![]() |
Iraktan Gel Iraktan
Bartın-Sezai Çağdaş-TRT Iraktan Gel Iraktan Seviyorum Yürekten (Mantar Kurur Kuraktan) Bir Kere Öpemedim O Gül Yüzlü Yanaktan Sazı Almış Eline Düğüne Mi Gidiyor Oturmuş Pencereye Beni Deli Ediyor Sazı Almış Eline Vuruyor Tellerine Kömür Gözlü Sevdiğim Gurbanım Dillerine Vur Davulcu Davula Gümbür Gümbür Gümlesin Sevdiğin Almayan Ben Evlendim Demesin A Benim Sızsım Yavrum Bi'yolcuk Öpsem Yavrum A Benim Altın Dişlim Yanıyor Benim İçin |
Irmak Kenarında Bir Kuru Meşe
Rumeli/Varna-Hafize Gün (Besimova)-Mehmet Özbek Irmak (Da) Kenarında Bir Kuru Meşe Meşenin Yaprağı Kalmış Güneşe O Yarımın Elleri Pek Nazik Dayanmaz İşe Yandım Anam Yandım Yandan Bakana Canım Da Kurban Olsun Yanılma Da Yatana Irmak (Da) Kenarında Bir Yeşil Çadır Çadırın İçinde Bir Civan Yatır O Yarımın Kalbi Pek Katı Hiç Bilmez Hatır Yandım Anam Yandım Yandan Bakana Canım Da Kurban Olsun Yanılma Da Yatana |
Baba Bugün Dağlar Yeşil Boyandı (U.H.)
Kerkük-Abdülvahit Küzecioğlu-Nida Tüfekçi Dağlar Yeşil Boyandı Kim Yattı Kim Uyandı Kalbime Ateş Düştü İçinde Yar Da Yandı Su Serptim Ateş Sönsün Serptiğim Su Da Yandı Aman Aman Elüvden Niçin Bunca Zalımsan Heç Bilmem Hara Geldim (Baba Bugün ) Dağlar Başı Kar Olur Benzim Sarı Hulkum Dar (Gözlerim Ağam) Her Gelen Benzim Sorar Bilmez Kalbimde Ne Var Aman Aman Elüvden Niçin Bunca Zalımsan Heç Bilmem Hara Geldim (Baba Bugün ) Yar Dağlıdır Sinemde Yar Dağıdır (Gözlerim Ağam) Başımda Gam Yuvası Dağıtsa Gam Dağıdır Gurbanam O Zülfüne Gün Vurar Yel Dağıdır Aman Aman Elüvden Niçin Bunca Zalımsan Heç Bilmem Hara Geldim |
Bade-i Lebinden
İbrahim Hakkı-Yavuz Top Bade-i Lebinden Nuş Eden Aşık Ne Gezer Mescitte Meyhaneler Var Onun İçin Kimseyle Etmez İlişik Nasibini Almış Divaneler Var Aşık Olan Aşk Oduna Alışır Sadık Olan Erenlere Karışır Meyhaneden Çıkar Gelir Ulaşır Hakka Vasıl Olmuş Mestaneler Var Hakkı Gel Sırrını Eyleme Zahir Öyle Bir Yol Tut Ki Olasın Mahir Harabat Ehline Hor Bakma Şakir Defineye Malik Viraneler Var |
Bağlamamın Düğümü
Orta Anadolu-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Bağlamamın Düğümü, İsterler Öldüğümü. Sağ Yanım Yastık İster, Sol Yanım Sevdiğimi. Aman Aman Bağlamamın Telleri, Açıldı Mı Yaylaların Gülleri. Türkmen Kızı Kınalar Yakmış Eline, Altın Kemer Yakışıyor Beline. Yaylaya Gidesice, Gülleri Salasıca. Ah Ne Yaman Güzelleşmiş, Allah'tan Bulasıca. Aman Aman Bağlamamın Telleri, Açıldı Mı Yaylaların Gülleri. Türkmen Kızı Kınalar Yakmış Eline, Altın Kemer Yakışıyor Beline. |
Baharım Sensin
Ali Rıza Binboğa Baharı Beklerim Güllerim Bitsin, Yarimi Beklerim Ocağım Tütsün, Baharım Sensin Güllerim Bitsin Ocağım Tütsün...Oy... Gele Yar. Sevdalı Gönlüme Doğmadı Güneş, Aradım Yıllardır Bulamadım Bir Es, Muradım Gele Güllerim Bite Ocağım Tüte...Oy... Gele Yar... Baharım Sensin Güllerim Bitsin Ocağım Tütsün...Oy... |
Hacı Bektaş Veli Dost
Aşık Mahzuni Şerif Sensiz Dünyanın Tadı Olur Mu? Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Seni Bilmeyenler Hakkı Bilir Mi? Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Elimi Bilmezdim Eli Bildirdin Yalan Söylemeyen Dili Bilirdin Harama Çökmez Beli Bilirdin Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Yunus'a Yarenden Taptuk Emre'ye Kırk Yıl Dağda Gezdi Gönül Vermeye Her Can Layık Değil Seni Sevmeye Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Der Mahzuni Eşiğini Bulayım Yüzlerimi Tozlarına Dolayım Kul Eyle Kapında Kurban Olayım Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost |
Halay Başı Kim Çeker
Sivas-Ali Baştuğ-Mustafa Özgül Halay Başı Kim Çeker Bir Edalı Kız Çeker O Kız Yolu Şaşırmış İnşallah Bize Gider Halaylı Yar Halaylı Maşrabası Kalaylı Halayda Gördüm Seni Gül İken Derdim Seni Öpmeye Kıyamazken Ellere Verdim Seni Halaylı Yar Halaylı Maşrabası Kalaylı Girerim Böylesine Şehitler Yaylasına Şehitler Konup Gitmiş Giderim Ardısıra Halaylı Yar Halaylı Maşrabası Kalaylı |
Hal Yaman Oldu
Yavuz Top Sen Bu Ellerden Gideli Yar Bu Ellerden Gideli Hal Yaman Oldu El Yaman Oldu Gel Yaman Oldu Kimse Sormadı Halimi El Yaman Oldu Hal Yaman Oldu Gel Yaman Oldu Garip Olduğum Bildiler Kolum Kanadım Kırdılar Bakıp Halime Güldüler El Yaman Oldu Hal Yaman Oldu Gel Yaman Oldu Yıllardır Haber Gelmedi Sensiz Hiç Yüzüm Gülmedi Gayrı Tahammül Kalmadı Hal Yaman Oldu Gel Yaman Oldu El Yaman Oldu |
Hangi Dağın Ardındasın Sevdiğim (U.H.)
Ali Kızıltuğ Hangi Dağın Ardındasın Sevdiğim Oyannıya Dönem Dönem Ağlıyam Bir Mektup Yolla Ki Gurban Olduğum Yüzlerime Sürem Sürem Ağlıyam Ya Bir Komşularda Ya Bir Dosttaysan Bir Şeye Üzüldün Kara Yastaysan Yataklara Düştün Ağır Hastaysan Karaları Giyem Giyem Ağlıyam Kızıltuğ'um Gurbet Elin Yolunda Nazlı Yarinen Ayrı Düştük Sonunda Sen Öldüysen Neyim Kaldı Sılada Gurbet Elde Duram Duram Ağlıyam |
Hani Benim Elli Direm Kesdenem
Konya-Yöre Ekibi-Muzaffer Sarısözen (Hey Hey) Hani Benim Elli Direm Kesdenem Konya'lıdan Başkasını İstemem Yar Yar Konya'lım Yörü Yörü Yavrum Yörü Saçlarını Sürü Şimdi Burdan Geçti Konya'lının Biri (Hey Hey) Hani Benim Elli Direm Pırasam Mumlar Yaksam Konya'lıyı Arasam Yar Yar Konya'lım Yörü Yörü Yavrum Yörü Saçlarını Sürü Şimdi Burdan Geçti Konya'lının Biri |
Harabat Ehliyiz Mestaneyiz Biz
Kahramanmaraş-Mustafa Dede Harabat Ehliyiz Mestaneyiz Biz Alemin Nadanı Biganeyiz Biz Vahdet Şarabından İçmek İstersen Bizden İç Şarabı Meyhaneyiz Biz Ali Dost Veli Dost Da Deli Dost Serimizden Esen Sevda Yelidir Bizi Harap Eden Aşkın Selidir Muhabbet Kevserdir Saki Ali'dir Ol Saki Elinden Mestaneyiz Biz Ali Dost Veli Dost Da Deli Dost Nihad Güller Açmış Dostun Bağında Güneşler Yayılmış Her Çırağında Muhabbet Bezminden Yar Otağında Nazımız Çekilir Cananıyız Biz Ali Dost Veli Dost Da Deli Dost |
"if you"
let me see you bounce (x2) if you really know what's good for you ease the load, let it blow come on baby tell me what're you waiting for bring it on, here we go break free of all your senses when you close your eyes just breathe to the rythmn of my body and mind let me see you bounce we're goin' higher, feel the fire let me see you bounce it's on tonight, we're on the rise (oh) let me see you bounce you don' have to hide it, if you like it let me see you bounce (x3) you gotta (gotta gotta gotta) let it go if you wanna really wanna lose it come on (come on come on come on) put your hands up do it all the way, move it (move it) if you really don't wanna hold it back let us relax, spin the track feel the beat take over and let's pretend it'll never end break free of all your senses when you close your eyes just breathe to the rythmn of my body and mind let me see you bounce we goin' higher, feel the fire let me see you bounce it's on tonight, we're on the rise (oh) let me see you bounce you don' have to hide it, if you like it let me see you bounce (x3) you gotta (gotta gotta gotta) let it go if you wanna really wanna lose it come on (come on come on come on) put your hands up do it all the way, move it (move it) break free of all your senses when you close your eyes just breathe to the rythmn of my body and mind let me see you bounce we goin' higher, feel the fire let me see you bounce it's on tonight, we're on the rise (oh) let me see you bounce you don' have to hide it, if you like it let me see you bounce (x3) you gotta (gotta gotta gotta) let it go if you wanna really wanna lose it come on (come on come on come on) put your hands up do it all the way, move it (move it) let me see you bounce (x3) |
Gittiğin gün, hayat bitti sanmıştım
Gittiğin gün, ölümü yaşamıştım Gittiğin gün, zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Öyle uzak, şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık film / resim sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Her yanımı anlatılmaz yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık, sen sönmüş bir güneşsin Bence artık, sen yankısız bir sessin Bence artık, soluksuz bir nefessin Bence artık, herkes gibisin |
Çok çileler çektim eşi bulunmaz
Bir gönül nedirki senin ugruna Canimdan can iste ömrümden ömür Yeterki sev beni anla hep böyle Canimdan can iste ömrümden ömür Dünyayi versemde senin icin az Hic birsey askina bedel olmaz Sen böyle sevdikce etmem itiraz Canimdan can iste ömrümden ömür Sen verdin gönlüme mutlulugumu Sana borcluyum ben bu huzurumu Askinla anladim rahat oldugumu Canimdan can iste ömrümden ömür Dünyayi versemde senin icin az Hic birsey askina bedel olmaz Sen böyle sevdikce etmem itiraz Canimdan can iste ömrümden ömür |
Bir aşkın sonu daha yine; çaresiz hasret
Bu benim yazgım olmuş, böyle gelmiş böyle gidecek Gözü yaşlı geceler belki hiç bitmeyecek Terket; beni sen de terket Terket; hadi,beni sen de terket Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın Terket; beni sen de terket Terket; hadi,beni sen de terket Senden bana dağ gibi dertler, çileler kaldı Zaten kaderim böyle yazılmış, ayrılık kardı Kalbim duracak böykle giderse sebebim olacaksın Terket; beni sen de terket Terket; hadi, beni sen de terket Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın Terket; beni sen de terket Terket; hadi, beni sen de terket müslüm baba |
Yaşanmamış zaman gibi
Unutursun biliyorum Bir vefasız insan gibi Unutursun biliyorum Ellerimi gözlerimi Sevgi dolu sözlerimi Yattığın dizlerimi Unutursun biliyorum Bana olur bütün olan Ben olurum yalnız kalan Senin için sevmek yalan Unutursun biliyorum Ne de olsa bir insansin Gün gelir unutacaksın Görsen bile tanımazsın Unutursun biliyorum |
Bilmiyor musun sevildiğini senin için
Ben hep içtiğimi mecnun misali Derbeder gibi oldum seni ben sevdim seveli Bak gözümün içine bak neler neler göreceksin Bakı gözümün içine bak neler çektim göreceksin Ah ettiriyor ağlatıyorsun bana bir ümit hiç vermiyorsun Sen değilmisin gönlümü çalan şimdi aşkıma diyorsun Yalan bana sevgilim senden dert kalan dön artık geri Sevgime inan Bak gözümün içine bak neler neler göreceksin Bakı gözümün içine bak neler çektim göreceksin Ah ettiriyor ağlatıyorsun bana bir ümit hiç vermiyorsun |
Söyleme - Murat Kekilli
Söyleme onu da denedim Olmadı yapamadım Her sevdada her kavgamda Çocuk düştüm yıprandım Buzdum incitildim su oldum Sen hep içimdeydin yüzüyordun Buzdum incitildim su oldum Bense hala sana susuyordum |
Gözlerine yemin bozdum
seninle başladı hikayem seninle biter mahşerde birtanem senden öncesi hiç yoktu zaten taş kalbin anlamıyor sorayım yüreğime kilit vurdum yar bir başkasına haram olayım insaf et bu sevgiye hayatım sensiz yarım bensiz yılları unut senin kalbinde artık ben varım çıkarıp kalbimi bıraksam avucuna ozman anlarsın nasıl sevdiğimi gözlerine yemin bozdum unutma haksızlık yapma sonunda yorulurda gücenir sevda... |
Yanlizligim
Bir yıldızla çiğ tanesi Paylaştılar karanlığı Bir ayazla dağ ateşi Bölüştüler yalnızlığı Keşke ben de kar olsaydım Bir dağ bulupta yağsaydım Efkar dolu bu başımı Bir omuza yaslasaydım Yalnızlığım yalnızlığım Kalp yarası yalnızlığım Taşı bile yosun sarar Seni kiminle paylaşayım Bir rüzgarla gül yaprağı Yaşadılar bu duyguyu Bir dalgayla ay ışığı Seviştiler gece boyu Bir sarmaşık dal olsaydım Özlemine sarılsaydım Tek başına böyle değil Bir omuzda ağlasaydım |
ELA GÖZLÜM
soğuk bir kış günü gördüm seni gözlerim görmedi senden başkasını bir gönül yolusun yüreğimde anahtarı sensin özledim seni gel artık sevdiğim unutmak mümkünmü seni nerdesin sen şimdi ela gözlüm benim aşkımsın yıldızımsın sensiz kalbim bir deli gülmez yüzüm sensiz bir harabeyim nerdesin sen şimdi ela gözlüm sensiz sabah olmuyor sensiz gün doğmuyor gözlerim gözlerinden gitmeyecek sensiz kalbim bir deli bir yaprağım eser giderim meçhullere sana ne zaman kavuşacağım bilinmez seni seviyorum nerdesin sen şimdi ela gözlüm |
Fatih Ürek
Hoşgeldiiiiin yüreğime yaarr gönlümeee Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli Haydi lilililililillilli Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiii Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Al***305;nt***305;:
|
Gulsen- adi ask sebebimin
Belki de zamansız açtım içimi
Yüreğim şeffaftı aklımsa deli Ben geldim sen kaçtın hep bana inat Bir vardın bir yoktun hep masal gibi Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın Adı aşk sebebimin her hata kalbimin Hep değerinden Hep gereğinden Hak ettiğinden çok sevdim Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın |
gulsen -anlinin yazisi..
Ezberledim yokluğunu sensiz gecelerde
Alıştım diyemem canım sensiz yarım kaldım Unutursun diye beni gittiğin yerde Ben o gün bugündür uyuyamadım Günler sensiz delip geçiyor Farkında mısın yar, ömür de bitiyor Çok aşkı gezdim, ben imkansızı seçtim Gel gör ki senden vazgeçemedim Alnının yazısı Ömrünün yarısı Başının belası Olmaya geldim |
gulsen Ayriligigin dugunu..
her halinle her halimin gözünden düştün zaten hiç benim olmadın hatta ödünçtün benle seviştin onun yanında uyandın gerçekler farklıydı sen hep ona inandın ben çoktan uyandım aşkım sana günaydın ayrılığın düğünü bu gece hem gidiyor hem ağlıyorum ah yinede toz kondurmama sana olanları kadere bağlıyorum |
nil karaibrahimgil.. XL
XL
Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Çok değil arar o beni arada bir O benim hayatımın tuzu biberi Özledim iyi şeyler düşünmeyi Gözlerim bir onun yolunu bekledi Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Giydim amam benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Onu çok sevmek söyle neye yarar Yapıştırırsın o bir daha kırar Söyledim sana o bir şey olmaz dedi Gezindim bulamadım onun gibisini Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Giydim amam benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large |
nil karaibrahimgil
Resmen Aşığım
Sanki o putmuş gibi Hayat sırf buymuş gibi Hem aç hem tokmuş gibi Hem var hem yokmuş gibi Ben ona resmen aşığım Onu benden almasınlar Bize bulaşmasınlar Arayıp sormasınlar Kıskandırıp durmasınlar Ben ona resmen aşığım Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... Şeytanla bir olmuş gibi "Küt!" diye gidecek gibi Her yöne sapacak Ne yap desen yapacak gibi Ben ona resmen aşığım İyi ki yapmışım! |
oguz yilmaz ugur bocegim..
-------------------------------------------------------------------------------- gönül bagim ask cicegim ugur bocegim sana güller menekseler morlar sacayim iste yavrum senin icin zehir iceyim bir tebessum yeter bana gonul cicegim altinlar tas gümüsler tas senin yaninda bu can kurban olsun sana bir gelsen bana aklim sende gönlüm sende girdin kanima dünyayi degismem senin tek tirnagina sirma saclim hos bakislim ey kalem kaslim selvi boylum güzel huylum ey agir baslim gögsü bellim dudu dillim ey inci dislim senden güzel yok dünyada bulunmaz esin |
oguz yilmaz Gordunmu
Gece gündüz gezerdin
Kimseyi dinlemedin Hergün başka bir güzelle Geziyodun gördün mü Hergün başka bir güzelle Geziyodun gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Havan sıfıra inmiş Benzin sararmış solmuş Hani dünya güzeliydin Aynaya bak gördün mü Hani dünya güzeliydin Aynaya bak gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Nerde kaldı servetin Nerde kaldı hürmetin Nerde kaldı şöhretin de Dönde bir bak gördün mü Nerde kaldı şöhretin de Dönde bir bak gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları atmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü |
Kapatmisdim Kalbimin Kapilarini Ama Sen Geldin Arladin
Bikmisdim Bu Zalim Yalan Hayattan Beni Sen Hayata Bagladin Bilmezdim Bir Daha Bir Daha Seveceğimi Yine öğrettin Bana Sevmeyi Yeniden Doğdum Senden öğrendim Yürümeyi Ne Olur Birakma Ellerimi........ Yanlizkti Sensizken Tek Yoldaşim Gecelerse Arkadaşim Nererlerdeydin Bugune Dek Beni Bulmadin Oysa Ben Seni Hep Aradim Bilmezdim Bir Daha Bir Dha Seveceğimi Yine ögrettin Bana Sevmeyi Yeniden Doğdum Senle ögrendim Yürümeyi.... Ne Olur Birakma Ellerimi..... |
Beyaz Ve Sen
BU BİR YASAK AŞK ÖYKÜSÜ ÇOKDA ACIKLI
BİRAZDAN EVLENİYOR YARİM ONDAN BU ACI BİRDEN BAŞIMDA DÖNÜYORKEN BİZİM BU ŞARKI MUTLULUK HEDİYEM ŞARKIMDA SENİN OLSUN... EY TANRIM DAYANA BİLİRMİYİM BUNA BEN YARDIM ET ÇIKAR ONU AL AKLIMDAN LÜTFEN TAŞIYAMAYIYA BİLİRİM DÜŞERİM BİRDEN NE DE GÜZEL OLMUŞSUNDUR BEYAZLAR İÇİNDE SEN... SENSİZLİĞİ PAYLAŞIRIM YALNIZ EVİMDE YOKMUŞ BÖYLE BİR ACI NE YERDE NE GÖKTE ATTIN İMZENI KIYDIN İKİMİZEDE.. ÇEKTİM KENDİMİ SEN MUTLU OL DÜNYA EVİNDE ŞARKIMIZI SÖYLÜYORUM SAKIN AĞLAMA KIYAMAM Kİ SANA BENIM OLAMASANDA HANİ SANA O İLK CANIM DEYİŞİM VARYA ÇINLASIN KULAĞINDA HER BU ŞARKI ÇALDIĞINDA... |
Armazsan Arama
seninle aşk dilinden konuşmayı bilemedik
şu üç günlük dünyada bir gün yüzünü göremedik bu ayrılık sebebini boşver benden bilsinler demek çabuk unutrsun senin huyunu sevsinler aramazsana arama... aramazsan arama yar aramazsan arama zaten melhem olmassın sen benim gönül yarama aramazsan arama yar armazsan arama zaten melhem olmassın sen beim gönül yarama....... |
Civciv
Yok Ben Almam Alanada Mani Olmam
Senden Bana Hiç Hayir Yok Ne Ateşler Yakdim Sevdanin Ugruna Sende Sevdanin 's' I Bile Yok Sayende Yarali Yüreğim Bir Gün Olssun Sevdin Mi Ki Güleyim çok çekdim Aşkindan Yeter Artik Mümkünse Bir Daha Görüşmeyelim şiiiiişşştt Ufak At Biraz Ufak Atda Civcivler Yesin Ne Kadar Ne Kadar Da Havali şeysin Yalan Aşklardan Yorulup Dersini Alirsin Dilerim Ki O Taş Kalbin Kapima Dayansin Offf Ufak At Biraz Ufak Atda Civcivler Yesin Ne Kadar Ne Kadar Da Havali şeysin Yalan Aşklardan Yorulup Dersini Alirsin Dilerim Ki O Taş Kalbin Kapima Dayansin.... |
Tabiri Caizse
tanrıya el açıp yalvarmadık mı?
sen bensiz ben sensiz ağlamadık mı? adaklar adayıp haykırmadık mı? gittinde ne oldu bitti mi sevdamız ? sensiz gecelerin sabahı uzak gözelerim yolunda ben acındayım çoğalan hasretin azalan umut kaybolan bir ömrün yamacındayım kalbim sözlerini unutmaktan acizse aahhh alışamam sensiz bu hasrete yangınımsın tabiri caizse.... |
Yangın her askın yolu
Sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu Düştüm,öldüm Ah gönlün şimdi başka yare mesken Ahhh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet Soldu gençliğim ömrümü askla ziyan ettim Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim |
Yüzsüz Yürek
kalmışım kendi kendime ben harebe
aklım basıma geldi bir daha tövbe en çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm sana rezil olmak inan bitirdi beni görmezlikten gelince çok üzdün beni yabancı bir adam hissettim kendimi sanki o ben değildim seninle ağlayan seninle sevişip aşka doyan bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna anlat içinden geçenler tut yüreğinden sıkıca ak hayatına ama nerde ben de o yüzsüz yürek bizde varsa yoksa gurur dan yelek |
Kandirman Lazim
yasamadık ki senle aşkı
yanmadık ki ateşlerde el sözüne inandık kandık nefes olduk her tende beni kandırdın senelerce aşkı öldürdün gecelerce faydası yok inanmam artık yalan oldun sen bende al sözüne inandık kaldık nefes olduk her tende... aşkı anlattın farzet beni kandırman lazım yine susdu dilim sana yandı tenim beni söndürmen lazım geceler bensiz olmaz bedenim aşksız yanmaz senin olmam için sana tapmam için beni öldürmen lazım......... |
jBOYS ANILAR- BİZİM ŞARKIMIZ
dönmez olsun dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun sönmez olsun sönmez olsun içimdeki bu ateş sönmez olsun bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun... görmez olsun görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun sevmez olsun sevmez olsun kalbim senden başkasını sevmez olsun bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun geçmez olsun geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun gelmez olsun gelmez olsun ayrılık bize gelmez olsun... bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:17 . |