Al***305;nt***305;:
salon alkıştan yıkılıyorrr sayın seyircileerrr :D:D |
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
valla haklısın ama bakın bizden puan almak ne kadar kolay bi "sıhhatler olsun"la işi bitiriyosunuz karşılaştırdığımız zaman bizim işimiz inanın çok daha zor :D |
(...Yapılan araştırmalara göre ***8220;evlenmek için tercih edilmeyen***8221; kadın tipleri şöyle... ***8220;Banu_ssimo***8221; gönderdi)
Kendine yeten, güçlü kadın: Erkeğin sigarasını bile yakmasına izin vermeyen ***8220;Her işimi kendim hallederim***8221; diyen kadınlar... ... Emredici, sahiplenen, huysuz kadın: Birlikte olduğu erkeğin yemeğinden çorabına, hatta arkadaşlarına kadar karışan ve bunları kendisi seçen kadın tipi... ... Çekiciliği ön plana çıkaran kadın: Bu tip aşırı fiziksel görüntüsünü öne atan kadınlar da erkeklerin evlenmek için tercih etmedikleri arasında yer alıyor... ... Fazla becerikli kadın: Her iş elinden gelen, televizyon tamirinden bile anlayan kadınlar, erkekleri korkutuyor... ... Alaycı ve aşağılayıcı kadın: Karşısındakini daima küçük gören, ukala tavırlı kadınları da erkekler itici buluyor. ... Büyümemiş, çocuksu kadın: Hâlâ annesinin onu öperek uyandırmasını bekleyen, başkasına bağımlı olanlar... |
Burada yayımladığım "kadınlar & erkekler", "son sözleri", ve "hayata dair" konu başlıklı yazılar Türkiye Gazetesi'nin Söz Market başlıklı bölümünden alıntıdır...
|
(...Gerçekte ne demek istiyoruz...
Bahattin Kartal***8217;dan) ***8220;-Gelirken bir şey almamı istiyor musun?...***8221; (...Geç kaldım biliyorum, nasıl telafi edebilirim) ... ***8220;-Ütüye yardım edeyim mi?...***8221; (...Gömleklerim kaç gün daha ütü masasında duracak) ... ***8220;-Elbette seni seviyorum, o nasıl soru öyle?...***8221; (...Aşkın bittiğini anlamışsın, ama saygım sürüyor...***8221; ... ***8220;-Ara ver artık, sabahtan beri evi temizleyeceğim diye helak oldun...***8221; (...Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmi mahvettin) ... ***8220;-Endişelenme tatlım, alt tarafı küçük bir çizik...***8221; (...Canım çok yanıyor ama bunu itiraf etmeyeceğim...***8221; ... ***8220;-Hafızam iyi değildir biliyorsun...***8221; (...Futbolla ilgili her şeyi biliyorum ama senin doğum gününü unuttum) ... ***8220;-Neden yüzün asık, yine ne yaptım?...***8221; (...Tahmin ettiğim şeyle ilgili ipucu mu yakaladın) ... ***8220;-Ooo... Muhteşem görünüyorsun...***8221; (...Bu denediğin son elbise olsun lütfen... Dayanamıyorum) ... ***8220;-Sakin ol nerede olduğumuzu biliyorum...***8221; (...Bu sefer gerçekten kaybolduk galiba) |
(...Bir iş yerindeki görev tanımları... Vicdan yolladı)
> 9 kadının 1 bebeği 1 ayda doğurabileceğini söyleyen kişiye ***8220;Proje Müdürü***8221; denir... ... > 1 bebeği tutup geri kalanların satılarak şirkete kaynak sağlayacağını söyleyen ve ***8220;Proje Müdürünün***8221; işten çıkarılmasını öneren kişiye ***8220;Finans Müdürü***8221; denir... ... > 1 bebeğin 18 ayda ancak doğacağını söyleyen kişiye ***8220;Üretim Müdürü***8221; denir... ... > Tek bir kadının 1 ayda 9 bebek doğurabileceğini söyleyen kişiye ***8220;Planlama Müdürü***8221; denir... ... > Bebeğin üretim şeklinin ille de yanlış olduğunu söyleyen kişiye ***8220;Kalite Müdürü***8221; denir... ... > Dünyada hiç kadın ve erkek kalmasa o bebeği kendisinin doğurabileceğini söyleyen kişiye ***8220;Pazarlama Müdürü***8221; denir... ... > 1 kadından 1 bebeği 1 ayda doğurmasını bekleyen kişiye ***8220;Genel Müdür***8221; denir... ... > 1 ayda, dokuz doğuran kişiye ***8220;Memur***8221;, bebek filan istemediğini söyleyen kişiye de ***8220;Müşteri***8221; denir... |
Al***305;nt***305;:
sonunda bunun cikacagini bilseydim yaziyi anlamak icin kendimi bu kadar helak etmezdim:D |
Bu sorular cevapsiz kalmis ama ya :rolleyes: hadi bismillah :D
***8220;-Gelirken bir şey almamı istiyor musun?...***8221; (...Geç kaldım biliyorum, nasıl telafi edebilirim) -"Gelirken bisey almana gerek yok!Cabul gel yeterki.." (Aklinca telafi edecek! Simdi yirttim saniyo ama gelince alisverise cikacagimizi bilmiyor tabi:D ) ... ***8220;-Ütüye yardım edeyim mi?...***8221; (...Gömleklerim kaç gün daha ütü masasında duracak) "-Cok düsüncelisin canim ya..Hadi busefer sen yap..Bende biraz dinleneyim:rolleyes:" (Akil akildan üstündür :D Sen kime laf carptiriyosun bea??:D) ... ***8220;-Ara ver artık, sabahtan beri evi temizleyeceğim diye helak oldun...***8221; (...Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmi mahvettin) -"Az kaldi zaten.Televizyonun önünü süpürüp tozunuda aldimmi bittim.." (Sen otur benim canim ciksin!Bu filim iz len my cek! :D) ... ***8220;-Endişelenme tatlım, alt tarafı küçük bir çizik...***8221; (...Canım çok yanıyor ama bunu itiraf etmeyeceğim...***8221; "-Haklisin:( ya bana bisey olsaydi:( (Kaportayi görmeden önce vicdani enjeksyon:D) ... ***8220;-Ooo... Muhteşem görünüyorsun...***8221; (...Bu denediğin son elbise olsun lütfen... Dayanamıyorum) Rengi hosuma gitmedi sanki ya :S Ay ben bunu niye giydimki?? uffff su maviliye baaaakk :eek: Söz bu son :D (dün mactan sonra izledigimiz onlarca sacma sporprogramina say ;):D ) ... ***8220;-Sakin ol nerede olduğumuzu biliyorum...***8221; (...Bu sefer gerçekten kaybolduk galiba) "-Eminim biliyosundurda,sen su kösedeki amcaya bi sor yinede.. (Bu adam her pazari mahf etmeyi nasil basariyo??:rolleyes: ) |
Al***305;nt***305;:
Bence şu ütü en büyük sorun :p |
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:48 . |