![]() |
aslinda hem olur hem olmaz =)
kendi adima konusayim, dostum dedigim erkek arkadasim var en iyi kiz arkadasim kadar güvenirim.. ama bu durumlar suhundan cikabiliyor, yani sonucda duygular beslenebiliyor ve cok basit olabiliyor. bazende böyle dostluklardan cikan iliskiler cok saglam olabiliyor yani buda var. Söyle diyim.. Duygu kesinlikle söz konusu degilse bir kiz ve bir erkekden cok iyi dost olabilir, ben sahsen erkekleri dost olarak daha kolay buluyorum anlasmamda hic sorun olmuyor. |
Bence olur ya..Neden olmasin.. Önemli olan seni anlamasi.. anlasabilmeniz.. Kisisine bagli aslinda..
Tatli belaa'ya katiliyorum.. Bazi konularda benide kiz arkadasimdan cok erkek arkadasim anliyor mesela..:) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
bence olmaz erkekler tutamıyolar kendilerini |
güzel kizdan dost olmaz :rolleyes:
|
dostluğun cinsiyeti elbette olmaz yeterki insanın içinde art niyet olmasın ve karşısındakini kendi gibi görsün ozaman sanırım dostluklarda sorun çıkmaz ve cinsiyette olmaz kanımca
|
cevap : kesinlikle olmaz
|
bencede kesinlikle olmaz
Arkadaşlık ayrı, dostluk ayrıdır yani şöyle diyim kızların erkeklere güveni tamdır Amenna!... Ama erkeklerin kızlara güveni dostluk konusunda ne boyutlardadır bilinmez diye düşünüyorum :sm4: :sm4: :sm4: :sm7:
|
hayir olmaz , insanin baynan veya bay arkadasi olur , bance sakincasi yok , benim tanidigim cok bayan var ve cok iyi arkadasiz:p
|
dostlukta cinsiyet önemli degil, cibiliyet önemli!
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:00 . |