A-Z ye Herkonu

A-Z ye Herkonu (http://www.herkonu.eu/index.php)
-   Futbol (http://www.herkonu.eu/forumdisplay.php?f=30)
-   -   ***Galatasaray*** (http://www.herkonu.eu/showthread.php?t=405)

Hasani 02.11.07 21:58

Hasani 02.11.07 21:59

Hasani 02.11.07 21:59

Hasani 02.11.07 22:00

Hasani 02.11.07 22:01

Hasani 02.11.07 22:01

Hasani 02.11.07 22:02

Hasani 02.11.07 22:04

Hasani 02.11.07 22:07

Serkan rüzgâr gibiydi

TEKNİK direktör Feldkamp'ın Süper Lig ve Avrupa maçlarında fazla düşünmediği Serkan Çalık, dün akşam ilk kez 11'deydi. Ümit Karan ile birlikte forvette görev yapmasına karşılık sık sık geriye gelip top çıkartan genç futbolcu, Denizlispor'un sol kanadında ileri geri çalıştı. Hızı ile dikkat çeken Serkan Çalık, taraftardan
alkış aldı.

Yönetmen Arda Turan

SAKATLIĞI nedeniyle Lincoln, kupa maçında da oynamazken, Denizli karşısında Brezilyalı yıldızın görevini Arda Turan üstlendi. Sarı-kırmızılı ekibi orta sahada başarıyla yöneten genç yıldız, Carrusca'nın attığı golün asistini yaparak görevini tam yaptı.

Hasani 02.11.07 22:10

Maçın en heyecanlı dakikaları

2. dakika
Denizlispor maça hızlı başladı. Yusuf'un ortasında Güray çaprazda topla buluştu. Bu oyuncunun şutu Aykut'tan sekti, dönen topu Engin kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak bu kez de Aykut'a çarpıp kornere çıktı.

4. dakika
Sabri sağ kanattan bindirdi, ceza sahasına hareketlenen Ümit Karan'ı gördü. Golcü oyuncunun sert şutu isabetsizdi. Top iyi yer tutan Denizlispor kalecisi Süleymanou'nun bakışları arasında auta gitti.

16. dakika
Hasan Yiğit sağ kanattan hareketlendi. Ceza sahasına yönelen Yusuf Şimşek'in kafasına "adrese teslim" bir orta yaptı. Denizlispor kaptanının kafa vuruşu az farkla üstten auta kadar gitti.

26. dakika
Ümit Karan kendisine atılan topa hareketlendi. Ceza sahasına girerken Çağlar'dan sıyrıldı. Denizlili oyuncu 2. bir hamle yaparak, Ümit'in düşmesine neden oldu. Hakem Vedat Yüksel "Devam" dedi.

40. dakika
G.Saray yine sağdan bindirdi. Ceza sahasında oluşan karambolde Arda topu Carrusca'ya aktardı. Arjantinli oyuncu düzeltti ve plaseledi. Top savunma oyuncusuna çarpıp yükseldi ve filelerle buluştu: 1-0

62. dakika
Oyuna ikinci yarıda giren Caner sol çaprazdan ceza sahasına girmeden şutunu attı. Uzak köşeye giden topa Aykut uzandı ve çeldi. Aynı dakikada G.Saray'ın hızlı atağında ise Carrusca'nın şutu auta gitti.

64. dakika

Denizlispor yine etkili geldi. Soldan hareketlenen Murat, ceza sahası içindeki Engin'e "al da at" diye pasını verdi. Engin topu bekletmeden üç metreden şutladı. İyi yer tutan Aykut, topu uzaklaştırdı.

74. dakika
G.Saray ceza sahası içinde oluşan karambolde Yusuf, topu röveşata ile havalandırdı. Ceza sahası dışına doğru yönelen meşin yuvarlağa Caner çok sert vurdu, Hasan Yiğit ayak koyunca skor 1-1 oldu.

77. dakika

Bir dakika sonra Denizli ceza sahası karıştı. Hasan Şaş kale direğinin dibine kadar gitti, topu geriye çıkardı. Çağlar, Carrusca'yı düşürdü. Penaltıyı dakikalar 77'yi gösterirken Song filelere yolladı: 2-1

Hasani 02.11.07 22:12

"Lincoln ve Linderoth Antep'e gelecek"

Kalli, takımla birlikte idmanlara çıkan Linderoth ve Lincoln'ü Antep'e götüreceğini söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sakatlıkları geçen ve bugün takımla beraber çalışmalara başlayan Lincoln ve Linderoth'un Gaziantep deplasmanında oynayıp oynamayacaklarına orada karar vereceklerini söyledi. Galatasaray'ın bugün yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Feldkamp, Lincoln ve Linderoth'un takımla beraber çalışmalara başladığını belirterek, şöyle konuştu:
''Bir sorunla karşılaşmazsak bizimle beraber Gaziantep'e gelecekler. Oynarlar mı oynamazlar mı, o kararı sonra vereceğiz. Bugünkü antrenmana Hakan'ın da katılmasını arzu ederdik, ama maalesef doktorlarımız henüz ağrıları tam geçmediği için katılamayacağını söylediler. Gördüğünüz gibi buradaki arkadaşlarımızla gayet olumlu çalışıyoruz. Ama son durumu Gaziantep'te kararlaştıracağız.''
-KALECİ AYKUT'A ÖVGÜ-
Bir basın mensubunun, dünkü Denizlispor karşılaşmasında iyi performans gösteren kaleci Aykut'u dün yaptığı basın toplantısında övdüğünün hatırlatılması üzerine Feldkamp, ''O görüşümü hem futbolcularımla, hem de kalecilerimle paylaştım'' derken, ''Gaziantepspor maçında oynatacak mısınız?'' sorusu üzerine de şunları söyledi:
''Bu kararı maç günü vereceğim, ama o ana kadar her şey olabilir. Bu kararı şimdi vermemek gerekir. Şimdi hangi futbolcunun oynayacağını açıklarım, Allah korusun o ana kadar sorun çıkar. Bu nedenle şimdiden bunu söylemek doğru değil. Her iki kalecinin de son dönemlerde ortaya koyduğu performansı takım önünde övdüm.''
-''FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR''-
Feldkamp, yarın yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.
Bir basın mensubunun, derbi ile ilgili sorusunu Alman çalıştırıcı, ''Ertuğrul hoca ya da Zico ile bu toplantıyı yapmıyorsunuz. Bu soruları onlara sormanız lazım. Benim yapılacak o kadar çok işim var ki, bu takımlarla ilgili yorum yapamam. Bu maç bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendimizi düşünüp, kendimiz için oynamak zorundayız. İşimiz, görevimiz bu'' diye yanıtladı.
-''HASAN, 3 MEVKİDE DE OYNAYABİLECEK BİR FUTBOLCU''-
Karl Heinz Feldkamp, sarı-kırmızılı takımın tecrübeli oyuncusu Hasan Şaş'ın birkaç pozisyonda oynayabilecek, klas bir futbolcu olduğunu dile getirdi.
Bir basın mensubunun, ''Sakatlıkları düzelen Lincoln ve Linderoth'un oynama ihtimali Hasan Şaş'ın durumunu etkiler mi?'' sorusunu Feldkamp şu şekilde yanıtladı:
''Lincoln ve Hasan aynı pozisyonda oynamıyorlar. Linderoth da onun oynadığı mevkide değil. Hepsinin görevi birbirinden farklı. Hasan Şaş çok klas bir futbolcu. Hem Lincoln, hem de Linderoth'un yapacaklarını yerine getirebilecek bir oyuncu. Sabri'nin oynadığı yerde de görev alabilir. Sadece kaleci tek mevkide oynar, ama Hasan, 3 mevkide de oynayabilecek bir futbolcu.''
-''TAKIMIN PERFORMANSINI İYİ GÖRÜYORUM''-
Alman çalıştırıcı, Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası'nda mücadele eden takımının performansını iyi gördüğünü söyledi.
Feldkamp, ''Ligde lideriz. Oynadığımız diğer kupalarda da iyi durumdayız. Şu an dileğim de buydu'' dedi.
Bir basın mensubunun önümüzdeki hafta UEFA Kupası'nda Helsinborg ile yapacakları maçı düşünerek Gaziantepspor'a karşı bazı futbolcuları dinlendirmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki soruyu yanıtlayan Alman teknik adam, ''Hayır. En iyi kadroyu sahaya süreceğim. Dün de o düşünce içindeydim. Dün oynattığım oyuncular da hem fiziksel, hem düşünsel olarak maça hazır ve en iyi durumda olan futbolculardı'' şeklinde yanıt verdi.
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü ayrıca, genç oyuncuları da görmek gerektiğini vurguladı.
Alman çalıştırıcı, genç futbolcuların oynama fırsatı bulduğunda ve bu maçlarda olumlu performans ortaya koyduğunda onları görmek gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Yeri geldiğinde de bunları övmek lazım. Son iki maçta Bouzid'in gösterdiği performansı gören ve bunu değerlendiren basın mensubu arkadaşlarımız oldu. Denizlispor maçında bu olumlu performansı gösterenlerden biri de Mehmet Topal oldu. Onlar da Galatasaray'ın futbolcusu ve takımın önemli elemanları. Bu bilinçte olmalıyız.''

Hasani 02.11.07 22:14

''Yanlış bir anlaşılma oldu''

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Song, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, kendisine güvendiğini, görev aldığında bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Song, takım arkadaşı Serkan Çalık ile birlikte 15. Uluslararası Gıda Ürünleri ve İşleme Sistemleri Fuarı'ndaki Ülker standını ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Song, geçen sezon sonunda takımda yaşadığı sorunlarla ilgili bir soruya, ''Yanlış bir anlaşılma oldu. Benim kontratım bu sezonun sonunda bitecek. İsteğim, her zaman kontrat süremin sonuna kadar oynamak. Aslında kulüp tarafından da bana bunun aksine bir talep gelmediği için, ben bunların yanlış anlamadan kaynaklandığını düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Song, geçen sezon sonunda bazı maçlarda kadroya alınmadığının hatırlatılması üzerine, ''Öyle olması gerekiyordu. Bu yıl da yeni gelen hocamız yeteneklerime güvendi ve yeniden kadroda görmek istedi. Bana görev verdi, ben de birlikte görevlendirildiğim arkadaşlarımla, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Sahada yapılması gereken görevleri yerine getirdikten sonra sözleşmeyle ilgili konuşmaya sıra gelir. Bu yüzden, ilk yapılması gereken sahadaki işlerimizdir. Daha sonra, kontrat süresinin sonunda yapılması gereken bir görüşme varsa, onu da o zamana bırakmak gerekir'' diye konuştu.
Galatasaray'da 4 yıldır forma giydiğini hatırlatan Song, bunun ilk 2-3 yılında Tomas ile yan yana oynadığını ve çok güzel günler geçirdiğini söyledi. Song, bu sezon savunmanın göbeğinde yaptıkları işi değerlendirmek için istatistiklere bakmanın doğru olacağını ifade ederek, ''Güzel bir takım oyunu oynayarak, Turkcell Süper Lig'in şu anda en az gol yiyen takımıyız. Bence bu iyi bir gösterge. Her şeyden önemlisi, ben, Servet ve diğer stoper arkadaşlarımın, görev verildiğinde, sahada uyum içinde oynayacak derecede iyi anlaşıyor olmamız. İyi oynadığımızı düşünüyorum, zaten başarılı da oluyoruz'' şeklinde görüş belirtti.
Kamerunlu oyuncu, dünkü Denizlispor maçında penaltıdan attığı gol sonrası sevinç gösterisiyle ilgili olarak da şunları kaydetti: ''Bundan önceki yıllarda da penaltı golü atmıştım, ama bu Galatasaray'daki ilk penaltı golüm. Penaltı atışını yapmadan önce, gol olursa ne yaparım diye düşünmemiştim, ama 'Aslan Cim-bom'da oynuyorsam, bunu simgeleyen değerleri göstermem gerekirdi. Ben de daha önce yaptığım gibi sevincimi aslan yürüyüşü şekilde ifade ettim.''

-SERKAN: ''ÇOK ÇALIŞIYORUM''-

Galatasaray'ın, Almanya'dan transfer ettiği genç oyuncu Serkan Çalık, çok çalıştığını ve gelecek maçlarda daha iyi olacağını söyledi. Serkan, dünkü Denizlispor maçında ilk 11'de ilk kez oynadığını hatırlatarak, ''Çok heyecanlıydım, ama elimden geleni yapmaya çalıştım. İnşallah gelecek maçlarda daha iyi olacağım. Sonradan oyuna girdiğim maçlarda da elimden geleni yapıyorum. Önümde tecrübeli ve iyi oyuncular var, ama Almanya'da sağ ve sol kanatlarda da oynadım, forvette de... Onun için orta sahada da oynamam benim için sorun değil'' dedi.
Serkan, pazar günü deplasmanda yapacakları Gaziantepspor maçının zor geçeceğini, amaçlarının 3 puan alıp UEFA Kupası'ndaki Helsingborg maçı öncesi moral kazanmak olduğunu söyledi.

Hasani 03.11.07 11:56

Çifte sevinç

Sakatlıkları geçen iki futbolcunun pazar günü oynanacak Gaziantepspor mücadelesinde forma giyme şansı yüksek.

Sakatlıklar nedeniyle bir türlü ideal kadrosuyla mücadele edemeyen Galatasaray'da sakatlıkları geçen Lincoln ile Linderoth'un dün takımla idmana çıkması sevinç yarattı. Brezilyalı oyuncunun idman sonrasında frikik çalışması yapması dikkat çekti.

KALLİ RAHATLADI
Teknik direktör Feldkamp, iki oyuncunun antrenmanda
iyi performans göstermesi nedeniyle rahat bir nefes aldı. Alman teknik adamın, deplasmandaki Gaziantepspor karşılaşmasında büyük ihtimalle iki oyuncuya da forma şansı vermesi bekleniyor.

Hasani 03.11.07 11:57

Utandırmadım

"Hocam sezon başında yeteneklerime güvendi ve yeniden kadroda görmek istedi. Ben de çok çalışarak, başarılı olduğuma inanıyorum".

SONG, Serkan Çalık ile birlikte 15. Uluslararası Gıda Ürünleri Fuarı'ndaki Ülker standını ziyaretinde ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Kamerunlu oyuncu, teknik direktör Feldkamp'ın, kendisine güvendiğini, görev aldığında bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

YANLIŞ ANLAŞILDI
"Hocam Kalli bana güvendi,

ben de onu utandırmadım" diyen Song, "Geçen sezon yanlış bir anlaşılma oldu. Benim kontratım bu sezonun sonunda bitecek. İsteğim, her zaman kontrat süremin sonuna kadar oynamak. Kulüpten de zaten aksi bir talep gelmemişti" ifadelerini kullandı.

Hasani 03.11.07 11:58

Herşey harika

Ligde lider olduklarını hatırlatan Alman hoca: Oynadığımız diğer kupalarda da iyi durumdayız. Şu an dileğim de buydu.

DAHA NE OLSUN
G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, takımının lig, UEFA ve Fortis Türkiye Kupası'ndaki performansını iyi gördüğünü söyledi. Dünkü idmandan sonra basın mensupları ile sohbet eden Alman hoca, "Ligde lideriz. Oynadığımız diğer kupalarda da iyi durumdayız. Şu an dileğim de buydu" diye konuştu.

GENÇLERİ DE

GÖRÜN
Kupada şans verdiği gençleri de öven Kalli, "Yeri geldiğinde bunları da görmek lazım. Son 2 maçta Bouzid ve Mehmet Topal iyiydi" dedi. Feldkamp, Helsingborg maçını düşünerek G.Antep'te bazı isimleri dinlendirmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna ise "Hayır. En iyi kadroyu sahaya süreceğim" yanıtını verdi.

Hasani 03.11.07 12:00

Kale rekabeti

Kupada süper oynayan Erçetin, G.Antep maçı için bir adım öne geçti. Feldkamp son kararını yarın verecek.

KAFASI KARIŞTI
Aykut Erçetin'in Denizli maçındaki performansı, G.Saray kalesinde forma savaşını kızıştırdı. Bu sezon Manisa ve Denizli maçları dışında 1 numarayı Orkun'a veren Kalli'nin kafası karıştı. Kupa maçı sonrası Aykut'u öven ve bunu oyuncuları ile de paylaştığını söyleyen Alman hoca,

Gaziantep'te kimi oynatacağına yarın karar vereceğini söyledi.

'İKİSİNİ DE ÖVDÜM'
Feldkamp, "Aykut'u Gaziantepspor maçında oynatacak mısınız?" sorusuna, "Bu kararımı maç günü vereceğim, çünkü o ana kadar her şey olabilir. Hangi futbolcunun oynayacağını açıklarım, Allah korusun o ana kadar sorun çıkabilir. Ayrıca her iki kalecimin de son dönemdeki performansını takım önünde övdüm" yanıtını verdi.

Hasani 03.11.07 12:03

Maç eksiği var

G.Saray'ın, Almanya'dan transfer ettiği genç oyuncu Serkan , çok çalıştığını ve gelecek maçlarda daha iyi olacağını söyledi. Serkan, ''Çok heyecanlıydım, ama elimden geleni yapmaya çalıştım" diye konuştu.

Carrusca'nın morali süper

Kupadaki Denizlispor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan ve attığı klas golle kendine gelen Carrusca'nın morali süper. Arjantinli oyuncu, bir anlamda şans verildiği zaman etkili olabileceğini kanıtlarken, üzerindeki baskıyı attığını ifade etti. Carrusca, "Amacım Galatasaray formasını sürekli giyebilmek. Bunun için çok çalışacağım. Hocamın kararına da saygılıyım" diye konuştu.

Hasani 03.11.07 12:05

Topal kulübeye

Linderoth'un sakatlığının geçmesiyle birlikte Mehmet Topal'a yeniden kulübe yolu gözüktü. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Her zaman göreve hazırım. Her şey Galatasaray'ın başarısı için" açıklamasını yaptı.

Servet: Yükseliş sürecek

GALATASARAY savunmasının önemli ismi Servet Çetin, Gaziantepspor karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Tecrübeli oyuncu, Denizlispor'a karşı elde edilen kupa ve lig galibiyetleri ile çıkışa geçtiklerini belirterek, "Gaziantepspor'u deplasmanda yenerek zirvede rahatlayacağız" dedi.

Hasani 03.11.07 12:06

Hasan first klas

FELDKAMP, Hasan Şaş'ın birkaç pozisyonda oynayabilecek, klas bir futbolcu olduğunu söyledi. Lincoln ve Linderoth'un iyileşmesinin bu oyuncuyu etkilemeyeceğini belirten Kalli, "Hepsinin görevi farklı. Hasan, Sabri'nin yerinde de görev alabilir. O, 3 mevkide de oynayabilecek bir futbolcu" dedi.

Derbiyi bana sorma!

KALLİ, F.Bahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgilenmediğini de söyledi. Alman hoca, derbi ile ilgili soru üzerine, "Bu soruları Ertuğrul hoca ile Zico'ya sorun. Benim yapılacak işim çok. Bu takımlarla ilgili yorum yapamam. Biz kendimiz için oynamalıyız" ifadesini kullandı.

Volkan dönüyor

KUPADA dinlendirilen Volkan Yaman, yarın formasına kavuşacak. Sarıkırmızılı futbolcu, derbi haftasında G.Antep'i yenerek avantaj sağlamak istediklerini belirterek, "F.Bahçe- Beşiktaş maçındaki her sonuç bize yarayacak. G.Antep'i yenip farkı açmalıyız" diye konuştu.

Hasani 03.11.07 12:08

Özgürcan kırgın
PAF takımı golleriyle sırtlayan Özgürcan'ın kupa maçında forma beklentisi boşa çıktı. Maçı kulübede tamamlayan genç yıldız, "Oynamak isterdim ama tercih hocamızın. Kupadaki diğer maçlarda bana da sıra geleceğini umuyorum. O zaman kendimi göstereceğim" dedi.

Ümit'ten tepki

G.Saray'ın golcüsü, hakkında yapılan kasıtlı yorumların hakemleri etki altında bıraktığını söyledi. Denizli maçında net penaltısının çalınmadığını belirten Ümit, hakemlerin rahat bırakılmasını istedi.

Eski Sabri yakında

Denizlispor maçı ile formasına kavuşan Sabri, "Henüz istediğim düzeyde değilim. Maç eksiğim var. Bir kaç hafta sonra eski Sabri olurum" dedi. Milli yıldızın, Gaziantep'te yedek soyunması bekleniyor.

Hasani 03.11.07 12:09

G.Antep'e bileniyorlar

Galatasaray, yarın ligde Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kupada oynayan futbolcular koşu yaptıktan sonra tesislere geçerken, diğer oyuncular, pas çalışmasının ardından, minyatür kale
maç oynadılar.

Yolculuk bugün

GALATASARAY, deplasmanda oynayacağı Gaziantep karşılaşması için bugün uçakla bu şehre hareket edecek. Sarı-kırmızılı kafile yarın akşamki karşılaşma sonrasında da yine özel uçakla İstanbul'a dönecek.

Dedehayır'dan çağrı

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, taraftarlara çağrıda bulundu. Dedehayır, "Taraftarımız, bu sene Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynayacağımız tüm maçlar için geçerli olan ve 150, 175 ve 200 YTL'den satışa çıkan kombine avantajını kullanmalı" diye konuştu.

Hasani 03.11.07 12:11

Karan isyanlarda

G.SARAY'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, kupada oynanan Denizli maçında verilmeyen penaltıya isyan etti. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Yüzde yüz penaltıydı. Neden sarı kart gördüğümü anlayamadım" dedi.

İki yeni mağaza daha

Galatasaray Pazarlama AŞ, Galatasaray Store mağazalar zincirine biri Kıbrıs'ta, diğeri İstanbul'da olmak üzere iki yeni halka daha ekledi. Store mağazalarından ilki, Kıbrıs- Magosa'da; diğeri ise İstanbul - Fındıkzade'de Galatasaraylılar'ın hizmetine girdi. Taraftarların mağazalara büyük ilgi göstermesi bekeniyor.

Balta yine 11'de

KUPADA ilk 11'de sahaya çıkan Hakan Balta, deplasmanda oynanacak Gaziantep maçında da banko oynayacaklar arasında. Sarıkırmızılı oyuncu, "Zor maç olacak ama 3 puanı alacağız" iddiasında bulundu.

Hasani 03.11.07 12:12

"'Evet' yanıtı veririm"

Brezilyalı yıldızımız Lincoln, Milli Takım için resmi teklif gelirse kararının hazır olduğunu belirtti
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, ülkesinin medyasına ilginç açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı oyuncu, Brezilya gazetelerine verdiği demeçte Türk Milli Takımı'nın formasını seve seve giyeceğini belirtti. Alman Ligi Bundesliga'da, Schalke forması giyerken de, kendisine Almanya Milli Takımı'nın formasının teklif edildiğini hatırlatan Lincoln "Hayır" yanıtı verdiğini ifade etti ve şunları söyledi:

"Türk Milli Takımı'nın formasını giymem için Türk taraftarlardan bana yoğun istek gelmesi karşısında inanılmaz derecede gururlandım. Schalke'de oynadığım dönemde, Alman milli olmam için gelen teklif karşısında kendimi hazır hissetmedim. Ancak şu anda durum çok farklı. Türkiye'ye ve Galatasaray'a çok çabuk alıştım. Doğrusunu söylemek gerekirse Türkiye'yi kendi ülkem gibi görüyorum. Özellikle Galatasaraylı taraftarların bana gösterdiği ilgiyi tarif etmek olanaksız. Bu nedenle, Türk federasyonundan bana resmi bir teklif elmesi halinde, hiç düşünmeden 'Evet' yanıtını veririm".

Brezilyalı futbolcu, Türk Milli Takımı'nda oynama şansı bulması halinde, teknik direktörden tek isteğinin kendisine 10 numarının verilmesinin olacağını da ekledi, "10 numaranın uğuruna çok inanıyorum. Bu nedenle kulüplerimde de bu numarayı kullanıyorum. Eğer Türk Milli Takımı'nda da bana 10 numara verilirse, ağırlığını çok kolay taşıyabilirim. Önümüzdeki günler ne gösterecek hep beraber bekleyeceğiz" ifadesini de kullandı.

Hasani 03.11.07 12:13

Gaziantep ile 43. randevu

Galatasarayımız ile Gaziantepspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 43. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan maçlarda, sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 24-8 üstünlüğü bulunurken, taraflar 10 kez de eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın ligde attığı toplam 73 gole, Gaziantepspor 30 golle karşılık verdi.
İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da 2-2 berabere kalırken, Gaziantep'te gülen taraf 1-0'lık sonuçla evsahibi ekip olmuştu.

-GAZİANTEP'TEKİ MAÇLAR-

Galatasarayımız ile Gaziantepspor, şimdiye dek Gaziantep'te 21 kez karşı karşıya geldi.
Galatasarayımız, rakip sahada yapılan maçlarda rakibini 10 kez yenerken, evsahibi ekip 5 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi. Gaziantep'teki 6 maç berabere sonuçlanırken, Galatasaray 31, Gaziantepspor ise 19 gol attı.

Hasani 03.11.07 12:19

Aman nazar değmesin

Mondragon'un gidişiyle kalede sorun yaşanacağını düşünenler fena halde yanıldı. Orkun ve Aykut'lu Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Kalede yine tam isabet
Şu bir gerçek ki, Galatasaray***8217;ın yabancı kaleciden yana şansı hep yaver gidiyor. Simoviç, Taffarel ve Mondragon***8217;la pek çok başarılara imza atan Sarı-Kırmızılılar, bu kez yerlide de turnayı gözünden vurmuş gibi gözüküyor. Aslında Kolombiyalı Mondragon gittiğinde, pek çok kişi ***8220;Böyle bir kalecinin yeri dolmaz, nasıl olur da gönderilir***8221; diye eleştiride bulunmuştu. Yerine Mondragon***8217;un yedeği Aykut Erçetin ve Erciyes***8217;ten alınan Orkun Uşak vardı, ama ikisi hakkında da kafalarda pek çok soru işareti bulunuyordu. Ancak bu ikili, bayrağı ellerine aldıklarından itibaren hiç yere düşürmediler.
İkisi de güven veriyor
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp***8217;ın tercihi, takım arkadaşlarını konuşarak sürekli uyaran Orkun Uşak oldu genelde. Ancak Aykut Erçetin***8217;in geçmişteki hocaları öyle ünlü ve başarılıydı ki, yabana atılmazdı kuşkusuz. Ve Aykut, hocasının kendisine görev verdiği anlarda üzerine düşeni fazlasıyla yapmayı bildi hep. Son Denizlispor kupa maçında net 3-4 pozisyonu kurtarması, bunun en son belgesi oldu. Galatasaray***8217;ın kalesinde sorun yaşayacağı öngörüsünde bulunan futbol otoritelerini yanıltan iki genç isim, elbirliğiyle bugün takımlarını ligin en az gol yiyen ekibi konumuna getirdiler.
Kalli***8217;nin zor tercihi
Aslında iki kalecinin de formda olması bir yandan iyi, bir yandan da kötü... Feldkamp, formda iki file bekçisinden hangisini oynatacağında zorlanacak gibi. Son açıklaması da bu yönde oldu Alman hocanın. Kalli, ***8220;Aykut***8217;un Denizli maçındaki performansından çok memnun kaldım. Gaziantep***8217;te hangisini oynatacağıma ise maç günü karar vereceğim. Her iki kalecinin son dönemlerde ortaya koyduğu performansı tüm takımın önünde övdüm***8221; dedi. Orkun, rekabetin takımın lehine olduğunu söylerken, Aykut ise, ***8220;Sadece kurtarmamız yetmez, atmamız da gerekir***8221; sözleriyle bir başka noktaya da dikkati çekti.
ORKUN Süper Lig
O Dakika Y.Gol
9 810 3
UEFA KUPASI
O Dakika Y.Gol
5 450 8
AYKUTSüper Lig
O Dakika Y.Gol
1 90 2
TÜRKİYE KUPASI
O Dakika Y.Gol
1 90 1

Hasani 03.11.07 12:20

Lincoln dönüş hazırlığında

Fortis Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında önceki akşam Denizlispor'u 2-1 yenen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fortis Türkiye Kupası***8217;ndaki ilk maçında önceki akşam Denizlispor***8217;u 2-1 yenen Galatasaray, Turkcell Süper Lig***8217;de Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenmana Okan katılmadı, Hakan Şükür ile Ayhan ise kondisyoner eşliğinde koştu. Karl Heinz Feldkamp, şut ve kanat ortaları üzerinde özel çalışma yaptırırken Lincoln, idman sonrası frikik attı.
Rakipler lig sınavında
Galatasaray***8217;ın UEFA Kupası***8217;ndaki rakipleri, bugün lig maçlarında önemli sınavlar verecekler. Fransız temsilcisi Bordeaux, saat 18.10***8217;da Nancy ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu mücadele Kanal A***8217;dan canlı olarak ekranlara gelecek. Yunan takımı Panionios, saat 16.45***8217;te başlayacak maçta Heraklion ile Avusturya ekibi Austria Wien de saat 19.00***8217;da Altach ile puan mücadelesi yapacak.

Hasani 04.11.07 10:49

Lincoln'ün sakladı

Alman hoca ile görüşen Brezilyalı yıldız, G.Antep'e karşı oynayabileceğini söyledi Ancak Helsinborg maçını düşünen Kalli, Cassio Lincoln'ün bu isteğini geri çevirdi.

Dizindeki sakatlığı geçen ve taraftarların merakla beklediği Cassio Lincoln'ün bugün Gaziantepspor'a karşı oynaması da zor görünüyor. Gaziantep yolculuğu öncesi teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile bir görüşme yapan Brezilyalı yıldız, "Dizim iyi durumda. Kendimi çok iyi hissediyorum. Eğer siz de uygun görürseniz Gaziantep'e karşı
forma giymek istiyorum" dedi.

RİSKE ETMEYECEK
Kalli'nin,
oynamak istemesinden memnuniyet duymasına karşılık Lincoln'ü sahaya sürmeyi düşünmediği bildirildi. Perşembe günkü Helsinborg maçı öncesi Lincoln'ü riske etmek istemeyen Kalli'nin, "Gösterdiğin özveri beni sevindirdi ama sağlık kurulundan aldığım rapora göre oynaman riskli" dediği ifade edildi.

Hasani 04.11.07 10:50

Derbi gibi

Kalli, G.Antep'in ciddiye alınmasını istedi. Alman hoca: Rakibimizin ligdeki durumunu unutun. Kaliteli kadroları var, iyi oynuyorlar

Derbi gibi

Alman hoca: Rakibimizin ligdeki durumunu unutun. Kaliteli kadroları var, iyi oynuyorlar.
G.Saray Teknik Direktörü Kalli, G.Antep'in ligin kaliteli kadrosuna sahip ekiplerinden biri olduğunu dile getirerek oyuncularını uyardı. Alman hoca, "Puan cetvellerindeki yerine bakmayın. Çok koşan, mücadele eden bir rakip ile oynuyoruz. Asla hafife alamayız. Maçı bir derbi gibi düşünün" diye motive etti.

3 MAÇTIR YENEMİYOR

Kalli'yi endişeye sevk eden bir başka konu ise istatistikler. G.Saray son 3 sezonda rakibini Kamil Ocak'ta yenemedi. Cimbom son galibiyetini 2003-2004 sezonunda (2-1) alırken, son üç maçın ikisini 1-0 G.Antep kazandı. Üçüncü karşılaşmada ise son dakika attığı golle beraberliği (2-2) kurtarabildi.

Hasani 04.11.07 10:59

24-8 Aslan önde
G.SARAY ile G.Antep ligde bugün 44. kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar oynanan 43 maçta G.Saray'ın 24-8 üstünlüğü var. 10 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Aslan'ın 73 golüne G.Antep 30 golle cevap verdi. G.Antep'teki maçlarda da G.Saray 10-5 üstün. 21 maçın 6'sı ise beraberlikle sonuçlandı.

GAZİANTEP
Barış Volkan Murat Erdal De Nigris Ekrem Mehmet Ç. Deumi Ömer Ergün Özgür

GALATASARAY
Uğur Ümit Nonda Hasan Şaş Hakan Balta Arda Linderoth Song Servet Carrusca Aykut

Hakem: Yunus Yıldırım
Stat: Kamil Ocak
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV

Hasani 04.11.07 11:00

Ortayı kapattı

Lıncoln'ün görevini yine Arda üstlenecek. Denizli maçında Brezilyalı oyuncunun yerine görev yapan ve ilk golün pasını veren genç futbolcu, Gaziantep karşısında da takımın lideri olacak. Öte yandan Arda'nın ortaya kayması ile sol kanatta Denizli maçının iyilerinden Carrusca'nın şans bulması bekleniyor.

Aykut kaleyi ele geçirdi

Kupa panteri Erçetin, ligde de 6 hafta sonra kalede. Orkun yedek.
G.Saray'da Gaziantep'e karşı kaleyi Aykut Erçetin koruyacak. Denizli ile oynanan kupa maçında süper bir performans sergileyen genç kaleci, Orkun'u ekarte etmeyi başardı. Ligde bu sezon sadece 4. haftadaki Vestel karşılaşmasında görev yapan Aykut, 2 gol yemişti. 6 hafta sonra kulübeye dönecek Orkun ise ligdeki 9 maçında 3 gole geçit verdi.

Hasani 04.11.07 11:01

Çoook önemli

Ligin 3'te 1'inin bittiğini belirten Sezgin, "Lideriz, lider dönüp avantajımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Gaziantep maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Ligin 3'te 1'lik bölümü bitti. Lider durumdayız, lider olarak dönmek, bu avantajımızı korumak istiyoruz. Umarım düşündüklerimizi sahaya yansıtırız" dedi. Sakatların iyileşmesinin sevindirici olduğunu da belirten Sezgin,
"Sadece Ayhan, Okan ve Hakan Şükür kaldı. Bunları da bir an önce aramızda görmek istiyoruz. Eksiklere rağmen iyi mücadele ortaya koyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Hasani 04.11.07 11:02

Hasan Şaş göze girdi

Kalli, son maçlarda müthiş bir çıkış yapan yıldızı 11'e alıyor.

G.Saray camiası son maçlarda müthiş bir çıkış yakalayan Hasan Şaş'ı alkışlıyor. Kalli'nin, "Ayağında çok top tutuyor" diyerek çoğunlukla yedek bıraktığı Hasan, Denizli ile oynanan lig ve kupa maçlarında verilen şansı çok iyi kullandı. Tecrübeli yıldız, Denizli lig maçında sağ bekte bile görev yaparken, alkışlanmıştı.
Alman teknik adam bugün Hasan Şaş'ı alıştığı sağ kanatta görevlendirecek. Bu durumda da Kalli'nin gözdelerinden Barış kulübeye çekilecek.

Hasani 04.11.07 11:04

İkide kaldı

Galatasaray'ın flaş transferi Lincoln, bu sezon Süper Lig'de sarı-kırmızılı ekibin 7 maçta formasını giydi. 580 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, ligin ilk iki haftasında Çaykur Rize ve Ankaragücü ağlarını havalandırmasının ardından gollerinin devamını getiremedi. Lincoln, UEFA Kupası'nda ise Sion maçlarında görev yaptı, bu iki karşılaşmada da gol atmasını bildi.

De Nigris'e önlem

G.SARAY, Gaziantepspor'un en tehlikeli oyuncusu De Nigris'i Song ve Servet'le durduracak. Tecrübeli ikili, ligin 6 golle Gökdeniz'le birlikte en golcü oyuncusu olan Meksikalı yıldıza değişimli markaj uygulayıp, göz açtırmayacak.

Song: Atarım

KUPADA Denizlispor'a attığı penaltı golüyle galibiyeti getiren Rigobert Song, Feldkamp'ın istemesi halinde ligde de penaltıları kullanabileceğini söyledi. Kamerunlu yıldız, "Görevden kaçmam" dedi.

Hasani 04.11.07 11:06

Sol Balta'nın

FELDKAMP sol bekte Volkan Yaman ile Hakan Balta arasındaki son tercihini Balta'dan yana yaptı. Balta kupa maçında da onbirde oynamıştı. Volkan'ın yine maça kulübede başlaması bekleniyor.

Linderoth dönüyor

SAKATLIĞI nedeniyle Denizlispor ile oynanan lig ve kupa maçlarında yer almayan Linderoth iyileşti. Önceki gün takımla birlikte çalışmalara başlayan ve formda görünen İsveçli futbolcu, bugün yeniden takımdaki yerini alacak.

Forvete yeni kan

DENİZLİ ile oynanan kupa maçında grip olması nedeniyle oynamayan Nonda, Gaziantep karşılaşmasına hazır. Son idmanda attığı gollerle dikkat çeken ve formayı kapan oyuncu, bugünkü maçta gollerine devam edeceğini söyledi.

Hasani 04.11.07 11:07

Plan belli: Hücum

G.SARAY, bugün oynayacağı G.Antep maçı hazırlıklarını bu şehirde yaptığı idmanla tamamladı. Basına kapalı yapılan idmanda Kalli'nin hücum organizasyonları üzerinde durduğu öğrenildi. Alman hoca kanat ortalarının sıfıra inilerek yapılmasını isterken, Hasan Şaş ve Carrusca'yı da uyardı.

Hasan'ı gör Terim

G.SARAY'ın son maçlarda yükselen yıldızı Hasan Şaş'a taraftar çok güveniyor. G.Saray taraftarlarının favori sitelerinden galatasaray.com'un yaptığı "Hasan yükselen formuyla yeniden Milli Takım'a seçilmeli mi?" anketine katılanların yüzde 84'ü "Evet" şıkkını işaretledi. 60 bine yakın kişi oy kullandı

Hasani 04.11.07 11:08

G.Antep'e bedeller!

G.Saray'ın forvetleri Hakan Şükür, Nonda ve Ümit Karan bu sezon toplam 14 gole imza attı. Bugünkü rakip G.Antep ise ligde 10 maçta toplam 13 gol kaydedebildi. Ümit ve Nonda 5'er, Hakan ise 4 kez ağları havalandırdı. G.Antep'in en skorer ismi ise 6 golü bulunan De Nigris.

Üç eksikle gittiler

Sabah özel uçakla G.Antep'e gelen G.Saray'da sakatlıkları süren Hakan Şükür, Okan ve Ayhan yer almıyor. Belinden sakat olan Hakan Şükür'ün hemen hemen iyileştiği, riske girmemek için kadroya alınmadığı belirtildi. Okan ve Ayhan'ın tedavilerinin de çok iyi gittiği öğrenildi.

Servet dönüyor
Kalli'nin dinlendirdiği Servet Çetin bugün formasına kavuşuyor. Alman hoca, şans verdiği İsmail Bouzid'i ise kulübeye çekiyor. Servet, "Üst üste zorlu maçlar oynadık. Kadrodaki her futbolcu oynayacak kalitede. Hocam G.Antep'te şans verirse elimden geleni yaparım" dedi.

Hasani 04.11.07 11:10

Bordeaux mağlup

UEFA Kupası H Grubu'nda yer alan G.Saray'ın rakiplerinden Bordeaux, Fransa Ligi'nin 13. hafta maçında deplasmanda Nancy'e 1-0 mağlup oldu. Sarı- kırmızılıların grubunda yer alan Panionios, Ergotelis ile 1-1 berabere kalırken, Austria Wien ise Altach deplasmanında 1-0 kaybetti.

De Nigris'e dikkat

G.Antep'in Meksikalı forveti De Nigris şu anda 6 golle krallık yarışında Gökdeniz ile liderliği paylaşıyor. De Nigris 8 maçta 13 pozisyona girerken, bunlardan 6'sını gole çevirdi. Mücadeleci yapısıyla da tanınan De Nigris, 8 maçta 17'si isabetli 34 şut attı. G.Antep'te Zurita cezalı.

Yıldırım'la ikinci kez

G.Antep-G.Saray maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım bu sezon G.Saray'ın Bursa deplasmanında 1-0 kazandığı karşılaşmada düdük çalmıştı. Bu sezon 6 maç yöneten Yıldırım, iki kırmızı kart gösterdi, hiç penaltı vermedi. Yıldırım bu sezon ilk kez G.Antep maçına çıkıyor.

Hasani 04.11.07 11:12

Aslan Şahin diyarında

Ligde liderliğini sürdüren G.Saray'ımız, G.Antep deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkıyor
Turkcell Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde lider Galatasarayımız, Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor'a konuk oluyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek. Gaziantepspor'da sakatlıkları bulunan Bekir İrtegün ile Bülent Bölükbaşı da takımla birlikte çalışmaya katıldı. Kırmızı-siyahlılarda, kart cezalısı Zurita bugünkü maçta forma giyemeyecek.

"İyi futbolu sürdürmek istiyoruz"

Teknik direktör Mesut Bakkal, lig lideri Galatasaray karşısında son iki haftada oynanan iyi futbolu sürdürmek istediklerini, zorlu karşılaşmayı puan veya puanlarla bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Galatasaray'ın da liderliğini sürdürebilmek için maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak isteyeceğini vurgulayan Bakkal, ''Her şeyden önce iyi futbolumuzu sürdürmek istiyoruz. Futbolcularımın moral ve motivasyonu çok yüksek'' diye konuştu.

Feldkamp Lincoln ile özel konuştu!

Sarı kırmızılı kafilede sakatlıkları bulunan Hakan Şükür, Ayhan ve Okan Buruk yer almazken, sakatlıkları düzelen yabancı futbolcular Lincoln ve Linderoth kafilede yer aldı. Teknik direktör Feldkamp'ın havalimanında Brezilyalı futbolcu Lincoln ile yaklaşık 10 dakika özel olarak konuşması dikkat çekti.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'ndan açıklamada, "Çok önemli bir müsabakaya gidiyoruz. Ligin artık 3'te1'lik bölümü bitmiş durumda. Lider durumdayız, lider olarak dönmek, bu avantajımızı korumak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir müsabaka. Bu şekilde hazırlandık. Umarım bütün düşündüklerimizi sahaya yansıtırız" dedi.
Muhtemel 11'ler:
Gaziantepspor:

Ömer
Mehmet Çoğum
Murat
Volkan
De Nigris
Tchani
Erdal
Ekrem
Özgür
Barış
Ergün

Galatasaray:
Orkun
Sabri
Song
Servet
Volkan
Hasan Şaş
Mehmet Topal
Arda
Hakan Balta
Nonda
Ümit Karan

G.Saray ile G.Antep 43. kez...
Galatasaray ile Gaziantepspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 43. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan maçlarda, sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 24-8 üstünlüğü bulunurken, taraflar 10 kez de eşitliği bozamadı.
Galatasaray'ın ligde attığı toplam 73 gole, Gaziantepspor 30 golle karşılık verdi.
İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da 2-2 berabere kalırken, Gaziantep'te gülen taraf 1-0'lık sonuçla evsahibi ekip olmuştu.
Gaziantep'teki maçlar
Galatasaray ile Gaziantepspor, şimdiye dek Gaziantep'te 21 kez karşı karşıya geldi.
Galatasaray, rakip sahada yapılan maçlarda rakibini 10 kez yenerken, evsahibi ekip 5 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi. Gaziantep'teki 6 maç berabere sonuçlanırken, Galatasaray 31, Gaziantepspor ise 19 gol attı.

Hasani 04.11.07 11:15

Camargo'yu izlemeye gidiyoruz

Bu sezon kadrosunu büyük ölçüde yenileyen G.Sarayımız, transfere doymuyor... Hakan Şükür***8217;ün sezon sonunda futbolu bırakma ihtimalinin yüksek oluşu, Ümit Karan***8217;ın formsuzluğu sarı kırmızılıları yeni bir golcü arayışına iterken, yönetim Belçika***8217;nın Standard Liege takımında forma giyen Brezilyalı santrfor Igor De Camargo için düğmeye bastı.

Hürriyet Gazetesi'nin 4 Kasım tarihli haberine göre, G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin***8217;in önümüzdeki hafta Belçika***8217;ya gidip 23 yaşındaki Camargo***8217;yu bir kez daha izleyeceği öğrenildi. 28 Ekim***8217;de oynanan Standard Liege-Mechelen maçını izleyen menajer Doğan Ercan, sarı kırmızılı yöneticilere De Camargo***8217;dan övgüyle söz etti. Ercan***8217;ın, "Hava toplarında çok etkili. Süratli ve kuvvetli" diyerek olumlu rapor vermesinin ardından Adnan Sezgin***8217;in önümüzdeki hafta oynanacak Standart Liege-Lokeren maçını izleyeceği kaydedildi.

Standard Liege***8217;de 10 numaralı formayı giyen Igor De Camargo***8217;nun menajerler aracılığıyla G.Saray***8217;da oynamak istediği yolunda haber yolladığı belirtildi. Sambacının, "G.Saray büyük bir takım. Belçika***8217;da herkes G.Saray***8217;ı biliyor. Cassio Lincoln***8217;ün G.Saray formasını giydiğini biliyorum. Kendisi ile Brezilya***8217;da bir dostluk maçında forma giymiştik. Onunla aynı takımda olmak bana gurur verir. Koşullar uyarsa G.Saray***8217;a gelirim" dediği öğrenildi.

Adnan Sezgin***8217;in de olumlu görüş belirtmesi halinde Igor De Camargo konusunda Kalli***8217;nin de onayı alındıktan sonra transfer görüşmelerinin başlatılacağı ifade edildi. Camargo***8217;nun Standard Liege Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu ancak Brezilyalının G.Saray***8217;a gelmeye sıcak baktığı için transfer maliyetinin yüksek olmayacağı sızan haberler arasında...

Hasani 04.11.07 11:16

Çiçeklerle karşılandık

Galatasarayımız, yarın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşma için geldiği Gaziantep'te çiçeklerle karşılandı.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in de aralarında bulunduğu Galatasaray kafilesi, THY'ye ait uçakla geldikleri Gaziantep Havaalanı'nda, Gaziantep Galatasaray Spor Okulu öğrencileri ve taraftarlar tarafından karşılandı. Bir kadın taraftar Adnan Sezgin'e çiçek verdi. Sarı-Kırmızılı takım futbolcularından özellikle Lincoln ile Hasan Şaş taraftarlardan özel ilgi gördü. Galatasaray'ın konuklayacağı Tuğcan Otel'in önünde toplanan taraftarlar da burada futbolculara tezahüratta bulundu. Bazı futbolcular da tezahürata alkışla karşılık verdi.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:00 .