![]() |
Gülşen - Ben, Güneş, Yıldızlar
Daha dün bu saatlerde Benden mutlusu yoktu kollarında Benle güneş yıldızlar Bir de dünya dönerdik eksenin etrafında Canımın içi kime döndü yüzün Kime uydu saf kalbin Canımın içi söyle duysun yüreğim Şimdi kimin saçında ellerin Bozdum ama yeminleri, yırtamadım resimleri Tarihte böyle bir acı duyulmadı, görülmedi |
Biz Deyil Bizi Ayiranlar Utansin,
Biz Deyil Bizi Koparanlar Utansin, Sevdanin Zincirini Ellerimizi Ayiranlar Utansin. Bir Deli Rüzgar Olurum, Alirim Seni Burdan Kaybolurum. Bu Deli Sevdaya Neredende Bulastim, Gülmeyi Unuttum Aglamayla Baristim, Eskiden Mutluydu Gözyasla Karistim, Biz Deyil Ikimizi Ayiranlar Utansin. Biz Deyil Bizi Ayiranlar Utansin, Biz Deyil Bizi Koparanlar Utansin, Sevdanin Zincirini Ellerimizi Ayiranlar Utansin. Bir Deli Rüzgar Olurum, Alirim Seni Burdan Kaybolurum. Bu Deli Sevdaya Neredende Bulastim, Gülmeyi Unuttum Aglamayla Baristim, Eskiden Mutluydu Gözyasla Karistim, Biz Deyil Ikimizi Ayiranlar Utansin. Siir: En Büyük Yangini Sen Baslattin Yüregimde, Hadi Ara Itfayeyi Gelsin Söndürsün, Sen Gidergitmez Sel Oldu Gözyaslarim, Bu Koca Hayatta, Hadi Ara Gelip Durdursunlar Bu Seli, Deprem Gibi Oynattim Her Yeri, Yiktim,Döktüm,Kirdim Cami Pencereyi, Hadi Kimi Ararsan Ara, Simdi Gelsin Toparlasinlar Bu Evi, Ne Yaparsan Yap Kimi Ararsan Ara, Aradiginda Bir Bulamayacagin Ben Varim Artik, Gidiyorum Mutlu Ol, Hersey Senin Olsun, Haaa Unutmadan Herseyi Dagittim Icin Üzgünüm, Sen Toparla Yeniden Bir Hayat Kurarsin, Ama Benden Bir Baskasiyla, Ben Yokum Artik, Buda Bir Iz Kalsin Benden Sana, Senin Izin Hep Bende Kalacak, Unutma Bunu Asla, Yalan Dünyanin Yalanci Insani HOSCAKAL...!!! Bu Deli Sevdaya Neredende Bulastim, Gülmeyi Unuttum Aglamayla Baristim, Eskiden Mutluydu Gözyasla Karistim, Biz Deyil Ikimizi Ayiranlar Utansin. (2x) __________________ ARDIÇ ABİ... |
Herseyim Dur Gitme
dilimin ucunda 'git me dur desem'
ya dönüp geçersen söyleyemem bilmezsin ugruna bu can neleri yakar gururum önümde bir deli duvar gidersen ömrüm bir sen daha nerden bulacak ? ya bir daha görmezsem tanrım ne olacak ???? yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herseyim dur gitme... saplayıp gözlerini gönlüme bir ömür beni mahkum etme offf yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur gitme... saplayıp o hançeri gönlüme bizi böyle bitirme... sever mi sence bu yüregim bir daha ? paylaşır mı herşeyi bir kalple daha ? sen bana ben sana böyle tutkunken ayrılık revamı sevdamıza .... gidersen ömrüm bir sen daha nerden bulacak? ya bir daha görmezsem tanrım ne olacakkkkkkkkk? yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur git me ...... saklayıp gözlerini gönlüme bir ömür beni mahkum etme... yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur gitme... saplayıp o hançeri gönlüme bizi böyle bitirme......... |
Gel Neredeysen
yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze güclü gibi göründügümü yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze mutlu gibi göründügümü ben aglarken sen mutlu olabilecek misin uyuyabilecekmisin ellerin koynunda hicbir ser yok hicbir iz yok bizden unutabilecek misin gercekten gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum |
Eylem _ Amannn
oooooooooooooo
tüm dünyanın yükü bende olsa bugün aşkın beni bıraksa kalbimi bin defada kırsa yeniden yeniden düşünüp kalsam inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa can bu mu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen(tatlıdüşünüp herşey güzel olacak bak görsen) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık dünyamda değilsin umrumda hiç değilsin üzülmem boş konulara anlamsız anılara ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben seni çok sevmiştim ben canımdan çok sevdim ben inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalaaaaaan olsa AAAAA İNANCIM YIKILSA BİLDİĞİM DOĞRULAR YALAN OLSA AH YALAAAAAN OLSA can bu mu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör (sen tatlı düşünüp herşey güzel olacak bak gör sen)amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan (4)can bu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak gör sen (tatlı düşünüp herşey güzel olacak bak gör sen... |
Demet Akalin Askin Açamadigi Kapi
Göründüğü gibi değil
Bedeli ağırdır aşkın Düşündüğün gibi değil Acımıyor artık canım Çok direndim sana güvendim En başından Bana herşeyim olur musun dedin Daha hiç tanımadan Aşkın açamadığı kapı Kanatlanıp uçamadığı yer mi var Kalbimi seve seve sana veririm Bikere de senin için ölsün yar |
Bir adamın adı çıkacağına bence canı çıksın
Bir ağaçta gül de biter diken de kuru bir dalsın Biri bilmeyen bini nerden bilsin, bundan böyle Bez alırsam musuldan bak kız alırsam asilden Sıçan çıktığı deliği bilir,2 gözüm tetiktedir Yakama bir dua iliştir, o duydğunu yetiştirir Kendini benimle geliştirir, koordinatım finiştir Ruj yakanda rapse, giderine giderim hep, değiştir. Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum Benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum Değişteremezsin beni, kasma boşa ben buyum Biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum benim Nerem doğru hammie olmasın mı eğri ümitlerim? Değişeceğine söz vermiştin ama daha demin Huyun olur abartma açıktan geç alarga Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha Dudaklarımdan dökülür yapraklar Hüzzam makamında savrulur boşvermişliğim 4 bir yana 4 nala kötü günlerim iyilere nazaran Sayıca fazla Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı Hiçbir kılıfa açta elini bakayım falına Bak canım senin falın falanmış Alnın karışlanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış Bu diyardan sıvış Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru için beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir çevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur.. |
Keremcem Kadife Kelepçe
hatam belki kalbi oyuncak sanmam
aşkta salıncak gibi sallanmam o kadar cahilim ki hayalini bile kurmam imkansız sevginin sevgilim bugün bana aşk nedir diye sorsan tek anlamı geceler boyu ağlamam üstüm başım sevda içinde yakalandım bitap biçimde ellerimde "kadife kelepçe" veda değil mi bu? yolun sonu uçurumlar kolay değil ki bu dolunca gözlere yaşlar zaman gelince nafile dersin bir küçük elveda |
Hatice Dönmemen Gerek
Yüreğimden vurur gitmelerin
Engel olamam ama gücenirim Bir kere de gitmeyimde Birkerede beni anla Beni terketme Usul usul yanıma gel beni anla Beni hisset beni hisset Ama biliyorum senin bana dönmemen gerek Sevmemen gerek tutulmaman gerek anlıyorum Ceylan gözlerime bakmaman gerek Boğulmaman gerek tutulmaman gerek Bak anladım bebeğim gitmelisin Yüreğimden vurur gitmelerin Engel olamam ama gücenirim Bir kere de gitmeyipte Birkerede beni anla Beni terketme Usul usul yanıma gel beni anla Beni hisset beni hisset Ama biliyorum senin bana dönmemen gerek Sevmemen gerek tutulmaman gerek anlıyorum Ceylan gözlerime bakmaman gerek Tutulmaman gerek boğulmaman gerek Bak anladım bebeğim gitmelisin yaktim gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni aglatma sevemem senden sonra yaktim gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni vurma kayip ettin sen sonunda |
Sakin Bana Dokunma...
Bir şişe şarap sırdaşım olsun
Yanında sigara,mezesi olsun(2) Sakın bana dokunma Taş bastım bağrıma Kadehlere merhaba Aşkım sana elveda Her gece içtim kendimden geçtim Bir vefasız yar için içkiyi seçtim(2) Sakın bana dokunma Taş bastım bağrıma Kadehlere merhaba Aşkım sana elveda |
Onur şan Bebişim
Seni ben gibi seven olurmu
Böyle severken unutulurmu Yüreğim sensiz atmıyor Içim çok acıyor Acıyor içim aciyor Ağlıyor yürek ağlıyor O yarin ardı sıra Şarkılar söyleniyor Ben seni özlemişim Yolunu gözlemişim Günlerce beklemişim Hadi gel gel Bebişim |
Gökhan özen Bitanesisin...
Hesapsızca kitapsızca,
Bir çocuğun masum Sevinçleri gibi günahsızca Yalansızca, dolansızca, Seni sevdim ben delikanlıca Ağır oldu içimde ödettiğin bu hasret Nasıl dersin unut, hiç tanışmamış farzet Unutmaya gücüm yok, sevgilim sen affet Gittiğin gün beni ölmüş farzet Ayrılamam can gibisin Ayrılamam herşeyimsin TeRKEDİyorsan bilmelisin Sen bu kalbin, bir tanesisin! |
benim için N apardın ?
Benim için bir şey yap öyle lafta kalmasın
Hasta olursam bir gün bir çorba yapar mıydın Sobamı yakar mıydın portakal soyar mıydın Sahiden yapar mıydın istersem Benim için n'apardın Ayazda mı yatardın Sırtında mi taşırdın Hamallık mı yapardın Aman ne bileyim ben Yap da bi göreyim ben Ben olsaydım n'apardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hamallık da yapardım Aman ne bileyim ben Bekle bekle de gör sen Başıma birşey gelse yanımda olur muydun? Bi meselem olsaydı beni dinler miydin? Başından mı atardın? Bağrına mı basardın? Acımı taşır mıydın istersem? Kim sana gülerse, aklını çelerse, değer mi ona derse her şeyi denerse Kanma......... Benim İçin Ne Yapardın? |
tövbeliyim...
Anladım ki sen yalansın
Yalanlarla kalp çalansın Arkamı dönüp seni aramışım Bir bakmışımki yol almışsın Ben içimde hep seni Sen ise hep ayrılığı taşımışsın Senden son bir ricam var Şu hesabı keste üstü kalsın Tövbee Aşk mı ? Tövbee Aşk mı ? Tövbe Ahhhhhhhhhhhhhhh Aşktan canım yandı bir kere Aşktan ne kaldı elim de Sil baştan yaşamak mı diyorsun Asla tövbeliyim Anladımki Sen yalansın Yalanlarla kalp çalansın Fazla söze gerek yok Şu hesabı keste üstü kalsın Can bildiğim canım olsan En çocuksu yanım olsan Hasretinle her gün yansam Ben Aşkına Tövbeliyim El dilinde sultan olsan Kaç yazarki sevmiyorsan Bende beni biliyorsam Ben Aşkına Tövbeliyim |
Gökhan özen Dayanamam
Yorgunum özlemekten hayalini
Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda Yalnızım taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini... |
Duman Gözlüm
Tek tesellim gözlerindi
Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi sensiz ben bir hiç'im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim |
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi
Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert Tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz, gelmemiş yarından Hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucu da kaçmış, timsah katreleri Boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev, nam-ı değersiz Gece-gündüz ömürden yontar, dünya dönmez yaremsiz Bugün ömür yarım gün Serbest kalsın fikrim.senin tozlarını silemez tenimden Ellerim Varlık ruhu terkeder, gözün gözümden ayrılınca, bendeki Aşk altın misali, ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek, kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkık, bir mahalsiz Cümle yolumun önüne taş Dudaklarını kadehe nikah eden çakır keyif dertdaş Gören der ki; ''sel ağzına bina yapmak aptal işi'' Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez birşey Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden Korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum, ayrılık hain bir zehir Melek yanında yüzünü saklar, felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın İpek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım Yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin, sessizliğine aşığım Derdime çare, baytarım yok Dengeme destek, tut ki durayım Şafak güneşin fermanı, geçer acı-tatlı sayılı zamanın Sancısı Ama Melek bir yandan, şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var, bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım, omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahibi, benim içim senle tok Yok ki gücüm Belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir hüznüm, yokluğunda gömülü ölüyüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştkiyim İlelebet de dönmez olsan bil ki yalnız nöbettteyim Hatalarıma savaş açtım, hergün farklı kefendeyim Hayat günü defter yaprağı, hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki, giderken ne G**ürülür Dertle anlaş deva bul, üzüntü kalbi sömürür Yüzüne baktığım her an, cennetten bahçe görülür Gülüş neşem değil, gönül bucaklarımda harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değilller Aşk ilinde bir tarafta cüceler, diğer yanda devler SAGO............ |
Yaban Gülü-- Gece Yolculari
Seni Sarayim Derken
Dikeenin Batti Yaprağinin Güzel Rengi Gözümden Akti Seven Dikene Katlanir Ayriliğa Yürek Mi Dayanir Of Of Of Böyle Gitme Yaban Gülü Böyle Bitme Yaban Gülü Dikenleri Yalan Gülüm Sevdayi Bitirmez ölüm |
Rüzgar essin, ümitlerin serinlesin
Tepe taklak olsun güneşin yaktığı zemin Ben bir kalıp buz. Rap dudaklarıma vantuz Lan olum bak burası koca denizde iki kaşık tuz Bedenimle sevgili olduğumdan bu yana geçmiş bir dolu sene. Çok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene. Caddeler pişmanmış beni gördüklerine Ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde, et dikende!... Ben ki ben de, sen ki sen de güzelsin. Sesim tek beden de gizlensin. Gözyaşlarım raksa koyulup vecdetsin. Gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin. Kollarım yazmakta bitab düştü Aç uçan akbabalar haince yavruyu bölüştü. Sarı selam güneşim onsuzlukla üşüdü. (tir tir) Huzrum asık yüzüme bakıp tebessümle gülüştü. Benim sabırla aram açık. Kibirle yatıya kalanı Tutar hıçkırık. Hasımlarımın kıçıkırık. Güvenimin beli fıtık. hazinelerim sen de batık. Saf ve duru. Benim adımı rapin oğlu koydu elim, kaşım çatık Bir virüsüm var tam salgınlık, etrafın sarılır En kalıcı izler yüzde bırakılır. Kafatası dertlenir, adı batası demlenir Sayın bayım, cehenneme canın, kurumalı kanın!... Nakarat KOLERA Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur Aylak saat durur. Üzerime düşme önüme düş Sindir kırılır kurulan düş, bir masal doğuş-ölüş Bir bilet gidiş-dönüş, yarım gönülle bir öpüş Elime düşme bu bir dövüş, tangır tungur düştü kömüş Ağız torba olda büzüş. Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı Ancak benim bir korkum var alemlerde tek Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı Klavuz oldu gemime yutsun dalgalar bırak beni Tersten esse rüzgar hoş, benim onunla aram iyi En miniktir en sevimli mimiklerim kelamın miri Her insan sakar ve dengesizdi kolay kırdı kalbi Dayanmaya mecbur muyum sanki? Canımı yakanın canını yaktım 1. salon godmother 2 Nakarat= Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar Bizi haydutlar. SAGO............... |
Göksel --aşk şarabi
Beni terk edip gittiğinden beri
Saymadım kaç gün geçti Ağlıyorum,özlüyorum dön sevgilim bekliyorum Ağlıyorum,özlüyorum dön artık seni bekliyorum Aşkımız eski bir film gibi Siyah beyaz bazen renkli O kadın aynı ben gibi ağlamaklı kaybetmiş sevdiğini O adam aynı sen gibi gururundan terk etti ve gitti Aşk şarabından içtim Bi hoş oldum kendimden geçtim Bilmiyorum aklında mıyım Bir ihtimal olur ya ben burdayım Ne romantik ne tutkulu Aşkın yolu diken dolu Saadetin bedeli bu mu En başından belli mi en sonu Aşk şarabından içtim Bi hoş oldum kendimden geçtim Bilmiyorum aklındamıyım Bir ihtimal olur ya ben burdayım |
KOLERA
Müzakeremiz aheste, taksit iste sanki hediye kambur kambur üstüne yapma etme uyma jeste hepsi nekre düştü cemre tek bir metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı darpın dokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getir bir kanaat artık ey huşu modum saptı depara kalktı huzur kaçtı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duruüstüne simler savrulu mars yaşandı rap çıraktı karakalemle noktalandın ben duraktım son durakta yolculandın kalbim kırık tıbbi atık yelkovan sel aldı tarafsız taraftım tartı sağda kaldı kahve altı we Kolera uykusundan sıçradı hatırı sayılı döşeli dayalı nazarı üstüne yıkılı vidası sıkılı kıyamette alacakaranlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şapa yaşa başa taşa kolera kafa kıwamı haşlama kirpiği yandı her dal sigarada yarım anestezik bir pirana SAGOPA Ultra ince karma mantra beni deep freeze e bağla tadım iyice kaçmakta köküme işlemiş bir fobia herkes çekti kopya üç buçuktan dörtlük iddia iste bir yüzün wermezsem 2 yüzüm kara tam bir rampa lyriclerim uçurtma kapalı tıkalı kutuda kafanı fazla takma derine dalma (nakarat) BAS DAMARLARIMA SIZLASIN, AZAMİ HIRSIMIN DESTEĞİ OLMASA HASMIN HÜCÜMLARINA ÇARE ARAR BULAMAZ YERE ÖYLECE YIĞILIR MASKOT SAGOPA İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin. Zamanı ve seni iki yönde ele al. 1-Kullanılmaya ihtiyacı var 2-Huzura varmak için yapılır psikolojik çetin savaşlar.Bağrına basılan: taşlar Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım,neyse kaderin çıksın falın. Benden bir dirhem sewgi çalamadı hasım. Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım. Aynı giysiler altına saklanmış bedenim,ayrı sillelerle sarsılan süvarilerim. Rabbın nefesi rüzgar olmuş ben onunla sonsuza eserim. Cewapların olmalı,çünkü sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı. Şimşek çakışı misali beş saniyelik gelip geçendi ağlamacıkların. Bayraklarımı topraklarına diktim.Sawaş yeni başladı şarkı sonuna dek devam edecek. Dört barın ardından şarkımda korku kokusu belirecek. |
Herkes kendini bilmedi
Bize geri gelmedi Bitmedi derdi Sigortalar attı bende durdu Saatini kurdu, 12 yi 5 geçe vurdu Yurdu esir aldı üçlü beşli daldı bir başına kaldı Bu gece netice ortaya çıkacak çağdaş sıkacak kelimelerimle Yangın yanacak kelimelerimle İsyan ederim bi de bu ritimle Başa çıkamaz ekibim bir hiç Amerikalı spastik richi rich Kırarım kafanı gözünü dijital *iç, son Türk Ogeday bende bi hiç Kayseri mantısı yer lanet *iç Bornova sokaklarında *ok iç Bastır üstüne piliç bira dağda ödendi bir aylık kira Küre dağları değil Cengizhan Rengimizde kan kırmızı ve adımızı bil anımızı sil Batı yakasında kesilir dil linkler sebil değil alın teri Rap in yeri benim yanım siz ise yaraları sarın Pop kültüründe falafaşalır karın emir Cash Flow çok iyi tanıyın Tanıyamadıysanız bizleri sayın Ayılmayın bu parçada şok İzmir'den sırtına üç ok Bizlere alkış kızlara rock Piyasada embesil RaP'ci çok Sistem bozuksa işler bom*ok Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla Yıllar geçmekte ama bunlara inanmak elbet çok zor bence Sence hakkını savunan var mı realist kalmak tek amacımdı Çevremdeki dostlarım yalancı yüzlere baktım miğde bulandı Yalandı elbet alınıp verilen her seferde bu her nefeste Her şeyi yok eden biziz insan sen göreceksin bir uyanırsan Hep toplumumuz tüm haksızlıklara kuzu gibi sessiz kalmakta tek Kalk hadi kapıları aralayalım biz tek kişi düşmanı yaralayalım Biz ifade ederiz kendimizi biz ölürüz müzikle varız hepimiz Tavrım apaçık ortada burada sırttan vurmak marifet olmuş Her can yummuş gözlerini vede hakim olamamış kelimelere Elemelere katılan çok var mıdır lanse gerilime az var burada İlerleyiş çok yavaşladı kimse atılıma yanaşmadı Sonumuzu hayırlı gören var mı? Hayır olamaz yoktur bence tek kelimeyle özetlemek gerekirse hiddet içimizde birikirse Nedeniyse tek amaç için yanlış tutulan notlar Piyasada kötü yapılan çabalar çok var bigün hepsi bel altı patlar Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla |
Ceylan Ah Gönlum...
farzet onu hiç sevmedin
farzet onu hiç görmedin deger mi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm degermi bir vefasiza unut sende boşver gönlüm [Nakarat] ah gönlüm ondan sana hayır yok ah gönlüm içerimde derdim çok degermi bir kitapsız ugruna unut sende boşver gönlüm (deger mi bir vicdansız uğruna unut sende boş ver gönlüm) ağlamana hiç degmez ki kahretsende o dönmez ki onu nasıl sevdigini o vicdansız hiç bilmez ki onu nasıl sevdiğini o insafsız hiç bilmez ki |
Kolera Verse:
SIkidlim Artik Zaman Aksak Kerem Asli2ya Dursun İhtİyaci Yok Kalbİmİn AŞka, Bu BaŞ DÖndÜrÜŞten Haz Alirsan BaŞka, Gel Adim Esen, AliŞ Burda Eser Yel, RÜzgarima Danayamaz Herkes Der Yeter, BaŞi Bumanli Her DaÃ? Benİ Mest Ederken Senİ Terk Eder. M.....!İ Kurusun Kalemİ Kanla Dolsun Yazar El Bİlmez Kendİnİ B.k... Olsun , Kendİnİ Kurusun Adam Olamayan Denİz Şopar Olsun DÜŞmani Bana MÜzaffer Kilmayan Rabbİme Hamdolsun Çek Sİlahini Vursun,İ Rapİm İnkar Olsun 4 Yil AÃ?zinda Rap Pusulam Olsun DİŞİmİ KiracaÃ?im Bİrİsİde Haddİnİ Bİlsİn Kİrlİ Ruhlari Mİs Gİbİ ParfÜm Gİzlesİn SÜtyene Katki Verİlsİn GerÇek Gİzlensİn SahteleŞsİn Kizaran Her GÖz Vİsİnelensİn Ve De Kizaran Her YÜz Şekİllensİn Namlu KurŞunu İÇsİn Benden Seksİn Kesİnce Kalbİ DiŞari TaŞan İnsan SÜrÜsÜ Sert SÖz YÜzeylerİnİ İtİnayla Temİzleyen Kem GÖz Sahİplerİnİ İnleten İnsan GÜdÜsÜ Lakİn Zalİm Haİnce Kayİn Olan Her Narİn Ver Yakayim Bİr TÜtÜn DİŞİkİŞİlİklere FİŞ Keser Trİbİn Doldumu TrİbÜn? ÜstÜbÜde TÜter Ün Mutluluk ÖldÜ AÇliktan Edİldİ Malup YÜzÜnde Tahrİp İzlerİ Malum Dİlİm Atİk , Anlattikklarim Akİk Herkese Bulunur Talİp Herkese Avr Bİr Sahİp Sor O'na SikiŞma Sen Bİlmezsİn Bİlİr Halİk Bu Bİr GerÇek Kesİt Çok Basİt Ben Buyum Ruhum Mİcahİt Sagopa Verse: Kaz Kuyulari Bul Madenİ Yaz Medenİ İnsanla Halİnİ KaÃ?idin Bedenİne Nedenİ Ne Olursa Olsun Problemİn Kefenİ Beynİnde Bekler Kalbİne İnen Aci GÜlmekle GeÇer İlacini Bulmalisin Tacini Takmali AÃ?acini Sulamalisin BaÃ?ciklarini BaÃ?lamali Yola Koyulmalisin Tahrİklerİne Aldanma Şeytanin İrade Muhafizina Seslen Emret!... Tuhaf Olan İktİdari Aklinda Yok Et!... Servetİn Paha BİÇİlmez Kismet Hasret Üzerİne Bal KatilmiŞ Aciliktir KavuŞmanin Meselesİ Andir Kapim AÇiktir Ardina Kadar Ahim GÖÃ?e Varan Mİhmandir Yapilan Gaftir Çok Bİlen Yanilir B.k Yİyen Anirir Tok Ferd Acikir Hokkabaz Yaratir Kelİmelerİmİn Üzerİne DÖktÜÃ?Üm Sos KulaÃ?ina YapiŞir ApiŞirsin!... Çat KaŞlarini Zaman Gelİnce DİŞ GÖster İblİse Hadİse ErgeÇ ÇÖzÜlecek Mazİne Kalan Sİs BugÜne İz Birakacak Gİz GÖmÜlecek Hİs Denİzİnde KulaÇ At!..yerİ Gelİnce Bat!.. Bİrİsİ Hakeder, Kİmİsİ Kahreder Bİrİsİ Mahveder GÜnlerİ Ez-geÇ Kasvetİ!... |
Yildiz Tilbe Delikanlim
Açılır sonsuz kere yoluna güllerim
Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol al ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım |
Yildiz Tilbe Ummadigim Anda...
Mektupları resimleri kaldıramam ki
Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizinden Ben düşerken yükseklerden uçurumlara Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda Şimdi senle hayat rüya düşlerim gerçek Sanki ben hiç yaşamadım seni tanıyana dek Bahar dalı çiçek gibi yeşilin rengi Anlatmanın imkanı yok güzelliğini Sana susuz açım sana hastayım sana Hiçbir sebep seni benden ayıramaz ki |
SAGOPA
Battle rhme, kime battle? Kime ki diss?.. Kime hiciv?.. kime bu ahkam? Kime bu his..? Neden savaşı benimseriz? Eden bulur ki biliriz Adım atılır, geride kalır iz.. Biz pisiz, belki Adem-Hava'dan kalma temiz hisiz Mikrofonumun dudaklarında kalır sweet kisses!.. Biz güvenin getirdği riskiz. Üzerinde arabaların Parçalandığı bir pistiz. Vakti gelince çekilen restiz Üzüntüden beyinde çıkan kistiz Kuvvetmira bir aile, dilimin rapine fixsiz Lirik artı müzikalite eksiksiz. Etraf pop furyası kıymetsiz, alayı basiretsiz. Gördüklerimin alayı mızmız, kaleminiz kabız Yağız bu rapçi, namı sago rapte nabız. Pekte hasız, kraliçemin kalemi neşter ben mütehassıs Birçok dostum hayırsız, tanıklarım kanıtsız.. KOLERA Duyduğum iyi 3 kelamdan 2 si göz boyamaca Dolambaçlı yollara sokup, kestirmeden kaçmaca Aptalca bir oyun mu bu bir solucan bir atmaca Lan yüzüme bakma malca konuşmuyorum Arapça Kararan gündüzlerim hasret sıcağa bir gün Bir çok zümre tarafından edilir koleram idam Sarfetme heybeye çaba bu ölüme 5 kala idman At kafama taşları gör soğuk bir baş bir imam Der kolo adres belli melankolime gel Bel bağlayarak yaşamak eder derbeder Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yer yer Asil dedi kanın Atam bu uğrunda ölmeye değer Birçok dertli gördüm oysa dertsiz Çok az dertsiz gördüm oysa dertli Oldum tereli hayat askerlik sanki bedelli Doyur içimi ya Rabbi ruhum aç ve kederli Yatsam kalksam benimle hep dram Kuyumu kazanın üzerine lanet olup yağsam Ya bir kişi de olsa onun bulunduğu tek dalsam İrtifa kayıplarında tüfeklerimi yağlasam. |
KOLERA
Huzurda bir güneştim kapana kapana açılan Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu Olmayan, nahoş olsun tüm dakikalar senin adını Anmayan, duamı duydu, içime baktı, kabul etti Gün doğmadan. Herkesi iyi bilme ! Kötüye iyi demek günah hocam Ey hayatı masal olmuş insan ! Senin hayatının masalından daha komik bir şey Yoktur inan, git de düşüne dur başında Yıkılmış kabrine dayan. Ser elimde, sır cebimde takılıp Kaf dağına çıkıp çıkıp, düşüp kalıp Unutur oldu sözünü yok sayıp Düşündüm de kaç kişi kırık yarık kalbi bırakıp Takılır oldu Kolera sustu, içinden sövüp sayıp Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle. Eyle ne istersen eyle en güzel sen eylersin Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı kayılıp tekrar sana Sevincinden ağladı. Eyle ne istersen eyle!.. Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle. Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip Hayırlısın dimama, iste ondan olsun tövbe et ki Dursun gözyaşın ve olsun deprem Eyle ne istersen eyle Biz leim sen Ekrem. SAGOPA Gün benim günüm ilerledikçe görünür önü Ekmeklerimi böldüm, ekmeklerine yağ sürdüm. Ben bölündüm, kendimi onlara bölüştüm Ayrılmış parçalarımla tek tek görüştüm. Sus konuşma küsüm, kalplerinde kaç kuruşluk süsüm Dışım Orhan içim Müslüm. Hışım meydan benim hüzün Başım heyelan, dilim gözüm,sazım belan, sözüm özüm Bulunsun çözüm egosistemleriniz çöksün Fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekarlar var, Yumruğumu bir dalaşta kaybederken, tekmelerimi kıranlar var Üzerime yapsın Rab'dan dualar. Kaybettiğim sırlarımı aramaya koyulmalıyım. Devirebilmek için hatırlamak gerek dudakları kelebek. Haydi sagoya B-12 enjekte edek. Küçüklerime şeytanlığını öğretmemen gerek lanet herif!.. Bu rüzgara dayanabilmek için bir kayamı olmalıyım?... Bu tuğlalar bir bina yapmak için varlar. Bu dalgalarsa kumdan adlarımı yıkmak için çağlar. Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar.. yaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeaeeeeeee |
Yildiz Tilbe Kolay Değil Ki...
Hani dokunamazdın başka tene
Sen ellerle demlenirken ben çay içmedim. Hani uyuyamazdın başka yerde Sen gecelerin galibi ben esiriyim Gömleğindeki ruju, havadaki kokusu Demekki önemi yok ben yada bir başkası Bu kadarı yalan değilki aşkım, yalan değilki Seviyorum seni demek öyle kolay değilki Hani son aşkındım, ilk sevişindi O gözlerin yalnız benim bildiğim dildi Hani sonsuza kadar kadar sürecekti Senin bedenin yalnız benim mabedim. |
Yildiz Tilbe çabuk Olalim Aşkim
Çabuk olalım aşkım
Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz mutlu olamıyorum Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce Allah, sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim |
Yildiz Tilbe Aşk Laftan Anlamaz Ki...
Kendimden çıktım yola
Bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda Kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana Sevgiye rastlamadım Hangi o gençlik varya Güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki Sevdin mi sevmedin mi Sustun mu söyledin mi Anlatsaydın dinlerdim Ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri Ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki |
Yildiz Tilbe Aşkin Içinde Aşk Var...
Kalbimi saklayamam ki senden böyle deli gibi severken
O kapıdan çıkışın gülüşünle seviyorum seni deyişinle Nasıl iflah olurum ben Bir daha sevemem asla derken yüreğimi aşktan çekmişken Kelimeler seninle büyülerken nasıl sevmem seni söyle Sen güneş gibi doğarken Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Karşılıklı aşk bir destantır aşkla mevsim hep ilk bahardır Hiçbir şey aynı değil ne zamandır Leyladan mecundan beri hayat aşkı yaşamaktır Bu yaşıma gelene kadar öyle öyle günler geçirdim nerelerde Herşey tadında güzelmiş birde senin gibi birisiyle Tanışmak varmış kaderde |
sonunda bitti galiba görüyorum
içimde can çekişlerini duyuyorum sözlerin çok acıtıyor ölüyorum keşke baştan söleseydin gidiyorum nasılsa koymaz sana biliyorum! kalbime gömerim o zaman.. unutupta silerim o zaman. alt tarafı aşk buda işte .. vazgeçilmezmisin aman!? sanane ki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni seviyorsam sanane? anlamıyorsan.. yalanmış demek herşeyin bilemedim saklamışsın nefretini göremedim olmayınca olmuyor sen sewemedin yazılmış kadere ayrılık silemedim alıştım zor olsa da kabullendim kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk bu da işte wazgeçilmez misin amann? sana ne ki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni sewiyorsam sana ne?anlamıyorsan.. SAGOPA.....=)=) Farfarayla doldu ruhumun asilerini sakinleştiren müzik kutusu... Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın !... Kendi yazıtlarım iğnecesine kalbe batsın. Kodes-kafes miraysa canım burda çıksın ahali. Öfke resitalimde dilsizdim ben,konuşan gözlerimdi. Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli. Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca. Kendi yolunun inşası şart tabiiki. Cehennem aşıklarla dolu,sadakatsizlerin ayakları katedecek yolu... İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu. Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de. Yaşadıkça oyuna dahilim. Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan!... Kıyametin tiyoları göz kırpmakta. İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler bunun bilinciyle yaşa. Ne yazık ki testlerinize tabi değilim. Bestelerimi deste deste zulaladım.. aheste yürüyen kaplumbağayım. Sen, İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın. Aferin !... Helal olsun,işi kapmışsın. Aklın kokuşmuş odalarda baygın,erkek düşü sapkın. Kötü niyetli yaklaşım,şehvet hali zıpkın. Sen çıtırsın,en basitinden kırılırsın. Dev cüsseli şehrim aç,kendini bulunca al ve kaç !... [Nakarat] Bana müsade beyler,ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın,korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın,küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... |
Yildiz Tilbe El Adami...
Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim
Gömleğinin bir kolunu dar ağacı belledim Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu Bendim Sığ yüzüne kapttığım saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladım Tel tel ayrı ayrı topladım Yalnızlığın kadınıyım Anla beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadi Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlarda Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Aynı değil her baharın çiçeği dalı Ellerini hangi su yıkar ortalık malı Böldü sabır Çekti kopardı seni Bittin Sığ yüzüne kapttığın saçlarımı Kestim |
Zerrin özer Ayrilmaliyiz
Bu son bulusmamız
Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle askımız Gel etme desem kal gitme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız Senin gözlerin yaşlı Benim yüregim yaslı Bu askta bir umut kalmadı yazık Seni bir baskası bekliyor artık Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle askımız Gel etme desem kal gitme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız... |
Küçük bir an için
Ait olmak için Eski aşklar gibi Kapında. Yalnız bir gün için, Nefes almak için Kanarken avuçlarım Karşında. Üzerimde sevdiğin mavi elbisem, Sensiz geçirdiğim günlerden Senin gibi beni kimse sevmedi Dönmedin Gittiğin yerden geri Senin gibi beni kimse sevmedi Bekledim Gittiğin günden beri... |
Zerrin özer Son Mektup
Yazdığın son mektup şu an elimde
Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun sensiz olur mu Teselli artık neyi değiştirir ki Elinle kabrimi kazdın demek ki Ben zaten dünyada gün görmedim ki Son darbeyi vurdun bu son mektupla Ayrılsak ta mutluluk dilerim sana Katlanmak zorundayım göz yaşlarıma Yazdığın haberin her satırına ecelimi yazsan da bu mektupla Demek ki sevenler böyle yanarmış Tanrının verdiği canı kulu alırmış Benim kaderimde ayrılmak varmış Her şeyi anladım bu son mektupla |
Zerrin özer Gönül
Nedir bu çektiğim senden
Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor... Gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın... Gönül Uslan artık deli gönül Bak gelip geçiyor ömür Uslan artık deli divane gönül Dünya sana kalır sanma Geleciği dünden sorma Her gün gördüğün rüyayı Aldanıp da hayra yorma... Gönül |
I like the way that I make you itch
And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reckoning day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground |
OZAN(IM)(asKIM) ARKADAŞ..
Dokunmak Ellerine
Bu Kadar Zor Değildi O çok Güzel Gözler Var Ya Bir Zamanlar O Benimdi Ne Yapalim Arkadaş Nasil Içilmesin Dertlerin Varsa Sen De Bendensin Bana Bir Iyilik Yap Halimi Bilmesin Sakla Beni Böyle üzgün Görmesin La La La Lay... La La La Lay... Konuşmak Bir Allahla Bir De Onla Uzun Sürerdi O çok Sicak Eller Var Ya Bir Dokunsam Içim Giderdi Ne Yapalim Arkadaş Nasil Içilmesin Dertlerin Varsa Sen De Bendensin La La La Lay... La La La Lay... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:16 . |