![]() |
Neyleyim hayatı yoksan eğer
Ben seninim sen başka bir alem Bak canım acıyor dert büyüyor insafa gel dön biraz ayıp oluyor Ölü vereyim uğruna Yeter ki beni bırakma Gel gel geri canım İki göz evimize İnadına inat sarılırım o beline Tel tel karışalım gecenin ateşine Hem yanalım, hem mest olalım Başladı bitiyor ömür eriyor Saklama kendini gözyaşım arıyor Bak canım acıyor dert büyüyor insafa gel dön biraz ayıp oluyor Ölü vereyim uğruna Yeter ki beni bırakma Gel gel geri canım İki göz evimize İnadına inat sarılırım o beline Tel tel karışalım gecenin ateşine Hem yanalım, hem mest olalım |
Ah güzelim marmara o mavi sularında
Defineler gizlidir yakamozlarında Sarmaş dolaş sevgililer uzun kumsallarında Buruktur ayrılanlar hasretlik akşamında Gel gel utanma sıkılma kucakla dalgaları Marmara bu başlatır o en büyük aşkları Muhabbet zamanları taze bahar ayları İçim bir hoş oluyor duyunca martıları Masmavi bir deniz aşık oldum bendeniz İbibikler ötmeden buluşsak ne dersiniz |
Teslim oldum sana umurumda değil
Yaz yağmuru kadar kısa sürse bile Her ayrılık keder öncekinden beter Bir hançerde sen vur bana ne fark eder Verdim gitti al bu gönül senin Sevdim gitti günah sevap benim Verdim gitti al yüreğim senin Sevdim gitti doru yanlış benim İnatçı ellerim istiyor seni Sonu yok bilsemde ne fark eder Vedalar hep aynı aynı nasıl olsa Bir eksik bir fazla ne fark eder |
bu bir teselli ayrılık değil
gelir geçer sanma sakın bu heves değil bir anlık öfke sensizlik değil hani senin olmak varya tesadüf değil Yapma ne olur sensiz vurgunum ah suskunum gitme ne olur sana vurgunum ah vurgunum Kolaymı ayrılmak canıma can olmuşsun Aşkımın esiri herşeyim sen olmuşsun Kolaymı ayrılmak canıma can olmuşsun Aşkımın esiri herşeyim sen olmuşsun |
Adananın yolları taşlık
Yok cebimizde beş kuruş harçlık Elden gitti kahpede gençlik Ağam adanalı paşam adanalı Evde duramıyom sana dadandı Sebebim sen oldun güzel delikanlı Hey güllü hele hele güllü Peştamalı sümbüllü Adananın bayırına Ağam at çıkardım çayırına Anan baban hatırına |
Aşk şarkıları söyledin
Sevdin görünüp sevmedin Bir yansıma bir hayaldin Aslı bende övündüğün sevginin Rüzgarlı ateşin soğuk Bir son kez daha git çocuk Senin kalbin hiçkimsede Alışkanlığın yanıyor yüreğimde Senin kalbin hiçbir yerde Alışkanlığın yatıyor döşeğimde Düşür dillere, dağıt ellere Masum sevdamı ihanetle harca Ve... Aldat... Gece gündüz aldat Olur olmaz aldat Aynen devam et Ağlat... Anıları ağlat Yakışır sana Sevgiyi inkar et |
Gönül çalamazsın aşkın sazını
Ne perdeye dokun ne teli incit Eğer çekemezsen gülün nazını Ne dikene dokun ne gülü incit Dinle ki bülbülü gelesin coşa (aşka) Karganın namesi gider mi hoşa Meyvasız ağacı sallama boşa Ne yaprağını dök ne dalı incit Bekle dost kapısın sadık dost isen Gönüller tamir et ehli dil isen Sevda sahrasın da Mecnun değilsen Ne Leyla'yı çağır ne çölü incit |
Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun
Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o ya ben Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben |
sen gidince soğuyor yatak gece uzuyor
sensiz geçen geceler beni ihtiyar ediyor hani gitmesen diyorum,hani gitmesen diyorum adın yazılı bazı otel odalarında sürüyorlar sevdamızı ordan oraya kolay değil biliyorum böyle öksüz yaşamak ama en kötüsü gülüm onursuzca yaşamak senin her gidişinde sürgün oluyorum ben en kötüsü aslında gitmeden sürgün olmak içimi acıtıyor böyle öksüz yaşamak hani gitmesen diyorum,hani gitmesen diyorum hani gitmesek diyorum,hani gitmesek diyorum |
Bir zaman yılları saydım
Bir zaman ayları saydım Bir zaman günleri saydım Hani geleceğin yok soracağın yok Sen bir zalimsin sen bir hainsin Koç aldım kurban getirdim Her bayram yalnız oturdum Kaç tane takvim bitirdim Kızıltuğum çalar telden El vefalı çıktı senden Ölsem haberin yok benden |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:47 . |