![]() |
Anlamak için bu kadar çabaya rağmen
üzülen her zaman ne yazık bendim anlamak için bu kadar çabaya rağmen tüketen herşeyi ber değil, sendin bu aşk suç olsa da kabul ediyorum sessizliğin çözüm değil bir an düşün bizi ne olur uzaksın olmadığın kadar bu gidişin sonu hayır değil anla her gece sana sarılıp uyumak varken boşluğun koynuna yığılan bendim sormadın düşüncemi hiç bilmene rağmen haklıyım, ah savunmasızım, sevdim |
Aşktan utandın konuşamadın
Yüzüme bakamadın yan yana iken Oysa her gece düşündüm Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın Yıldızlar gece ay ve ben Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel Bu kadar yeter Sev artık zalim, duracak kalbim Ama evlisin benim değilsin Yıllar önce nerdeydin çok geciktik sevgilim Sevemedim seni, öpemedim seni Konuşamadım, sarılamadın, Ama çok sevdim, hergün düşündüm Nasıl istedim seni bilemezsin sen Konuşmayı isterdim, saatlerce günlerce Dokunmayı isterdim, ellerine yüzüne Uzanmayı isterdim, aynı yastığa senle Bitirmeyi isterdim, hayatımı seninle. Ama evlisin benim değilsin Yıllar önce nerdeydin çok geciktin sevgilim |
Peşimden ayrılmadın yorulmadın
Sevgi saygı her şey tamam Kurtulmadın senden kurtulmadın Sabrımı dünya gördü sen anlayamadın Bir taşarsam ikimizde birden boğulur gideriz Ateşsiz yanarız gideriz Azıcık utanmadan ellerden Bile bile uğraşıp ağlattın Bakışına tavım gülüşüne avım Bunları hep bana kullandın Allan pullan gel deme bana zalim yalancı Elbet birgün sen gör o zaman Kimmiş kararlı Bir adım atsaydın sana koşardım Neyim var neyim yok elimden Çalarak aldın hırsız Çalarak aldın Sende ki aşkı bendeki neydi ha kalpsiz Bir taşarsam ikimizde birden Boğulur gideriz Ateşsiz yanarız gideriz. |
Kapat gözlerini kimse görmesin
Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Seni öyle sevdim ölürcesine tanrı'nın yazdığı şiircesine İçimden geçeni bilircesine Yalnız benim için bak yeşil yeşil |
edip ağlamadan,
Sîneler dağlamadan, Su gibi çağlamadan, Koca dağlar aşılmaz! Canı cânânı vermeden, Fakr İle fahre ermeden, Yokluğa kanat germeden, Ne mümkün, yollar asılmaz! Ruhunda ajk u jevk, sînende iman, Elinde Kur''ân, tam tekmil heyecan, Ve bin bir ızdırap, bin bir hafakan, İçini sarmadan çöller ajılmaz! Doğru görüp gönül gözün açmadan, Pervaz edip dost eline uçmadan |
Ah edip ağlamadan,
Sîneler dağlamadan, Su gibi çağlamadan, Koca dağlar aşılmaz! Canı cânânı vermeden, Fakr İle fahre ermeden, Yokluğa kanat germeden, Ne mümkün, yollar asılmaz! Ruhunda ajk u jevk, sînende iman, Elinde Kur''ân, tam tekmil heyecan, Ve bin bir ızdırap, bin bir hafakan, İçini sarmadan çöller ajılmaz! Doğru görüp gönül gözün açmadan, Pervaz edip dost eline uçmadan, |
Rüya gibi uçan yıllar
Biraz durun durun biraz Kaybolan günlerim için Hesap sorun sorun biraz Güzel bir kumral uğruna Küstüm esmer beyazlara Şu akılsız garip başa Şimdi vurun vurun biraz |
Ben bir garib ü âvâre,
Oldu kalbim pare pare, Tutuldum o gülizâre Arz eyleyin bunu yâre, Dîvâne etti beni. Böyle ağlattı beni. Gönül yaslı, gözler çağlar, Bu hasret sînemi dağlar, Kederli bahçeler bağlar; İnliyor âhımla dağlar.. |
Derd-i isyana müptelâyım Yâ Resûlallâh!
Kapında bir bahtı karayım Yâ Resûlallâh! Umardım hep cemâl-i pâkinden teceİlîler, Bak şimdi; firaka sezayım Yâ Resûlallâh! İnlerken nây-ı kalbim ümîd-i feyzinîı; dâim, Cürmümle o demde cüdayım Yâ Resûlallâh! Saçılır iklİm-i pâkinden âleme rahmet, Ben neden kuruyup solayım Yâ Resîlallâh! |
Ya şimdi, inleyen bir nâyım Ya Resûiallâh!
Kabul kıl mücrimi, kovma kapmdan ne olur! Kovarsan kime sızlanayım Yâ Resülaüâh! Yanmışım isyanla, yakma hicranla Ey Nebî! Bittim billahi; pür şekvayım Yâ ResBIallâh! Günah bana yaraşmaz, doğru... Af sanin sânın Sen varken kime dert yanayım Yâ Resûlallâh |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:32 . |