A-Z ye Herkonu

A-Z ye Herkonu (http://www.herkonu.eu/index.php)
-   Futbol (http://www.herkonu.eu/forumdisplay.php?f=30)
-   -   ***Galatasaray*** (http://www.herkonu.eu/showthread.php?t=405)

Hasani 18.11.07 11:15

Rapor hazır

Transfer görüşmeleri için gittiği Rusya'dan dönen Adnan Sezgin, raporunu yönetime verecek. Görüştüğü isimleri sır gibi saklayan Sezgin'in stoper ve golcü için temaslarda bulunduğu ifade ediliyor. Yönetim kurulu, önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda transferi düşünülen futbolcularla ilgili şartları masaya yatıracak.

Feldkamp eli dolu dönüyor

MİLLİ arayı fırsat bilerek ailesiyle görüşmek üzere Almanya'ya giden Kalli, futboldan kopamadı. Daha önce "Operasyon sürecek" diyen Alman teknik adamın, Almanya'da transfer yoklaması yaptığı ve beğendiği isimlerle ilgili yönetim kuruluna bilgi vereceği ifade edildi.

Hasani 18.11.07 11:17

Eleştiriler yıkıcı olmasın

BAŞKAN yardımcısı Adnan Polat, son dönemde kendilerine yönelik eleştirilerden dersler çıkardıklarını ancak saplanıp kalmadıklarını ifade etti. Galatasaray'ı iyi bir yere getirmek için çalıştıklarını belirten Polat, "Eleştiriler her zaman olacak ama yeter ki yıkıcı olmasın" dedi.

Bouzid iddialı: İspat edeceğim

ARA transferde gönderileceği konuşulan İsmail Bouzid, "Çok çalışıp kendimi kanıtlayacağım. G.Saray'da kalıcı olmak istiyorum" dedi. Kalli'den aldığı izinle ülkesine gidip moral tazeleyen Cezayirli, "Lige verilen ara iyi oldu. Hem ailemle görüştüm, hem sakatlığım düzeldi. Hafta başı idmanlara başlarım" diye konuştu.

Hasani 18.11.07 11:19

Futbolcular rahatladı

Milli maç arasında hafta boyunca idmanları aksatmayan Cimbom'da Feldkamp'ın verdiği iki günlük izin futbolculara ilaç gibi geldi. Dün ve bugünü dinlenerek geçiren sarı-kırmızılılar, yarın yeniden topbaşı yaparak Trabzon maçının hazırlıklarını kaldığı yerden sürdürecek.

Volkan geri alacak

SEZON başında takımın bankosu olan Volkan Yaman şokta! Hem G.Saray'da hem Milli Takımda formayı Hakan Balta'ya kaptıran genç oyuncu, "Demek ki sorun bende. Çalışıp formamı geri alacağım" diye konuştu.

Okan gün sayıyor

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımda yer alamayan Okan Buruk, en geç iki hafta içinde sahalara geri döneceğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Bir futbolcu için en kötü şey takımdan ayrı kalmak. Tedavim son aşamada. Futbolu çok özledim. Dönüşüm muhteşem olacak" dedi.

Hasani 18.11.07 11:20

Nonda çok mutlu

SON haftalarda sergilediği futbol ve attığı gollerle ilk onbirin değişmez ismi olan Nonda, G.Saray'a gelmekle doğru bir karar verdiğini söyledi. Kongolu, "Burada yeniden doğdum. Kariyerim yeniden başladı. Daha iyi olacağım" ifadesini kullandı.

Hakan'dan destek

Fatih Terim'in sürpriz yaparak A Milli Takım'a çağırmadığı Hakan Şükür, "Benim kadroda olmam ya da olmamam önemli değil. Önemli olan Türkiye'nin başarısı. Kalbim her zaman ay-yıldızlı ekibimizle birlikte" dedi. Hakan, Trabzonspor maçında yetişmek istediğini de belirtti.

Uğur'un hayali

G.SARAY'DA bu sezon en büyük çıkışı yapan isim olan Uğur Uçar, "Hedefim uzun yıllar sağ bekte değişmez oyuncu olarak adımı G.Saray tarihine yazdırmak" dedi. Genç oyuncu, şampiyonluğun bu yıl en güçlü adayı olduklarını da iddia etti.

Hasani 19.11.07 17:44

Gözler onda

Bu sezon sarı-kırmızılı takımda sergilediği başarılı performansın ardından Reggina, Palermo ve Siena, Kongolu'nun peşine düştü.

Galatasaray'ın Roma'dan 500 bin euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Shabani Nonda, İtalyanların yeniden gözdesi oldu. Sarı-kırmızılı ekibin iki tecrübeli ismi Hakan Şükür ve Ümit Karan'ı geride bırakarak ilk 11'in değişmez isimlerinden birisi olan Kongolu futbolcu, bu sezon UEFA Kupası ve Süper Lig'de oynadığı

10 maça 7 gol sığdırarak dikkatleri üzerine topladı.

GİTMEK İSTEMİYOR
Başarılı performansının ardından Reggina, Palermo ve Siena'nın Nonda'yı yakın takibe aldığı ifade edilirken, İtalyan basını 3 takımdan, en az ikisinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazır olduğunu yazdı. Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalayan ve hayatından memnun olan yıldızın, şimdilik bu tekliflere sıcak bakmadığı belirtiliyor.

15-20 gol atar

NONDA'YA Galatasaraylı taraftarlar da çok güveniyor. Bir internet sitesinde, "Nonda bu sezon ne kadar gol atar" diye sorulurken, katılanların çoğunluğu (yüzde 33) "15-20" şeklinde yanıt verdi. Öte yandan ligde 5 golü bulunan Kongolu, Ümit ile Cimbom'un en golcü ismi.

Hasani 19.11.07 17:46

G.Saray'a gelirim

Kalli'nin çok istediği Aston Villa'nın stoperi Mellberg G.Saray'a mesaj yolladı. İsveçli oyuncu, "Seve seve gelirim, siz yeter ki kulübümle anlaşın" dedi.

yıldır Ada'da

FUTBOLA Gullspang'da başlayan Olof Mellberg, İsveç'te Degerfors ve AIK formalarını giydi. 1998'de Racing Santander'e transfer olan defans oyuncusu, 2001'den beri Aston Villa forması giyiyor. İngiltere'de 210 lig maçında 6 gol atan Mellberg, 30 yaşında.

Mellberg hazır kıta

Song'a alternatif düşünülen İsveçli savunmacı, "Galatasaray kulübümle anlaşsın, yeter" dedi.

Ocak ayında bir golcü ve kalecinin yanı sıra bir de stoper almayı planlayan G.Saray'a listesindeki Olof Mellberg yeşil ışık yaktı. Linderoth'un tavsiyesi ile gündeme alınan Aston Villa'nın tecrübeli savunma oyuncusunun, sarı-kırmızılılara menajeri aracılığıyla, "Kulübümle anlaşırlarsa G.Saray'a giderim" mesajı yolladığı bildirildi.

Yönetimin, sözleşmesi sezon sonu bitecek yıldızın 3 milyon euro olan bonservis bedelini düşürmeye uğraştığı öğrenildi. Aston Villa onay verirse Mellberg, ocakta Aslan olacak.

BOUZİD GİDECEK
Song'un 20 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında Afrika Uluslar Kupası'na gidecek ve toplam 7 karşılaşmada forma giyemeyecek olması, Bouzid'in de bekleneni vermemesi nedeniyle Mellberg'in transferi için her fedakârlık yapılacak. İsveçli oyuncunun transferi için vatandaşı Linderoth da büyük çaba harcıyor. İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen Olof Mellberg, 2003 yılında ülkesinde yılın futbolcusu seçilmişti. Mellberg alınırsa, Bouzid satılacak.

Hasani 19.11.07 17:48

Milli aranın acısı çıkacak

G
alatasaray'ı zorlu Trabzon ve Panionios maçları bekliyor.

Galatasaray, milli aranın ardından arka arkaya iki zorlu karşılaşmaya çıkacak. Önce Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, ardından Panionios maçı için Yunanistan'a gidecek. İki karşılaşma da Galatasaray için büyük önem taşıyor. Trabzon karşısında sahadan beraberlik veya mağlubiyetle ayrılması
halinde liderliği kaybetme tehlikesi olan Cimbom, Panionios'u yenememesi halinde de UEFA'da tur geçme şansını yitirecek.

Hasani 19.11.07 17:50

Özer ışıldıyor

Sezon sonu G.Saraylı olacak Ankarasporlu Özer'in performansı yönetimi sevindiriyor. Genç yıldız, Çek maçında da mükemmeldi.

ERKEN DAVRANDI
G.Saray'ın sezon sonu 1.5 milyon euro'ya transfer etmek için Ankaraspor'la ön anlaşma yaptığı Özer Hurmacı, performansıyla yüzleri güldürüyor. Başkent ekibinde direk oynayan genç yıldız, Ümit Milli Takım'da da baş tacı.

YENİ EMRE OLACAK
Çek deplasmanında orta sahada 90 dakika görev

yapan Özer, tekniği ve oyun zekâsı ile herkesi mest etti. Otoritelerin 'Yeni Emre' olarak gösterdiği genç futbolcu, G.Saray formasını giymek için sabırsızlandığını dile getirdi.

Hasani 19.11.07 17:51

Sabri'ye milli moral

G.Birliği maçında kadro dışı kalarak şok yaşayan genç oyuncunun imdadına Terim yetişti. Sabri, "Artık bundan sonra futbolumla konuşulacağım" dedi.

DOPİNG ETKİSİ YAPTI
G.Saray'ın başarılı futbolcusu Sabri, milli olma sevinci yaşıyor. Helsingborg maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepki nedeniyle Kalli'nin G.Birliği karşılaşmasında kadro dışı bıraktığı genç futbolcu, "Moralim bozuktu. Ancak Milli Takım'a çağrılmam doping oldu" dedi

SONUNA KADAR
Sıkıntılı
günler geçirdiğini de kabul eden Sabri sözlerine şöyle devam etti: "Kadro dışı kalmam tabii ki üzücü. Ancak bu hocamın karırıydı. Bazen böyle şeyler olur. Artık bundan sonra futbolumla konuşulacağım. Galatasaray benim yuvam ve hiçbir yere gidecek değilim."

Hasani 19.11.07 17:54

Kalli de şaşkın!..

Teknik direktörümüz Karl Hainz Feldkamp, yeni bir oluşum içinde olduğumuzu söyledi
Galatasaray Teknik Direktoru Karl Hainz Feldkamp, genc bir kadroya sahip olduklarini, takimla ilgili yapilan elestirilere anlam veremedigini belirterek, "Herkes bizi 2 yildir birlikte oynayan Fenerbahce ile kiyasliyor. Ama biz daha yeni olusum icerisinde olan bir takimiz. Bu kadar kisa bir surede mukemmel bir takim olusturmak mumkun degil" dedi.

Galatasaray Teknik Direktoru Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapilan antrenman sonrasi basin mensuplarina aciklamalarda bulundu. Almanya'ya ozel islerini halletmek icin gittigini ifade eden Alman teknik adam Feldkamp, "Buraya goreve basladigim 4 ay sonrasi Almanya'da ozel olarak halletmem gereken bazi isler vardi. O islerimden dolayi kisa bir sure aranizda degildim. Bugun dondum ve gorevime tekrar basladim. Turkiye'de gecirdigim 4 ay cok olumlu gecti. Sagligim acisindan da iyiydi.Su anda cok formdayim ve formda olan bir Feldkamp olarak calismalarin basindayim" diye konustu.

Basinda yer alan 'Feldkamp, takimi iyi calistirmiyor' seklindeki yorumlarin hatirlatilmasi uzerine ise Feldkamp, "Iyi calismiyorsak niye hala lideriz ? Genel olarak onlarin ne yazdiklari onemli degil, benim icin onemli olan takimimin lider olmasi, milli takima formda oyuncular gonderebiliyor olmamiz. Ben takimimi formda buluyorum. Televizyonda yorum yapanlarin daha iyi hocalar olmadiklari konusunda bir karsi gorus sunmamistim. Ama orada konusanlarin niye televizyonda olup da, kulupte olmadiklarini ayrica degerlendirmek lazim" dedi.

Devre arasinda takima takviye yapilmasi konusunda yonetime henuz bir liste vermedigini ifade eden Feldkamp, "Futbolda olanlari yakindan takip etmek lazim. Ama transfer icin bir liste verilmedi. Almanya'ya gittim, milli maclar nedeniyle Almanya'da da mac oynanmadi ve bir arastirmam da olmadi. Bir antrenor yonetimden takima takviye isteginde bulunabilir. Eger antrenor boyle bir istekte bulunmazsa 'Yonetim hoca istemiyor' aciklamasinda bulunur. Bir hocanin gorevlerinden biri de eger varsa o tur istekleriniyonetime sunmaktir Eger devre arasinda takimi biraz daha kuvvetlendirmek gerekiyorsa, ekonomik sartlar da uygun olursa, takimi guclendirmek icin transfer yapabiliriz" diye konustu.

UEFA Kupasi grup maclarinda alinan maglubiyetleri de degerlendiren tecrubeli teknik adam, iki macta da rakiplerinin kendilerinden ustun oynamadigini belirterek, "Iki macta da cok daha iyi sonuclar alabilirdik. Rakiplerimiz hicbir zaman bizi zorda birakan oyun oynamadi. Bu maclardan puansiz ayrilmamizdan ben de cok rahatsiz oldum. Butun bunlarin yaninda genc bir takim oldugumuzu unutmayalim. Bazen genc oyunculardan kurulu bir takimin ilginc sonuclar alabilecegini goz onunde bulunduralim. Herkes bizi 2 yildir birlikte oynayan Fenerbahce ile kiyasliyor. Ama boyle olmadigi gercegi var, biz daha yeni olusum icerisinde olan bir takimiz. Bu kadar kisa bir surede mukemmel bir takim olusturmak mumkun degil. Belki onumuzdeki yil, yani takimin birbirlerine alismasindan sonra bu elestirileri anlayisla karsilarim. Futbolcularimiz elestiriler nedeniyle zaman zaman baski altinda kaliyor, ben bu elestirilere anlam veremiyorum" diye konustu.
Turkiye A Milli Futbol Takimi'nin Norvec'i yenerek buyuk bir basariya imza attigini belirten Feldkamp, "Buna cok sevindim. Antrenmana baslamadan once takimimla da konustum. Su an bizim icin en onemli gelisme milli takimin kazanmasiydi. Carsamba gunu de Bosna Hersek'i yenerek finallere katilma firsatini elde edecegiz. Bu kulupler ve futbolcular icinde cok buyuk bir avantaj. Turk futboluna katki saglayacagini futbolcularima belirttim. Bu olayin bize olumlu yansiyacagini dusunuyorum. Inaniyorumki alinangalibiyetle birlikte Avusturya ve Isvicre'deki butun oteller Turkler ile dolacaktir" diyerek sozlerini tamamladi.

Hasani 19.11.07 17:56

Trabzon mesaisi

Galatasaray Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda tüm oyuncuların katıldığı bir çabukluk çalışması, ardından dar alanda kalecilerin de katıldığı çift kale teknik bir çalışma yapıldı. Kaleciler antrenman bitiminde sahada bir süre daha kalarak kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir antrenman yaptılar.

Tedavilerinin ardından Orkun ve Serkan antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldılar. Ayhan ise takım çalışmasının ilk kısmına katıldıktan sonra özel çalışmalarını sahada Cevat Güler yönetiminde sürdürdü.
Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.İsmael Bouzid, Orkun Usak, Serkan Çalık ve Okan Buruk'un tedavilerine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde devam ediliyor. Okan salondaki antrenmanlarını fizyoterapistler eşliğinde sürdürdü.
İzin alarak hafta sonunu ailesiyle birlikte ülkesinde geçiren Tobias Linderoth bu akşamüstü İstanbul'a dönecek.

Hasani 20.11.07 17:17

Liste vermedim

Devre arası takımı kuvvetlendirmek gerekir ve ekonomik şartlar da uygunsa transfer yapabiliriz.

OYUNCU İZLEMEDİM
G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, takıma takviye yapılması için yönetime henüz bir liste vermediğini, ancak gerekirse ocakta transfer yapabileceklerini söyledi. Kalli, "Futbolda olanları yakından takip etmek lazım. Ancak transfer için bir liste verilmedi. Almanya'ya gittim, milli maçlar nedeniyle orada maç oynanmadı ve bir

araştırmam da olmadı" diye konuştu.

NİYE HÂLÂ LİDERİZ?
Feldkamp, bir hocanın görevlerinden birinin varsa isteklerini yönetime sunmak olduğunu da belirterek, "Eğer devre arasında takımı kuvvetlendirmek gerekir, ekonomik şartlar da uygun olursa transfer yapabiliriz" dedi. Kalli, "Takımı iyi çalıştırmıyor" eleştirilerine "İyi çalışmıyorsak niye hâlâ lideriz?" yanıtını verirken, "Sağlığım yerinde, formdayım" ifadesini kullandı.

Hasani 20.11.07 17:19

Necati'ye kapı açık

FELDKAMP, Ankaraspor'a kiralanan Necati Ateş'e de geri dönüş için yeşil ışık yaktı. Alman hoca, "G.Saray'ın kapısı her zaman herkese açıktır. Necati'ye de açıktır. Ama bunu sezon sonunda konuşalım" derken, Emre Aşık'ı ise aynı bölgede Servet de olduğu için mecburen gönderdiğini dile getirdi.

Hasani 20.11.07 17:21

Cimbom'un 'Yıldız' harekatı

Yiğidolar, Mehmet Yıldız için 3 milyon euro artı 2 futbolcu isterken, sarı-kırmızılı yöneticiler ise ödenecek rakamı aşağı çekmek için uğraş veriyor

Yıldız'a özlem

Yiğidolar, Mehmet Yıldız için 3 milyon euro artı 2 futbolcu isterken, sarı-kırmızılı yöneticiler ise ödenecek rakamı aşağı çekmek için uğraş veriyor.

Galatasaray, Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız'ı transfer etmek için Sivasspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Yiğidoların, "3 milyon euro ve sizden iki futbolcu isteriz" teklifine Galatasaray yönetimi, "Carrusca ve Özgürcan ile bir likte 2 milyon euro verelim" önerisini sundu. İki kulüp arasında sıkı bir pazarlık yaşanırken, Sivasspor yönetimi "Alacağımız oyuncuları biz seçeceğiz" ısrarından vazgeçmiyor.

GERİ ADIM ATMIYORLAR

Beşiktaş'ın da Mehmet Yıldız için devreye girmesiyle geri adım atmak istemeyen Sivasspor ile ara transferde mutlaka bu ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray arasında süren sıkı pazarlığın birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Son dönemin flaş isimlerinden olan 26 yaşındaki golcü oyuncu, 1.85 boyunda ve 81 kilo. Yıldız, attığı ustaca goller ve güçlü fiziği ile tanınıyor.

Hasani 20.11.07 17:23

Lincoln hırs küpü

GENÇLERBİRLİĞİ'ne attığı golle kendine gelen Lincoln, kendini Trabzonspor karşılaşmasına hazırlıyor. Antrenmanlarda yine çok hırslı gözüken yıldız futbolcu, "Trabzon'un zor bir deplasman olduğunu biliyorum. Ancak zirveden inmemek için kazanmamız gerek. Gol atmak için elimden geleni yapacağım" ifadesini kullandı.

Hasani 20.11.07 17:25

Hakan ve Lincoln devam edemedi

İdman sırasında ikili mücadelede çarpışan Hakan Şükür ve Lincoln'un antrenmanı tamamlayamadığı bildirildi.
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların sürat, ikili mücadele ve şut çalışmasının ardından, iki takım halinde tek kale teknik bir çalışma yaptıkları bildirildi. Antrenman sırasında ikili mücadelede çarpışan Hakan Şükür ve Lincoln'un antrenmanı tamamlayamadığı bildirildi. Tedavilerine başlanan Hakan ve Lincoln'un durumlarının daha sonra netlik kazanacağı kaydedildi.

Bu arada, Okan, Bouzid ve Linderoth'un çalışmalarını salonda ve sahada sağlık ekibi eşliğinde sürdürdüğü, Ayhan'ın da özel çalışmalarını fizyoterapistler eşliğinde yaptığı belirtildi.

Galatasaray, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Hasani 20.11.07 17:27

Kral yalanladı!

Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın kendisini çağırmasına rağmen yanına gitmediği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Takım kaptanı Hakan, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bugün bazı basın organlarında yer alan haberleri hatırlatarak, ''Dün antrenmanda teknik direktörümüz Sayın Feldkamp'ın yanına çağırdığı halde gitmediğimi iddia eden haberler tamamıyla asılsızdır'' dedi.

Hakan açıklamasında, ''Basın ve taraftara açık gerçekleştirdiğimiz antrenmanı izleyen basın mensuplarının, antrenmanın doğallığı içinde gelişen olayları bu şekilde yanlış değerlendirmeleri ve yorumlamaları bizi son derece üzmektedir. Bu tarz haberlerin, takım içindeki uyum, birlik ve beraberliği bozamayacağının bilinmesini isterim'' ifadelerine yer verdi.

Hasani 20.11.07 17:29

"Söylentiler beni etkilemiyor"

Galatasaray Futbol Takımı'nın genç file bekçisi Orkun Uşak, basında da yer alan, sarı-kırmızılı takımda kaleci transferi olacağına dair söylentilerin kendisini rahatsız etmediğini, bunların tamamen sanal gelişmeler olduğunu söyledi.

Takım arkadaşı Tobias Linderoth ile Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'da, sarı-kırmızılı taraftarlar için kulübün lisanslı ürünlerini imzalayan Orkun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü kalecileri olarak üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirdiklerini belirterek, ''Bu da istatistiki olarak ortada. Bunun dışında insanlar, istedikleri herkesi getirip, götürebilirler. Bu onların tercihi, bizi çok ilgilendirmiyor'' dedi.

Orkun, ''Milli takıma neden seçilmiyorsun?'' şeklindeki soruya ''Milli takıma o an hazır olan ve performansı iyi olan oyuncular alınıyor. Demek ki bu konuda biraz eksik kalmışız. Daha fazla çalışmamız gerekiyor'' cevabını verdi.

Hasani 20.11.07 17:30

''YENİ BİR TAKIMIZ''-
Orkun yeni kurulan bir takım olduklarını, bu nedenle kendilerine biraz zaman tanınması gerektiğini ifade etti.
Taraftarların hep başarı istediğini, ancak yeni kurulan, yıllardır birlikte olan bir takım olmadıklarını vurgulayan Orkun, şunları kaydetti:

''Sadece 6 aydır birlikteyiz. Sahaya çıkan birçok oyuncu, geçen seneki oyunculardan farklı. Yeni bir oluşum söz konusu. Bu nedenle başarı için biraz zaman lazım. Bu zaman bize tanınmalı. Elbette bu dönemde kayıplar olacak. Bu da UEFA Kupası'na denk geldi ama bunun telafisi mümkün, çünkü önümüzde hala 2 maç var. Bu konuda karamsar değiliz.''

Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın önemine de değinen Orkun, ''Önümüzde birkaç önemli maç var. UEFA Kupası maçları da buna dahil. Trabzonspor maçı bunun ilk ayağı. O maçı kazandığımız takdirde çok rahatlayacağız ve rakiplerimizle aramızdaki puan farkını koruyacağız. Bu da bize gelecek maçlar için kredi anlamına geliyor. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım'' diye konuştu. Genç kaleci, kendilerine yönelik eleştirilerin her zaman olacağını, görevlerinin, sahaya çıkıp iyi oynayarak bu eleştirileri boşa çıkartmak olduğunu dile getirdi.

Hasani 20.11.07 17:31

LINDEROTH: ''AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLAR FARKLI''-
Tobias Linderoth, lig ve Avrupa kupalarında oynadıkları maçlar arasında belirgin farklar olduğunu söyledi.
İsveçli futbolcu, lig ve Avrupa kupalarında yaptıkları karşılaşmaları birlikte değerlendirmenin kolay almayacağını vurgulayarak, ''Az sayıda maç yaptığınız zaman, bir hata size ceza olarak geri dönüyor. Bunun ceremesini de çok çabuk çekiyorsunuz. Taktiksel olarak farklı oynamanız gerekiyor. Lig ve Avrupa kupaları karşılaşmalarının çok farklı ortamlarda geçtiği gerçeğini göz ardı etmemeliyiz'' diye konuştu.

Sakatlığıyla ilgili bir soru üzerine, daha önce de uzun süreli bir sakatlık geçirdiğini anlatan Linderoth, ''Türkiye Ligi'nin çok sert olduğunu ve bunun için sakatlandığımı düşünmüyorum. Belki biraz fazla maç oynadık ve ben bu süre içinde bu kadar fazla maça hazırlıklı olamadım'' dedi.

Linderoth, Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini de belirterek, ''Namağlup olmanın bir anlamı var. Bunu düşünerek sahaya çıkacağız. Bu maçı da kayıpsız geçmeliyiz'' şeklinde konuştu.
Bu arada, sarı-kırmızlı taraftarlar futbolculara yoğun ilgi gösterirken, imza gününe katılacağı bildirilen Ayhan'ın, tedavisi nedeniyle gelemediği açıklandı.

Hasani 21.11.07 17:19

Cimbom da Holosko'nun peşine düştü

Sarı-kırmızılılar Manisaspor'un 7 milyon euro istediği golcüyü alabilmek için pazarlık yapıyor

İlk hedef Holosko

Devre arasında bombaları patlatmaya hazırlanan Galatasaray, öncelikle Manisaspor'un Slovak yıldızı Holosko'nun işini bitirmekte kararlı. Yöneticiler, 7 milyon euro bonservis bedeli olan golcü oyuncuya, sponsoru Ülker'in desteğiyle sarı- kırmızılı formayı giydirmeyi hedefliyor. Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Aslan'ın, Manisaspor ile görüşmeleri sıklaştırdığı öğrenildi.

Talipleri çok ama...
G.Saray, Holosko için Manisaspor ile kıyasıya bir pazarlığa girişirken, Slovak oyuncunun talipleri de Cimbom'un gözünü korkutmadı. Beşiktaş'ın da ısrarla istediği ve Lyon, Juventus ve Roma'nın yakın takibe aldığı Slovak oyuncu, Türkiye'de oynamak istediğini her fırsatta dile getiriyor. Bu transferin durumu önümüzdeki günlerde netleşecek.

Hasani 21.11.07 17:21

Hakan rest çekti

Adnan Polat: Sözleşmen bitiyor. Futbolu bırak sana süper bir jübile yapalım Hakan Şükür: Futbol oynamaya devam edeceğim. Yardımınızı istemiyorum.

3'lü zirve yapıldı
Galatasaray'da Hakan Şükür sıkıntısı... Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı kalan ve Kalli ile soğuk savaş yaşayan Hakan'a jübile teklif edildiği ortaya çıktı. 13 Kasım'da Adnan Polat-Haldun Üstünel ve Hakan'ın üçlü zirve yaptığı ve Polat'ın Kral'a jubile önerdiği belirtildi.

İpler artık koptu

Polat'ın
"Sözleşmen bitiyor. Sana süper bir jübile yapalım" sözlerine Hakan, "Ne jübilesi. Futbol oynamaya devam edeceğim. Yardım istemiyorum. Yurt dışına çıkacağım" cevabını verdi. Bu şok sözler üzerine golcü futbolcunun artık devre arasında takımdan ayrılması kesin gibi.

Hasani 21.11.07 17:22

Lincoln şoku

Galatasaray'ın dünkü idmanında moraller bozuldu. Girdiği ikili mücadelede Hakan Şükür ile çarpışan Lincoln antrenmanı tamamlayamadı. Brezilyalı futbolcunun bugün yapılacak kontrolden sonra Trabzonspor maçında görev yapıp yapmayacağı ortaya çıkacak.

Hasani 22.11.07 17:45

Takas formülü

G.Saray'dan Holosko ve Selçuk için Vestel'e üçlü paket... Manisa'ya sezon başı Ferhat, Aydın ve Anıl'ı verip Hakan Balta'yı alan Aslan; 2 yıldıza karşılık bu kez Özgürcan-Bouzid-Carrusca'yı önerecek

Takas formülü

Manisa'ya sezon başı Ferhat, Aydın ve Anıl'ı verip Hakan Balta'yı alan Aslan; 2 yıldıza karşılık bu kez Özgürcan-Bouzid-Carrusca'yı önerecek.

Cazip bir teklif
Manisalı Holosko ve Selçuk İnan'ı ara transferde renklerine bağlamak isteyen G.Saray'ın iki oyuncu için takas formülü kullanacağı bildirildi. Ege ekibinden sezon başı Hakan Balta'yı alan Aslan, karşılığında Ferhat'ı bonservisiyle vermiş, Aydın ve Anıl'ı kiralamıştı. Sarı-kırmızılı yönetimin Holosko ve Selçuk'a karşılık bu kez Özgürcan, Carrusca ve Bouzid'i önereceği öğrenildi.

Top Manisa'da
Cimbom'un üç oyuncunun yanında Manisaspor'a bir miktar da para ödemeye hazır olduğu ifade edildi. G.Saray, takas gerçekleşirse bekleneni veremeyen Bouzid ve Carrusca'yı da elden çıkarmış olacak. Ancak Manisa'nın takasa sıcak bakıp bakmayacağı bilinmiyor. Ege ekibi, sadece Holosko'nun bonservisini 7 milyon euro olarak açıkladı. Pazarlığın sürdüğü bildirildi. Takas formülü

G.Saray'dan Holosko ve Selçuk için Vestel'e üçlü paket... Manisa'ya sezon başı Ferhat, Aydın ve Anıl'ı verip Hakan Balta'yı alan Aslan; 2 yıldıza karşılık bu kez Özgürcan-Bouzid-Carrusca'yı önerecek

Takas formülü

Manisa'ya sezon başı Ferhat, Aydın ve Anıl'ı verip Hakan Balta'yı alan Aslan; 2 yıldıza karşılık bu kez Özgürcan-Bouzid-Carrusca'yı önerecek.

Cazip bir teklif
Manisalı Holosko ve Selçuk İnan'ı ara transferde renklerine bağlamak isteyen G.Saray'ın iki oyuncu için takas formülü kullanacağı bildirildi. Ege ekibinden sezon başı Hakan Balta'yı alan Aslan, karşılığında Ferhat'ı bonservisiyle vermiş, Aydın ve Anıl'ı kiralamıştı. Sarı-kırmızılı yönetimin Holosko ve Selçuk'a karşılık bu kez Özgürcan, Carrusca ve Bouzid'i önereceği öğrenildi.

Top Manisa'da
Cimbom'un üç oyuncunun yanında Manisaspor'a bir miktar da para ödemeye hazır olduğu ifade edildi. G.Saray, takas gerçekleşirse bekleneni veremeyen Bouzid ve Carrusca'yı da elden çıkarmış olacak. Ancak Manisa'nın takasa sıcak bakıp bakmayacağı bilinmiyor. Ege ekibi, sadece Holosko'nun bonservisini 7 milyon euro olarak açıkladı. Pazarlığın sürdüğü bildirildi.

Hasani 22.11.07 17:47

Serkan Çalık: Formdayım

G.Birligi maçında ilk onbirde çıkıp bir de gol atan Serkan Çalık, Trabzon'da da formaya yakın. Hakan Şükür ve Nonda'nın iyileşmemesi durumunda gurbetçi oyuncu, Ümit Karan'la birlikte ileri ikilide yer alacak. Serkan, "Formdayım. Hocam görev verirse işimi yaparım" dedi.

Kader maçı Mallenco'nun

G.Saray'ın Panionios ile oynayacağı UEFA Kupası'ndaki kader maçını İspanyol hakem Alberto Mallenco yönetecek. Haftaya perşembe Yunanistan'da oynanacak karşılaşmada Mallenco'nun yardımcılıklarını İbanez ve Fernandez yapacak. Aslan'ın iddiasını sürdürmesi için kazanması şart.

Hasani 22.11.07 17:49

Linderoth kesin yok

Cimbom'da Hakan, Lincoln ve Nonda'nın yanı sıra sakatlıkları süren Linderoth, Bouzid, Ayhan ve Okan'ın tedavilerine de devam edildi. Dört oyuncunun Trabzonspor'a karşı forma giyemeyeceği açıklandı. Okan, Bouzid ve Linderoth sağlık ekibi eşliğinde, Ayhan ise fizyoterapistler nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

PAF'tan takviye

Galatasaray, ligde pazar günü Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcuların, PAF takımının da katılımıyla, tam sahada iki takım halinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı bildirildi. İdman basına kapalı yapıldı.

Hasani 22.11.07 17:50

Millilere hafif tempo

Trabzon maçı öncesi sakatların çokluğu nedeniyle sıkıntılı olan Kalli, Arda, Servet ve Hakan Balta'nın da Milli Takım'dan yorgun dönecek olması nedeniyle tedirgin. Alman hocanın milli oyunculara hafif idman yaptırıp, aktif dinlenme uygulaması bekleniyor. Üç oyuncunun da Trabzon'da onbirde yer alması bekleniyor.

Barış'a tele-tebrik

Almanya Ümit Milli Takımı'nın Lüksemburg'u 7-0 yendiği maçta 1 gol atıp bir de asist yapan Barış Özbek'in formu Feldkamp'ı sevindirdi. Alman çalıştırıcının, gurbetçi oyuncuyu tebrik ettiği öğrenildi. Barış'ın Trabzon'da Kalli'nin en büyük kozu olması beklenirken, ön libero ya da sağ açıkta oynayacağı öğrenildi.

Hasani 22.11.07 17:52

Kalli'nin değişmezi oldu!

Feldkamp, sezon başında sıcak bakmadığı Nonda'yı artık en büyük silahı olarak görüyor
Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da teknik direktör Feldkamp'ın bu kritik mücadeledeki en önemli kozu Nonda olacak. Sezon başında Kongolu golcüye soğuk bakan Feldkamp, bu futbolcunun istikrarlı biçimde takımın en iyileri arasında yer alması üzerine hücum planlarını Nonda'nın üzerine kurmaya başladı. Sağlam olduğu müddetçe yıldız oyuncuyu ilk onbirde oynatmayı planlayan Alman teknik adam, ikinci forvet olarak Ümit, Hakan, Serkan üçlüsünden birine görev verecek. Feldkamp, Türkiye Kupası maçlarında ise hem Nonda'yı dinlendirmeyi hem de diğer forvetlere şans vermeyi planlıyor.

PANİONİOS'A İSPANYOL HAKEM

Sarı-kırmızılı takımın genç yeteneği Serkan Çalık'ın yükselen formu ise tecrübeli hocanın yüzünü güldürüyor. G.Birliği maçında ilk onbirde görev yapan ve ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu, Trabzon'a karşı da görev bekliyor. Öte yandan G.Saray'ın Panionios ile Yunanistan'da oynayacağı UEFA Kupası maçını yönetecek hakem belli oldu. Sarı-kırmızılıların bu önemli mücadelesini İspanyol Alberto Undiano Mallerco yönetecek. Mallerco'nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ve Roberto Alonso Fernandez yapacak.

Hasani 23.11.07 21:53

G.Saray Gökhan ve Holosko'nun peşinde

G.Saray yönetimi, Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Gökhan Ünal'ı Ocak'ta transfer etmek için bastırıyor. Listedeki diğer isim de Manisasporlu Holosko.

Biri bitecek
Forveti güçlendirmeyi planlayan Cimbom, Holosko ve Gökhan Ünal'dan birisini transfer etmek istiyor.
Galatasaray'da Feldkamp ile ters düşen Hakan Şükür'ün sezon sonunda futbolu bırakmasının gündeme gelmesi sarı-kırmızılı ekibi harekete geçirdi. Manisa'dan Holosko ve Kayseri'den Gökhan Ünal'ı gündemine alan Galatasaray yönetimi sezonun bitmesini beklemeden iki oyuncudan birisini transfer ederek kadrosunu güçlendirmek istiyor.

YEŞİL IŞIK YANDI
GÖKHAN'ı daha önce de transfer etmek isteyen ancak Kayserispor yönetimine takılan Galatasaraylı yöneticilerin, Mehmet Özhaseki ile temasa geçtikleri ve bu defa olumlu yanıt aldıkları öğrenildi. Manisa'nın da Holosko'yu satmaya sıcak baktığı bilinirken, sarı-kırmızılı ekibin ocak ayına kadar bu iki oyuncudan birisini bitirme aşamasına getirmesi bekleniyor.

Hasani 23.11.07 21:55

En kritik iki maçımız

"İki galibiyet ligde ve UEFA'da yolumuzu açar Trabzon'a yeni hoca geldi. Dikkatli olmalıyız".

Hafta sonu ligde Trabzon'a konuk olacak, ardından perşembe günü UEFA Kupası'nda Panionios ile kader maçına çıkacak G.Saray'da teknik direktör Feldkamp, futbolcularını uyardı. İki maçtan alacakları sonuçların lig ve Avrupa'daki rotalarını belirleyeceğini hatırlatan Alman hoca, herkesten tam performans istedi.
Kalli, "Bu sezonki en kritik iki maçımıza çıkacağız. Kazanırsak şampiyonluk için dev bir adım atar, UEFA'da da tur kapısını açarız" dedi.

YARIN NETLEŞECEK
Trabzon maçının çetin geçeceğini de belirten tecrübeli hocanın, "Yeni hocaları ile karşımıza çıkacaklar. Ayrıca taraftarlarıyla buluşacak olmaları da hırs yapacaktır. Çok dikkatli olmalıyız. Bu maçtan alacağımız galibiyetin Panionios maçı için de bize moral olacağını unutmayın" ifadesini kullandığı belirtildi. Kalli, Trabzon'da sahaya süreceği onbiri belirlemekte ise zorlanıyor. Alman hoca sakatların durumuna göre 18 kişilik kadroyu yarın açıklayacak.

Hasani 23.11.07 21:57

Feldkamp düşünceli

Arda, Servet ve Hakan'ın yorgun dönmeleri Kalli'yi düşündürüyor.

Galatasaray'da sakat futbolculara, Milli Takım'da bulunan oyuncuların yorgun dönmesi de eklenince Feldkamp zorda kaldı. Dün bir hafta içinde iki önemli maçta görev yapan Arda, Servet ve Hakan Balta ile özel bir görüşme yapan ve durumlarını soran Alman hoca, üç oyuncusundan bir an önce kendilerini lig ve UEFA maçlarına konsantre etmelerini istedi. Arda, Servet ve Hakan dün hafif bir idman yaparak Trabzon maçı hazırlıklarına başladı.

Hasani 23.11.07 22:17

Maça Doğru: Trabzonspor-Galatasaray

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Galatasaray, Trabzonspor***8217;a konuk oluyor. 25 Kasım Pazar günü, saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 13. hafta
Stat: Hüseyin Avni Aker
Tarih: 25 Kasım Pazar / 19.00
Hakem: Selçuk Dereli, Cem Satman, Erdinç Sezertam 4. hakem: Hakan Özkan
Hava Durumu: Maç günü Trabzon***8217;da hava az bulutlu. Sıcaklık en yüksek 15, en düşük 8 derece.
Canlı Yayın
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org
Puan Durumu 12. Hafta

Galatasaray
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray, Trabzonspor***8217;la Hüseyin Avni Aker Stadı***8217;nda 34. kez karşılaşacak. Turkcell Süper Lig***8217;in 13. hafta karşılaşmasında Galatasaray 7. deplasman maçına çıkacak. Bu sezon Turkcell Süper Lig***8217;de oynadığı 6 deplasman maçında Galatasaray, 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.
Galatasaray ile Trabzonspor ligin 13. haftasında 101***8217;inci kez karşılaşacaklar. İki ekip arasında bugüne kadar Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan 100 karşılaşmanın 44***8217;ünü Galatasaray, 33***8217;ünü Trabzonspor kazanırken, 23 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. toplam 100 maçta, Galatasaray 127, Trabzonspor ise 110 kez gol sevinci yaşadı.
Bu sezon Turkcell Süper Lig***8217;de oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik alan Galatasaray, 28 puanla Süper Lig***8217;in lideri. Bu maçlarda 24 gol atan ve 8 gol yiyen takımımız, en çok gol atan ve an az gol yiyen takım konumunda.
Galatasaray, Süper Lig***8217;in 12. haftasında Ali Sami Yen Stadı***8217;nda Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı ve maçtan 3-2 galip ayrılmıştı.

Son 5 Maç
11.11.2007 Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği (Turkcell Süper Lig)
08.11.2007 Galatasaray 2-3 Helsinborgs IF (UEFA Kupası)
04.11.2007 Gaziantepspor 1-1 Galarasaray (Turkcell Süper Lig)
01.11.2007 Galatasaray 2-1 Denizlispor (Fortis Türkiye Kupası)
28.10.2007 Denizlispor 1-2 Galatasaray (Turkcell Süper Lig)

Trabzonspor
Trabzon***8217;da İdmanocağı ve İdmangücü arasındaki büyük bir rekabetten doğan kulüp 1967 yılında kuruldu. Maçlarını 19.649 kişi kapasiteli Hüseyin Avni Aker Stadı***8217;nda oynayan Trabzonspor, Süper Lig***8217;de 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 12. sıradaki takım, bu maçlarda 14 gol atarken, 13 gol yedi.
Hüseyin Avni Aker Stadı***8217;nda iki takım arasında oynanan 33 lig maçında ise Trabzonspor***8217;un 15, Galatasaray***8217;ın ise 10 galibiyeti bulunuyor. 8 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor***8217;un bu maçlarda attığı 70 gole, Galatasaray 76 golle cevap verdi.
Trabzonspor 2007-2008 sezonuna bir önceki sezonda da takımı çalıştıran Ziya Doğan ile girdi. 9. haftada Beşiktaş***8217;a 3-2 mağlup olan Trabzospor***8217;da teknik direktör değişikliği yaşandı. Görevinden ayrılan Ziya Doğan yerine Ersun Yanan takımın başına getirildi. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan Trabzonspor***8217;da Umut Bulut, Ceyhun Eriş ve milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.
Trabzonspor ligin 12. haftasında Denizlispor***8217;a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Son 5 Maç
09.11.2007 Denizlispor 2-0 Trabzonspor (Turkcell Süper Lig)
02.11.2007 Trabzonspor 2-1 Ankaraspor (Turkcell Süper Lig)
30.10.2007 Vestel Manisaspor 3-0 Trabzonspor (Fortis Türkiye Kupası)
26.10. 2007 Kayserispor 1-0 Trabzonspor (Turkcell Süper Lig)
20.10.2007 Trabzonspor 2-3 Beşiktaş (Turkcell Süper Lig)

Trabzonspor
Kaleciler

Jefferson de Oliviera Galvao
Tolga Zengin
Ahmet Şahin
Defans
Lars Fredrik Risp
Çağdaş Atan
Adnan Güngör
Daouda Jabi
Tayfun Cora
Mustafa Keçeli
Erdinç Yavuz
Tolga Seyhan
Ferhat Çökmüş
Yusuf Kurtuluş
Celaleddin Koçak
Orta Saha
Hüseyin Çimşir
Hasan Üçüncü
Ayman Abdelaziz
Musa Büyük
Ceyhun Eriş
Serkan Balcı
Gökdeniz Karadeniz
İbrahim Yattara
Forvet
Ergin Keleş
Ömer Rıza
Umut Bulut

Hasani 23.11.07 22:21

Kalli herkesi deniyor!

Aslan'ın hocası Karl-Heinz Feldkamp; Süper Lig, UEFA Kupası, Fortis Türkiye Kupası ve milli maçlar derken, birçok kulvarda mücadele eden futbolcularını en iyi şekilde kullanmayı ve diri tutmayı başardı. A takımda yer alan 26 futbolcunun 23***8217;üne şans tanıyan Alman teknik adam, sadece 3. kaleci Fırat Kocaoğlu ile genç forvetler Özgürcan Özcan ve Çağrı Yarkın***8217;ı oynatmadı. Ligde en az forma giyen oyuncular ise birer maçta sahne alan Okan Buruk ve Marcelo Carrusca oldu.

Song ve Barış faktörü

Kalli'nin ligde en fazla güvendiği isimlerin başında; tüm maçlarda yer alan Song ile Barış Özbek geliyor. Bu futbolcuları 11***8217;er karşılaşmayla Servet, Uğur ve Ümit Karan takip ediyor. Arda, Orkun ve Volkan 10, Lincoln ise 9 mücadelede boy gösterdi. Hakan Şükür, Hakan Balta ve Nonda ligde 8 maça çıkarken, Hasan Şaş ile Linderoth 6***8217;şar müsabakada ter döktü. Tecrübeli çalıştırıcı; Özgürcan, Çağrı ve Fırat***8217;ı da oynatırsa, Türkiye çapında bir rekora imza atmış olacak...

Hasani 23.11.07 22:22

Selçuk pazarlığı!

Galatasaray Yönetimi, 1.5 yıldır renklerine bağlamak istediği Selçuk İnan için Manisasporlu idarecilerle görüşmelerini sürdürüyor... Orta sahanın beyni Tobias Linderoth***8217;a alternatif arayan Sarı-Kırmızılılar, daha önce milli futbolcuyu ikna etmişti. Ancak bonservis konusunda tam anlamıyla mutabakat sağlanamadığı, gelişmelere göre takas yoluna da gidilebileceği dile getirildi.

Ufuk***8217;a yeni formül

Ümit Milli Takım***8217;ın maçında kolu kırıldığı için bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Manisaspor***8217;un kalecisi Ufuk Ceylan da, Galatasaray***8217;ın transfer gündemindeki yerini koruyor. Sarı-Kırmızılılar, Isaksson transferi gerçekleşse dahi, genç file bekçisini renklerine bağlayıp, Ege ekibinde kiralık olarak oynatmayı hedefliyor. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor.

Hasani 23.11.07 22:25

GALATASARAY SUPERLEAGUE FORMULA'DA

Superleague Formula, gelecek sene Ağustos ayında başlayacak olan motorsporları organizasyonunda mücadele etmek ve dünyanın sayılı futbol kulüpleriyle birlikte start düzlüğünde yer almak üzere Galatasaray Spor Kulübü***8217;nü davet etti.

Dünyanın sayılı futbol kulüplerinin renk ve armalarıyla yarışacak olan, 750 beygir gücündeki ve 12 silindirli 20 Formula aracının yer alacağı Superleague Formula organizasyonuna, Galatasaray Spor Kulübü***8217;nın yanı sıra AC Milan, FC Porto, Olympiakos, PSV Eindhoven, Borussia Dortmund, RSC Anderlecht, Flamengo ve FC Basel'in de katılacağı kesinlik kazandı.

Nisan 2007'de kamuoyuna açıklanan ve 2008 yılı içinde hayata geçmesi beklenen yarışların, başlangıçta Avrupa***8217;nın en meşhur 6 yarış pistinde organize edilmesi planlanıyor.

Superleague Formula***8217;nın Başkanı ve CEO***8217;su olan Alex Andreu yaptığı basın açıklamasında ***8220;Dünyanın en önemli futbol kulüplerini start düzlüğünde görmeyi hedefleyen Superleague Formula, Galatasaray Spor Kulübü***8217;nün aramıza katıldığını açıklamaktan büyük mutluluk duymaktadır.

Olağanüstü bir mazisi olan Galatasaray Spor Kulübü, milenyumu Türkiye liglerinde ard arda kazanılan 4 şampiyonlukla tamamlamayı başarmıştır. İçinde olduğumuz zaman dilimi kulüp açısından son derece heyecan verici bir döneme tekabül etmektedir. Hayata geçirilmekte olan yeni stadyum projesinin yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, sutopu, kürek, yüzme ve atletizm gibi önemli branşlara bu vesile ile motor sporları da katılmaktadır.***8221;

Superleague Formula***8217;nın Başkanı ve CEO***8217;su olan Alex Andreu sözlerini şöyle sürdürdü: ***8220;Galatasaray SK, Istanbul***8217;un sosyal hayatında çok can alıcı bir rol oynamaktadır. Spor alanındaki lider konumunun yanı sıra, parçası olduğu ve adını paylaştığı ilk ve orta öğretim okulları ve Galatasaray Üniversitesi ile benzersiz bir konuma sahip bulunmaktadır. Superleague Formula olarak hayalimiz, bu ebedi futbol markalarının yarış pistinde de boy göstererek, yepyeni bir sportif rekabet alanında başarıya ulaşmak adına mücadele etmelerini sağlamaktır.***8221;

Superleague Formula***8217;nın Başkanı Alex Andreu yaptığı açıklamada "Önümüzdeki üç hafta içinde Brezilya***8217;da (Rio de Janeiro) Flamengo, Belçika***8217;da (Brüksel) RSC Anderlecht ve İsviçre***8217;de FC Basel***8217;in organizasyona katılım törenleri kamuoyu ve medya ile paylaşılacaktır. Katılacak olan diğer kulüplerle ilgili açıklamalar ise yeni yılın hemen başında duyurulacaktır. Galatasaray Spor Kulübü, en sık katılan takımlardan biri olarak Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gelir elde eden 20 takım arasında yer almaya devam etmektedir. 2000 yılında oynadığı UEFA Kupası finalinde, kupa tarihindeki en yüksek ikinci TV izlenme oranına ulaşan Galatasaray SK, global bir futbol markası olarak ulaştığı zirveyi bir kez daha belgeleme imkanı bulabilmiştir. dedi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ise yaptığı açıklamada ***8220;2010 yılında 77 milyona ulaşması beklenen Türkiye nüfusunun bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da yaklaşık %40***8217;ının Galatasaray***8217;ı desteklemeye devam edeceğine ve Türkiye***8217;nin global ölçekteki en değerli futbol markasının Galatasaray SK olarak kalacağına inancının tam olduğunu***8221; ifade etti.

Başkan Canaydın, Galatasaray'ın Superleague Formula'ya katılması hakkında yaptığı değerlendirmede ***8220;Kuruluşundan bugüne olimpik spor branşlarını ardı ardına Türk sporseverleriyle ilk kez tanıştıran Galatasaray Spor Kulübü, halen 12 branşta faaliyetlerine başarıyla devam etmektedir. Lider konumdaki taraftar kitlesinin yaş ve eğitim düzeyi göz önüne alındığında Galatasaray Spor Kulübü, dünyanın yükselen değerlerinden biri olan motor sporlarına kayıtsız kalamazdı.***8221; dedi.

Kaptan Hakan Şükür ise yaptığı açıklamada ***8220;Galatasaray***8217;ın, dünyanın sayılı global futbol markalarının boy göstereceği SUPERLEAGUE FORMULA***8217;da Türkiye***8217;yi temsilen yer almaktan onur duyacaklarını***8221; belirtti ve ***8220;Takım arkadaşlarım ve ben, Kulübümüz***8217;ün renkleri ve armasıyla mücadele edecek olan Formula aracının yarış pistlerinde boy ölçüşeceği dünyanın sayılı futbol kulüpleriyle, yeşil sahalarda da sıkça karşılaşmaya devam edeceğiz***8221; dedi.

Hasani 23.11.07 22:27

Hasani 23.11.07 22:27

Hasani 23.11.07 22:28

Hasani 23.11.07 22:29

Hasani 23.11.07 22:29

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:31 .