![]() |
Çok güzeldi aşk seninle
Rüya gibi yaşadık delice Sen bunları anlamak istemedin O sözlerin son oldu herşeye Ayrı düştü yollar ayrı düştü kollar Geçeip gitti aylar Hala seni unutamadım Dönemem dönemem İstesende geriye artık dönemem Ruhumu çaldın ama Dönemem dönemem Kırıldı gururum artık duy sevdiğim |
Gidiyorsun, bilmediğim uzaklara
Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular o gitti diyemedim Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim Şimdi herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum, diyemedim Gururum engel oldu, gitme kal diyemedim |
--------------------------------------------------------------------------------
Kolaymı sanıyorsun ensizliğe alışmak Hiç tanımadığın birine dokunmak Doyasıya öpmek varken gecelerce seni Başka kollarda çaresizce avunmak Nasıldır bilirmisin sevişirken ağlamak Yatağımda yastığımda bulamamak Bedenimde hergece hissetmek varken seni İsyan edip haykırmak Dayanmıyor yüreğim dayanmıyor Ağlıyorum gözyaşım dinmiyor Bilirmisin depremler beni içden içe yıkıyor Gel korkuyorum canım çok acıyor |
uzdan saatlerimde
Ağlamaklı gözlerim Buzdan saatlerimde Ah kahrolur yüreğim Sana bir hal oldu canım Sana bir hal oldu Bunca zamandan sonra Hakkettiğim bumuydu Gitarım sarhoş Bense bir deli aşık martı Dağlarda başıboş Gitarım sarhoş Kapkara bir fırtına bu Acısı bir hoş Buzdan saatlerimde Ağlamaklı gözlerim Buzdan saatlerimde Ben silinir giderim |
Terk edip bıraktın ardına bakmadan
Yıkıldım dağıldım ağladım sessizce Günahtır yaptıkların bana bu ceza mı Sonunda yalnız kaldım tanrım bu revamı Yanımda olsan dert etmem kendime Biter bu hasretim aldırmam kimseye Kaybolmaz yeniden canlanır duygular Bir daha denersek seversin beklide Boşuna yalvartma ne olur dön diye Arayı uzatma sevdim ben sev diye Geriye dönersen artık bırakmam Aşkınla yanmışım yanmış ı m bir kere |
Ne umutlar soldu içimizde
Ne ateşler yandı södü Kimbilir kaç kere yenik düştük sevgiliere Kim bilir kaç kere Ne geceler ne acılar geçti kim bilir kaçkere Avuç açtık tanrıya Belli olmaz yanarız birgün biz Belli olmaz tutuşur yüreğimiz Kmbilir kaçkere ağlarız geçmişlere Kimbilir kaç kere Ne sevdalar küllendi kor oldu Ne baharlar geçti ömrümüzden Kimbilir kaçkere yaşadık dolu dizgin Kimbilir kaç kere |
İçinden geçenleri gözlerin anlatıyor
İstediğin kadar sus gözlerin konuşuyor Unut gitsin günahları Unut gitsin korkuları Aklın bende belli gülüm Aklın bende yalan mı Gel bu bahar bitmeden gel ateşin sönmeden Gel bana akşamdan gel gel hevesin kaçmadan Gel başka bir sevdaya gönlün yelken açmadan |
Siliyor dünlerimi yine ah
Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar Atsam önüne sevgimi bağlarına basmaz mısın yar Bu kadar kalpsiz olamazsın ama yalnış yoldasın Ne halden anlarsın sen ne sorarsın hainsin Bir boşlukta kalmışsın acımazsın Vurdumduymazsın gözü doymazsın ama anlamazsın |
Kapım her çaldığında sen gelirsin sanırım
Her akşam batan güneşle sensizliğe aglarım Ah kahrolası, ah sevdalım benim Bana neler ettin de ne oldu Gecelerde bulsam seni alsam koynuma Rüyalarda benimlesin şimdi uzaklarda Ağlayamam ağlasanda dönmem bir daha sana Yemin bozdum senin yüzünden Mutluluk çok yakında... |
Seni sevdim gecelerce gecelerce boş yere
Biliyordum sonu yoktu,eriyordu gizlice Kaçtım buralardan hemde acımadan Yanınamı kalacak ah sevenin ahını almak Sebebini soracak allah Kendi düşen ağlamaz yaptıkların boş yere Artık selamın varmaz benim olduğum yere |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:47 . |