![]() |
Açılır sonsuz kere yoluna güllerim
Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol al ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım |
Ey gök yüzü geceyle güneş Yıldızların ötesi
Sevda beni derin derin ince ince dağlıyor Gözlerimden yüreğime zehirler aktı sanki Benim içimde canım tutuştu her zerreme ateş yağdı Aşk özgürlükse bu tutsaklık niye Beni sana hapsetti gönlüm Bakışındı gülüşündü ölüm Ödül değilsin ceza değilsin Sen hep benimsin yalnızlık Günah değilsin ayıp değilsin Yasak değilsin ayrılık Uzak değilsin yakın değilsin neredesin ey mutluluk Her şeyine vuruldum aşk beni ben aşkı unuttum Hasretinde nefretinde ödendi bedelleri Günahında sevabında sebepleri verildi Aşk hep benim yüreğimde gizlenen kaçak gibi Yeri yurdu hiç eksilmez ne akıl ne sır ermez Aşk özgürlükse bu tutsaklık niye Beni sana hapsetti gönlüm Bakışındı gülüşündü ölüm Ödül değilsin ceza değilsin Sen hep benimsin yalnızlık Günah değilsin ayıp değilsin Yasak değilsin ayrılık Uzak değilsin yakın değilsin neredesin ey mutluluk Her şeyine vuruldum aşk beni ben aşkı unuttum Ödül değilsin ceza değilsin Sen hep benimsin yalnızlık Günah değilsin ayıp değilsin Yasak değilsin ayrılık Uzak değilsin yakın değilsin neredesin ey mutluluk Her şeyine vuruldum aşk beni ben aşkı unuttum |
Artik seninle duramam.Bu Aksam cikar giderim.
Hesabim kalsin Mahsere, elimi Yikar giderim. Sen zahmet etme Yerinden.Gürültü yapmam derinden. Parmaklarin üzerinden, Su gibi akar giderim. Artik sürersin bir Sefa.Ne Cismim kaldi ne Cefa. Sikayet etmem bu defa, Disimi sikar giderim. Bozar mi sandin Acilar.Belaya atlar giderim. Kursun gibiyim mavzer gibi, Dag gibi Patlar giderim. Bozar mi sandin Acilar.Belaya atlar giderim. Kursun gibiyim mavzer gibi, Dag gibi Patlar giderim.... Kaybetsem bile herseyi, bu Aski yirtar giderim. Sinsice olmaz gidisim.Kapiyi carpar giderim. Sana Yazdigim sarkiyi, Sazimdan söker giderim. Ben Aglayamam bilirsin.Yüzümü döker giderim. *****lerimden Kusumdan, Yavrumdan cayar giderim. Senden aldigim ne varsa, yerine Koyar giderim. Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim. Beddua etmem üzülme.Kafama Sikar giderim. Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim. Beddua etmem üzülme.Kafama Sikar giderim. Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim. Beddua etmem üzülme....Kafama Sikar giderim. |
Değerini bilmek gerekir aşkın,
Ve ona kattığı değeri yılları Aşk ne iç geçirmektir bir bankta Ne de el ele dolaşmak mehtapta Gün olur kar yağar yağmur yağar Birlikte yaşanacak koca bir ömür var Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri yılları Güzel bir şarkıya benzer aşk Ama kolay mıdır bir şarkı yaratmak Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri yılları |
Hedef olup vursan da
Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Göz yaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler Geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan Gün gelir acılar ezberlenir İyileşir zamanla yaran Anlar mı hiç seni Yanarak mum gibi, eridiğini Sen aşıksın o Kör hevesin kalıcı misafiri |
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
Ben seni bir kere bile öpemedim ki
Varligim sanki hep sendi Bir gülüs bir bakis bekledim durdum Bir selamin gelmedi Alin yazim saklanir kaderimde Sen benimsin yalniz hayallerimde Askin beni çözen tek cevapsiz bilmece Biliyorsun degil mi Çok zor ask bu yok ki karsiligi sende Çok zor ask bu kok ki benzeri Ben sana hiç ihanet etmedim ki Baska kimseyi düsünmedim ki Bekledim özledim küstüm baristim Kalbim hep seninleydi |
Aman derdimi deşme benim
Hakikatlı yar isen Aman önümden geçme beni Al yazmam dalda kaldı Aman gözlerim yolda kaldı Yıkılası meyhane Aman sarhoşum nerde kaldı |
Ne ağzımın tadı var ne canda huzur
Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu |
Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem
Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Yüreğimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim sanki deli Kıskandığım için affet beni Başka biri var dediler, inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden, senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu gittin, bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz, sanki sen mutlu musun bensiz Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Şu kalbimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:11 . |