![]() |
Böylesine acıyı tatmadım
Yokluğun çok zor alışamadım Onsuz yaşamayı başaramadım Al benim de canımı Allahım Hani bizim sevdamız devirirdi dağları Hani bizim sevdamız eritirdi buzları Zamansız esti bak ayrılığın rüzgarı Hani bizim sevdamız Ayrılığın adını anmazdım Rüyamda görsemde inanamazdım Benden çok sevene gitse yanmazdım Nasıl sevdim bilirsin Allahım Off off Öyle sevdim öyle yandım ki şahidim Allahım Belki dağlar, taşlar, kuşlar duymadı sesimi Ama içimdeki yangın alev alev har har kor kor yaktı yüreğimi Yaktı da deldi geçti be karagözlüm Şimdi bir kül yığını ve bitik bir enkaz oldum sayende Finalinle övün Hani bizim sevdamız devirirdi dağları Hani bizim sevdamız eritirdi buzları Böyle miydi andımız Neler oldu bize böyle be gecegözlüm Neden esti bu son rüzgar üstümüze Ses ver, ses ver n'olur ses ver. |
Yine o gitmeler sonrasını ben bilirim
Ne yarın ne de dünler acımı eskitmediler Bir canım var al senin olsun Bin ahım var yüreğin duysun Allah şahit yandım aşkına Allah şahit yıllarıma Yüreği sürmelim sürmelim sana Ağlasam inlesem ne fayda |
Her dokunuş bir ateş ellerimde
Aşk acının soluğu yüreğimde Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardından iz bırakıp Kara çiçeğim Yaşamadığım çırılçıplak duygularım Kara çiçeğim Yok olup giden sevda baharlarım Kara çiçeğim Gün yüzüme değmedi gecelerce Yol vaktidir düşerim hüzünlere Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardında iz bırakıp |
Anladım gidiyorsun daha öncekiler gibi
Hiç olmazsa son bir defa öp Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek Öyle zor ki yeniden sevmek Yalnızlık eski bir ezber Ayrılık alışkanlık Sensizlik bana dost bana eş Bu kadar mağrur olma İnan sen olmasan bile Hayat devam eder, doğar güneş Susma veda ederken Biraz gül, bir şey söyle giderken Gitme, hemen gitme kal Biraz dur, daha erken |
Yazık şu geçen zaman yazık
Yalanmıydı biz mi aldandık Yazık gençliğimize yazık Nasıl böyle iken yıprandık Böyle mi sona erecekti Böyle parça parça mı olacaktı Bu kadar yalanmı yaşandı her şey Hem sana hem bana yazık Ne olursun yalan de Bu bir rüya sadece Ne olursun konuşma Sana ihtiyacım var dinle İkimize de yazık, gençliğimize yazık Bu kadar yalanmı yaşandı her şey söyle |
Kendimden çıktım yola
Bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda Kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana Sevgiye rastlamadım Hangi o gençlik varya Güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki |
Sanki hiç görmedim
Sanki hiç sevmedim Herşey ne kadar oldu bir hayal Saklanır gerçeğim Nerde sevdiklerim Nerde sonsuz aşklar Acıttı beni Unuttu beni verdiğin hazlar Yine geceler uzun Yine güneşimin gözleri kara Aşk yine başımda Yana yana kül oldum Yine geriliyorum çarmıhına |
Sevdiğim kaçak baharım
Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir Ah deniz gel git Darmadağın yine sahil |
Kirdin hatirimi yedin ömrümü
Tövbe olsun daha aramam senin Bosuna vermisim sana gönlümü Tövbe olsun daha aramam seni Seherde aglayan bülbüle döndüm Hasretinle böyle yandim ha yandim Seni hakikatli birisi sandim Tövbe olsun daha aramam seni Bir zamam hayalin bana yeterdi Görünce gönlümde güller biterdi Her dedigin birbirini tutardi Tövbe olsun daha aramam seni Akarsuyum sensiz duramazimis Bu yarayi kimse saramazimis Sana kurban olan yaramazimis Tövbe olsun daha aramam seni |
Biraz uzak dur benden tuzak gibisin
kolaydır beni kandırmak iyi biirim bir bakış bir gülüş sihirli bir dokunuş beni benden çalar kime ne derim herşey bitmek için başlıyor anladım aşk denen sofradan doymadan kalktım yalan yanlış doğru çıkmaz sokak yollu kim gönderdi seni bana aşkın oğlu |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:55 . |