![]() |
Ne Olur Birakma Ellerimi....
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladım Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi. Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bugüne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bugüne dek hep keşke deyip durdum. Her yeni başlangıcın sonunda yine aynı kelime. Keşke... Yalanlar içinde büyüdüm. Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar. Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sonra sen çıktın karşıma. Bunu sen kalbime girince anladım. İşte yeni bir başlangıç daha. Ama bu sefer eminim. Bu sefer keşke demeyeceğim. Yıllar sonra senin için söyleyeceğim tek şey iyiki olacak... Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi... |
Ne olur girme artik gecelerime Yalnizligim bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gozlerin beni sana hapsediyor Bil Ne olur girme artik gecelerime Yalnizligim bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gozlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, gormek yetmiyor Varligin beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yoklugun bile beni ter****yor Sen vardin,...
SEVMEK YETMİYOR.................. |
OZAN(ım) DÜNYAM KURTULSUN...
Aşk Yürekli Ve Uzunsa
Geri Kaldin Arkamda Sana Gülmek Yakişirdi Bana ölmek Bu Yolda!!! Bu Bir Suçsa Mahkum Benim Al Tutukla Işte Ellerim Bak Geçerli Halâ Son Yemin Kimse Yok Senden Başka!!! Bir Garip Farkin Vardi. Yarisi Sende Kaldi. Hani Zor Durumda Sözün Vardi. Gel Dünyam Kurtulsun!!! |
OZAN(ım) YOK DİYEMEZDİM...
Dur bir dinle
Suçlayip gitme Pisman olursun Zamani gelince Sevgilim diye Sarilan bendim Zanetme nolur Bir gunde degistim Bu yolla koy canini Vazgecilmek boyle kolay mi Yeter artik insa asktan kacarmi Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski sende ariyorsan Yok demezdim ben olsam Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski tekrar ariyorsan Tsii demezdim ben olsam Dur bir dinle Suçlayip gitme Pisman olursun Zamani gelince Sevgilim diye Sarilan bendim Zanetme nolur Bir gunde degistim Bu yolla koy canini Vazgecilmek boyle kolay mi Yeter artik insa asktan kacarmi Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski sende ariyorsan Yok demezdim ben olsam Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski tekrar ariyorsan Tsii demezdim ben olsam oh oh oh oh.... Bu yolla koy canini Vazgecilmek boyle kolay mi Yeter artik insa asktan kacarmi Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski sende ariyorsan Yok demezdim ben olsam Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski tekrar ariyorsan Tsii demezdim ben olsam |
OZAN(ım) SENSİZ OLMUYOR
Yine De Aklimdasin
Sadece Uzaktasin Ama Olmuyor Sensiz Olmuyor Gülmüyor Gözlerim Gülmüyor Aşk Başima Vurdu Müptelanim Kaçma Benden Sen Kanima Girdin Yine De Haylazim Ben Aşk Başima Vurdu Başbelanim Zordayim Ben Sen Canimi Yaktin Yine De Severim Ben |
OZAN(ım) ZALİMSİN...
Yollara Bağladim Gidişini
Dillere Bağladim O Gidişini Yastiğa Sakladim Sevişini Nasil Unuturum Ah O Gülüşünü Kararmiş Gönlüm Bilmiyorum Mutlumusun Soluyor çiçek Eriyor Yüreğim Yetmedi Mi Yalanlarin Zalimsin Anladim Bende Kalmadin şimdi Kim Zavalli Kim Kazandi Anla Bakalim Anladim... Kalmadin... |
OZAN(ım) BOŞUNA BOŞUNA...
Geçtim ben o yollari geçtim
Yazdim kitabi okuma bana Oyle cagirmakla ask sana gelmez O sadece ugrar kalbi olana Geçtim ben o yollari geçtim Yazdim kitabi okuma bana Sevdim demekle ask sana gelmez O sadece ugrar kalbi olana Para ile pulla hiç isi olmaz Dünyada tekdir bir esi olmaz Sen ask için uygun degilsin yavrum Ugrasma senden hiç birsey olmaz (2x) Bosuna bosuna oynama bosuna Kim inanir senin olmayan askina Ya sana inansam kahrolur insan Senin gibi zalim dusmanimin basina Geçtim ben o yollari geçtim Yazdim kitabi okuma bana Sevdim demekle ask sana gelmez O sadece ugrar kalbi olana Para ile pulla hiç isi olmaz Dünyada tekdir bir esi olmaz Sen ask için uygun degilsin yavrum Ugrasma senden hiç birsey olmaz (4x) Bosuna bosuna oynama bosuna Kim inanir senin olmayan askina Ya sana inansam kahrolur insan Senin gibi zalim dusmanimin basina |
Çilekeş - Gözaltı
yanlış yolda kayboldu Doğrular hiç oldu içim dolu kural kesti kolu Ölü dağlardan battal gazi Komiser olamaz kovalar mazi Dağda ovada iğkence var Sana da bana mabusta tek çare kapuska Apığma kel yapığma len karığma sen yoluma giden ben özgürsem Hakimiyet kimde kalır rüğvet satın alır Paraya tapın yaraya bakın ınfaz ölümden sonrada var Yan gelip yatın bende kaybolan her gencin adı Damağında kaldı iyilerin tadı örümcek ağında emilir kanı Dönersek bu yoldan yerde kalır kanı Ödeğir mahşerde büyücüde cadı Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan... Politikası ığık söndürür tavuk karası avukat haaoh çarkı döndürür Yarasına tuz basılan hücresine asılan gardiyan kasılan ğağıran Kağınma ama yağanma tağınmadan kaldır tağınmadan saldır yakınmadan Lolo yapan denyoları takip eder adam anneleri kalbi kanayan yara Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan... Aynı kandan rock ve rap yatsipere fuat ve çilekeğğ... |
OZAN(ım) ŞEKERİM BENİM
Ne Sağin Ne Solun Belli
Bitiriyorsun Sen Beni çok Cicili Bicili Bir şeysin Vallaha Ham Yaparim Seni Gel Etme Eyleme Güzel Ver Kararini Artik Ver Nedir Seni Düşündüren Yaktin Beni Beni Içten Himmm Himmm şekerim Benim Of Of... O Nazini Yerim Hadi Gel Hadi Gel Bir şeyler Içelim (hadi Hadi Gel Gel) Kendimizden Geçelim! Artik Yeter Sabrim Taşti Bak Sonunda Keçilerim Kaçti Biçak Sonunda Kemiğe Dayandi Yaptiklarin çizmeyi Aşti |
Alır başını gidersin, gitmesine buralardan,
Benimle ilgili herşey, seninle gelmeyecek mi? Sen nerede kiminle olsan, bildiğim huyların var. Çok sevdiğin gözlerim aklına düşmeyecek mi? Sanıyorsun yar, Sanıyorsun yar, Beni kaybettin arıyorsun yar. Ama artık ben yokum. Gururun kurtasın seni, hasretin ellerinden, İnadın sevsin seni benim yerime, Mademki bu kadardı, seninle yaşananlar Ne kadar yalanmış değil mi? Bana söylediğin o iki kelime... |
Alır başını gidersin, gitmesine buralardan,
Benimle ilgili herşey, seninle gelmeyecek mi? Sen nerede kiminle olsan, bildiğim huyların var. Çok sevdiğin gözlerim aklına düşmeyecek mi? Sanıyorsun yar, Sanıyorsun yar, Beni kaybettin arıyorsun yar. Ama artık ben yokum. Gururun kurtasın seni, hasretin ellerinden, İnadın sevsin seni benim yerime, Mademki bu kadardı, seninle yaşananlar Ne kadar yalanmış değil mi? Bana söylediğin o iki kelime... bu şarkıyı burayaa 1000 tane kopya yapmak isterdim ama neyse... |
Selçuk şahin Tek Sevdiğimdin...
Bir zamanlar askimizi inan herkes kiskanirdi
söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti Sen benim tek sevdigimdin, umudum, herseyimdin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin x2 Bir zamanlar askimizi inan herkes kiskanirdi söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti Sen benim tek sevdigimdin, umudum, herseyimdin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin x2 Bir zamanlar askimizi, sevgimizi inan herkes kiskanirdi söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti beni böylesine birakip gitmek söyle nerden çikti sus, sus konusma bilmiyorsun bebegim ne hallerdeyim seni neden bukadar özledigimi, belki istemedin gün geldiginde gözlerinin önünde cansuz bedenimi görmeni, aci çekmeni ama sunu bilmeni istiyorum: insallah birgün sende deliler gibi seversin, insallah sende birgün binlerce kez aglarsin bu aciyi tek ben degil insallah sende birgün yasarsin, insallah sende yasarsin... Sen benim tek sevdigimdin, umudum, herseyimdin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin x2 |
Yakup Ekin BİR NEFES
Bir nefes kadar kısaymış
Aşk dediğin bir şakaymış Alacaklarına saymış kader bu [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! Bir günahmış bir hataymış Belki birazcık yaşanmış Alacaklarına saymış Kader bu! [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! |
Yakup Ekin Unutabilmek Mi Seni Asla!!!
Olmadı yapamadım
Söz verdim tutamadım ben yine Olmadı yapamadım Söz verdim tutamadım ben yine Unutabilmek Mi Seni Asla... Unuttum çok şeyi daha fazla Koymadım yerine kimseyi Asla.. Unutmadım seni unutamam Seni unutamam Unutabilmek Mi Seni Asla... Unuttum çok şeyi daha fazla Koymadım yerine kimseyi Asla.. Unutmadım seni unutamam Seni unutamam! |
Kazim Koyuncu Gidiyorum...
İşte gidiyorum
Bir şey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiç bir şey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum |
Kenan Dogulu Ask Kokusu ....
Aşk tanrısıyla dans ettim dün
Yeni bir can buldum kendi derdime Suç ortağı oldu serseri kalbime Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şekli de güzel Sen benim başıma gelen en güzel şey Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Ne yarın umurumda ne de dün Hadi gün bu gün Elimizde kalan bi tek aşk Geçici bu ün |
Kenan Doğulu Ben Güzelden Anlarim ...
Ben güzelden anlarım
Gözlerin menekşe bahçesi Bu kadarı fazla gerek yok Sözlerin ipek gül denizi Bu kadarına hiç gerek yok Hislerim seni ele veriyor Sen sevilecek yarımsın Ellerim hep seni arıyor Yerin yurdun yanımdır Nazlısın,hakkındır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Cilvelisin,yakışır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Çok tatlısın çok Seni veren allah'a Şükürler olsun Çok güzelsin çok Ben güzelden anlarım Göze geleceksin vallahi Kırkbirkere maşallah Nazar değmez inşallah |
Kenan Doğulu Ex Aşkim...
Yalnızım tekten yalnızım
Suç benim seni gönlüme yazmışım Dargınlarda ben,başrollerde sen Yağmursuz yarınlarda ıslanmışım Yüzüne bile bakmam Bana dönme sakın Elini bile tutmam Geri gelme sakın Ex aşkım bana neler ettin Bu ömrü bana zehir ettin |
Kenen Doğulu Shake It Up Sekerim...
She smiled at me said
Would you like a it "sweet'n low" I know a place where we can Take it nice and slow I know what you're thinkinDon't stop I need that sweet thing Tellin' you now, this is real (Chorus) Shake it up Sekerim I know what you're feelinShake it up Sekerim I got what you're needinShake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing She said in a ***y lazy low key Can I make it Right You put your trust in me I'll take you through the night Don't keep me waitinNot sure you`re understanding Just how much I crave for you (Chorus) Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy to make you mine Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy for you! Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy to make you mine Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy for you! (Chorus) (Bridge) Shake it up Sekerim Shake it Up Sekeirm Shake it up Sekerim You're my only sweet thing Shake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing Shake it up Sekerim |
Kenan Doğulu Baş Harfi Ben...
Gidince anliyorum, her seyini özlüyorüm
Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Öpünce anliyorum, ben seninle yasiyorum Gün birden beri, kaç kere vuruluyorum Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime bekliyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adi lazim degil, bas harfi ben Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok (2) Adi lazim degil, bas harfi ben Birden bire hayatinin tümü oldun Adi lazim degil, bas harfi ben (4) |
Kenan Doğulu Aşkim Aşkim
Cennetten çiçek topladım sana
Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner |
Kenan Dogulu Aklim Karisdi
Hangi rüzgar attı seni
Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir gözyaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum Aklım buz gibi yanına koştu Ellerim ellerine kaçtı Bu ziyareT amacını aştı Kaderim yolundan şaştı Yüreğim bana karşı çıktı Karışmam bu iş beni aştı Olan oldu ateşini yaktı Yine aklım çok karıştı Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Bildiğin gibi seviyorum seni |
Ibrahim özkan Hayal Gözlüm...
Sevilmeyi sevmeyi
En güzel duyguları Rengarenk şu hayatımı Hepsini ben senden öğrendim Ağlayan şu gözlerimin Şu en acı hislerimin Pınarımı silmeyi Hepsini ben sende gördüm Sen benimsin hayal gözlüm Şu yarınlar ikimizin Sensiz olmaz asla olmaz Ben senden hiç ayrılamamki |
Feridun Düzagaç Alev Alev
Alev alev yanıyorum
Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Al beni Ne Yaparsan Yap!.. |
Feridun Düzagaç F.d :)
Onuncu ayın onuncu günü
Saat on buçukta yanmış mumum Otuzbeş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksan hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu Sen doğumgünü hediyem misin Diyelim ki hoşgeldin Peki beni çok sevecek misin Yoksa sen de her düş gibi kırılıp dökülür müsün Gözlerimden? [Nakarat] Gel, tanışalım önce Ben kısaca F.D. :) Ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! Ah, ne az duydum...ne kadar az söyledim İşte bu yüzden hiç durmadan "seni seviyorum" de ! Şair çok iyimsermiş Yolun yarısına mı geldik E radyasyon neslindenim Biraz erken tükendim Hepimiz gibi Bir yer bul otur önce Ama yaralarıma dikkat et Gülüşlerim vardır elbet Önce gözyaşlarımı silmen gerekecek Budur Zordur sevmek |
Feridun Düzagaç Boş Ders şarkisi...
Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam!
Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamıcam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne Ben içimde boğulurken Hala aşkın olduğu yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamıcam! Madem her şey basit bi formül Mutluluğu söylesin bakalım neymiş kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyor bana dünya Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! |
Feridun Düzagaç Düşler Sokagi..
Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi
Aşk tutttu elimden benim Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi Ceplerimde hacı yatmazlar Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır Sevdadandır dedi annem, aldırma Aldırma, gel yanıma Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka sevenim başka Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma |
Pinhani Sen Hele Bi Gel...
içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur
hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat, masaldır benim için hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar bizi hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar biziiii... |
Burak Kut Komple Komple..
Komple komple komple kritiğiz
Komple komple komple tikiyiz Bıraktı mı hadi ya! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya, ya yürü başka kız mı yok Sevmeyi versin bas git Taksit taksit... [Nakarat] x 2 Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına.. Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda habire tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin |
ağlıyorsun yine,içiyorsun yine
üzülmee üzülme boşver ,üzülme...! |
Emre Aydin Afili Yalnizlik..
Afili Yalnızlık
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Sövdüm, sövdüm, sövdüm***65533; ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya... Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... |
yok bir sitemim hayatta herşey kısmet,
rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim.... |
Emre Aydin Git...
Git gideceksen bekleme,
farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme... |
Emre Aydin Kim Dokunduysa Sana Ona Git...
Kim dokunduysa sana
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Yaptım çünkü aşık oldum***65533; deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana |
Ardiç Deli Rüzgar...
biz değil bizi ayıranlar utansın
biz değil bizi koparanlar utansın sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın bir deli rüzgar olurum alırım seni burdan kaybolurum nakarat:1 defa bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım biz değil ikimizi ayıranlar utansın biz değil bizi ayıranlar utansın biz değil bizi koparanlar utansın sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın bir deli rüzgar olurum alırım seni burdan kaybolurum nakarat:1defa bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım bis değil ikimizi ayıranlar utansın şiir en büyük yangını sen başlattın yüreğimde hadi ara itfayeyi gelsin söndürsün sen gider gitmez sel oldu gözyaşlarımla bu koca hayat hadi ara hadi ara gelip durdursunlar bu seli deprem gibi oynattım her yeri yıktım döktüm kırdım camı pencereyi hadi kimi ararsan ara şimdi gelsin toparlasınlar bu evi ne yaparsan yap kimi ararsan ara aradığında bir bulamayacağın ben varım artık gidiyorum mutlu ol herşey senin olsun haa unutmadan herşeyi dağıttığım üzgünüm sen toparla yeniden bir hayat kurarsın ama benden bir başkasıyla ben yokum artık buda bir iz kalsın benden sana senin izin hep bende kalacak unutma bunu asla!! yalan dünyan yalancı insan hoşçakal... nakarat:2defa bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım biz değil ikimizi ayıranlar utansın |
Ardiç Kalpsizim....
Yagmurlar yagdi gözlerim islandi
sebebi yagmur degil zaten islakti nasilda birakip gittin beni bir anam, bir babam gibi sevmi§tim seni yinede dön desem afettim desem ugruna canimi yoluna sersem senin icin her seyimi versem dönmezmisin kalbsizim ayrilik öldürür basini döndürür bilirim kimini aglatir kimini güldürür bilirim bir an yeter aldirmadan gelirim sesimi duymazmisin kalbisizim i§iklar söndu sen gidince bu §ehrin akmaz oldu suyu gittigini son erdim kalmadi bende gurur bu senin eserin bunu bile görmezmisin kalbsizim Yagmurlar yagdi gözlerim islandi sebebi yagmur degil zaten islakti nasilda birakip gittin beni bir anam, bir babam gibi sevmi§tim seni yinede dön desem afettim desem ugruna canimi yoluna sersem senin icin her seyimi versem dönmezmisin kalbsizim ayrilik öldürûr basini döndürür bilirim kimini aglatir kimini güldürür bilirim bir an yeter aldirmadan gelirim sesimi duymazmisin kalbisizim i§iklar söndu sen gidince bu §ehrin akmaz oldu suyu gittigini son erdim kalmadi bende gurur bu senin eserin bunu bile görmezmisin kalbsizim |
Ardic Gelelim Kendimize
ayrilmanin ne oldugunu bilmeden canim ayrilmayalim
mutlulugu ya§iyorken birakipta kopmayalim (biz) birbirmize aitiz birbirimizin olmayaliz ölsekte kopamayiz(2) sevgiler tuzakla bize mutluluk yasakla bize ne oldu ikimize gelelim kendimize(2) ayrilmanin ne oldugunu bilmeden canim ayrilmayalim mutlulugu ya§iyorken birakipta kopmayalim (biz) birbirmize aitiz birbirimizin olmayaliz ölsekte kopamayiz(2) sevgiler tuzakla bize mutluluk yasakla bize ne oldu ikimize gelelim kendimize(2) §iir: böylesine severken böylesine özlerken yanindayken bile sarilmaya hasretken seni bu kadar cok severken uzak olan tuzak olan yasak olan bize ne sen guclusun hadi toparla kendini gelelim kendimize devam edelim sevgimize |
Hatırı sayılır vedalarım var benim
İçimde saklanmış sevdalarım var benim Sorgusuz sualsiz zamansız aşkları Yaşadım senden habersiz Dönülmez yollarım kuytularım var benim Herkesten gizlediğim korkularım var benim Yalansız yasaksız gördüğüm düşlere Ağladım senden habersiz Yalnızmısın? Acılarla, Islakmı gözlerin hala? Unutmadım hırpalandım Bende yandım senden sonra... YALANMIYDI? YANLIŞMIYDI? BENLE YAŞANANLAR HATAMIYDI KANDIRMADIM! ALDATMADIM! SÖYLE YAPTIKLARIM GÜNAHMIYDI? Acısı gönlümde sancılarım var benim Gidipte dönmeyen yolcularım var benim Kim bilir nerede bilinmez bir yerde Ağladım senden habersiz Yalnızmısın? acılarla, Islakmı gözlerin hala? Unutmadım hırpalandım Bende yandım senden sonra... YALANMIYDI? YANLIŞMIYDI? BENLE YAŞANANLAR HATAMIYDI KANDIRMADIM! ALDATMADIM! SÖYLE YAPTIKLARIM GÜNAHMIYDI? |
Ardic Dur Kaçma....
Her halin baska bir alem
Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üzer Her halin baska bir alem Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üzer Hadi gel... ... gelde kavu$sun eller Hadi gel... ... Kalmasin engel Dur Dur Dur kacma Senindir A$kim dur yapma Yaklas yanima gir kanima Konu$sun elalem hic takma Her halin baska bir alem Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üzer Her halin baska bir alem Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üze Hadi gel... ... gelde kavu$sun eller Hadi gel... ... Kalmasin engel Dur Dur Dur kacma Senindir Aşkim dur yapma Yaklas yanima gir kanima Konuşsun elalem hic takma Dur Dur Dur kacma Senindir A$kim dur yapma Yaklas yanima gir kanima Konuşsun elalem hic takma |
Ardic Seviyorum...
Sana söylediklerimi sözleri hep dilimde
Sensiz gece günlerimi acisi var icimde Akan yaslarimin tuzu dilimde Geceleri uyku girmez bak su gözlerime Sensiz olmuyor Zaman gecmiyor Sensiz olmuyor olmuyorrr Bebegim seni cok seviyorum Sana dayanamiyorum Sensiz bir yere varamiyorum Gönlüm yokluguna cok yaniyor Kalbim seni ariyor Sensiz zamanim bosa gidiyor aaaa Her aksam aklimda Kalbim senin yaninda Seni kafamda cikartmak cok zor Soguk yagmurun altinda Günes aksam battiginda Hep senin resmin yanimda Seni kafamda cikartmak cok zor Soguk yagmurun altinda Günes aksam battiginda Hep senin resmin yanimda Sensiz yasamak olmaz Icim hic rahat durmaz Cik gel yolun ben olayim olayim Bebegim seni coook seviyorum Sana dayanamiyorum Sensiz bir yere varamiyorum Gönlüm yokluguna cok yaniyor Kalbim seni ariyor Sensiz zamanim bosa gidiyor |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:56 . |