![]() |
Kurtar inançlı
![]() Denizlispor, Galatasaray maçına büyük bir moralle hazırlanıyor. Teknik direktör Güvenç Kurtar, "Denizlispor olarak çok formdayız. Şanssızlıklar geride kaldı. Galatasaray'ı yenecek gücümüz var" diye konuştu. |
Rize dolu dizgin
![]() Ç.Rizespor'da Bursa galibiyetinin sevinci var. Basın sözcüsü Aykut Ferah, rakipleri karşısında çok iyi oynadıklarını belirterek, "Şimdi, ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Ankaragücü maçına bu hırsla hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızdan tam not aldık. Her geçen hafta yükseliyoruz" açıklamasını yaptı. |
Şanssızlık kırılacak
Kayserispor, sahasında oynayacağı Trabzonspor maçında şanssızlığını kırmak istiyor. Basın sözcüsü Yücel Şahin, "İyi futbol oynuyoruz ancak bunu skora yansıtamıyoruz. Trabzonspor'u yeneceğiz" açıklamasını yaptı. Manisa umutlu Vestel Manisaspor, Sivasspor yenilgisini önemsemiyor. Asbaşkan Arif Koşar, rakipleri karşısında çok iyi oynadıklarını belirterek, "İkinci yarıda biraz şanslı olsak goller bulabilirdik. Manisaspor iyi yolda" dedi. Belediye temkinli Kasımpaşa galibiyetiyle puanını 15 yapan Belediyespor, Beşiktaş maçına temkinli hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, takım olarak iyi futbol oynamalarına rağmen, Beşiktaş karşısında dikkatli olacaklarını söyledi. |
Destek zamanı
![]() Teknik patron Uygun: Kısıtlı imkânlarımızla zoru başardık Şehir takımına sahip çıkmalı. Transferde oyuncu satabiliriz. Lig lideri Sivas'ın teknik direktörü Bülent Uygun, kısıtlı imkânlarla elde edilen bu başarının takıma destek verilmediği takdirde uzun sürmeyeceği inancını taşıyor. Uygun, "6 milyon 300 bin nüfuslu şehrimiz mutlaka taşın altına elini sokmalı. Başarı için kenetlenme şart" dedi. KULÜP ÇIKARI ÖNEMLİ Uygun ara transferde parayı bastıran her kulübe oyuncu satabileceklerini belirterek şöyle konuştu: "Mehmet Yıldız, Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli'nin isimleri bazı kulüpler için geçiyor. Biz oyuncu satmaktan korkmayız. Kulübün menfaatleri önemli." |
Briegel gönderildi
MKE Ankaragücü, teknik direktör Hans Peter Briegel ile sözleşmesini feshetti. Başkan Cemal Aydın, Alman hocanın oyunculara "İkiyüzlüsünüz" diyerek çıkıştığını ve takımın havasını bozduğunu belirtti. Aydın, kaptan Hakan Kutlu'nun takımı çalıştıracağını açıkladı. Kazanamama sıkıntısı Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımın üzerinde kazanamama sıkıntısı olduğunu söyledi. Aybaba, ilk yarı bitene kadar 23 puan toplamayı hedeflediklerini belirterek, "Uzun süredir üç puan alamamak takımı olumsuz etkilemiş. Güven ihtiyacı var" diye konuştu. |
Denizlispor başaracak
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, hafta sonu sahalarında ağırlayacakları G.Saray'ı puansız göndereceklerini söyledi. Kurtar, "Rakibimiz liderliği yeniden eline geçirmek isteyecek. Bu yüzden atak oynayacak" dedi. Kaptan Yusuf ise taraftardan destek istedi. Avrupa olursa giderim Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, takımda hiç kimseyle sorunu olmadığını sadece Avrupa kulüplerinden teklif alırsa transferi düşüneceğini söyledi. Gökhan, "Ben hiç değişmedim. Kayserispor'u seviyorum. Bazı çevreler beni sorunlu göstermek istiyor" dedi. |
![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı-beyazlı takımda heyecan dorukta. Teknik patron Uygun "Lidere yakışır oynayacağız" dedi. Konyaspor ise 3 puana kilitlendi. Yeşil-beyazlı takımın hocası Ünal Karaman, ligdeki ikinci galibiyetlerini almak istediklerini kaydederek, "Bu Sivas maçında olursa takım için ekstra motivasyon sağlarız. Sivas'ı takdir ediyoruz ama yenecek gücümüz var. Takımın idman eksiğini giderdik. Motivasyonumuz üst düzeyde. Sivas'ın bizi yeneceğine ihtimal vermiyorum" dedi. Karaman ara transferde genç oyuncular alacaklarını belirtti. SİVASSPOR CEPHESİ Lider Sivas, Konya deplasmanından üç puan alıp ligin zirvesindeki yerini korumak istiyor. Teknik direktör Bülent Uygun, öncelikle lidere yakışır bir futbol oynamak istediklerini belirterek, "Liderliğin takım üzerinde baskı oluşturmamasını istiyorum. Bu yüzden oyuncularımla konuştum. Konyaspor zor deplasman ancak yüreğimizi ortaya koyup kazanacağız" dedi. Takımda Balili, Gökhan, Diallo ve Aytaç'ın sakatlığı sürüyor. |
![]() ![]() ![]() ![]() Süper Lig'de en son deplasman galibiyetini geçen sezonun 11. haftasında Trabzonspor'u mağlup ederek alan Rizespor, tam 363 gündür deplasmanda kazanamıyor. Yeşil-mavililer bu hasretine MKE Ankaragücü önünde son vermek istiyor. Teknik direktör Susiç, "Takım olarak kazanmaya yemin ettik" diye konuştu. |
![]() ![]() ![]() ![]() Belediyespor, Beşiktaş maçı öncesi iddialı. Rakiplerinin Liverpool önünde çok iyi oynadığını ancak yorgun olabileceğini ifade eden teknik patron Abdullah Avcı, "Bunu değerlendirmek istiyoruz. Genç ve dinamik bir takımız. Bu özelliğimizi sahaya yansıtırsak başarılı olabiliriz. Ekstra önlem yok" dedi. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:01 . |