![]() |
Al***305;nt***305;:
sana da önerim bu. ![]() yakışır |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
o tavsiye etiniz arabalari burda TÜVe bile sokmazlar bile kardes.. cabuk cürüyor kabortasi.. saygilarimla..
|
bak ayben ailen icinde dersen sana birde su Audi A2 öneririm.. fiyati hem daha olumlu.. tabi isteklerine bagli..
![]() ![]() 99.000 km, 55 kW (75 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Euro 4, Erstzulassung: 10/00, HU: 10/07, AU: 10/07, schwarz, 4/5 Türen ABS, Stabilitätskontrolle, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre, Schiebedach, el. Fensterheber gepflegt, Euro 4, lückenlos Scheckheftgepflegt ausschließlich bei Audi, Open-Sky-System (elektr. Panoramadach), Servolenkung neu, Sommer- und Winterreifen, Anti-Blockier-System (ABS), Antriebs-Schlupf-Regelung (ASR), Fahrer-, Beifahrer- und Seitenairbags, elektr. Fensterheber, Wärmeschutzverglasung, Nebelscheinwerfer, Audi "chorus" Radio/Cassette, beide Außenspiegel elektr. verstellbar, Heckspoiler, Gepäckraumabtrennung/Rollo, 3. Bremsleuchte Fiyat 6990 |
Al***305;nt***305;:
|
aile arabasi yani aldinmi kulanirsin sorun olmaz :-)))) coluk cocuk hahaha :-d olsun cimcime oda mevcut sorun yok yani :-ddd
|
Klima yokmu yaff :D Klimasiz almam falla :D Benim simdiki arabamda da diger özellikler var sadece klima yok :(
|
Al***305;nt***305;:
|
AUDI ALIRDIM :) COK SEVIYOM AUDILERI..
AUDI TT COUPE AUDI S3 ![]() AUDI R3 ![]() AUDI S8 ![]() AUDI R8 ![]() AUDI R6 ![]() AUDI A3 ![]() |
şahsen ben alsaydım sıralamam söle olurdu ;
audı porsche lamborghini bmw tabi paraya kıycaksın:d:D:D:D |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
Opaci para var da biz mi kiymiyoruz |
Bmw...
|
bütcem neye yeterse ben onu alırdım
|
Al***305;nt***305;:
|
butcem musade ederse megane 2 veya opel astra alasım var!!
|
Bmw...
|
araba alıcak olsam param yok ama ne mı alırdım param olsa bi hacı murat modifiyeli tabikide ilk alak ist araba oooooo
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:43 . |