![]() |
Elbet Bir Gün
Hep aynı cümleler Bazen hayat çok katı davranır insana; Kızarsın bu gidişe, Seni üzdüğünü düşünürsen de Hiç düşünmezsin sana neler verdiğini.. Nelerle karşılaşmazsın ki bu uzun yolda Ayrılıklar, hatalar, özlemler En korkuncu da ihanettir! Ağlarsın, üzülürsün, Etrafında kul olmasa da Yukarıad birileri var unutma! Ağladım, haykırdım, yalvardım Sordum nereye bu gidiş? Çok mu dürüst davranmıştım, Çok mu değer vermişim Evet!! Sevgilimin dediğini dedim sonra Umutsuzluk içinde "elbet bir gün.." |
Elde Kalan
Bir Kac Bulutluk Gözyasi... Bir Kac Parca Ayrilik Var. Hirsla Doldurulmus Yürek, Prangalanmis Fikrim Var. |
Elveda
kaç zamandır yalnız ellerim sıcak bir ten arar hep kaç zamandır ama gözlerim nefes kesecek güzellik arar hayatim sessiz kaç zaman günlerim dilsiz ayaklarım pas tutmuş yürümedim kaç zaman kalbim isteksiz atıyor ruhum bedenimden çıkmak istiyor nergislerin kokusunu almıyor burnum ölüm sessizliğini yaşıyor ömrüm kaç zamandır gülmedim bir tebessüm nedir bilmedi dudaklarım şarkıları unuttum harfler uzak bana dilim varmıyor söylemeye ama ELVEDA... |
Emanet
şiir yazıyorum salonun da evimin ev mi? ev benim değil kiracıyım,tıpkı olduğum gibi dünyada kalem,kağıt mı?onlar da emanet hepsi kardeşimin,adı Mehmet sevgin de emanetti bende bitti almaya sahibi geldiğinde emanetmiş herşey,sevgiler bile hiçbirşey hiç kimsenin değilmiş aslında. aşk,mal,mülk,para şan,şöhret,hepsi palavra git iste bakalım,kefen orada benden bu kadar şiir mi? şiir bitti |
Kabahat Kimde
Çaresizlik adına yaşanmış tüm gerçeksizliklerden Yoluma çıkmış her türlü berbat çirkinliklerden Adını bile söylemeye cesaret edemediğim düşlerimden Hatırı sayılır üzüntülerimden geriye ne kaldı Yalnızlığımın kanatları altında ebedi yolculuğuma Bir yol arkadaşı bile edinemedim neyleyim Üstü kapalı yalan sevdaların derdinden Yalıçapkını bakışlarından kaçmaya meyilliyim Ağlamaklı geçen her gecenin mahsun nefesinde Gizlenmeye çalışır ama saklanamam her seferinde Artık yıldızları saymayı bırakmak istiyorum Bir martı özgürlüğüyle kendimi bu hayattan Sevgisizliğin tüketilmişliğinden ruhumu silmek istiyorum Sanmayın sakın bunu da kaderdendir Canına yandığımın ilâcı yok üzüntüm kederdendir Hapsolur giderim ben de yokluğunun sonbaharında Anlatamam kimseye çünkü bütün kabahat bendedir |
Kader Zinciri
Sök at gözümdeki sperliklerini, Tamir et bedenimin özengilerini, Al kan ver dudaklarıma ol gecelerimin, Sar sıcağını donmuş ruhumun stepsi dolunayına, azıcık güç ver kaderin cilvesine, Tutsak beynimin koparsın zincirlerini, Duru karanlıkta titrek bir mum umut, Olgun bir yürek karda doğan bir güneş gibi, İlk oksijeni tokatla veren kader zinciri, Görülür hep ızdırabın izleri göz pınarlarında, Hep karanlığın güneşinde kavruldu kırılmış kaderim, Sıcak arayışıma her uzanışımda, neden donuk mehtap Kara gönlüme estir sıcak nefesini cennet melekleri, Solgun tenini yaklaştır,meltem sonsuzluğunun ezimetine, Vursun gönlüm zincirini, kader şarabının buruk lezzeti, Kaderim manasını yitirmişse sustursun zirvedeki çığlığı, Kurtul boynumdan kadersizlik, Kır halkalarını kötü kaderin sevgi ipliğini bağla, çiçek çiçek baharlaştır yüreğimi, Varsın acıların en kötüsünde ikamet edeyim, Aşk tomurcuklar versin bilmezlik karanlığında, Zaman çağırsın onu yalnış öğretilendeyse yüreğim, Acı ezerse mehtabı yıpranmış Gönlümde olsun bozkır mehtabı, Aynadaki müsvetler gölgem bile kaderimin peşinde, Sil kaderimi dünyadan, Buruk bir anı olarak kalayım, Bir oluk dolusu kan ver dudaklarıma, Unutulmuş bir kahkahamla kan kusayım Kaderin zinciri hep böyleyse, Günün ilk ışıklarıyla kaybolayım. |
Kalbim
Ellerinde çiçekler, Aşk kokuyor çiçekler. Gözlerinde bulutlar, Ağlıyor bulutlar. Kulaklarında nefesim, Sen diyor sesim. Dudaklarında dudaklarım, Seni söylüyor dudaklarım. Her yerinde dilim, Sadece seni söylüyor dilim. Teninde tenim, Sen kokuyor tenim. Gönlünde gönlüm, Seni seviyor gönlüm. Herşeyinde herşeyim, Sadece senin herşeyim. Kalbinde kalbim, Senin için atıyor kalbim... |
Kalbimde Dersin
Son gün bu mekânda, musalla taşına konulurum Beyazlar kefenim olur, bir tabutta yer bulurum Kılarlar cenaze namazımı, dualarla yolcu olurum Sonra alırlar senden, kara toprakta son bulurum. Sevgin alabildiğine, öyle büyük ki gönlümde Ölüm bile korkutamaz asla, ölsem sevginle Ebedi içinde yaşat beni, dünyadan silinsem de Ve sürdüreyim varlığımı, o kahverengi gözlerinde. Unutma, bol bol sevgini serp mezarıma, sula Açsınlar, aşkımın çiçekleri bir bir sonsuzluğa Sonra da, bir gün beni bir soran olursa sana Yaşatıyorum O ölmedi, kalbimde dersin onlara. Belki, başka bir dünyaya göç etmiş olsa da yüreğim Hasretim sana, hiç bir an çürümez ki bedenim Ayrılık ne kadar acı da olsa, koparamaz bizi sevdiğim Söyle, sensiz Cennet'te dahi rahat edebilir miyim? |
Kalbimin Şairiyim
Ben kırık kalbimin şairiyim Duygulanır şiir yazarım Kimi hüzünlenir, kimi ağlarım Bazen eski hatıralar gelir göz önüme. Ben sevdanın tiryakisiyim Bir sevda bulamadım kendime Bazen pes ederim Ama en sonunda da hep yenik düşerim yüreğime. Ben kalbimin esiriyim Söz geçiremem doğru görsem bile Sevmekten uslanmaz bu yürek Aşk acısı çekse bile. |
Kalbini Dinle
Hiç kimseyi aldırma Başkasının sözüne kanma Hiç kimseye boyun eğme Yalnız kalbini dinle. Hayatta çok aşık olacaksın Çok kişiye sevdalanacaksın Belki evlenip yuva kuracaksın Ama yalnız kalbini dinle. Kuşlar konacak pencerene Aşk türküleri söylecekler Yeni sevdalar getirecekler Ama sen kalbini dinle. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:48 . |