![]() |
Toz bürünmüş yıllardan
Gecikmiş bir yankı gibi Kaderi zorlarcasına Yeniden çıktın yoluma Git yoluna dön Anıları bir yana at Git yuvana dön Acıları bana bırak Kavgam seninle değil Seni seven gönlümle Dinlemez kuralları Çiğniyor yasakları Aşkla yanmış dudaklar Dostça konuşmazlar Böylesi daha güzel Git yuvan seni bekler |
Ah o gözlerine
Ah o sözlerine Nazar değmesin sevdiğim Vurulmuşum ben sana farkıma varsana Yarar aldım kalbimden artık anlasana Kiminsin kiminlesin bilmiyorum ama Seviyorum seni ben gel bana Kafayı taktım sana anlasana Sararıp solmadan gel aşkını ver bana |
Al pabuçlarını ve git sen kendi yoluna
Aman diş fırçanı unutma yoksa ne yaparsın sonra Madem unuttun beni kendi aklında Herşeyini alda git bana bırakma Sen beni sevsen ne yazar sanki Hiç bişey olmaz dokunma bari Aldattıysam ne olur yani Hiç bişey olmaz dokunma bari |
Ben sensiz bir avare kayboldum yangınlarda
Toz duman düşer hayalin gözlerime Ben hala eski günlerde sevgiyi ararken Kor alevler yanıp duru yüreğimde Hasret koparıp atıyor bitmez bu kara geceler Hasret dolanıp duruyor bitmez acılar Son bir kere yalvarsam görsem yüzünü yavrum Son bir kere kandırsam sarsam tenini Sor bir kere anlatsam duysam sesini yavrum Son bir kere kandırsam sarsam tenini Ağlıyor yürek ayrılık zulüm bana Ayrılık zulüm sevdalıya Gülmedin kader tutsağım yanlızlığa Kaybolup gittin uzaklara |
Dağıtır gecemi düşününce seni
Acı verir hatıralar Kapanır içime, hatırlarımya aşkımızı Üzülerek geçer Yaşadıkça bi gün daha biter ağlayarak İnanırda nasıl sever yürek bağlanarak Hani dönmezdin sözünden Hani sevmiştin gönülden Beni yıktın en derinden Yalan oldu yine kaderim Bu canım gitti seninle Kabullendim çaresiz Anılar kaldı benimle, sakladım yüreğime 'Seni sevdim herşeyinleKalakaldım kimsesiz Acılar taştı içimden Sığmıyor bedenime |
Bana elini ver bana yol göster
Yalan değil yakan şu kara geceler Sonumuz olmadan sonra geç olmadan Güllerim solmadan gel bana güle güle gel Al başımdan belayı Al benden ver devayı Ah neyler dertli gönül Sensiz kalmış dünyayı |
Dün gece yine seni düşünüp ağladım eski günlere
Bütün gece tüttün gözümde dalmışım hayallere Ne güzel günlerdi ah bir başkaydı seninle İzlerimiz kalmış mıdır gezdiğimiz yerlerde Bir gülüş bırakmıştı o sıcak bahçelerde Arasam bulur muyum muhtacım bu günlerde Sen benim sevgilimdin Sen benim her şeyimdin Sen benim boynu bükük gül kokulu yarimdin |
sonuna geldim bitti tövbemi bozdum
kaçıyorum senden uzaklara kadere kahroldum bir de hasretine çare bulamadım yüreğim karadı derdinden artık kadere kahroldum bir de hasretine çare bulamadım yüreğim karadı derdinden giderim giderim sonuna kadar bu derdini çeker giderim artık ölümü huzur sayar güler geçer yürğim boşver umuda hüzün katan bu detlerimle kendime isyan eder giderim |
Ooooooooooof, o aşka önem vermezmiş, hiç aramazmış
Ooooooooooof, aşk ona uzakmış o yapyalnız bile yaşarmış Güldürme beni sen bu lafları külahıma anlat Geç bunları geç seveceksen haber ver Dertlerime deva olacaksan haber ver İçimde yanıyor, yanıyor bak bir yerler Yangınım a canım yağacaksan haber ver Ey peri, nazlı çiçek. Daha seni kimler üzecek Çok bilen çok yanılır, bunu sana kimler diyecek Geç bunları geç seveceksen haber ver Dertlerime deva olacaksan haber ver İçimde yanıyor, yanıyor bak bir yerler Yangınım a canım yağacaksan haber ver |
Bu bir teselli ayrılık değil
Gelir geçer sanma sakın Bu heves değil Bir anlık öfke Sensizlik değil Hani senin olmak varya Teseadüf değil Yapma ne olur Sensiz suskunum ah durgununm Gitme ne olur Sana vur gunum ah vurgunum Kolaymı ayrılmak canıma can olursun Aşkının esiriyim herşeyim sen olursun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:55 . |