![]() |
çaydan aşağı aman aman
Kazın mezarımı bre dostlar belden aşağı Koyun sularımı kazan dolunca aman aman Gelme ecel zalim ecel üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yare ver Selanik içinde selam okunur aman aman Selamın selası bre dostlar cana dokunur Gelin olanlara kına yakılır aman aman |
Aklım karışır düşününce seni
Nasıl etmeli geri vermeli Almadığım sevgini Nasıl olmalı öyle tutmalı Esirgediğin eli İnsanoğlu rahat Çok zaman rahatsız Bak seviyorum ben yine seni Karşılıksız ve çıkarsız Çal oyna bir daha salla çalkala Elalemi oyala Devir senin devrin nasıl olsa Meydan oku dünyaya |
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin
Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
Çabuk olalım aşkım
Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz mutlu olamıyorum Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce Allah, sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim |
Yanar içim şu gülüşüne
Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Ter****lmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum ayamam anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kederime sonuma sebep olur ama gell Yüreğime sor Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal.. Kelimeler yetmiyor anlatmaya korkuyorum Sözlerimi gözlerime bak anla söylüyorum Yanar içim şu gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kıragı deli bozuk Ter****lmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum ayamam anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kederime sonuma sebep olur ama gel Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal.. Kelimeler yetmiyor anlatmaya korkuyorum Sözlerimi gözlerime bak anla söylüyorum |
Havada bulut yok bu ne dumandır
Mahlede ölüm yok bu ne figandır Şu Yemen elleri ne de yamandır Ah o Yemen'dir, gülü çemendir Giden gelmiyor, acep nedendir Burası Muş'tur, yolu yokuştur Giden gelmiyor & dönmüyor, acep ne iştir Kışla'nın önünde redif sesi var Açın çantasında bakın nesi var Bir çift kunduruyla bir de fesi var Dön gel ağam dön gel dayanamirem Uyku gaflet bastı uyanamirem Ağam öldüğüne inanamirem |
Bilemezsin neler gördüm ne düğümler çözdüm
Çok yol aldım senden sonra, neler aştı gönlüm Her şeye çözüm bulsanda, kalbim hala senin sanki Aşkın bende çıkmaz sokak, çözülmeyen düğüm gibi Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim Bilemezsin neler gördüm ne dağları deldim Çok zor oldu senden sonra, neler aştı kalbim Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni özledim |
Bir güzelin aşığıyım ağalar
Onun için taşa neden tutar el beni Gündüz hayalimde gece düşümde Kumdan kuma savuruyor yel beni Al gül olsam ak gerdana sokulsam Kemer olsam ince ince bele takılsam Köle olsam pazarlarda satılsam Yarim diye al sinene al beni Pir Sultan Abdalam gamzeler oktur Hazeren sinemde babam yaralar çoktur Benim senden başka başka sevdiğim yoktur İnanmazsan al allaha sal beni |
Ne kadar çok aşka intizar eden
Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Ben de özledim ben de Ben de özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Bende özledim ben de Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde |
sıkı tut kendini benim için
çözülürüm seni ele verirsen eğer en inatçı dileği yüreğimin beni sev bana dokun yeter yar yüreğim yoluna perişan yar yüreğim yoluna perişan bir benim ol beni öp bir bana sahiplen bir beni sev ikimiz bir beden ben korkarım sen yoksan kendi gölgemden sende bana soyun yaşamını bende tüket.. herşeyimle teslimim sana ben kimsenin demesiyle senden vazgeçemem mutluluk denen o rüya şehire seninle vardım artık gitmem yar yüreğim yoluna perişan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:00 . |