![]() |
Seni seviyorum biliyormusun
Seni seviyorum görüyormusun Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu Geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum |
Bendim yanlış olan
Bir damla aşkına deli olan o zavallı kadın Herşey benim suçum yalan aşkına inandım Acı çekerek ağladım Benim dışımda neyim varsa istedin Aşkımdan başka yok ki birşeyim Sabrım sınırda aşkın kanunu yok bilgiğin gibi değil çok beterim Herşeyden vazgeçtim geldim sana Bu kez kalbimle oynama Gidersem bir daha dönmem asla Yeter aşkımı harcama |
Kara gözlüm şirin sözlüm atma be i el eline
Dayanamam inanamam senden başka birine Benim şarkım ellerin benim türküm gözlerin Benim tek varlığımsın bilmesende Utanırım bakmaya senden bir başkasına Sen benim şu dünyamsın hatta Öbür dünyamda Bende kalmadın sana muhtacım Sensiz aşkı neyleyim baştacım Güzel huylum, usul boylum sevincim göz bebeğim Seni sevmek benim borcum, hayatımla öderim Seni anlatmak bitmez bu aşka ömür yetmez Benden başkası bilmez seni beni Ölürüm ayrılamam yerini dolduramam Dilerim ki allahtan senden önce öleyim |
Seni benden almaya senin de gücün yetmez
Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni, dinlemesen de olur Başkasını sevemem saçmalama ne olur Anılar kilitlemiş sana Resimler delil gibi bana Allahım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana Seviyorum, seviyorum seni çok |
Geçti yıllar ah geç aydım
Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun |
Aşkın yeri yurdu vakti zamanı yok
Sana rastladım olan oldu Tipim değilsin aslında Fakat o bakışlarında beni herşey çağırıyordu Savunmasız bir aşk düşüncemin kıyısına yanaşıp demir attı İster öldür ister at aşkım senindir dedi ve kapılarını açtı Kanun değişmez aşk böyle ne ayrılır ne elele Sana akınca sana bakınca sana acıkınca Öyle sevilmek istiyorumki her an daha fazla Kalbinde yerimi alacağım ama beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim hissediyorum bende istiyorum(gel gel gel gel) Güzellik gelip geçici iç güzelliği gerekli Senle aklım başıma geldi Her dediğimi yapınca bu kadar sevip sayınca aşkın kapladı yüreğimi Savunmasız bir aşk düşüncemin kıyısına yanaşıp demir attı İster öldür ister at aşkım senindir dedi ve kapılarını açtı Kanun değişmez aşk böyle ne ayrılır ne elele Sana akınca sana bakınca sana acıkınca Öyle sevilmek istiyorumki her an daha fazla Kalbinde yerimi alacağım ama beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim hissediyorum bende istiyorum |
Hayır ben değilim
Hayır aşktır mağlup olan Hayır ben değilim Hayır aşktır mağlup olan Gün gün ötelere gidiyor çocukluğum Yakalamak ne mümkün Yazdan kalma bir akşam iner gönlüme Mazi bir bir canlanır gözümde Zaman hain, gelmiyor zalim bana inat |
Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana
Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım Sigaramın ucunda Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bıraktın beni sevda yokuşlarında Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur Gel vefasız,gel vicdansız Çağırmazdım acil olmasa, Gel insafsız,ah kitapsız Yanıyorum arzularınla Aynalarda gözyaşım var Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımda Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni |
Ayrılığın yükü ağır taşıyamayız sevgilim
Bizi deli eden aşkı unutamayız sevgilim Bensiz mutlu olamazsın anılardan kaçamazsın Seni yalnız ben anlarım başkasıyla olamazsın Ben aşığım sende öyle bir gururla çekip gitme Seviyorum diye diye ayrıldık ne diye Gidersen sana gelemem darılıp sana küsemem Seni kimseye soramam aşkımız bitti diyemem Sen o çok sevemediğim ağlayıp gülemediğim Bırakıp gidemediğim kalbimin tek sahibisin |
Ben seni gördüm aşık oldum
Gönlümü verdim aşık oldum Tez geldi hicran ayrıldık hemen Ay ışığında ay ışığında Olmasa hasret gülsün muhabbet ay ışığında Gene gel bize durak yüz yüze Ay ışığında ay ışığında |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:26 . |