![]() |
Anam ağlar Anam ağlar baş ucumda oturur Derdim elli iken yüze yetirir Bu dert beni yiye yiye bitirir El çek tabip el çek benim yaramdan Ölürüm gurtulmam ben bu yaramdan Anama babama yüzüm kalmadı Bir su ver demiye sözüm kalmadı Doktora tabibe lüzum kalmadı El çek tabip el çek benim yaramdan Ölürüm gurtulmam ben bu yaramdan Söz - Müzik Neşet Ertaş |
alisan - seni sevmek
Seni sevmek varya seni sevmek yüreğimi iki taş arasında ezmek gibi bir şey seni sevmek varya seni sevmek yaşarken ölmek gibi bir şey seviyorum seni sevmez olaydım iğne ile kuyu kazmak gibi bir şey bu seni sevmek varya seni sevmek adını ateşle yüreğine yazmak gibi bir şey buruk acım gönül acım baş belam can alıcım susuz yazım gizli sızım bitmez sılam imkansızım seninle bir dünya kurmaz olaydım yaşarken ölmek gibi bir şey bu seviyorum aşığım demez olaydım kor ateş içinde yanmak gibi bir şey |
Bir Alev Oldum Gözlerin İçin
Bir Rüzgar Oldum Saçların İçin Bir Hayal Oldum Mutluluk İçin Bir Dünya Kurdum İkimiz İçin Kulun Oldum Ben Kölen Oldum Ben Bu Ask Ugruna Heder Oldum Ben Var Ya Sevdami Daglara Yazarim Var Ya Gözümü Kirpmam Yakarim Var Ya Askina Ömrümü Adarim Var Ya Ben Var Ya |
Aramıza girmiş dağlar denizler
Gelemem diyorum efem sen gel diyorsun Kar yağmış yollara örtülmüş izler Bulamam diyorum of of sen bul diyorsun Esiyor başımda bir kavak yeli Kapladı gönlümü öf öf bir sevda seli Hergün ağlıyorum gittin gideli Gülemem diyorum sen gül diyorsun |
ben seni unutmak için sevmedim
gülmen ayrılık demekmiş bilmedim bekledim sabah akşam yollarını ölmek istedim bir türlü ölmedim -aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu -kalp acı dünya hüzün gözyaşı dolu şimdi sen kimbilir nerelerdesin gelir gecelerden koşarak sesin bana en acı haber kiminlesin adını içimden hala silmedim -aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu -kalp acı dünya hüzün gözyaşı dolu |
Yıldız Tilbe - Ne Var Ne Yoksun
Asik oldum, saklamadim, kendime sigmadim Yar bildigime soyledim, ne soylerse yaptim Her askta ayni birsey vardi o da; Sevdigim beni sevmedi herhangi biri kadar Ben asiktim o degildi hic olamadigi kadar Hata bendeydi, sucum sevmekti Simdi sen cikmis karsima farkliyim diyorsun Kalbini bana gonderip senin diyorsun Sevmeye cok korkuyorum, anliyor musun Ne sev beni, ne de sevme Biliyor musun? ne var ne yoksun Hem sev beni, hem de sevme Biliyor musun? hem cok hem yoksun Asik oldum, saklamadim, kendime sigmadim Yar bildigime soyledim, ne soylerse yaptim Her askta ayni birsey vardi o da; Sevdigim beni sevmedi herhangi biri kadar Ben asiktim o degildi hic olamadigi kadar Hata bendeydi, sucum sevmekti Simdi sen cikmis karsima farkliyim diyorsun Kalbini bana gonderip senin diyorsun Sevmeye cok korkuyorum, anliyor musun Ne sev beni, ne de vazgec Biliyor musun? ne var ne yoksun Hem sev beni, hem de sevme Biliyor musun? hem cok hem yoksun |
Kader - Sonunda Kaybeden Yine Ben Oldum
Sevdi de su gönlüm sanki ne oldu Sevgiler sahteymis bicare gönlüm Harcadim ugrunda tüm hayatimi Sonunda kaybeden yine ben oldum Bende bir insanim yazik degil mi Cektigim cileler bosa degil mi Oysa sevdim onu deliler gibi Sonunda kaybeden yine ben oldum Bir daha sevmek mi tövbeler olsun Seven gönüllere bir örnek olsun Bütün sevdiklerim yiktilar beni Sonunda kaybeden yine ben oldum |
İbrahim Erkal De Get Yalan Dünya Salkım salkım üzümdür Dostum iki gözümdür Geçmem geçmem vaz geçmem Sevilecek neyin kaldı Sanki aşklar hep yalandı Neyine güveneyim De get yalan dünya Seni nasıl seveyim Ömrümü çalan dünya Aşk zehirli yılan imiş Genç ömrümü çalan imiş Yandım yandım aldandım Güzel olan neyin kaldı Sanki aşklar mazide kaldı |
HAYKO CEPKİN YANLIZ KALSIN
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at |
hayko cepkin 777
Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Cok güvenli değil ama Düşmememek için tutun bana Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde |
bertaraf et
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki |
eller aldı
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah |
Kimbilir nerde kirlendi
Kimbilir nerde fişlendi Gözün tam açık olsada Hergün bir damlan pislendi İnan senin için sözlerim Dinlemek istersen bak beklerim Önemsiz değil kimse hayatta Bugünü yarını bil isterim Gör hangimiz tam masumuz İmkanı bile yok Söyleme tertemiz olduğunu bana |
melekler
Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir |
seninki dertmi
içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor susamış dilim bir damla su verdiii seven sen olunca uyanmak istedim |
~belkide yatak dösek düsürecek bu ayrilik beni belkide suya sele döküp sürüyecek bu yokluk beni ne bileyim dayanirmiyim gidersen yasarmiyim baska sen koyarmiyim yerine hasrete alisirmiyim sensizde yasarmiyim baska sen koyarmiyim yerine sevemem anladim kendimi yokladim aklimi zorladim gitme sevemem anladim kendimi yokladim aklimi zorladim gitme ~ |
Açıl Mor Menevşem
Sivas/Divriği-Nuri Üstünses-Muzaffer Sarısözen Açıl Mor Menevşem Bahar Erişdi, Lale, Sümbül, Nergis, Reyhan Yetişti. Benim Kısmetime Ak Zambak Düştü, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydi De Haydi Çadır Almış Nerelerden Gelirsin, Benim Sana Yandığımı Bilirsin. Çokta Sürmez Benim Gibi Olursun, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydi De Haydi. Açılmış Menevşem Ne Güzel Olmuş, Lalesi, Sümbülü Hep Bize Kalmış. Seni Seven Gözler Uykuya Dalmış, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydide Haydi. |
Ayrılık Hasreti Kar Etti Cana
Kayseri/Sarız-Nesimi Çimen-İhsan Öztürk Ayrılık Hasreti Karetti Cana, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. Selamım Tebliğ Et Kutbi Cihana, Seher Yeli Sultanımdan Bir Haber. Bülbül Gibi Bağlanmışım Kareler, Ayrılık Derdine Nedir Çareler, Merhem Kabul Etmez Dilde Yareler, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. Sıtkı***8217; Yam Kalmışam Issız Çöllerde, Böyle Dert Bulunmaz Gayri Kullarda. Dilim İntizarda, Gözüm Yollarda, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. |
Aziziye Aziziye Duman Çökmüş Boz Yazıya
Aksaray-Ahmet Gürses-Muzaffer Sarısözen Aziziye Aziziye Duman Çökmüş Boz Yazıya (Ben Yandım Aman) Kurban Olayım Mehmedim Terkindeki Mor Kuzuya (Hey) Çektim Hançeri Çıkmadı Kırık Kollarım Kalkmadı (Ben Yandım Aman) Verin Benim Mavzerimi Kardaş Kandaşa Bakmadı (Hey) Ocakta Kahve Kavrulur Dumanı Göğe Savrulur (Ben Yandım Aman) Kuşlar Yuvadan Çıkmadan Anası Kızdan Ayrılır (Hey) Aziziye Uşakları Tırabulus Kuşakları (Ben Yandım Aman) Dizilmiş Avdan Geliyor Aziziye Uşakları (Hey) |
Asker Oldun Vatana (Zalif'im)
Ankara/Çubuk-Burhan Gökalp-Burhan Gökalp Asker Oldun Vatana (Zalif'im) Gidiyon Mu Kıtana (Zalif'im) Kışla Boyu Yol Boyu (Zalif'im) Adam Ederler Toyu (Zalif'im) Gazak Ördüm Ağladım Zalif'im İlmek İlmek Bağladım Zalif'im Seni Gelecek Diye Zalif'im Tandır Sacı Yağladım Zalif'im Sizin Köyün Arası (Zalif'im) Bende Gönül Yarası (Zalif'im) Babam Beni Verecek (Zalif'im) Yüzbin Başlık Parası (Zalif'im) Gazak Ördüm Ağladım Zalif'im İlmek İlmek Bağladım Zalif'im Seni Gelecek Diye Zalif'im Tandır Sacı Yağladım Zalif'im Çorak Dere Sazaklı (Zalif'im) Gelir Yeşil Gazaklı (Zalif'im) Ben Sana Yarim Demem (Dimem) (Zalif'im) Sizin Köyler Tuzaklı (Zalif'im) Gazak Ördüm Ağladım Zalif'im İlmek İlmek Bağladım Zalif'im Seni Gelecek Diye Zalif'im Tandır Sacı Yağladım Zalif'im |
Rodop Dağları Pakize'm Çiçek Döşeli
Rumeli-Salim Kahraman-Rüstem Avcı Rodop Dağları (Be) Pakize'm Çiçek Döşeli Pakize'm Bahçeleri Mor Menevşeli Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Engindir Engin Benim Gibi Delikanlı Zengindir Zengin Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Sıra Mı Sandın İkimizin Sevdasını Kara Mı Sandın Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri |
Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum
Adıyaman-Abdül Kadir-Muzaffer Sarısözen Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum, Ah İlen Vah İlen Ömrüm Geçirdim. Yare Seker Ezdim Şerbet İçirdim. Öyle Olur Böyl'olur Türkmen Gelini, Edası Hoş Olur Türkmen Gelini. Kaleden Kaleye Taş Ben Olaydım, Elâ Göz Üstüne Kas Ben Olaydım. Yalnız Kalana Es Ben Olaydım. Öyle Olur Böyl'olur Türkmen Gelini, Edası Hoş Olur Türkmen Gelini. |
Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni
Erzurum-Orhan Dağlı-Ahmet Yamacı Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni İstanbul Bursayı Değer Gözlerin Arasam Bulunmaz Ruhi Revanı İzmiri Konyayı Değer Gözlerin Hüsnüne Yakışır Yusuf Nişanı Seni Sevenlerin Artar Efkarı Karsı Ardahanı Erzurum Vanı Belhi Buharayı Değer Gözlerin Ben Seni Severim Ezel Ezeli Bana Cefa Etme Dünya Güzeli Bağdatı Basrayı Acem Şirazı Büsbütün Dünyayı Değer Gözlerin |
Mah Cemalin Güneş Midir Ay Mıdır
Mahmut Erdal Mah Cemalin Güneş Midir Ay Mıdır Yüzüne Baktıkça Bakasım Gelir Kirpiğin Ok Hilal Kaşın Yay Mıdır Alıp Şu Bağrıma Çakasım Gelir Seni Gören Aşık Döner Şaşkına Taş Olsa Dayanamaz O Bakışına Aslı Mısın Nesin Allah Aşkına Kerem Gibi Kendim Yakasım Gelir Yandım Ateşinle Oldum Muzdarip He De Kapına Kul Olam Varıp Canımı Sarrafta Gerdan Yaptırıp Ak Göğsünün Üstüne Takasım Gelir Tuba Ağacında Benzersin Dala Dilin Örnek Olmuş Şekere Bala N***8217;Olur Yüzün Dönme Mahmut Erdal***8217;a Yaşarken Canımdan Bıkasım Gelir |
Male
Sivas/Divriği-Güzel Hüseyin Özkan Üç Güzel Geliyor Bağlardan Beri Taramış Zülfünü (Male Male) Vermiş Tımarı Ak Göğsün Üstünde (Male Male) Zemzem Pınarı Almadın Beni Sarmadım Seni. Çermiğin Altında Derin Bir Dere Şaşırdım Aklımı (Male Male) Gideyim Nere Alıp Kaçsam Seni (Male Male) Uzak Bir Yere Almadın Beni Sarmadım Seni. Çermiğin Altında Büyük Bir Kaya Cemalin Benzettim (Male Male) Güneşe Aya Görmedim Emeğim (Male Male) Gitti Hep Zaya Almadın Beni Sarmadım Seni. |
Oğul
Mustafa Atıcı Gömdüm Oğul Seni Toprağa Gömdüm Kanlı Gözyaşımla Pınara Döndüm Tabutun Üstünde Dirildim Öldüm Seni Vuran Eller Kırılsın Oğul Doymadım Sesine Fidan Boyuna Kalın İp Taktılar İnce Boynuna Gül Gibi Düştün Toprağın Koynuna Seni Asan Eller Kırılsın Oğul Giden Oğul Hiç Gelir Mi Yerine Ah Evladım Yaram İndi Derine Hele Bakın Zalımın Eserine Seni Yakan Eller Kırılsın Oğul |
Ondörtbin Yıl Gezdim Pervanelikte
Erzincan-Ali Ekber Çiçek-Ali Ekber Çiçek Ondörtbin Yıl Gezdim Pervanelikte, Sıtkı İsmin Duydum Divanelikte. İçtim Şarabını Mestanelikte, Kırkların Ceminde Dara Düş Oldum. Kırkların Ceminde Haydar Haydar Dara Düş Oldum Güruh-u Naciye Özümü Kattım Adem Sıfatından Çok Geldim Gittim Bülbül Oldum Firdevs Bağında Öttüm Bir Zaman Gül İçin Zara Düş Oldum. Kırkların Ceminde Haydar Haydar Dara Düş Oldum |
Ordunun Dereleri
Ordu-Kadir Üstündağ-Ahmet Yamacı Ordu'nun Dereleri Aksa Yukarı Aksa Vermem Seni Ellere Ordu Üstüme Kalksa (Sürmelim Aman) Oy Mehmedim Mehmedim Sana Küstüm Demedim Beni Sana Geçmişler Vallahi Ben Demedim (Sürmelim Aman) Ordu'nun Dereleri Derin Derin Çağlıyor Kalk Gidelim Sevdiğim Annem Evde Ağlıyor (Sürmelim Aman) Oy Bağlamam Bağlamam, Zerdali Dalı Mısın Garip Garip Çalarsın Benden Sevdalı Mısın |
Oğul Bugün Yar İçerden
Diyarbakır-Erzincan-Celal Güzelses-Salih Dündar-TRT (Oğul Bugün) Yar İçerden (Vallah) Kes Bağrımı Yar İçerden (Vallah) Gözüm Kapıda Kaldı (Oğul) Çıkmadı Yar İçerden Yeter Ağlatma Beni Dil Meze Gerdan Meze Dil Değil Dudak Meze Bilmedim Gönül Verdim Ben Bir Kadir Bilmeze |
Liverimin Kaytanı
Erzurum-Fethi Rasiloğlu-Muzaffer Sarısözen Liverimin Kaytanı Sen Geldin Yarin Hani Seni Seven Çok Olur Candan Sevenin Hani Oy Hennom Hennom Hennom Eller Kınalı Hennom Gözler Sürmeli Hennom Al Almanın Dördünü Sev Yigidin Merdini Seversen Güzelden Sev Çekme Çirkin Derdini Oy Hennom Hennom Hennom Eller Kınalı Hennom Gözler Sürmeli Hennom Al Almayı Daldan Al Daldan Alma Benden Al Duydum Gelin Olisen Dur Ben Ölim Ondan Al Oy Hennom Hennom Hennom Eller Kınalı Hennom Gözler Sürmeli Hennom |
Lale Sümbül Bağına
Adana/Ceyhan-Aşık Ferrahi-Ahmet Yamacı Lale Sümbül Bağına Çıksam Yarin Dağına Melhemi Bende Bende Sürsem Yürek Yağına Hayde Daylim Gel Beri Çok Severim Ben Seni Der Ferrahi Neyleyim Dilim Durmaz Söyleyim Göğsün Tekir Yaylası Ben Orada Yaylayım Hayde Daylim Gel Beri Çok Severim Ben Seni |
Pazarlık Edelim Alim Seninle
Muhlis Akarsu Pazarlık Edelim Alim Seninle İki Cihan Senin Haydar Olsun Sen Benim Hayrını Gör İmanınla Dininle Hatmin Kur'an Senin Olsun Sen Benim Ayıp Değilmidir Ademe Minnet Başına Çalınsın Haydar Hurili Cennet Dostluk Pazarında Olma Muhannet Huri Kılman Senin Olsun Sen Benim Akarsuyum Böyle Vereyim Dursun Senin Aşkın Onu Yaksın Kavursun Anladım Alimsin Canımsın Nursun Kanber Selman Senin Olsun Sen Benim |
Perşembe Gününde (U.H.)
Azerbaycan-Yöre Ekibi-Talip Özkan Perşembe Gününde Çeşme Başında Gözüm Bir Alagöz Hanıma Düştü Kaşın Oynattı Gözünde Güldü Gülende Kadası Canıma Düştü Eleskerem Her Derdi De Allıyam Hanım Sen Dertlisen Ben Yaralıyam Derdi Nişanlıyam Özge Malıyam Kırıldı Kol Kanadım Yanıma Düştü |
Pınar Seni Neydip Neydip Netmeli
Malatya/Arguvan-Muharrem Temiz-Yücel Paşmakçı Pınar Seni Neydip Neydip Netmeli (Oy Oy Neydem) Ot Yolup Da Gözlerini Dikmeli (Dağlardan Aşam Oy Yara Ulaşam) Eğer O Yar Destin Alıp Gelmezse (Oy Oy Neydem) Kazma Alıp Daşlarını Kırmalı (Da Dağlardan Aşam Oy Yara Ulaşam) (Dağlar Kışımış Yolcum Üşümüş) Fırat Kenarında Kayık Değilem (Oy Oy Neydem) Yardan Ayrılalı Ayıık Değilem (Dağlardan.M Oy Yara Ulaşam) Bir Çift Selamına Lavık Değilem (Oy Oy Neydem) Guruya Gözlerim Vardan Avrıldım (Da Dağlardan Aşam Oy Yara Ulaşam) (Dağlar Kışımış Yolcum Üşümüş) |
Pınara Gel Ki Görem
Malatya-Ufuk Erbaş Pınara Gel Ki Görem El Uzat Bir Gül Verem Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Aramızda Dağlar Var Ben Seni Nasıl Görem Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gine Seni Ben Alam İrafta Sekiz Alma Dördün Al Dördün Alma Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Yar Seni Alam Dedim İster Gel İster Gelme Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gine Seni Ben Alam Ayağında Yemeni Niye Almadın Beni Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Bu Dünyada Ölüm Var Ne Seni Kor Ne Beni Dur Dur Dursene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gine Seni Ben Alam |
Gakko
-Hüseyin Dede-Aynur Haşhaş Hakka Doğru Gidenlerin Asa Olam Ellerine Erenleri Vasfedenin Kurban Olam Dillerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy Bir Ustaya Olsam Çırak Yakınıma Demem Irak Kemiklerim Etsem Tarak Yar Zülfünün Ellerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy Torunuyuz Bir Dedenin Tohumuyuz Bir Bedenin Cahil İle Cenk Edenin Kılınç Olsam Ellerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy |
Gara Goyun Goyunların Beyidir
Kütahya-Hisarlı Ahmet-Yücel Paşmakçı Gara Goyun Goyunların Beyidir (Aman Beyidir) Alaca Goyun (Ah) Yüreğimin Yağıdır (Ey Yağıdır Aman) Yaylasın Sorarsan Türkmen Dağıdır (Aman Dağıdır) Ağlama Goyun Meleme Vazgeç Guzundan (Ey Guzundan Aman) Çok Analar Ayrı Da Düşdü Gızından (Ey Gızından Aman) Gurban Gelir Âlem Keser Koyunu (Aman Koyunu) Benim Anam Nerde Eğsin Boynunu (Ey Boynunu Aman) Varın Da Gidin Sılada Kesin Goyunu (Aman Goyunu) Ağlama Goyun Meleme Vazgeç Guzundan (Ey Guzundan Aman) Çok Analar Ayrı Da Düşdü Gızından (Ey Gızından Aman) |
Gayadan Bakan Oğlan (Şekeroğlan)
Ankara-Yağcıoğlu Fehmi Efe-Burhan Gökalp Gayadan Bakan Oğlan Kakili Sarkan Oğlan Gece Gelme Gündüz Gel Horuzdan Korkan Oğlan Aman Şeker Oğlan Usdan Şeker Oğlan Anasına Darılmış Damda Yatan Oğlan Elinde De Nacak Sandım Bana Vuracak İrkeklerin Günahı Gızlardan Sorulacak Aman Şeker Oğlan Usdan Şeker Oğlan Anasına Darılmış Damda Yatan Oğlan |
Gars'ın Önüne Gar Yağmış
Erzurum/Narman-Yöre Ekibi-Muzaffer Yönden Gars'ın Önüne Gar Yağmış (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Herkes Sevdiğini Almış (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Benim Bahtım Nerde Galmış (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Oğlan Valami Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Götürdün Getir Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Gars'ın Önü De Düz Olur (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Yâr Yüreğim Köz Olur (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Sen Bize Gelme Söz Olur (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Oğlan Valami Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Götürdün Getir Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) |
Ilgıt Ilgıt Esen Seher Yelleri
Tunceli-Nesimi Çimen-Süleyman Yıldız Ilgıt Ilgıt Esen Seher Yelleri Doğru Gelir Doğru Gider Mi (Yar Yar) Hakkın Emri İle Çürüyen Canlar Bin Yıl Yerde Yatsa Çürür Mü (Yar Yar) Pazarlık Mı Olur Adil Dükkanda Mevl-İ Muhabbetim De Kaldı Yar Sende Bu Divan Olmazsa Ulu Divanda Dost Benim Sualim Verir Mi (Yar Yar) Bahçede Açılmış Yar Gonca Güller Gülün Figanından Sefil Bülbüller Aşuktan Maşuğa Da Sarılan Kollar Bin Yıl Yerde Yatsa Çürür Mü (Yar Yar) Abdal Pir Sultan'ım Da Kalbi Zar Olan Döner Mi Sözünden Gerçek Yar Olan Senin Gibi Aht-ı Sadık Yar Olan Verdiği İkrardan Döner Mi (Yar Yar) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:42 . |