![]() |
Sende eda sende işve
Aşıl oldum bir görüşte Oyalama ah beni güzel Yaktın beni bir bakışta Öyle bir his varki bende Sende sevdin beni sende Bırak nazı inat etme evet de bana Yar Amman Amman yar seninde gönlün var Bakışların olur diyor söyle niye bu inat yar Yazık etme bir şans tanı Hem kendine hemde bana Damla famla göl oluruz Gelebilsek yan yana |
Gönlüm yorgun düştü sevdandan
Gitme aşkının göster bana Hasretinden usandım ama Kül oldum artık yana yana Beni senden ayırma zor olur Beni üzme yıkma ne olur ah Özlüyorum sensiz yanık yüreğim Kah rolurum gitme güzelim Üzülür ağlarsın sen böyle aşk bulamazsın Ya seninle yada sensiz Durumumuz bak çaresiz Beni yorma beni kolla Olamam sensiz tek başıma |
Yanına gelmeye cesaretim yok
Kapanamam dizine Yoluna ölmeye hiçniyetim yok Güvenemem sözüne Uzun zamandır böylesin sen Ne sorup ne de ararsın Usandım artık bu hallerinden Sen aklıma zararsın Kime sorsan anlatırlar Nasıl olduğumu Bu kararsız hallerinle Beni yorduğunu |
Bilirim bütün yollar kapalı bize
Biri vardır elbet seninde gönlünde Yine de bunu senden duymak ağır geliyor Bana anlatma bana söyleme Yüreğinden her gün gelip geçen aşklardan Beni dost bilipte sakın bana bahsetme Seni başkasıyla düşünmeye dayanamam Bana anlatma beni kahretme Söyleme söyleme gerçek bile olsa Bilmeye mecbur değilim Ne olur söyleme söyleme öyle bile olsa Söyleme başka birini sevdiğini |
Bir gün gelir hasretimden için yanarsa
Dertle yüklü yosun tutmuş gecelere sor Yanlızlıklar pişmanlıklar seni sararsa Ilgıt ılgıt esen deli rüzgara sor Sor beni ellere sor sor Gecelere sor beni Günlere aylara sor sor Yüreğine sor beni Bir gün gelir anıların hesap sorarsa Gözlerinden akan ilk yaşlara sor Yüreğin alevlenir dolar taşarsa Bağrı yanık boynu bükük türkülere sor |
Kendimi sorarsam halimden anlamazlar mı
Yarimi bulursam yarimden saklamazlar mı Seni beklediğimi biliyorsun öyle olsun Peki istediğim her anımda yollamazlar mı Mazi de kalan sevdalar göz yaşlarıyla ıslanmış Aşk denilen şey hep yalan eskidi sevdalarla Mazide yazılan şiirler göz yaşlarıyla ıslanmış Aranırmış mısralarda bulunur mu! bilinmez Sonunu soramadım gözyaşları m ı n bir bak perişan halime Ne günah vardı ki suçlarımın bir düşün bir bak şu halime |
Gün be gün biraz daha yanlışlaşıyorum
Gün be gün biraz daha hırçınlaşıyorum Sen çoğalıyorsun içimde Ve sen, ve seni, hep sana sensizliğime Yazıyorum yazacağım Belki de seni sana anlatacağım Sen sevsende sevmesende Sen bilsende bilmesende Öyle sevdim öylece gönülsedim Öylesine benimsedim sana kin duyacak kadar Çok sevdim seni Sen sevsende sevmesende Sen bilsende bilmesende |
Buralarda cok yalnızım
Ariyorum her an seni acılarım son bulurdu tutabilsem ellerini Sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım x2 Aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım |
Sen kafamda çılgınca sorunlarla
Hep eleştiriler hep yorumlarla O edalar o sahte tavırlarla Hiç başbaşa kaldınmı anılarla Bak dünyada kaldık tek başımıza Hep doğruyu bulduk yanlışımızla Zaman geçsede acımasız bir hızla Biz yaşıyoruz hala şarkımızla Sensiz olmaz canım sensiz olmaz Sevdiginin ardından koşan yorulmaz Sensiz olmaz canım sensiz olmaz Hayata küserek yaşanmaz Her gün aynalara baksan bile Farkına varamazsın arkandan gülenlerin Kendini küçük dünyana kapatsan bile Başında ben varım gerçegi bilenlerin |
Her zaman aklımda
Nasıl kalırsın bilmem En olmadık zamanda Rüyamdasın yeniden Çaresizlik ve de sen Hatırlatır herşeyi Tam unutmuşum derken Alev alır içimi Nedense anlatamadımben de kendimi Belki sen anlamadın sevgimi Nasılda bu kadar koptun benden Ne yapsan kaçamazsın kendinden Ayrılık zamanı gelince Durduramaz hiç kimse Elimden bir şey gelmez Dualarım seninle |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:13 . |