![]() |
Aşk
bir tek senin görebileceğin bir yerden sana gülümsüyorum... onların duydukları kahkahalarım değil aşkı tarif gerekirse sana anlatayım aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... Ceyhun Yılmaz |
..Vazgeçtim..
Ne zaman umrumda ne mekan benim Yarından vazgeçtim dünden vazgeçtim Ne bu ömür benim ne de can benim Ben seni göreli benden vazgeçtim Derde hedef oldum sen oksun diye Güllere yalvardım sen koksun diye Sen yoktun yanımda sen yoksun diye Akşamdan geceden günden vazgeçtim Sensiz ne yurdum var ne yerim dedim Senden sorarlarsa ne derim dedim Belki kavuşursam üzerim dedim Ben senin uğruna senden vazgeçtim ..Serdar Tuncer... |
Desem..ki..__ Hayatimi eLLerine versem.. nefesimi nefesine.. desemki .. zorlaniyorum sensiz yasamaya.. cekip al.. kurtar beni.. Ciksam benLigimden.. haykirsam kagitlardaki sirrimi.. seviyorum seni degilde.. tüm gizli mucizelerini anlatsam tek tek.. Kalb atisLarimi emanet etsem.. seninkilere eslik etse... desemki.. mutLulugum senin hanende.. cek al.. kurtar beni.. Dayasam sirtimi.. sirtina.. güvende hissetsem.. seni seviyorum degilde.. bendeki seni.. sana anlatsam tek tek.. Kabul edermisin ?.. bendeki beni alip.. sendeki sana.. eklermisin ..? TatLi_BeLa |
..Deme Bari..
Bir yudum aşkını bana çok gördün Çöllere atıp da yüz deme bari Vermek istemedin istemek verdin Kendini kendinden süz deme bari Hem her şeyde varsın hem hepsinde yok Elestte tek oldun dünyada bir çok Hem yay ol diyorsun hem hedef hem ok Çıktığım yokuşa düz deme bari Beni tat diyerek sen beni tattın Sanki beni benim için yarattın Vuslat bile yoktu hicrana attın Bensiz ol benimle gez deme bari Tövbeye muhtaçken tövbemin ahı Sensiz işlemedim hiç bir günahı Madem ki sağımdan çektin eyvahı Solumda durana yaz deme bari Güya her perdeden öte yerdesin Ya perde yok ya sen sana perdesin Tamam sustum sormuyorum nerdesin Taktığın perdeye göz deme bari Nice dilberleri peşine takıp Kimin yolda kimin çölde bırakıp Hadi gel der gibi uzaktan bakıp Attığın kazığa naz deme bari ..Serdar Tuncer.. |
Bu ara bi baska atiyor nabzim.. bi baska nefesim gidip gidip geliyor.. canim hem aciyor.. hem mutLu.. icimde bi sakli ciglik.. cik disari diye bagiriyor.. hic bi gidene gel diyesim gelmiorda.. bir tek SANA gel demek istiyorum.. yüzümü yine güldür demek geliyor icimden.. Cikarsiz ,beklentisiz.. anlikda olsa gözbebeKlerim isik versin istiyorum, dön demek istiyorum.. belki.. ..kendiliginden gelirsin..?? bekLiyorum... _TatLi_BeLa |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Tarifi yapılamayan duygularımızın bize yansımasıdır şiir... Umutların tekrar yeşertilebilmesidir...
|
Eksik
Göz attığım her şeyde işte o şeydir eksik; Mekân kopuk kopuktur, zaman da kesik kesik |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:19 . |