![]() |
Emre Altug Ibret-i Alem ...
Gün geceye varınca
kar gülleri yakınca gel haneme usulca dur karşıma boyunca bir fırtına anında yar ellerim saçımda ter boşanır başımdan her cilveli nazında hiç bir şey koyamam yerine kimsenin gitmesin gücüne sen üstüne alınma bu sitem benden bahtıma ibret-i alem olmaya gönüllüyüm ben ortada yaratmışsın bir defa can dayanır mı ah yatmaya |
Emre Altuğ Sensiz Olmuyor...
uzadi geceler
sabah olmuyor sensiz bu dunyama gunes dogmuyor hasretim askina gel de sev artik sevgilim askina doyum olmuyor olmuyor sensiz olmuyor sen sevmezsen kalbim huzur bulmuyor gulmuyor yuzum gulmuyor kader aldi seni bana vermiyor hasretin icimde bir alev gibi sensiz gecen hergun bir asir gibi nerdesin sevgilim don artik bana dusmusum pesine bir deli gibi olmuyor sensiz olmuyor sen sevmezsen kalbim huzur bulmuyor gulmuyor yuzum gulmuyor kader aldi seni bana vermiyor |
Emre Altuğ Su Gibisin...
özledim seni ah nasıl özledim
gecenin sabaha hasreti gibi bekledim istedim seni ah nasıl arzuladım susuz kalmış toprak gibi yağmuruna muhtacım su gibisin su gibisin akıp gider zaman sen dönemezsin su gibisin su gibisin gafil avlandım seline yenildim ruhuma hayat veren sensin teselli yok ki hiç ayrılık ok gibi saplanmış kalbime anlayan yok halimi ses vermez mi duyan haykırışlarımı yalnızlık zor iş be kardeş kim doğru kim kalleş |
Emre Altuğ Sicak...
Ne şiir ne masal ne yalanlar bu gece
Zaman mekan hepsi yalan seninle Aklımı çelen tüm düşler delice Gerçek olacak hadi gel bak bu gece Avuçların yanacak Bedenim çırılçıplak Bu gece ateşim bedeninde yanacak Sıcak çok sıcak Sıcak daha da sıcak olacak Sıcak çok sıcak Sıcak daha da sıcak olacak Bu gece bu gece bu gece |
Emre Altuğ Gidecek Yerim Mi Var??
Bak yine kader sessizce örmüş ağları
Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım kalan hikayemiz.. Gidecek yerim mi var? Diyecek sözüm mü var? Bunu eller anlamaz sana ihtiyacım var |
Emre Altuğ Dudak Dudağa..
Kimsenin ne söylediği ne seni ne beni bağlamasın
Akışına bırak sen herşeyi Kimse bizi yormasın İnadına gitmek var bu gece yeterki inan sen bana İsyan olsun bu kadere Aşk defterine de son nokta Nefes nefese Belki dudak dudağa Yürek yüreğe Yüreğin dayanırsa Tenin tenime değsin Yok olalım aşkın girdabında Ruhumuz içiçe geçsin Sırılsıklam uyanalım sabaha |
Emre Altuğ Kapiş Kapişşşşş
Öyle bi bakış at ki
Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilimle Ayayay... [Nakarat] Hakkını verelim mi aşkin? Namusunu kurtaralım mı? Yediden yetmişe nam salıp Dillere slogan olalım mı? (2x) Ayayayay.. Aman ha arayı bozmayalım biz Sakın ha sıradan olmayalım biz Elimize geçen bu fırsatı Sevişe sevişe kullanalım biz (2x) [Nakarat] Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilimle Ayayay... [Nakarat] Kapış kapış aşk Kapış kapış aşk Heryerde dillerde Al kaçırma al Al kaçırma al Al kaçırma al al al Dercesine, aşka ihanet dercesine Aman ha arayı bozmayalım biz Sakın ha sıradan olmayalım biz Elimize geçen bu fırsatı Sevişe sevişe kullanalım biz (2x) Ay ay ay... [Nakarat] Kapış kapış aşk Kapış kapış aşk |
Engin Nurşani Adina çizik çekdim..
Yalanla yeminle nara yaktığım
Sözlerini bile bile unuttum Usanmazdım saatlerce baktığım Gözlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim Sana çok bağlıydım ümüdüm vardı Onun için bu can sana yalvardı Ömrümün üstünde yıllar yol aldı İzlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim Yüreğime kazdım senin adını Ben almadım alan alsın tadını Terk eyledim en sevdiğim kadını Yüzlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim |
Engin Nurşani Derbederim...
gozlerim yollarda kulagim seste
derbederim perisanim gelsene bulbul aglar oldu altin kafeste derbederim perisanim gelsene canim gelsene bulbul aglar oldu altin kafeste derbederim perisanim gelsene canim gelsene ana kuslar doner yuva basina avci vurmus yara almis dosunde ayri kalmis yavrusundan esinden derbederim perisanim gelsene canim gelsene ayri kalmis yavrusundan esinden derbederim perisanim gelsene canim gelsene nursani umudu kesmedi senden kizsanda kussende ayrilma benden sen bana lazimsin boylesi gun degil derbederim perisanim gelsene canim gelsene sen bana lazimsin boylesi gun degil derbederim perisanim gelsene canim gelsene |
Engin Nurşani Gülom...
Bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin
Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Simdi senden cok uzakta ne olduysa oldu haktan Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Nursanide hal kalmadi Tutacagim dal kalmadi Gecti bahar gul kalmadi Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Gecti bahar gul kalmadi Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin |
Engin Nuşani Mutlumusun ???
Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun
Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Seyret gece mehtabini dinle aşkin hitabini Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Sevmem sevda pazarini sevda sözü yazarini Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin |
Engin Nurşani Ne Vicdansiz Ele Kaldim Yaradan...
ne vicdansiz ele kaldim yaradan
hep sovduler kov ettiler beni gor ne vicdansiz ele kaldim yaradan hep sovduler kov ettiler beni gor dolanirim yersiz yurtsuz aradan tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor dolanirim yersiz yurtsuz aradan tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor yitirdim benligim kime benzedi sanki bir divane oldum gezerim yitirdim benligim kime benzedi sanki bir divane oldum gezerim issiz bir kenarda kaldi mezarim tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor issiz bir kenarda kaldi mezarim tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor nursaniyim gercek yolu izledim belki birgun bosa cikmaz sozlerim nursaniyim gercek yolu izledim belki birgun bosa cikmaz sozlerim icimde sir dolmus saklar gizlerim en sonunda soylettiler beni gor en sonunda soylettiler beni gor icimde sir dolmus saklar gizlerim en sonunda soylettiler beni gor en sonunda soylettiler beni gor |
Engin Nurşani Neden Doğru Söylemedin..?
Sana nasıl inanmıştım
Neden doğru söylemedin Benim olursun sanmıştım Neden doğru söylemedin Birden bire tez değiştin İki damla suda taştın Seni canımdan sevmiştim Neden doğru söylemedin Bir gün benden bıkacaksın Hatır gönül yıkacaksın Madem bunu yapacaktın Neden doğru söylemedin Nurşaniyem ben yorgunum seven gönlüme dargınım sence sonu yoktur bunun neden doğru söylemedin |
Engin Nurşani Verin Benim Sevdiğimi Sizin Olsun Dünya Mali...
Iflah Etmez Hiç Kimseyi
Iki Sevenin Vebali Vayyyyy Vayyyyy Verin Benim Sevdiğimi Sizin Olsun Dünya Mali(2) Bağiriyom Duymuyolar çağiriyom Duymuyorlar Vayyyy(2) Gönlüm Bi Güzeli Sevdi Onu Bana Vermiyorlar Vayyyy Meftuniyem Birden Soldum Yakvoş Olup Yakit Oldum Vayyyy Sanki Poyraz Yeli Oldun Esiyorsun Deli Deli Vayyyy(2) Bağiriyom Duymuyorlar çağiriyom Duymuyorlar Vayyyy(2) |
Esengül Taht Kurmuşdsun KALBİME...
Birakamam Seni Ben
Yanimdan Gidemezsin Seviyorsan Benimle Oturup Içeceksin Uzaklarda Aramam çünkü Sen Içimdesin Taht Kurmussun Kalbime En Güzel Yerindesin Her An Seni Canimda Ruhumda Duyuyorum Askinla Sarhosum Ben çilginca Seviyorum Artik Anmam Istemem Ayriligin Adini Seninle Alabildim Mutlulugun Tadini Uzaklarda Aramam çünkü Sen Içimdesin Taht Kurmussun Kalbime En Güzel Yerindesin Ayriligin Yükünü Kaldirip Tasiyamam Dünyalari Verseler Ben Sensiz Yasayamam |
Ezginin Günlüğü... Sen Giderken...
Durdum baktım arkandan sen giderken
Bana bir hoşçakal bile demeden giderken İnsan neler duyar anladım o zamanCan alıp başını bedenden Alıp başını giderken Durdum baktım arkandan sen giderken |
Sedat Tutmayin Beniiiii
Hey bu kalbimin ilk ağrısı
Sizlere bu gönlümün ifadesi Yıllar yılı hep bu anı bekledim Allah'ım sonunda bu şansı verdin Bu yeni hayatımın ilk günü Rüya gerçek oluyor bölümü Çok uzun bir macera bu Sonunda dediğim gibi oldu Hey hey bu benim kaderimse Hey hey beni tutamaz kimse hey hey yaşadım bu ümitle hey heeeey Hey hey bu benim kaderimse Hey hey beni tutamaz kimse Hey hey çoşalım bu ritimle Hey heeeey Hey yıllarca yalnızlıkla yetinen kalbimdeki ateşi söndürmeyen Asla ruhunu şeytana satmayan Sonunda kendini kanıtlayan bu yeni hayatımın ilk günü Rüya gerçek oluyor bölümü Hiç umudumu da yitirmedim Tutmayın beni,tutmayın beni |
Sedat Horrrozzzzzzz:)
üüüüüürürrrrrüüüüüüüü
Büyüklük taslarsan hiç olmaz Güzel olman arti sayilmaz Seni biraz kandirmislar Biraz fazla abartmislar Disarida senden yüzlerce Anlat bakalim senin farkin ne Biri bin gösterip büyütme Çok hossun daha artin ne O çok da sinirli gibi Hemde çok alingan biri öyle cok da çok kirilgan biri o kız o kız(x2) Biraz tuhaf tarzin Ne sorduysam hayir Hiç hos degil tavrin Cevaplar hep hayir Bakarmisin? Hayir! Gelirmisin? Hayir! Kalirmisin? Hayir! Istermisin? Hayir! Salina da salina dolasarak Ona buna gülücükler dagitarak Birak sen ayrı durmayi biraz haydi kendinden bahset Kim bilir belki sen ve ben Memnun degiliz halimizden O zaman vakit geçmeden artik sen kendinden bahsetsen O çok da sinirli gibi Hemde çok alingan biri öyle cok da çok kirilgan biri o kız o kız(x2) Biraz tuhaf tarzin Ne sorduysam hayir Hiç hos degil tavrin Cevaplar hep hayir Bakarmisin? Hayir! Gelirmisin? Hayir! Kalirmisin? Hayir! Istermisin? Hayir! Hadi hadi biraz kendin ol Hadi hadi ah kendin ol Hadi hadi biraz kendin ol Biraz tuhaf tarzin tarzin |
Sedat Bütün Kalbimle....
Duy sesimi...
Yine aynı kavga yine aynı boş laflar yine aynı yalanlar aramızda dünyalar beni seviyordun sen cennetim şimdi cehhennem öyle bir değiştin yabancı gibisin sen gerçek aşk böyle bitmemeli yazıklar olsun bize düşman gibi olduk sanki deli gibi seviyorum ben seni yürekten bütün kalbimle ağlıyorum ben ölüyorum ben şu derdimden dur bi dakka aşkım lütfen bağırma niye soğudun ama duygularını anlat bana ne istersen benden sen razıyım ona vazgeçemem senden ölürüm yoluna Sensiz olamam... deli gibi seviyorum ben,inan bana seni yürekten,bütün kalbimle,ağlıyorum ben,bak bana ölüyorum ben,bu derdimden |
Demet Akalin Tatil...
Seni tanımadan önce tatlı bir yabancıydın
Keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın Eğer diğerlerinden farklı olsaydın Ee o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım Sayende yola geldi kalbim yanlışı doğruyu ayırıyor Sen eksileli hayatımdan yüzümde güller açıyor Acilen toparlanmalıyım Üstümden koca bir aşk geçti Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım |
Demet Akalin Unuttum
Ben sevdanın yollarında
yürüdüm cok yürüdüm Aklım almadı ask oyununu Ûsüdüm cok üsüdüm Yeniden sevede bilirim Sözümden dönede bilirim Senin icin carpan kalbi Inan söndüre bilirim Unuttum boyunu, posunu, huyunu, suyunu Bu askın sonunu Dönersen yalanla, dolanla Utanma, sıkılma bu eski huyundu |
Demet Akalin Mantik Evliliği...
Maskelerden Sahtelerden Biktim Artik
Doğru Insan Kimse Gelsin Bulsun Beni Hayallerden Rüyalardan Geçtim Artik Eksiğiyle Fazlasiyla Sarsin Beni Karşima Yolda Orda Burda çikmiyor Ki Zaten Gözler Her Geçene Bakmiyor Ki... Olursa Padişah Torunu,soylular Tohumu Beni Yorar Mi Yorar Yok öyle Sevmeden Birini Mantik Evliliği Beni Bozar Mi Bozar |
Demet Akalin Bir Anda Sevmiştim...
Nereye kadar gider bilmem
Sana hiçbir şey için söz veremem aşkım Birgün gelir bu aşk biter Yaşanan onca anı vurur seni birer birer Ne başı var nede sonu Kendini kandırma elbet kapanır bu defter En başından söylemiştim Benle oyun olmaz demiştim ama dinlemedin Zaten bir anda sevmiştim seni Çok geçmez unuturum Beni deliler gibi sevecek aşık Bu aralar bulurum Nereye kadar gider bilmem Sana hiçbir şey için söz veremem aşkım Birgün gelir bu aşk biter Yaşanan onca anı vurur seni birer birer Ne başı var nede sonu Kendini kandırma elbet kapanır bu defter En başından söylemiştim Benle oyun olmaz demiştim ama dinlemedin Zaten bir anda sevmiştim seni Çok geçmez unuturum Beni deliler gibi sevecek aşık Bu aralar bulurum |
Demet Akalin Seven Kizin Romani...
Ben Günah Işlemedim
Sadece Seni Sevdim Ben Günah Işlemedim Kadere Boyun Eğdim Hiç Sevmedim Bu Kadar Sevgilim Ne Gecem Var Ne Gündüzüm şarkilarda Matemi Var Yarim Kalan öykümüzün Gurur Aşki Ziyan Eder Sözümü Tutacağim Seni Unutacağim Aşk Romandi Eskiden Seven Kizin Romani şimdi Veda Zamani |
Demet Akalin Pembe Dizi...
Delilik biliyorum zor olsa da yaşıyorum
Sadece bana ait olduğun günü bekliyorum Yasak bir aşk bizimkisi Tanrım yazmış yok ötesi İçin için ağlatıyor dilimdeki aşk bestesi Nazarlardan korusun tanrı bizi İncitmesin eller yüreğimizi Birgün gelip bitse de bu pembe dizi Ben vazgeçmem severim yine seni |
geleceksen ver elini,seveceksen ver kalbini,
göreceksen gör haliimi,yeter artıııık ,uzaklardan sevmelerim bi kerede diyemedim gece oldu gündüzlerim dön artık!!!........ |
özcan Deniz Bi Dudaktan...
Balık,rakı,roka var soframda
Kuşlar da ötüşüyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağacak diye korkumdan Bulutları topladım akşamdan Yıldızları kırptım ardından Sonra meze yaptım kahrımdan Bir umudum olsa fazladan Üzülmezdim bu kadar en azından Uyku diye sarıldığım kollardan Uyandım güzel bir rüyadan Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Bir gelsen, görebilsem göğsünde durabilsem 7 çarpı 24 saat yanında olabilsem Bir dudaktan, bir yanaktan, bir gıdıktan öperdim Şimdi burda olsan bunu da affederdin |
özcan Deniz Sevdanin Rengi...
Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum
Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur Atessiz yaktın beni derdindeyim Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur Atessiz yaktın beni derdindeyim Beni azad et vurayım kendimi dervis misali daglara Askından ozan oldum bülbül misali susmuyor dilim |
özcan Deniz Leylaaaa...
Yar aşkına düşen
Çare bulamaz Çöldeki güneşim Olursun benim Senin için atan Yürek durulmaz Leyla leyla hey le le le Ay le le le le Halim virane Döndü yüreğim Bir kuru güle Çekerim derdin Çilen ne ise Leyla leyla hey le le le Ateşinle yanan yüreğime su Dökmedin insafın kurusun Senin ile yazıyorum sonumu Leyla leyla ley ley ley Yel olur eser kuru dallara Güneşim olur doğar sabaha Hatırana döner durur bu dünya Leyla leyla ley le le |
özkan Uğur OldurAmadim...
Yarabbim Yarabbim
Bıktım usandım bu hataları tekrarlamaktan Onun bunun adına film olmaktan Özendim bezendim her seferinde Bu defa acaba olur mu diye Ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduradım x2 Hambalaley yambaleylo oh leyya Hambalaley yambaleylo ohh x2 Yarabbim oh yarabbim oh yarabbim***8230; Her seferinde keşfetmek yeniden aşkı Bu vakitsizlikte akla ziyan değil mi Mucize yaratmaktan sıkıldım usandım Durumlar eşit değildi olmadı Ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduradım x2 Hambalaley yambaleylo oh leyya***8230; Yarabbim oh yarabbim oh yarabbim***8230; Ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduradım x2 |
ben sensiz buralarda ,hayalinle başbaşaa
nasıl dayanırım yarr sensiz olamamm.. |
Ilhan şeşen Sarilinca Sana...
Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra
Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sarılınca sana hemde titreyerek Sevişince benimle sabahlara dek Gideceksen eğer gelirim diyerek Bir daha geri gelme Elde ne varsa sende kalsın Umurumda değil eller alsın O kadar zararım olsun varsın Geri hiçbir şey verme Bir daha geri gelme Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra***65533; |
Ilhan şeşen Ellerimde çiçekler..
son zamanlar yaptıklarıma bakma n'olursun
benim aklım başımda değil sana söylediklerimi kafana takma n'olursun onlar ipe sapa gelir şeyler değil seni sevmiyorum dedim yalandı istemiyorum artık palavra elleride çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakma... |
zavallı kalbim yine inandı bir iki güzel lafına ,kendini gerçek rüyada sandı
uyandı bir iki defa... |
gökhan özen aglamak sirayla
sözlerin yabanci birini hic aratmiyor, kalbinmi durdu güzelim yoksa bana mi atmiyor. ask mi gururmu?
sende hüküm süren? hic terkedermi kalbden seven? ask hep adil mi? kanun bilirmi? söyle gidermi kalbtan seven ? sana bana geri dönmez bu rüya yana yana kölen olmusdum yaa artik aglamam,kapandi bak yaram aglamak sira-sirayla:rolleyes: |
su talihe sansa bak
yine kis görecegim hatiralar yaralar hep yalan gülecegim düsün düsün belkide tüketip herseyimi ,sonunda sana uyanmaya birakip (sana inanmayi birakip) kendime gelecegim (kendime dönecegim) buraya kadar ,buraya kadar bütün olanlar buraya kadar bütün yalanlar buraya kadar yine iyimisin,ac misin tok musun diye soran olmuyor yüregi vefaya ,vefali aska kapalilar bana uymuyor ve bütün olanlar ,buraya kadar.... |
Yalin Zalim ...
Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin
Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha, Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var? Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? (x5) |
Yalin Bir Bakmissin ...
Eski fotoğraflar
Mutlu gülen iki yüz Merdivende sarılmışız hiç bırakmayacak gibi Adım adım eksildik Nedenini ben anlamadım Sormaya korkar oldum Yıllandık diye mi yıprandık Yaşlandık diye mi paslandık Güvenme bu kadar aşkıma Hiç öyle sağlamda değilsin Titrerim kendi üstüme Benden değerli değilsin Bi bakmışsın ben yokmuşum Üzülmeye doymuşum İsyanımı yola koyup Hayatından kaybolmuşum |
Yalin Ben Bilmem..
Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken
Sen nerden çıktın? Duyduğun iki sözün biri yalanken Seni kim böyle sakladı? Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere,duyulmamış düşlere Kirlenmemiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığınla Sana esir canımla Bu yollardan geçemem Biz bu aşkla göklere,duyulmamış düşlere Kirlenmemiş hayallere uçacaktık |
Yalin Meleklerin Sözü Var..
Dünya üzemez beni
Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korurmuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:19 . |