben sevdim de eller sürdü sefayı Ben de bu sevdaya boşa tutuldum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:32 . |