![]() |
grup hepsi - ask sakizi
Seni sildim telefon defterimden Ad?n?n üstünü hep karalad?m Yüzünü görmekten çok s?k?ld?m Nereye gitsem pe?imdesin sen Üf üf s?kt?n art?k Sab?r?m? ta??rd?n art?k Sak?z gibi yap??t?n da Tad?n? kaç?rd?n art?k Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen a?k sak?z? m?s?n Ayr?ld?k sana anlatamad?m Kaçt?m kaçt?m kurtulamad?m Bir türlü silemedin akl?ndan B?kt?rd?n dü?emedin yakamdan A?k sak?z? m?s?n?... |
grup hepsi - saklambac
Cee e ç?k ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere sakland?n sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, aya??ma geldin Dü?tün a?k?n tuza??na Akl?n ba??nam? geldi Kaçmak kolay?na geldi A?k sana zor mu geldi Saklambaç bu a?k oyunu Kavu?ursak hiç a?k olurmu Söyle.... |
ozan - arkadas
DOKUNMAK ELLERİNE BU KADAR ZOR DEĞİLDİ O ÇOK GÜZEL GÖZLER VAR YA BİR ZAMANLAR O BENİMDİ NE YAPALIM ARKADAŞ NASIL İÇİLMESİN DERTLERİN VARSA SEN DE BENDENSİN BANA BİR İYİLİK YAP HALİMİ BİLMESİN SAKLA BENİ BÖYLE ÜZGÜN GÖRMESİN LA LA LA LAY... LA LA LA LAY... KONUŞMAK BİR ALLAHLA BİR DE ONLA UZUN SÜRERDİ O ÇOK SICAK ELLER VAR YA BİR DOKUNSAM İÇİM GİDERDİ |
grup hepsi - takma
Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur,yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle Sustur niye?Anlat gitsin Aks?n kinin, derdin bitsin De?mez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti De?mez, a?k?na lay?k m?yd? da Sana de?er veriyorsa b?rak Yeter dü?ündü?ün, ama sevdim Yeter üzüldü?ün, çok sevdim Yeter k?r?ld???n, hayat beklemez(2) Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur,yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle Sustur niye?Anlat gitsin Aks?n kinin, derdin bitsin De?mez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti |
g flow - beni bana sor
Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor yeni güne sor Yankinin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime |
sagopa kajmer - baytar
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca Bendeki aşk altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkıt bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudakların (?) halden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim İlelebette dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim Hatalarıma savaş açtım her gün farklı kefendeyim Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür Gülüşle şen değil gönül bucaklarında harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem |
grup hepsi - kalpsizsin
senin iyi bir kalbin oldu?una inand?m bekledim sab?rla ama kabul yan?ld?m sen yaland?n ne kadar u?ra?t?ysam olmad? a?k sana bir türlü yak??mad? kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin sözüne hiç(ha haaa) güvenilmez (ha haaa) sana a?ktan (ha haaa) bahsedilmez kalpsizsin kimseyi görmezsin yüzüne gülmezsin kendine hayrans?n bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var? sevmeyi bilmezsin susar dinlemezsin kendine hayrans?n bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var? kalbin ta? m? oldu yoksa senin için sevmekte zorsa yaln?z kal ak?llan art?k bak dünya dönüyor... |
grup hepsi - tiktak
Tiktak tiktak tiktak tiktak Tiktak tiktak tiktak tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor A?k birkez kaç?nca geri gelmiyor Ko? zamani yakala Sak?n ha yorulma Geçmi?e bak?nca yanit gelmiyor Sorular?m?,ac?lar?m? Beni ku?atan an?lar?m? Toplad?m birer birer Satt?m ah bir eskiciye Ne kazand? üzülenler Gözya?? dökenler Geriye bak?p da dü?ünenler Kazanamaz asla bu ko?uyu Ko? sak?n ha aya??na bakma Ko? sak?n ha yar?da b?rakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma ?çimizden geç... Zaman zaman durma Korkmuyoruz senden |
grup hepsi - dur dur
Dur dur yava? ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçti?im sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar de?il S?n?r? zorlama Dur dur daha de?il dur dur Sana olan a?k?m herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,??mar?p,fazla yayma ?imdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar de?il S?n?r? zorlama Gördün mü hiçte zor de?il Olur yakla? ve e?il Yok yok o kadar de?il S?n?r? zorlama Dur dur daha de?il dur dur Sana olan a?k?m herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,??mar?p,fazla yayma Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek ?imdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamak gerek Geriye bakmamak gerek ?imdi söyle sence oldu mu Fazla zorlama E hadi i?ine |
Gün doğarken her sabah
Bir kız geçer kapımdan Köşeyi dönüp kaybolur Başı önde yorgunca Fabrikada tütün sarar Sanki kendi içer gibi Sararkende hayal kurar Bütün insanlar gibi Bir evi olsun ister Birde içmeyen kocası Tanrı ne verirse geçinir gider Yeterki mutlu olsun yuvası Dışarda bir yağmur başlar Yüreğinde derin sızı Gözlerinden yaşlar akar Ağlar fabrika kızı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:05 . |