![]() |
yemin ettim bir kere dönmem geri bunu bil
hatırandan ismimi hayalinden beni sil çok ağlattın sen beni aşkım oyuncak değil hatırandan ismimi hayalinden beni sil |
seninle tattım ben her mutluluğu
bırakıp gidersen bilki yaşamam ömrümden,canımdan,ne istersen al gülü susuz seni aşksız bırakmam ..... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... gönlündeki derdi siler atarım ümit pınarıyla coşar akarım kış göstermem sana ben hep baharım gülü susuz seni aşksız bırakmam.... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... |
Yaral***253; ceylan***253;m senden ba***254;kas***253;na
Gönül vermem Elin mesledi***240;i gülden ol bu can***253; Sana vermem Yand***253; yürek yana yana Savur külün döne döne So***240;umadan elde k***253;na Zülfün telin yere sermem Amman yare, amman yare Hey pir ver bu derde çare Bir ok dü***254;tü yaraland***253;m Dost elinden parelendim Dar günümde karaland***253;m Dil lal olur seni yermem |
Turna gibi bir muamma
Iner ali ali diye Adını sormadım ama Konar ali ali diye Şah merdan'a boyun büker Bütün evran teker teker Baktım bir can semah döner Hü der ali ali diye Dersim ellerinden soyu Selviye benziyor boyu Sanki A bu kevser suyu Sunar ali ali diye Ak gerdanda zülfükarı Gönüldeki bütün varı Kerbela'da zarı zarı Yanar ali ali diye Zeynel der ki doğan güneş Huri meleklerinen eş Alev alev düşen ateş Söner ali ali diye |
Yaralı sevdaya eripte geldim
Yarimi toprağa veripte geldim Mezarın üstüne oğul Gül seripte geldim Terketme yavrum yavrum Sende terketme beni Bu ellerde sensiz bırakma Yadellerde yalnız bırakma Kırmızı güllere baktığım zaman Gözlerimden bir damla aktığı zaman Memlekete yavrum Senle gittiğim zaman Terketme yavrum yavrum Sende terketme beni Yad ellerde sensiz bırakma |
Sus..kimseler Duymasin Sus...
Seni Nasil Sevdigimi Kimseler Bilmesin Sus... Sen Hep Uzaklara Yildizlara Bakarken Ben Kendimce Aglayip Kalbimi Kanatirdim Git...ardina Bakmadan Git... Geride Neler Biraktim Diye Birkere Bakmadan Git... Sen Ufuklara Bakip Bakip Dalarken Ben Kendimce Aglayip Kalbimi Kanatirdim... |
Seher yeli seher yeli al yanina gotur
Hazin et sen sehel yeli Al yanina gotur beni Kurban olam karli daglar Verin benim sevdigimi Kurban olam karli daglar Verin benim sevdigimi Sen kucuksun olemezsin Kefen bile giyemezsin Kara toprak aldi seni Istesende donemezsin donemezsin Sen kucuksun olemezsin Kefen bile giyemezsin Karli daglar aldi seni Istesende donemezsin donemezsin |
Saçlarıma rüzgar değdi
Elin gibi elin gibi Ben o rüzgarı tanırım Gül kokulu tenin gibi Sağım yalan solum yalan Giden yalan dönen yalan Döndüm baktım dünya yalan Senin gibi senin gibi Geldin öldüm güldün öldüm Elattın uykumu böldün Ben bülbüldüm sen de güldün Bakma bana bir el gibi Bu yol gidip dönülmezmiş Bu iz tarif edilmezmiş Varmı yokmu bilinmezmiş Sezilmezmiş sezilmezmiş Benim gibi benim gibi |
Yarim nedir benim senden
Dert üstüne dert çektiğim Merhametin yok mu senin Sızlamaz mı hiç yüreğin Felek etmem sana minnet Alacaksan al canımı Kapanmadan varıp açsam Dosta giden yollarımı |
Gittigin Günden beri, yollarina bakarim.
Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:26 . |