![]() |
Nil ... Bütün Kizlar Toplandik...
Yo kızlar bunu haketmiyoruz
Yo kızlar bunu kabul etmeyelim Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık Bir o kadar basitti ki denklemleri İki o kadar güçsüzdü ki eklemleri Üç kontrol etmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan Bir sarardık biz onları dolma gibi İki çalardık biz onları zurna gibi Üç sererdik yolları çarşaf gibi Yormadan sormadan sormadan yormadan Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık Bir o kadar bellidir ki hedefleri İki seks para ve futbol hep sohbetleri Üç bunu yönetmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Süslenirdik güçlenirdik yükselirdik hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık Yıprandık yıprandık |
Nil Gitme Yoksa....
Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını
Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme yoksa düşer yolum kiralık katillere Sonra vurup durursun ıssız sahillere Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde Git gide yaşlanırsın bir akıl hastanesinde Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme gitme Gitme terketme, terketme gitme Gitme gitme gitme Gitme terketme, terketme gitme Gitme istemem |
Aşk benim gönlümdeki; suç deil
Kalp benim içimdeki;taş deil Sel benim gözimdeki yaş deil Seni ne çok sewdim Bende bir insan ewladıyım Elde deilki sewdalıyım Yar diye birgün yanına yatamadım Can heder oldu |
Nil Ben Aptalmiyim???
Yemem ben artık bunları
Tersyüz ettim hayatımı Dedim yak lambalarını Oyna sende zarlarını Bırak başkalarını Ben aptal mıyım? İşime gelmeyince hep Hayatın kendisi sebep Sen onca fırsatı tep Ben aptal mıyım? Aşkın şudur sözlük anlamı: Arıyorsun sen belanı Ben miyim hapse tıktığım Neden suçlu kılıklıyım Söyle gardiyanım Çok yatar mıyım? Ben aptal mıyım? Niye sordum soruları Biliyordum cevapları Gel her gün aynı şeyi yap Git her gün aynı yola sap Sonra gelince hesap Ben manyak mıyım? Unuttum mu ben kendimi Kuruttum mu günlerimi Biriktirdim dünleri Ben aptal mıyım? |
Nil Sana Kek Yaptim
Üç yumurtayı kırdım önce
Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım, sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın Çırptım, çırptım, karıştırdım Kendimi onunla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Unla sütü karıştırdım iyice Tereyağı ekledim eriyince Fırın da oldu yüz seksen derece, attım Sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu birşey değil, düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım Sana kek yaptım Çırptım, çırptım, karıştırdım Kendimi onunla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Üzüldüğün belli çok beni görünce Elimde kekimle sana gelince Bir de ağlayıp itiraf edince Abarttın; beni melek yaptın |
Nil Peri...
o beni prenses peri sanıyo
ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo her bi' gidişim güneşin batışı çiçekler böceklerdir hep arkadaşı sarılırsam eğer kalbi duracak bir gün gidersem bilmez n'apıcak ooo bilmez n'apıcak ooo bilmez n'apıcak o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo hollywood kızlari hepsi hikaye benim gibi var mı, gösterin bir tane hiçbi' şey yapmasam da tarih beni yazar takılıp düşersem olucak o da nazar ooo olcak o da nazar ooo olcak o da nazar o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo AYBEN: aşkın gözü kördür o'ysa sakat kalbini hep kırarım kalbi sakatat bende karizma yerle bir fakat ben herşey değilim oğlum kontak kuramadık hatamı takmadı kırıldı kaçmadı kraliçe ben değilim anlamadı başına taç etti kırmızı halıları hak etmiyorum bu tacı geri al mükemmel değilim ne de bir çiçek ben incinmem korkma hepsi bitecek nazar boncuklarını al bir ölücem afrodit ben değilim bu bi gerçek tahtı istemedim geri yolla bi' zahmet ben hep geç kalırım bekle bi' müddet ellerim bile çirkin benim ben en iyisi değilim bunu hazmet! NIL: o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo sihirli bi' güzelliğim yok o beni peri sanıyo hangi hatayı yapsam silip yine geri sarıyo kalbini kırsam da beni kusursuz biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo ne esprilerim komik, ne doğru dediklerim bu sarkıyı yazdım ya dahi miyim neyim? |
Bedirhan Gökce Solyanim...
Merhaba anne, yine ben geldim
Merak etme okuldan çiktim da geldim. Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama, Ali okula gitmezsem annem çok kizar merak eder, demiştide onun için söylüyorum. Geçen hafta ögretmen sag elimde sarimsak, sol elimde sogan dedirte dedirte Ögretti sagimi solumu. Ben biliyorum artik anne, sagim neresi solum neresi, Agriyan yanimin neresi oldugunu simdi iyi biliyorum anne Hani geçen geldigimde, suram aciyor, suram iste demistim de, Bir türlü söyleyememistim ya aciyan yanimi anne, Bak simdi söylüyorum. Suram iste sol yanim çok aciyor anne, Hem de her gün aciyor anne, her gün Dün sabah annesi Ayse;nin saçlarini örmüstü. Elinden tutup okula getirdi. Yakasi da danteldi. Zil çalinca öptü, hadi yavrum sinifa dedi Bende agladim Agladim iste utanmadim. Ögretmen ne oldu dedi. Düstüm dizim çok aciyor dedim. Yalan söyledim anne, Dizim acimiyordu ama, sol yanim çok aciyordu anne! Bu gün bende saçim örülsün istedim. Babam ördü ama onunki gibi olmadi. Dantel yaka istedim, babam ben bilmem ki kizim dedi Bari okula sen götür dedim. Kizim is dedi. Bende bana ne dedim agladim. Kizim ekmek dedi babam. Sustum ama , okula giderken yine agladim anne. Ha bide sol yanim yine çok acidi anne Herkesin çoraplari bembeyaz, benimkiler gri gibi. Zeynep annem beyazlara renkli çamasir katmadan yikiyormus dedi. Babam hepsini birlikte yikiyor, babam çamasir yikamasini bilmiyor mu anne? Of babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme. Üzülmesin diye söylemiyorum ama, Arkadaslarim her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor. E biliyorum babam pasta yapmasini bilmez anne. Hava karariyor, ben gideyim anne, Babam bilmiyor kaçip kaçip sana geldigimi? Duyarsa kizmaz ama, çok üzülür biliyorum. Kim bozuyor topragini, çiçeklerini kim kopariyor! izin verme anne, ne olur topragina el sürdürme! Eve gidince aklima geliyor, bide bunun için agliyorum anne. Bak kavanoz yanimda, topragindan bir avuç daha alayim. Biliyor musun anne, her gelisimde aldigim topraklarini, Su kavanozda biriktirdim, üzerine de resmini yapistirip bas ucuma koydum. Her sabah onu öpüyor, kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne, bazen de konusuyorum onunla. Ne yapayim seni çok özlüyorum anne. Ha unutmadan! Ögretmen yarin anneyi anlatan bir yazi yazacaksiniz dedi. Ben babama yazdiracagim, ögretmen anlarsa çok kizar ama, bana ne, Kizarsa kizsin. Ben seni hiç görmedim ki, neyi nasil anlatacagim anne, Senin adin geçince, sol yanim aciyor anne, Hiçbir sey yutamiyorum. Bazen de dayanamayip agliyorum. Kagida da böyle yazamam ya anne. Ben gidiyorum anne, Topragini öpeyim, sende rüyama gel beni öp, Mutlaka gel anne. Sen rüyama gelmeyince, sol yanimin acisiyla uyaniyorum anne Sol yanim açiyor anne. Iste tam surasi, Sol yanimÇok aciyor anne. Seni çok özledim, çok...anne... |
Bedirhan Gökçe Bu Gece...
Benim gözümde bir hiçsin artık,
Nefretim aşkımı aştı bu gece. Bugünkü sözlerin söz müydü artık? Son sözün sabrımı aştı bu gece. Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladın savurdun basiretsizce. Hiç mi ders almadın onca gezdik de? Yağmurun rahmeti aştı bu gece. Yürümeyen neydi, ilişkimiz mi? 'Günüm sensiz bomboş' deyişimiz mi? 'Sensiz yaşayamam' çelişkimiz mi? Yalanın doğrunu aştı bu gece. Evlenmek hayali kapımda idi, Giriş kat evimin boyası yeni, Mobilyan, takımın alınmış idi, Vuslatım tadını aştı bu gece. Yemedim yedirdim ne varsa sana, Üç kuruşum olsa verirdim daha, Memurdum, yoksuldum hatırlasana, Hafızam haddini aştı bu gece. Ayakların donmuş, üşümüştün de, Gece yatamamış üzülmüştüm de, Bir ay oruç tutup yememiştim de, O çizmen boyunu aştı bu gece. Yapılan söylenmez, gelmezmiş dile, Allah***65533;tan beklenir kul bilmese de, Kızgınlığım buna sebep ise de, Sabrım miadını aştı bu gece. Onca gez toz benimle, seviyorum de, Sonra git nişnalan bir de ona de, Şerefsizlik değil, nedir bu söyle? Küfrüm edebimi aştı bu gece. Sana son bir sözüm, nasihatim var, Aldığım ahlakla bir terbiyem var, Seni doğuran ana, deyip geçmek var, Saygım adabımı tuttu bu gece. Gönlümün romanı bitti bu gece. Hangisine yansam şimdi gün gece? Ömrümden beş yıl gitti bu gece |
Bedirhan Gökçe Farkindamisin ?
Farkında mısın?
Son günlerde ne kadar da aciz kaldık Bize ait cümleler kurmaktan Bırak seni seviyorum demeyi, Bir günaydını bile çok görür olduk birbirimize Tükenen, sevgimiz mi, Yoksa, yoksa dilimiz mi varmıyor? Ne sen bana iyi misin diyorsun, Ne ben sana günaydın Farkında mısın? ağzımızı bıçak açmıyor Sebepsiz değil yavan kelimelere baş vurmamız, Saçlarını bile taramıyorsun eskisi gibi. Benimse içimden gelmiyor tıraş olmak. Eskiden daha zili çalmadan açardın kapıyı. Kokunu taa aşağılardan duydum derdin. Özledim derdin. Kısar gözlerini, ya sen ya sen derdin. Öylece sarılıp kalırdık kapı eşiğinde. Kaç gecedir koltuğun bir kenarında uyuyup kalıyorum. Öyle arttı ki son günlerde romatizmalarım. Adeta kar yağıyor geceleri sol omzuma. Sana ilaçlarımın yerini korkudan soramıyorum. Ya cevap vermezsen, Ya git kendin al dersen. Korkuyorum işte, Sevginin tükendiğini bilmekten korkuyorum. Dün, ilk defa kahvaltı etmişsin beni kaldırmadan. İlk defa çayı dün soğuk ve şekersiz içtim. Kaç zamandır adımla seslenmiyorsun bana Bir tabloyu meydana getiren iki unsur gibiyiz. Senin vurdumduymazlığını, Benim aksiliğim tamamlıyor. Sen ayrı odadan kalkıyorsun, Ben taa uçtaki odadan. Bir suçlu gibi öne eğip başımızı, Öylece geçiyoruz yanından birbirimizin. Hiç umursamadan! Yok yok bu böyle olmayacak. Ya sen aç kıza telefon Ya ben bu böyle olmayacak. İstersen oğlanları sen ara, Onlar seni daha bir severler. Kısaca ya ben gideyim, ya sen Belki de bir zaman ayrı kalırsak, Kim bilir belki de özleriz birbirimizi. Bu günleri hiç düşünmeden, O hoyrat, o pervasızca harcadığımız, Aşkımıza nasıl muhtacım şimdi, nasıl! Bilemezsin. Olsun, bir müddet yemeği dışarıda yerim. İlaçlarımı masanın üstüne geceden dizerim***65533; Parmağıma ip bağlarım falan. Ya da istersen ben gideyim. Gideyim de nereye. Galiba yaşlanmamalı insan. Şuç erkek veya kadın olmakta değil, Suç dediğim gibi o hoyratça harcadığımız yılların bir bedeli olmalı. Dün o filmi seyrederken ağladığını gördüm Sanma ki fark etmedim. Sanki ikimizin son dönemi. Ne kadar açığa vursak ta öfkemizi, Gem vuramasak ta alışkanlıklarımıza. Demek ki bazı şeylerin çok geç anlaşılıyormuş değeri. Bir ara gözüm takıldı, saçlarına karışmış akların. Benimse kış çoktan oturmuştu şakaklarıma. Hatırlar mısın ilk yemeğe çıktığımız günü, Nasılda elim ayağıma dolaşmıştı hani, Hatırlar mısın, bir mecal kalırcasına gülüğünü, Şimdi ise bak yüreğimiz bir mecal. Dağ başı yalnızlıklarına mahkum ettik birbirimizi. Ne zaman biter bu suskunluğumuz bilmem. Ya bir ölüm anı çığlığıyla, Sahi ben ölürsem ağlar mısın? Bana, bana hiç sorma. Düşünmek bile acıtıyor içimi. Cam kesiği ağrılara gark oluyorum. Hem benim bildiğim önce, Erkekler ölür. O zamanda sen, O zamanda sen kalacaksın yapayalnız. Ne yapar, ne edersin bu koca şehirde. Kim getirir her sabah o çok sevdiğin, Taze fırın ekmeğini. Kim sular bahçeyi, Kim budar yediverenlerini. Ve kim koyar sen daha uyanmadan Yastığına o en güzel güllerini***65533; Zor değil mi? Yaşamın en zor tarafı işte. Kolay değil alışkanlıklardan, Bir an için vazgeçmek. Zaten, zaten benim tek alışkanlığımda sensin. Yok, yok senden vazgeçemem. Zaten benim bildiğim, Erkekler özür dilemeli ilk, Galiba daha bir yakışıyor Seni seviyorum demek erkeğe. Yok yok, bu sabah kalkınca, İlk işim sana sarılıp ve hiç yüksünmeden, Ve kırgınlığı bir yana atıp, Seni seviyorum demeliyim. Seni seviyorum günaydın demeliyim. Günaydın bir tanem, Seni çok seviyorum. Canım karım***65533; Günaydın |
Bedirhan Gökçe Sokak çocuğu....
Sayfa no: YOK
Cilt no: YOK Hane no: YOK Ana adı? Ben sokak çocuğuyum abi Hani şu uçurtması asılı kalan çocuk varya, Bilyelerini rüyalarında unutan çocuk, Ve oyuncaklarını masal kahramanlarına kaptıran çocuk O benim işte , o benim abi Sahi, bir annem olmalıydı değilmi? Ben dudaklarımda sokakları besteliyorum oysa Sahi abi, tadı nasıldı anne sütünün? Anneler nasıl okşar çocuklarını Anne kokusu nasıldır kimbilir? Ana ha? Bir anne çizebilirmisin benim için Karanlığın kar soğuğu parmak uçlarına bir anne Unutulmuş çocukların ürkek avuçlarına bir anne Ve yanına beni eklermisini abi? Tıpkı sulu boya resimlerdeki gibi Sımsıcak***8230; Sahi abi, senin gözlerini kesmiyor değil mi Bir köprünün soğuk gergin ve karanlık bedeni ***8230; Sahi sen hiç seyrettin mi ay dedeyi bir köprünün altından? Üşüdün mü abi kayan bir yıldıza bakarken? Abi sen, abi sen? boşver***8230; Gel boyat istersen ayakkabılarını Ben, aha şu ayakkabıların bağcıklarından asılıyırom yaşama Gel boyat ayakkabılarını Boyat da resmi çıksın Dostun, düşmanın tüm kaldırımlara Sayfa no: yok Cilt no: yok Hane no: yok Yokların varlığında tam göbek bağından yakalandın mı hiç yalnızlığa? Sahi bir de***8230; bir de babam olmalıydı değil mi? Baba? Beni döveecek bir babam bile yok biliyor musun? Nasırlı ellerinde şefkat arayacağım bir insan Kim bilir bayramda neler alır babalar çocuklarına Unutmuşum ! Bayramlarınızda vardı sizin öyle değil mi Arefeleriniz***8230; Bayramlarda temize çekilen dostluklar vardı sonra Oysa ben kırık dökük ıslıklar ısmarlıyorum Güneşe ve mehtaba***8230; Yankısız, bestelenmemiş ve bestelenmeyecek Serseri ıslıklar***8230; Bir babam olsaydı belki yeterdi Çocuk olurdum eskisi gibi Şımarırdım öylesine Boşver abi, kimin neyine bayram Kimin neyine hediye, baba kimin neyine abi Sahi senin düşlerin vardır Söylesene, göremedğini rüyanın düşünü kurarmısın Ahmet, bir düş görmüş geçenlerde Yorgun ve geç gelen bir gecede Utanırken anlattı, anlatırken utandı Bir ip bağlamış gök kuşağına 'Bak ana uçurtmamı gördün mü Ya uçurtmamın gölgesinde bilye oynayan çocukları?Ahmetin düşü işte***8230; Bana düşlerini kiralar mısın abi Bedava boyarım ayakkabılarını Bana düşlerini, düşlerini abi Boşver***8230; Bak iyi parlayacak bu ayakkıbılar En parlak ayakkabılarınla yürüyeceksin yaşama Sen düşünme, sokaklar düşünsün beni Gazete manşetleri, 3. sayfa haberleri düşünsün İsimsiz bir damla gözyaşı düşünsün Sen beni düşünme, düşünme be abi Nasıl olsa ben olmayan ayakkabılarımın sıcaklığıyla Basıyorum tüm kaldırımlara***8230; Olmasa da annesi babası sokakların Sokak çocuğuyum işte Ben sokak çocuğuyum Kazanılmadan kaybedilmiş bir geleceğin herhangi bir yerinde Ben sokak çocuğuyum abi Hani şu uçurtması gökyüzünde asılı kalan Oyuncaklarını masal kahramanlarına çaldıran çocuk var ya İşte o benim O benim abi O benim***8230;. |
Bedirhan Gökçe Uyan Baba...
Her sabah annemin sessiz iç çekişleriyle uyanmaya başlamıştım
Annemin gündüzleri yüzü gülmüyor Her gece ağlıyordu. Saçlarımı okşuyor, gözlerime bakıyor Kadersizim diyordu Kadersizim kızım Bahtı karalım benim. Ama ne kadar sorsam da niye ağladığını söylemiyordu Daha küçüksün yavrum Büyüyünce anlayacaksın. Babama koşuyordum, Babam mutfakta sigara içiyor, Hadi salona git kızım duman seni hasta eder diyordu. Sen niye içiyorsun o zaman baba Sigara senin sağlığına da zararlı deyimli yani Yorgun gözleriyle Öyle ya doğru söylüyorsun kızım deyip gülümsüyordu. Dudak kıvrımlarında kaybolan sanki yaralı bir gülümsemeydi Acı bir gülümseme Oysa benim babam böyle gülümsemezdi Gözlerime acı acı bakıp Hadi sen salona geç demezdi. Hem nedense son zamanlarda babam çok öksürüyor Annemde çok ağlıyordu. Annemin sessiz iç çekişleriyle uyanmaya başlamıştım Ne çizgi filmleri seviyordum artık ne barbi bebekleri Babamın yüzü gülmüyor, annem hep ağlıyordu Beş buçuk yaşındaydım. Üstelik günler hiç geçmiyordu. Herkes daha küçüksün derken altı yaşım bir türlü gelmiyordu. Sabahları erken kalkıyorduk Annem beni komşuya bırakıyor Babamla yan yana yürüyüp kayboluyorlardı sokağın öbür başında Oysa annem çalışmıyordu Babamda erkenden niye nereye gider söylemiyordu Pencerenin önünde dönüşlerini bekliyor, Geldiklerini uzaktan taa uzaktan görünce Dünyalar benim oluyordu. Sonra yaz geldi Doğum günüme iki gün kalmıştı Herkes ne istersin diyordu Ben susuyordum İçimden hiçbir şey istemek gelmiyordu. Sonra sonra ne olduysa o gece oldu. O gece annemin sessiz hıçkırıkları depreme dönüştü sanki Ben odamdan çıkarken içerden sesler geliyordu Hem ev ne çok kalabalıktı Halamlar ağlıyor, büyük annem ağıt yakıyordu. Dedem kuran okuyor Komşular beni tutuyordu Nedense bir an gözlerim babamı aradı Ama ev evimiz çok kalabalıktı Sanki babam bu kalabalıkta kayıptı Ben baba dedim baba babam Annem yavrum dedi sarıldı boynuma Sanki yıllardır görmemiş gibi Haykırdı sonra kızım iki gözüm Babama ne oldu dedim Yine cevap vermek yerine kadersizim bahtı karalım benim Anne babam dedim babam babam Bende ağlamaya başladım Baban artık yok dedi baban artık yok Baban öldü baban öldü yavrum Baban artık hiç öksürmiyecek Anne öldü ne demek Ölüm ne demek Ölüm nasıl bişey Bende deli gibi ağlıyordum Bir kıyametin ucundaydım anlıyordum Yani artık baban geceleri rahat uyacak dedi Sonra bayıldı Ben öleydim yavrum dedi büyük annem, ben öleydim Ölmüş babamın yorganına sarıldı Babamın yüzünü zorla gösterdiler Koştum sarıldım boynuna Baba uyan dedim Baba ne olur uyan Uyan baba ben sensiz ne yaparım Uyanda gülme istersen bana Hem, kime sokulurum akşam olunca Baba uyan yarın doğum günüm benim Baba, baba altı yaşıma giriyorum uyan Hiçbir şey istemem sözz Gürültü yapmam, seni hiç üzmem Söz baba, Baba söz Hadi bir gün daha dayan Baba aç gözlerini hadi uyan Uyan baba, baba uyan Babamı doğum günümde toprağa verdik Doğum günümü öyle kutladı babam, Sigarasıyla çakmağı hala bende durur O beni babamdan, babamı bende ayıran Her doğum günümde beni hala hıçkırıklara boğan, Küçücük dünyama kıyamet olup yağan Baba, baba nerdesin Nerdesiniz babalar Babalar uyanın uyanın babalar Bu sigara dumanında yetim büyümesin arTık Başka şehirlerde başka çocuklar |
Sensiz Bu Son Yolculuk, Dönüşüm Olmayacak
Içimde Hatiralar, Resimler Solmayacak Kaderde Sana Ait Bir Tek Iz Kalmayacak ödünç Aldim Geleceğimi, Geçmişimden Koparken Artik Yokum Ben Denedim Defalarca, Senden Arta Kalanlarla Artik Yokum Ben Günahiyla, Sevabiyla, Herşeyinle Sevmedim Mi ? Beni Bensiz Birakip Ta Ben Hep Sana Gelmedim Mi ? Eller Vefa Nedir Bilmez, Kadir Kiymet Bilmedim Mi ? Inkar Etme Yanarsin |
Bedirhan Gökçe Almanya Mektubu...
Mektubun yenice geçti elime,
Selamını duymak yeteyo gardaş, Dağ başı bi çaruk esküttüğümüz, Boz dağlar gözümde tüteyo gardaş. Gardaş, Hambırgın yolları asfalt, Adamların kafaları sıfır nımara tıraşlı, Afyon içiciler, itle, manyakla, Turken raus, Turken raus diye bağırıyorlar. Heh...Ulen noldu da değişti devran. Çok deel, Yirmibeş otuç yıl önce bizi bandoynan karşıladılar, Bunca yıl gavurun pisliğiynen uğraş, Sonra sana düşman gibi baksınlar, Ataş verip, düneğini yaksınlar, Adamanın ağarına gidiyor gardaş. Gardaş, vaktı geçmiş Alamanyanın, İrecebe söle, havas itmesin, İneğini, danasını neyin satmasın, Gavurun parası kıymetli emme, İliğini sömürüyo adamın. Kel Musanın Abdıllayı bildin mi? Böyük kız gavura kaçtı diyolar, Adı Hans mıymış neymiş, Sarı bir oğlan. Abdılla düştükçe düştü diyolar. Hayat bu gavırın sürdüğü hayat. Bizimkisi gün tüketmek neydecen. Onlar gibi yaşamaya kaktın mı, Kendinden öteye düşünmeyecen. Bizim pavlikada bir alman var. Glaus, Çok eyi gardaşım olsun. Bazı iş çıkışı bize geleyyo, Yemek sarımsaklıysa yemeyyo. Yemekte sarımsak olmaz mı gardaş? Bazı gıcık almanlar çıkeyyo, Sırtını döneyyo, burun bükeyyo, Diyo hör Türk, siz çok kötü kokeyyo, Çöpçü... Gül kokacak değil ya garda... Bu Almanlar çok acayip bir millet, Yere tükürene bağırıyorla, Heh... Yetmeyyo, polizay çağırıyo, Adamın gülesi geleyyo... Gardaş, bir mercedes aldım, kırmızı, Gayri tufalete yayan gitme yok, Çatlasın elleme mıhtarın kızı, Eee... Başı göğe erdi gedesalihle evlendi de haspam. Er yerine gomazdı bizi, Orda ne va, ne yok, havalar nasıl Ekinler, koyunlar, kuzular nasıl? Sen nasılsın Muhammed, Fadime nasıl? Selamı selama eklerim gardaş, Tez elden bi cüvap beklerim gardaş... |
Yusuf Hayaloglu Adi Bahtiyar...
Geçiyor önümden sirenler içinde
Ah eller üstünde Çiçekler içinde Tabutunda mor dağların büyüsü Dudağında yarım bir sevdanın hüznü Aslan gibi göğsü türküler içinde Rastlardım avluda hep volta atarken Cigara içerken Yahut coplanırken Sırtını duvara verip öyle tünerdi Kimseyle konuşmaz dal gibi titrerdi Çocukça sevdiği çiçeğini sularken Diyarbakır'lıymış kod adı: Bahtiyar Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar Beni tez saldılar o kaldı içerde Çok sonra duydum ki Yozgat***65533;ta sürgünde Ne yapsa ne etse üstüne gitmişler Mavi gökyüzünü ona dar etmişler Iki dişi de kırıkmış öldüğünde Gazetede çıktı üç satır yazıyla Uzamış sakalı Ve çatlamış sazıyla Birileri ona "ölmedin" diyordu Ölüm ilanında kan gülüyordu Yüz-yüzeydim bir devrim enkazıyla Geçiyor önümden gül yüzlü Bahtiyar Yaralıyım yerde kalan sazı kadar AHMET KAYANIN ESERİ... |
Günahiyla, Sevabiyla, Herşeyinle Sevmedim Mi ?
Beni Bensiz Birakip Ta Ben Hep Sana Gelmedim Mi ? Eller Vefa Nedir Bilmez, Kadir Kiymet Bilmedim Mi ? Inkar Etme Yanarsin |
Yusuf Hayaloglu Demek şimdi Gidiyorsun...
Demek şimdi gidiyorsun;
Yazdığımız son şiir öyle yarım kalacak! Demek şimdi gidiyorsun; Kuşlarımız acıkacak,saksılarımız artık sulanmayacak! Demek öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp aynanın sahtekâr yüzüne -Oy benim yaralım- Demek şimdi gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp merdivenlern dibine! Her şey tamam diyorsun,git... Beni viran bir şehir gibi terket... Haydi git! Dışarısı ispiyon...Dışarısı ihanet... Seni bir gören olmasın,dikkat et!.. Dostlukmuş...ölüme yürümekmiş... Üstüne titremekmiş...vefaymış!.. Aşk dediğin,zavallı bir kapıyı duvara çarpıp Çıkıncaya kadarmış!.. Bana komaz deyip Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları, -Oy benim yaralım- Asıl sancı,uyandığında Bütün odaları boş görünce koyarmış!. Gitmek istiyorsun,git... Bir savaşçı asla vedalaşmaz! Durma git! Dışarısı dinamit...dışarısı enkaz! Şunu cbine koy,ne olur ne olmaz.. Eylül mağdurlarıydık,kimsemiz yoktu, Yaralarımız aman vermiyordu canımıza.. Kimseye kıymamıştık oysa,masumduk.. Rahatsız ediyordu bizi bu yalancı tarih! Yırtılan bir pankart gibi Şehirlerin ortasına çığ düşürdüyse öfkemiz; -Oy benim yaralım- En az bir karıncanın yüreği kadar Namuslu ve çalışkandı ellerimiz! Artık bitti diyorsun,git.. Kırılsın kapı-çerçeve,kırılsın bu cam.. Sorma git! Dışarısı panik..dışarısı izdiham! Biliyorum,seni vuracaklar bu akşam... Ne çok fire verdik üstüste.. Ne çok arkadaş yitirdik bu tozlu yolculukta.. Kimliği tespit edilmemiş, Ne çok ceset vurdu zeytin güzeli akşamlarımıza! Büyük ütopyalar ve büyük dağlar gibi İçerden çürümüşüz meğerse... -Oy benim yaralım- Her gelen ölüm yazmış, Her giden ayrılık işlemiş bu talihsiz gergefimize... Kendini arıyorsun,git.. Aptal bir hayat kur,içinde beni barındırmayan Kalma git.. Dışarısı barut..dışarısı gardiyan! Yine bir tek ben olurum sana parçalanan.. Demek şimdi gidiyorsun; Sonunda bizi de çökertiyor bu kancık zelzele! Demek şimdi gidiyorsun; Yıkılan bir duvar gibi;ömrüme devrile devrile.. Demek mecburi istikametlerin, Ayrılığı gösteren o adaletsiz kavşağında -Oy benim yaralım-maralım Demek şimdi gidiyorsun, Ve bana bir tek secenek kalıyor:güle güle! Beni öldürüyorsun,git.. Kalmasın sende kahrım,kalmasın derdim Bakma git Kafamı yumruklayıp ardınsıra ağlarsam namerdim... |
Yusuf Hayaloglu Hangi Ayrilik...
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz?
Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıçası teninde? Hangi çirkin gerçek uğruna, tükettin güzel ütopyamızı? Hangi boşboğazlara deşifre ettin, en mahrem sırlarımızı? Hangi cama kafa atsam? Hangi kapıyı omuzlayıp kırsam? Hangi meyhanede dellenip, hangi masaları dağıtsam? Bende bu sersem başımı, karakolun duvarına vursam. Kendimi caddeye atıp, arabaların altına savursam. Hangi tercih beni en hızlı şekilde öldürür? Hangi şekil öldürmez de, ömür boyu süründürür? Kayıp ilanı mı versem, şehir şehir dolanmak yerine? Ödül mü koysam, ölü veya diri seni bulup getirene? Hangi ayrılık var ki, böyle diş ağrısı gibi durmadan zonklasın? Hangi cam kesiği var ki, böyle musluk gibi içime damlasın? Hiç sanmam! ... Hasta kalbim bunu bir süre daha kaldıramaz! . Feriştah olsa, böyle eli kolu bağlı bekleyip duramaz. Hangi mübarek dua, Hangi evliya tesir eder, seni döndürmeye? Hangi aptal mazeret ikna eder, ateşimi söndürmeye? Olur mu be! . olur mu? Bu da benim gibi adama yapılır mı? Aşk dediğin mendil mi? Buruşturup bir kenara atılır mı? VEFA bu kadar basit mi? Alınır mı? Satılır mı? Hangi hırsız çaldı, seni yırtık cebimden? Hangi pense kopardı bizi birbirimizden? Hangi uğursuz hamal taşıdı valizini? Hangi çöpçü süpürdü yerden bütün izini? Hangi yaldızlı otel çarşaf serip barındırdı? Hangi süslü manzara seni kolayca kandırdı? Hangi şarlatan imaj böyle çabuk ilgini çekti? Hangi pembe vaadler o saf kalbini cezbetti? Dağ gibi adamı eze eze! ..... Hangi anası tipli parlak çömeze, Hangi alemlerde kahkahanı ettin meze? Hangi yamyamlara yedirdin o masum rüyamızı? Hangi mahluklar çiğnedi el değmemiş sevdamızı? Hangi bıçak keser şimdi benim biriken hıncımı? Hangi mermi dağıtır insanlara olan inancımı? Hangi bekçi, hangi polis artık zapteder beni? Ve! .. Hangi su bağışlatır? Hangi musalla temizler seni? Bu Nasıl Ayrılık? |
Yusuf Hayaloglu Dün Gece Düşümde...
Dün gece düşümde can dostu gördüm
Ulu bir çınardan dal verdi bana Uzandım yüzüne yüzümü sürdüm Ben zehir istedim bal verdi bana Dağ yanarsa yağmur çiser mi dedim Ten yanarsa rüzgar eser mi dedim Can yağarsa canan küser mi dedim Çağırdı yanına el verdi bana Can dostum dostum kül verdi bana Ben aşkı sırtıma vurdum da geldim Hasretin acısını çöl verdi bana Can dostu görünce eridim bittim Yüreğime ateş kül verdi bana Can dostum dostum kül verdi bana Aşk olmazsa kalem yazar mı dedim Dost olmazsa gönül tozar mı dedim Hayaloğlu sana kızar mı dedim Yanağımdan öptü gül verdi bana Can dostum dostum gül verdi bana |
Hangi hırsız çaldı, seni yırtık cebimden?
Hangi pense kopardı bizi birbirimizden? Hangi uğursuz hamal taşıdı valizini? Hangi çöpçü süpürdü yerden bütün izini? |
Yusuf Hayaloglu Ayrilik Hediyesi...
Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay-aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamış bir ben... Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benden sana Ayrılığın hediyesi olsun... Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun... Şimdi iyi niyetlerimi Bir bir yargılayıp asıyorum Bu son olsun be.. bu son olsun! Buda benim sana Ayrılırken muazeretim olsun! Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın!. İşi-gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında sensizliğin Hiç uyumamış bir ben... Şimdi dişlerimi sıkıp Dudaklarıma kanamayı öğrettim Ki bu kızıl damlalar Körpe yanağında bir veda busesi olsun Bu da benden sana Heba edilmiş bir aşkın Son nefesi olsun.. Kafamı duvara vurmadan Tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun! Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde Olsun be! ne olacaksa olsun! Bu da benim sana Ayrılırken şikayetim olsun! |
Yusuf Hayaloglu Gözleri Intihar Mavi...
Dağların dorukları dumanlı olur
Geriye dönmez savaşçılar Fırtınayla sınanmıştır ömürleri Karla yıkanmıştır yüzleri Bu yüzden asla vedalaşmaz Ve kılıçlarında taşırlar şiiri! Bu yüzden sevdaları mahzundur Yürekleri kallavi! Alınları ihanet vurgunudur Gözleri intihar mavi |
Yusuf Hayaloglu Sen Ve Ben
herkes dört gözle tatili beklerdi
bense okulların açılmasını çünkü seni görmek vardı koridorlarda ve bana güleceği günü beklemek. ben okul bahçesindeki ağaca, baş harflerimizi sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın ben sırama isimlerimizi sen kalbime ilk aşkı yazmıştın. senden sonra sana yazdığım şiirlerden haberin bile yok ve yağmur yüzüme vuruyor ve soğuk. okuldan sonra her dolma kalem, her lacivert kravat her beyaz gömlek ve yakalık ve her 12 aralık sen gelirsin aklıma çocukluk işte, belki de ilk AŞK belki de ilk delilik. seversin demiştin ya hani bundan sonrada inan ki o kadar kimseyi sevemedim ve o iki kelimeyi senden sonra kimseye ama kimseye söyleyemedim. belki hiç olmadın benim için belki de azdın ama olsun ben hep sana şiirler yazdım. ceketimi ve kravatımı saklıyorum hâlâ birinin üzerinde tebeşir birinin üzerinde ayran lekesi ve SENİ SEVİYORUM HÂLÂ elmayı da, havayı da, suyu da ve bilmeni istemiyorum hâlâ sana şiirler yazdığımı ve bilmeni istemiyorum bütün bunları çünkü her şey böyleyken güzel en dokunulmamış,en yaşanmamış ve ne tadılmamış haliyle. bir sahilde el ele dolaşılmamış ve bir kafede çay içilmemiş haliyle her şey böyleyken güzel belki de ama sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın ben aşkına tutulmuş bir deli candım sen gönlüme sevdanın adını yazdın ben aşkına tutulmuş seni ararım. SENİ SEVİYORUM |
Yurtseven Kardesler ölmek Vardir Dönmek Yoktur...
Damarimda kanim can damarimsin
Canimsin sen canim kalp atisimsin Kopartsalar benden ölüm nedirki Dayanamam ben birakmam seni Dayanamam ben birakmam seni Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Sucumuz nedir allahim istemiyorlar Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Korkuyorum canim benim beni sana vermiyorlar ooff Seni bana vermezlerse Asla vermem seni ellere Askimizin gücü budur Ölmek vardir dönmek yoktur Gözlerimden akip aglama yarim Ne olursa olsun can veririm Alamazlar benden isyan ederim Dayanamam ben birakmam seni Dayanamam ben birakmam seni Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Sucumuz nedir allahim istemiyorlar Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Korkuyorum canim benim beni sana vermiyorlar ooff Seni bana vermezlerse Asla vermem seni ellere Askimizin gücü budur Ölmek vardir dönmek yoktur |
Ebru Gündeş Kaçak...
Bu şehirde buldum buğday ellerini
Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm? Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi Seninle doldurdum yasak ihlalimi Seninle kapattım aşk defterlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm? |
Ebru Gündeş Söyleyin...
Bu aralar çok yorgunum
Hep isyankar hep mutsuzum Alnımda ki kara yazı Ecel gibi silinmiyor İçimde ki kurşun değil Aşk yarası kapanmıyor Söyleyin bi daha anmasın benim adımı Söyleyin daha unutmadım yalanlarını Söyleyin mahsere sakladım günahlarını Söyleyin bilsin söyleyin bilsin... |
Ebru Gündeş Alev Alev...
Anladım ki aşkımız bir yalandan ibaret
Benim sana yaptığım canım,aşk tadında ibadet Ben seni çılgın gibi,uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun gerisi Allah Kerim Alev alev alev alev,yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim,istememde biliyorsun Her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun O her gün doğar ama,ben bir kere biliyorsun |
Bana Herşey Seni Hatirlatiyor...
Hatıralar sarmış dört bir yanımı
Baktığım her yerde izin duruyor Ben seni düşünmek istemesemde Bana herşey seni hatırlatıyor Bana herşey seni hatırlatıyor Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber ıslandık yağan yagmurda Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda Bana herşey seni hatırlatıyor Gökyüzünde güneş o gözlerini Çatlayan topraklar bu hasretini Yakılan her ateş bitmez sevgini Bana herşey seni hatırlatıyor |
Ebru Gündeş Annem Için ...
Sen varken bir anlam vardı
Sen varken yaşama hevesim vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem Annem için Onun için bu şarkı Dinle anne ağla anne & Seviyorum Sende söyle Herkes duysun anne Ben çalayım sende oku & Söyle anne Sen varken bir huzur vardı Sen varken neşe vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem |
Ben Seçilmem Seçerim...
Ararsam ben bulurum senden iyisini
Yeniden yakarim askin askin atesini Bulunmaz hint kumasi degilsin canim Istersen dönersin geldigin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün aci gercegi Gözlerimden ögrensin Deli gibi sevsemde Cok cabuk vazgecerim Huyum suyum kurusun Ben secilmem secerim... |
Ebru Gündeş Bir Gece Yarisi...
Gece gündüz kosup pesimden yalvaran sendin
Inat edip seni cildirtan naz yapan bendim Kapimin önüne gülleri birakip kaybolan sendin O gülleri kitap arasinda saklayan bendim Kandirmissin besbelli hem beni hem kendini Sustugum o günler gecti ayriyiz simdi Bir gece vakti yolda yürürken Aklina ben geleyim Hüzünlü bir ask sarkisi olup Dudaklarina düseyim... |
Ebru Gündeş çingenem
Kapkara gözlerle, yaktın sineden
Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, esen rüzgarla Bir deli sevdaya, salar çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Aşkınla tutuşup Yandım çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Uğruna sararıp soldum çingenem |
Beterin Beteri Var Haline şükret Dostum!!!!
senin derdin dert midir benim derdim yanında
hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım |
Emel Sayin Mavi Boncuk...
Şu dünyada sevgi büyük ihtiyaç
Herkes sevmeye sevilmeye muhtaç Şu dünyada sevgi büyük ihtiyaç Herkes sevmeye sevilmeye muhtaç Herkesle dost ol herkesle arkadaş Ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş Herkesle dost ol herkesle arkadaş Ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş Onda bunda şundadır Şunda bunda ondadır Mavi boncuk kimdeyse Benim gönlüm ondadır x2 |
Emel Sayin Ayrilmaliyiz Artik...
Ayrılmalıyız artık
Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Taptım sana çok sevdim Hep böyle kalacağım Senin mutlu hayatına Uzaktan bakacağım |
Emel Sayin Olmaz Böyle şeyyy!!!
Olmaz böyle sey!
Yoksa rüya mi? Tam mutlu oldum derken, Yiktin bütün dünyami Ben bu dertten ölürsem, Söyle kücük bey, Hic mi kalbin sizlamaz? Olmaz böyle şey... |
Emel Sayin Oh Olsun....
Duydum ki seni terk etmiş oh osun
Yalnız bırakıp gitmiş oh osun Dizine kapanmışsın Yalvarıp yakarmışsın Günlerce ağlamışsın Oh olsun Oyununa gelmemiş Sana hiç yüz vermemiş Sırtını dönüp gitmiş oh olsun Herkesle dalga geçtin oh olsun Ektiklerini biçtin oh olsun Az mı çektirdin bana Kül oldum yana, yana Sıra geliyor sana oh olsun Acımdan zevk alırdın Gururumla oynardın Sonunda yaya kaldın oh olsun Duymaz oldum sesini Döv bakalım dizini Ah bir görsem yüzünü oh olsun Çapkınlığın durulsun Gözlerine yaş dolsun Biraz kalbin burulsun oh olsun |
Emel Sayin Senede Bir Gün...
Gönlümde açmadan solan bir gülsün
Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeterki gel bana Senede bir gün, senede bir gün Ağarsın saçların, solsun yanağın Adını anmaktan yansın dudağım Bu aşka canımı adayacağım Yeter ki gel bana Senede bir gün, senede bir gün |
Emel Sayin Senden Başka....
benden sorsan ummanlardir derdim
hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden baska senden baska gozum gormez hic kimseyi senden baska senden baska duyamam ben hic kimseyi senden baska senden baska sevemem ben hic kimseyi senden baska senden baska olamam baskasiyla dizlerim titrer sen gorununce hani o gelisin var ya aklimdan cikmaz butun omrunce o capkim gulusun var ya bir ilkbahar yagmuruydu sanki ardindan gunes doğar ya yakti bir gunes gibi inanki o dudaklarin var ya |
Emre Altug Ask-i Kiyamet....
Herkes aşkını yazmış duvarlara kağıtlara
Ben seni sardım sakladım yarınlara Beklerim günüm gelecektir nihayet Sonu yok bunun bu aşk-ı kıyamet Yar elinden ölüm olacak benim sonum Sonu yok bunun bu aşk-ı kıyamet Sen ister al ister yere vur Sana hasret gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor Sen olmasan da sensiz olmuyor |
Emre Eltug Bu Kadar Mi???
Güneşi bilmez ayı bilmez
Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı acımasız oldun sen bu kadar mı ee bu kadar mı özledinde aramadın neden BU KADAR BU KADAR BUKADARMI SEVDİN Bu kadarmı buraya kadarmı Bana verdiğin sözler nerde o kadar mı öyle kolaymı Kalbim kırık ama hala sende buraya kadarrr.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:34 . |