![]() |
biraz sert cıkılmıs gibi tesekkur butonu cok guzel olmus.... umarım hersey yoluna girer.. sımdıden hayırlı olsun..
|
bi önemi yok artik zaten bütün mesaj sayimi görmedikten sonra rutbede olsa ne olur olmasa ne olur veya orda mesajlar yazsa ne olur yazmasa ne olur yalan olduktan sonra :))
|
gercekten yerinde ve anlamli bir karar tesekur etmiycem (cunki yasak :d ) ama tebrik edicem ;)
|
ben mesaj sayim artisin diye yazmiyom o bolum sohbet eglence bolumunden anliyom o yuzden konumuda mesajimda yaziyom..ama analdikca baska bolumlerde yaziyom benim icin mesaj sayisi onemli degil onemli olan biseyler palasmak ve paylastigin seyinde basklari tarafindan sevilmesi..konunuz ise yardi artik kimse yok o bolumde:( ya mesaj yazmayin ama bakin bari konulara:( bosunami yoluyoz..
|
Al***305;nt***305;:
|
Peki neden hala uygulanmıyor bu kural? bir konuyu okuyorum sonra aynı konuya bakıyorum 4-5 tane msj yazılmış acaba nasıl yorumlamışlar ne demişler diye bakmak için giriyorum konuya ama sadece teşekkürler, paylaşım için teşekkürler veya güzel paylaşım vb. başka birşey yok..
|
Al***305;nt***305;:
bazi konularda bu tür uyarilari simdiden görebilirsin |
yerinde bi karar..hatta yoneticileri buna sevkeden uyeler oncelikle kendilerine biseyleri sormaları lazım..basit seylerde rekabet yapmanın ve basit selere takılıp kalmanın bi anlamı yok..koca insanlarız..cocuk deiliz..
|
ımm güsel bi karar bnce,çoğu forumda bu böyle saten ;)
|
aslinda mesaj sayisi diye bisey olmasada olabilir;) negereyi varki :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:17 . |