![]() |
Bir gün bir çılgınlık edip
Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar |
Bizim elde koyun kuzu meleşir
Güzelleri çok yaylalarda dolaşır Seven aşık derler ki muradına kavuşur Eller kavuşur Di yeri yeride töremiyesin Aldığını doya doya saramayasın Di yeri yeride halımda bilemez Alışmış gurbette kız köyde duramaz Eller dua edin ki bende yare kavuşam Bu derdi senden aldım kime danışam Bu gün istanbula yolculuk var gel derdi mi dökem Konuşam kız konuşam Di yeri yeride Dilerim ki sende benim olasın Araya araya da yine beni bulasın Kız beni seversen Nideliye dönesin Di yeri yeride Senden ayrılalı da zalim her gün ağlarım Gelir sizin köyü de kız vatan eylerim Abdullahta derki kız senin derdinden yana yana ölürüm Sen gelmezsen ölürüm Di yeri yeride |
ey ey....
İçindeki nefret sönermi artarmı Bedavaya satsan alan olmaz Kendin olamadın ya koynuma onu ittin Yaptıkların hiç bir kitaba sığmaz O çok toydu ben genç Başbaşa bıraktın başka bir aşka başlamıştın Bir senaryo yazdın dört başı ihanet Ben garip figüran rolünü başaramayan Ey bana şeratan bilinçli dağ karı Sen beyazsan ben karayım tamammı Sen çağırdın söz verdin tutmadın Ne sağ ne sol tam ortaya lafım alan çıksın Hey Açık açık söyle böyle böylesin de Kasıtlı bir şüphe attığın çelme Oyun oynadın sen hem onla hem benle İstediğin gibiydik ikimizde O çok toydu ben genç Başbaşa bıraktın başka bir aşka başlamıştın Bir senaryo yazdın dört başı ihanet Ben garip figüran rolünü başaramayan aa... |
Başımı döndürür hasretin senin
Yetmezki hiçbirşey yerini doldurmaya Geceler yerini bırakmazki sabaha Bilirim doğmayacak güneşim sensiz Gel birtanem affettim seni Gel gel sevgilim olamazsın sende bensiz Gel birtanem affettim seni Gel artık yeter yormasın ayrılık Affettim seni dön bana Affettim seni inan Sakınırım herşeyden gözümden bile Ben nasıl kıyarım sana |
Sende sev ama sevilme
Aşk acısı çek ben gibi Çok özle ama kavuşma Kavuşamadığım gibi Seninde yüreğin yansın Başka ellerde mum gibi Çaresizlik ayrılmasın Kapından köle gibi Seninde kalbini çalsın Başkaları mal gibi Sevdam yüreğinde kalsın Gizli bir günah gibi Geri dönme istememki Ben eski ben değilimki Hayat öyle bir oyunki Ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma emi Sende sev sevilme emi Aşkta hep aşkla yanıldım Sevdim hiç sevmemiş gibi Sen kırdın ben tamir ettim Sanki ustaymışım gibi Kimse üstüne almasın Bu sözlerim sevgiliye O öyle bir sevgilidir Ettiğini iyi bilir Ahlarım beddua değil Anlaşılabilmek için Sevmek sevilmek öyle zor Birine alışan için Geri gelme istememki Ben eski ben değilimki Hayat öyle bir oyunki Ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma emi Sende sev sevilme emi |
Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim
Gömleğinin bir kolunu dar ağacı belledim Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu Bendim Sığ yüzüne kapttığım saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladım Tel tel ayrı ayrı topladım Yalnızlığın kadınıyım Anla beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadi Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlarda Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Aynı değil her baharın çiçeği dalı Ellerini hangi su yıkar ortalık malı Böldü sabır Çekti kopardı seni Bittin Sığ yüzüne kapttığın saçlarımı Kestim |
Sana öyle dargınım ki
Haykırmak yetersiz Kelimeler yersiz İfadesiz kalır Bu derdin yüreğimde Donup kaldı sanki İçimde umutlar Uçup gitti sanki Bir yanda kavgalar Bir yanda yalanlar Durmadan büyüyor Aramızda bu dağlar Durma git Götür ne varsa bekleme Ağlarım ben yalnız kendi kaderime Anladım Derman değilsin derdime Haydi git Bitir ne varsa yüreğimde Haydi git Düşünme, durma, bekleme Ağlarım ben yalnız kendi kendime Anladım bitti hiçbir şey söyleme Durma git Dönüpte bakma halime |
Sana dokunmak Tanrı'dan lütuf sanki
Zaman kilitlenir kollarında Firardadır hükmü yoktur benliğimin Aklım delilenir uzağında Sevdan rengidir dağ çiçeklerinin Kokun kıskandırır baharı Nazar boncuğum ben yalnız seninim Kanıp gidersen ellere o zaman Bir soluk hüzün, bir soluk yüzün Ve bir soluk ölüm yoklar beni Sensiz bölünürüm, dayanamam Dillere destan, dağlara ferman Bir sihir aşkın kapı duvar tanımayan Dillere destan, dağlara ferman Şarkıdır aşkın ilahi aşk makamından Dillere destan Yanında her yer burası, her yer evim Sanki kesik ayaklarım yerden Teninde dört mevsim yaz ah nasıl desem Sensiz düşer giderim kendimden |
Bir güneşe bir de sana bakamam
Bir ateşibir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibiözledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allah tan bir de senden vaz gecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni |
Huyu çıkası civanım
Dilli ballım Dere tepe geçtim Ah kayboldum ovada Dudağımı bulamadım nasıl öptün Düşüyor omuzlarımdan aklım Aşk üzeri çek bi kara sevda Sen bana yar ol Ben öleceğim uğruna Sorma bitecek mi bu deli rüya Bağladım canımı Dilek ağacım aç hadi...hadi Ocağı yakacağım Suyu ısıtacağım Tanyeri ağarırken Seni kapatacağım Adını alacağım Çatlasın elalem Tenimi boyadı aşk-ı muhabbet Usul usul öpüşelim Bitsin bu eziyet Seferin ödül olacak duru sehre Sakınacak hal yok ki dilimde |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:21 . |