![]() |
it´s gonna take a miracle
(chick rains/wade hayes) rainbows and falling stars couldn´t change the way things are or i´d be in your arms tonight wishing don´t make dreams come true or i´d be holding you i could change the past and make it right it´s gonna take a miracle to bring you back i´ve got to face the fact i broke your heart so bad this time nothing else is gonna change your mind you´re gone for good i believe it´s gonna take a miracle to bring you back to me so i´ll climb up the stairs--get down and say a prayer that´s the only thing i haven´t tried lord knows i was wrong & if my faith is strong i just might wake up by your side |
it´s gonna take a miracle
to bring you back i´ve got to face the fact i broke your heart so bad this time nothing else is gonna change your mind you´re gone for good i believe it´s gonna take a miracle to bring you back to me it´s gonna take a miracle to bring you back i´ve got to face the fact i broke your heart so bad this time nothing else is gonna change your mind you´re gone for good i believe it´s gonna take a miracle to bring you back to me |
kentucky bluebird
(don cook/wally wilson) blown down the highway by two different winds lord only knows when i´ll see you again you´re ´bout as close as the moon up above you´re my long distance love kentucky bluebird i heard your song today but when i try to touch you you fly away blue is a feeling i´m learning so well turn on the tv in another hotel turn down the volume and stare at the wall god i wish you would call kentucky bluebird i heard your song today but when i try to touch you you fly away how i hate the miles between us they get longer each day i had this dream and you should have seen us holding each other and drifting away kentucky bluebird i heard your song today but when i try to touch you you fly away |
wade hayes - mine to lose
(paul nelson/larry boone/matt king) word is out how you´ve been talkin bout how you won that woman´s heart you may think it´s your charm that led her to your arms but the truth is man i did more than my part if i´d only been there for her she wouldn´t be yours now you´d have never had the chance if i hadn´t let her down cause it´s a cold hard fact if i hadn´t turned my back she´d have never turned to you she was never yours to win she was mine to lose you might think you´re gonna keep her but you´re just loving borrowed time now i know where i was wrong i´m gonna make it right and it won´t be long til that girl is back to being mine if i´d only been there for her she wouldn´t be yours now you´d have never had the chance if i hadn´t let her down cause it´s a cold hard fact if i hadn´t turned my back she´d have never turned to you she was never yours to win she was mine to lose |
wade hayes - old enough to know better
(chick rains/wade hayes) neon lights draw me like a moth to a flame mama raised me right that just leaves me to blame when i get a little sideways on a honky-tonk tear i´m old enough to know better but i´m still too young to care cowgirls with an attitude boots and tight blue jeans take my mind off doin´ right, and doin´ other things when the weekend´s gone i won´t have a dime to spare i´m old enough to know better but i´m still too young to care monday morning i wake up with a hammer in my hand the boss-man yelling something at me that i don´t understand i don´t know how i got to work but i sure know i´m there i´m old enough to know better but i´m still too young to care when the eagle flies on friday well he barely leaves the ground i´ve got just enough left to get dressed up and head back to town boss says "son, having all that fun won´t get you anywhere" i´m old enough to know better but i´m still too young to care monday morning i wake up with a hammer in my hand the boss-man yelling something at me that i don´t understand i don´t know how i got to work but i sure know i´m there i´m old enough to know better but i´m still too young to care i´m old enough to know better but i´m still too young to care |
page and plant - blue train
another day is ending and i remember when my world, came falling down out there the stars stop dancing lost in my darkness now the rain, keeps falling down light of my life, where have you gone love´s true flame dies, without the warmth of your sun ah - ah - ah - ah - ah - ah here comes the blue train rollin´ across my heart it crawls the rain still pouring down another day escapes me a little later maybe love will roll around light of my life, where have you gone love´s true flame dies, without the warmth of your sun i´ve been waiting on a corner yeah, i´ve been waiting for a sign ohhh, i´ve been waiting on the corner i´ve been waiting for a sign now, oh now light of my life, where have you gone love´s true flame dies, without the warmth of your sun whistle blowin´, blue train rollin´, carry my heart, my soul whistle blowin´, blue train rollin´, carry my darling son whistle blowin´, blue train rollin´, carry my |
page and plant - burning up
my mind is cracked, i stand alone and my way is dark as night back on the hill, the wind it moans and big black clouds fly by the rain fell down, it drowned my heart it raged inside my soul the pain that tore the skies apart the twisted night unfolds oh, i´m burning up oh, i´m burning up ooh, i´m burning up oh oh oh |
oh, i´m burning up
like a volcano i´m burning up like a volcano oh, i´m burning up like a volcano yeah, i´m burning up like a volcano like a volcano oh oh oh, no yeah like a volcano no yeah no yeah like a volcano like a volcano burn burn burn burn burn like a volcano burn burn burn, ohhh |
page and plant - nobody´s fault but mine
nobody´s fault but mine nobody´s fault but mine tryin´ to raise my soul to light nobody´s fault but mine got a bible in my home got a bible in my ho-oo-oh-oo-ome tryin´ to raise my soul to light nobody´s fault but mine, yeah my sister, she told me to roll my sister, she told me to ro-oo-oll how to roll down to the light nobody´s fault but mine, ohh nobody´s fault but mine nobody´s fault but mine tryin´ to raise my soul to light nobody´s fault but mine, take it home take it home oh ma ma home i got a monkey on my back i got a monkey on my back, back, back how to raise my soul to light nobody´s fault but mine, yeah nobody´s fault but mine nobody´s fault but mine how to raise my soul to light nobody´s fault but mine, whoo hoo hoo ahh, nobody´s fault but mine nobody´s fault but mine how to raise my soul to light nobody´s fault but mine oh, yeah nobody´s fault but mine nobody´s fault but mine tryin´ to raise my soul to light nobody´s fault but mine, yeah |
page and plant - yallah
rendest rachib, rhud rhip zelp borachs un fun dehl noach, shochen zoap oh ohhhhh, oh yeah ah ahhhhh, oh yeah and your city will fall and your corn won´t grow to the silence from the temple hear the truth explode it is written in the dust it is whispered in the wind from the wisdom of the fathers where the word begins ah ahhhhh, oh yeah oh ohhhhh, oh yeah in the kingdom of gold and the stolen chance you can join the celebration see the children dance and the bells will ring and the crowds will roar and the sand in the glass can pour no more yallah, yallah, yallah, yallah, yallah, yallah, yallah, yallah oh ohhhhh, oh yeah oh ohhhhh, oh yeah the rivers will freeze and the hosts descend thru the fires and the storms to the bitter end and the treasures and the gifts and the words and truths will be cast to the heavens with oomrah fruit ah ahhhhh, oh yeah oh ohhhhh, oh yeah |
- kashmir
oh, let the sun beat down upon my face stars to fill my dreams i am a traveler of both time and space to be where i have been sit with elders of a gentle race this world is seldom seen talk of days for which they sit and wait but, all will be revealed talk and song from tongues of lilting grace whose sounds caress my ear though, by a word i heard could i relate the story was quite clear whoa-hoh, whoa-oh, yeah yes, yes |
oooh, oh baby, baby, i been cryin´
ohhhhhhhhhhhh, there´s no denyin´, there´s no denyin´ oooh yes, baby baby, i´ve been flyin´, oh yeah lord, mama, ain´t no denyin´, no denyin´, no denyin´ here´s another one to ya all i see turns to brown as the sun burns the ground and my eyes fill with sand as i scan this wasted land tryin´ to find now, where i been, yeah |
pilot of the storm who leaves no trace
like thoughts inside a dream who heed the path that led me to that place yellow desert screen my shangri-la beneath the summer moon i will return again sure as the dust that floats high in june when movin´ through kashmir oh, father of the four winds, fill my sails across the sea of years with no provision but an open face ´long the straits of fear wha-oh, wha-oh, yeah whoa-hoh, whoa-hoh, ohh-oh-oh-hooooh |
whooooooo, yeah-ee yeah
whoo, yeah, i can take you there, take you there oh, my baby, ooh my baby, let me take you there, oh-oh ooh darlin´, yeah, darlin´, yeah tuadon, tuadid, oh yeah suanon, suadid suanon, suadid suanon, oh-oh-oh yeah, yeah hey baby, pretty baby, oh baby hey baby, pretty baby, oh baby hey baby, pretty baby, oh baby feel, feel, feel, feel, feel, feel, feel, feel, feel, feel, feel, feel suanon, suadid suanon, suadid suanon, yeahhh |
sons of freedom
go fetch another white girl to play with in the sand the one i have right now is broke the one i really want has planned to get religion, to find another way she´s at the temple, all i have to say i have to face it, i´m home alone i feel quite naked, oh, so forlorn i am united in disarray i´ve no intentions, i know to pray send me a dreamboat that i can sail away adrift in warm devotion, no memory i feel no pain to live for new beginnings to ride the win to win the day out on the ocean, decide i´ve got to stay |
have to face it, i´m home alone
i feel quite naked, oh, so forlorn i am united in disarray i´ve no intentions, i know to pray bring me the brightest star that i can wish upon and close my eyes so very tight pretend that you´re not gone so deep is my distraction maybe i´ll disappear i can´t get started, i´m at an end she´s got religion, i´ve lost a friend i talk in circles, i make no sense i get so nervous, no recompense i have to face it, i´m home alone i feel quite naked, oh, so forlorn i am united in disarray i´ve no intentions, i know to pray i can´t get started, i´m at an end she´s got religion, i´ve lost a friend i talk in circles, i make no sense i get so nervous, no recompense |
page and plant - kashmir
oh, let the sun beat down upon my face stars to fill my dreams i am a traveler of both time and space to be where i have been sit with elders of a gentle race this world is seldom seen talk of days for which they sit and wait but, all will be revealed talk and song from tongues of lilting grace whose sounds caress my ear though, by a word i heard could i relate the story was quite clear whoa-hoh, whoa-oh, yeah |
yes, yes
oooh, oh baby, baby, i been cryin´ ohhhhhhhhhhhh, there´s no denyin´, there´s no denyin´ oooh yes, baby baby, i´ve been flyin´, oh yeah lord, mama, ain´t no denyin´, no denyin´, no denyin´ here´s another one to ya all i see turns to brown as the sun burns the ground and my eyes fill with sand as i scan this wasted land tryin´ to find now, where i been, yeah pilot of the storm who leaves no trace like thoughts inside a dream who heed the path that led me to that place yellow desert screen my shangri-la beneath the summer moon i will return again sure as the dust that floats high in june when movin´ through kashmir |
Mavi Sakal - Al Beni
Al beni, al beni Götür uzaklara Al beni, al beni Uçur yukarılara... Biliyorum sen de farkındasın Çok zor Gözlerin yalan söylemiyor... Al beni, al beni Elinin çizgisinden Al beni, al beni Gözlerinin denizine... Al beni, al beni Elinin altına Al beni, al beni İki deniz arasına... |
Mavi Sakal - İki Yol
Neden soruyorsun Nereye gideyim İki yol var demiştim Hangisini seçeyim Korkma bebeğim hepsinin sonu aynı Çok yukarlarda biri mumları yaktı Neden soruyorsun Nereye gidiyorum İki yol var demiştim Birinden gidiyorum Gözyaşları bebeğim hepsinin sonu aynı Birinin eksiği birinin fazlası Birden bire boşalan yolların ortasındayım Hedefler hep çok çok kolay olmuştu Birden bire boşalan yolların ortasındayım Hedefler hep çok çok kolay olmuştu Nereye nereye gideyim Nereye nereye nereye gideyim Birden bire boşalan yolların ortasındayım Hedefler hep çok çok kolay olmuştu Birden bire boşalan yolların ortasındayım Hedefler hep çok çok kolay olmuştu Nereye nereye gideyim Nereye nereye nereye gideyiiiim Korkma bebeğim hepsinin sonu aynı Çok Yukarlarda birisi beni aldı Korkma bebeğim hepsinin sonu aynı Çok yukarlardan birisi beni aldı |
Mavi Sakal - Günler
Günler günler sonunda yaşamın sonu Güneşler güneşler sensiz sönünce Artık üzülmek yetmiyor sensiz Ve ben sevgiye kelime bulamam bulamam. O anlar o anlar ellerim ellerinde Bitmesin bitmeyecek inan ne olur Artık üzülmek yetmiyor sensiz Ve ben sevgiye kelime bulamam bulamam Tanrım bir ses ver bana anlatmalıyım sana Özlemler, sevgiler, duygular adina... Uzaktan uzaktan duydum sesini Yosun kokusu sarmış içimi Artık üzülmek yetmiyor sensiz Ve ben sevgiye kelime bulamam bulamam. Tanrim....... |
Mavi Sakal - Şaşkın
Şaşkın şaşkın koca peşinde aşkın Şaşkın aslında işi başından aşkın Güvendin güvendin aldatıldın Sokak ortasında bırakıldın Yine yalnız başınasın şaşkın Yağmur çamur dinlemedin Kazığa oturdun inlemedin Beni sen hiç dinlemedin be şaşkın Şaşkın şaşkın koca peşinde aşkın Şaşkın aslında işi başından aşkın Okula gittin sevmedin Derslere hiç yüz vermedin Ne iş tutsan sıkıldın be şaşkın Şaşkın şaşkın koca peşinden aşkın Şaşkın aslında işi başından aşkın İlla davul mu çalacaksın ***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230; İlla gitar mı çalacaksan ***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230; İlla piyano mu çalacaksın ***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;. İlla bekar mı kalacaksın Hala saç mı uzatacaksın Ne zaman adam olacaksın be şaşkın!!! |
Yaşar Kurt - Bilgenin Şarkısı
Küçüktüm ufacıktım Top oynadım acıktım Buldum yerde bir erik Bunu sen mi çaldın dediler Koştum eriğin ardından Günler günleri kovaladı Kendimi yakaladım kaçarken kendimi Kendimi yakaladım koşarken kendimi Kendimi yakaladım atarken kendimi Kendimi yakaladım kaçarken.. Gençtim diye başlamam gerekiyordu Bu şarkı öyle tasarlandı Gençliğimi aramaya çıktım Yürüyüş yapmak yasak dediler Koştum gidenlerin ardından Günler günleri kovaladı Kendimi yakaladım kaçarken kendimi Kendimi yakaladım koşarken kendimi Kendimi yakaladım atarken kendimi Kendimi yakaladım düşerken kendimi |
Yaşar Kurt - Boynum Dik
Konuşabildiğimiz için seviyorum seni Kavuşmak yasak bize Yasak kavuşmak Sen gittiğinden beri Ve burda yanlız oluşumdan ötürü Her gece bir ayrı renk Her gece bir karanlık Boynum dik sevgilim boynum dik Boynum dik sevgilim lambaların ki eğik |
Yaşar Kurt - Bütün Gece
Bütün gece bekledim Ama sen yine gelmedin Olsun Ben Yinede bütün gece bekledim Gece parlaktı ay koskocaman yuvarlaktı Benimse uyumam gerekiyordu Ama ben seni düşünmeyi seçtim Çünkü seni hiç unutmadımki.. Bütün gece bekledim Ama sen yine gelmedin Olsun Ben Yinede bütün gece bekledim |
Yaşar Kurt - Kamyonlar Kavun Taşır
Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Kamyonlar kavun taşır içimdeki şarkı bitti Kamyonlar kavun taşır içimdeki şarkı bitti Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Kamyonlar kavun taşır içimdeki şarkı bitti Kamyonlar yine kavun taşır içimdeki şarkı bitti |
Yaşar Kurt - Kara
Gitmek gelir içimden Gitmek uzaklara Çekip alır bir deli rüzgar Tutar kara Kumda kayar ayaklarım Yüreğim soluk soluğa Martılar can atar Ben ekmek atarım onlara Gemiler bensiz gider Hayali uzak limanlar Avucumda tütün sarısı Birde yaşanmamış zamanlar Kumda kayar ayaklarım Yüreğim soluk soluğa Martılar can atar Ben ekmek atarım onlara |
Yaşar Kurt - Kukla
Kuklayım ben kukla Annem giydirdi beni Babam boyadı yüzümü Öğretmenler doldurdu içimi Herşeyi onlar öğretti İşe ne zaman gideceğimi Ne zaman işten çıkacağımı kaç paraya çalışacağımı Onlar Öğretti Kuklayım ben kuklayım! Oyumu kime atacağımı Akşam kaçta yatacağımı Çişimi nereye yapacağımı Nezaman güleceğimi Nereye gömüleceğimi Onlar Öğretti Kuklayım ben kuklayım! İpimi çekersiniz, oynamaya başlarım Düğmeme basarsınız, ağlatmayı becerirsiniz Yalnız birşeyi unttu bunlar Yalnız birşeyi unttu bunlar İpler kimin elinde? İpler kimin elinde? İpler kimin elinde? İpler kimin elinde? |
Yaşar Kurt - Martı
Buluta benzet kendini git Şehire benzet kendini seyret Ağaca benzet kendini kal Ama sakın martıya benzetme... Geceye benzet kendini ağla Yağmura benzet kendini sus Gölgeye benzet kendini dans et Ama sakın martıya benzetme... Martıya benzetme kendini sakın Kendini sakın... |
Yaşar Kurt - Fırt Emin
Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken Unuttum galiba özledim ooooo Sarıl bana ruhum ne olur Sar beni Çıglıklar geçti üstünden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni öldü sandım ruhum Biliyor musun Sensiz yaşamaya alıştırdılar Galiba özledim |
Kim
Kim
Dokunduysa Sana ***8230; Ona Git Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ***8230; ona git Nerde unuttuysan beni ***8230; orda kal Ezdirmem kendimi sana ***8220;Yaptım çünkü aşık oldum***8221; deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ***8230; ona git Nerde unuttuysan beni ***8230; orda kal Ezdirmem kendimi sana |
Barış Manço - Gülme Ha Gülme
Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler neyler Karlı dağlar uzun uzun yollar hepsi pişman susmuş ağlar Seni bana çok görenler neyler Yıllarım geçer güz yaz olur Barış bir gün toprak olur Sil gözyaşın durma ha durma |
Yavuz Çetin - Ağlamayı Sevmem
Ağlamayı sevmem ben Kendimi pek üzmem Şarkılarla mutluluğu yaşarım ben Dünya bana küs olsa Kimse benimle konuşmasa Bir seven çıkar en sonunda Geçmiş için hayıflanmadım Gelecek için hayıflanmadım Rakı masasında melankoli yazmadım Ağlamayı sevmem ben Kendimi pek üzmem Şakılarla mutluluğu yaşarım ben Hergün yeni bir dert istemem İstemem hiç istemem NE olursa olsun derT istemem İstemem ...istemem....yeni biR derT istemem |
Şebnem Ferah - Ben Bir Mülteciyim
Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı, Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim |
Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İster Misin
Benimle uçmak ister misin bu gece Yükseklerde olmaktan korkar mısın Topraktan ayrılalım bir süre için Dünya bir yere kaçmaz Biz yüzerken göklerde Gel benimle ol unut bütün dertlerini Rüzgar bizi bekler daha fazla vakit kaybetmeyelim |
ozacan deniz nasip degilmis
NASİP DEĞİLMİŞ
YANGIN HER AŞKIN YOLU SEVDİM, GÖRDÜM GÖZLERİN KARANLIK KUYU DÜŞTÜM, ÖLDÜM AHH GÖNLÜN ŞİMDİ BAŞKA YARE MESKEN AHH EL ÇEKMİYOR KARA SEVDA BENDEN SEN HANGİ ELDE SEVDA OLUP AÇTIN ? BEN KARLI DAĞLAR MİSALİ YALNIZIM YOK BİR SİTEMİM, HAYATTA HER ŞEY KISMET SOLDU GENÇLİĞİM, ÖMRÜMÜ AŞKLA ZİYAN ETTİM AĞLA GÖNLÜM, NASİP DEĞİLMİŞ VUSLAT RAHAT UYU YAR, SANA HAKKIMI HELAL ETTİM Söz : Günay Çoban Müzik : Niran Ünsal Düzenleme : Erim Ardal Akustik Gitar : Gültekin Kaçar Elektro Gitar : Gültekin Kaçar Bass : Alp Ersönmez Kemanlar : Gündem Yaylı Grubu Klarnet : Bülent Altınbaş Ritmler : Cengiz Ercümer ***8211; Mehmet Akatay Vokaller : Yıldız Asyalı ***8211; Ayşen Şimşek ***8211; Kemal Şimşek Yay - Uğur Şimşekyay ÖZCAN DENİZ en cok dinledigim sarkii:( |
Ozcan Deniz Hediye
HEDİYE
BEN HAYAT HIRSIZI, SEVGİ ARSIZI DOLAŞTIM AŞKTAN AŞKA, YORULDUM ARTIK KALBİMİ SATSAM OLMAZ, YERLERE ATSAM OLMAZ BEN BU GÖNÜL İŞİNDEN USANDIM ARTIK GEL GÖR Kİ ŞU AKLIM BİR SENDE KALDI BU DELİ BİR SENDEN İZ ALDI SANA BİR HEDİYEM VAR, ŞU KIRIK KALBİ YÜREĞİNE SAR SAKLA BENİM İÇİN BİR KÜÇÜK HATIRA KABUL ET BENDEN KALBİMİ GÖNDERDİM SÖKÜP YERİNDEN BİR KÜÇÜK HATIRA KABUL ET LÜTFEN KALBİMİ GÖNDERDİM SÖKÜP YERİNDEN Söz : Sezen Aksu Müzik : Elias Rahbanı ***8211; Ziad Rahbanı Düzenleme : Erim Ardal Akustik Gitar : Ant Şimşek Akustik Çelik Telli Gitar : Gültekin Kaçar Elektro Gitar : Gültekin Kaçar Bass : Alp Ersönmez Kemanlar : Gündem Yaylı Grubu Ney : Eyüp Hamiş Ritmler : Cengiz Ercümer ***8211; Mehmet Akatay Vokaller : Yıldız Asyalı ***8211; Ayşen Şimşek ***8211; Kemal Şimşek Yay - Uğur Şimşekyay ÖZCAN DENİZ ![]() |
yar
YAR
YAR YARINIMIN ADI YAR SANA YAKIN HER ADIM SANMA DOSTUN A CANIM AYIRDILAR BİZİ YAR YAR YÜREĞİMİN TADI YAR SANA UZAK BU DİYAR SANMA SONUM A CANIM DÖNECEĞİM GERİ YAR AHLARIM YERDE KALMAZ GÖRECEKSİN BAK CÜMLE ALEM ŞAHİT OLSUN YANACAKLAR VAR AHLARIM YERDE KALMAZ GÖRECEKSİN YAR CÜMLE ALEM ŞAHİT OLSUN YANACAKLAR VAR SENİ BENDEN ALSALAR DA BİTERMİ SANDIN YÜREĞİMDE DÖĞME ADIN YAZILI KALDIN KİMİ YARDAN VAZGEÇERMİŞ KİMİSİ SERDEN BENİ BENDEN ALSALARDA GEÇEMEM SENDEN Söz : Seda Akay Müzik : Tamer Özkan Düzenleme : Erkin Aslan Elektro Gitar : Ant Şimşek Kemanlar : Gündem Yaylı Grubu Duduk : Ertan Tekin Elektro Bağlama : Ali Yılmaz Ritmler : Cengiz Ercümer ***8211; Mehmet Akatay ÖZCAN DENİZ ![]() |
Yaşar Kurt - Hırsızlar
Hırsızlar dolaşıyor hırsızlar Para koyarlar cebine Ruhunu çalarlar Oğlum sesnin Plastik bunlar yaşamıyorlar Üstüne sürerler pisliklerini Artıklarını sarkıklarını Oğlum senin Anasını satarlar melodinin Hırsızlar dolaşıyor hırsızlar Para koyarlar cebine Ruhunu çalarlar Oğlum.. Eski yunanda lir çalan şairler vardı şimdi müzik endüstri şimdi şiir endüstri şimdi şair endüstri |
Yaşar Kurt - Hadi Baba Gene Yap
Hadi baba gene yap Gene yap baba gene yap Hani bana yalan söylerdin ya baba Özgür kırlangıçlardan söz ederdin ya Çok paramız olacağından baba ışlerin iyi gideceğinden söz ederdin ya Hani en büyük sen olurdun ya baba Hani beni hep korurdun ya baba Kabus görüp uyandığımda Yanımda sen olurdun ya baba ıyi bir insan olmanın baba Çok iyi olacağından söz ederdin ya Hadi baba gene yap Gene yap baba gene yap... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:27 . |