![]() |
grup yorum - halay
el veriyor el veriyor dokulen kan ofkemize dal uzatmis el veriyor yol veriyor yol veriyor sarp yamaclar derdimize gecit acmis yol veriyor dal cicege dag kocaga ay denize gun sicaga can bilege ten kucaga bicak kina sir veriyor gul veriyor gul veriyor ezilenler sevgimize yurek yurek gul veriyor soz veriyor soz veriyor dovusenler cengimize ogul ogul soz veriyor |
ozan - sensiz olmuyor
Y?NE DE AKLIMDASIN SADECE UZAKTASIN AMA OLMUYOR SENS?Z OLMUYOR GÜLMÜYOR GÖZLER?M GÜLMÜYOR A?K BA?IMA VURDU MÜPTELANIM KAÇMA BENDEN SEN KANIMA G?RD?N Y?NE DE HAYLAZIM BEN A?K BA?IMA VURDU BA?BELANIM ZORDAYIM BEN SEN CANIMI YAKTIN Y?NE DE SEVER?M BEN |
grup hepsi - uc kalp
Karar ver art?k kimi daha çok sevdi?ine Karars?z olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nas?l Bir kalpte iki kalp nas?l ya?an?r ?ki ki?i seven iki defa ölürmü? Bir kalp yaln?z bir kalbi dü?ünürmü? Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Gözler beni arar kalbin onu dü?ünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemi?tir böyle a?k inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada |
grup hepsi - yalan
hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin her?eyindim yalan... yalan gözüm görmez ba?kas?n? sen ve ben elman?n iki yar?s? bir ömür boyu beraber yalan... yalan ?imdi gördüm gerçek yüzünü güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ay?ramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan... |
grup hepsi - hanimis
Oda bi gün büyüyecek T?p?? t?p?? yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini ö?renecek Vah vah hanimi? benim koca bebe?im Uyusunda büyüsün adam olsun görelim ?stedi?in her ?ey aya??na gelmez A?lamayan bebe?e kimse mama vermez annene hiç benziyor mu Dön yüzüme iyice bak ruh ya??m?z tutmuyor yetti seni p??p??lamak |
grup hepsi - kafani takma
Kafan? takma dur Yüre?ini dinle Kafana takma hiç Yüre?ini dinle.. Kafana takma dur Yüre?ini dinle Sustur her?eyi Yüre?ini dinle Sustun niye,anlat gitsin Aks?n kinin,derdin bitsin De?mez kimseye üzülüp durma Sat derdini.. Seni terketti belkide iyi etti De?mez,A?k?na lay?km?yd? bak Sana de?er veriyorsa b?rak.. Yeter dü?ündü?ün ama sevdim Yeter üzlüdü?ün çok sevdim Yeter k?r?ld???n (unutulmaz) Hayat beklemez |
grup hepsi - iki kelime
Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri Yand?r?r bu iki kelime Sormay?n söylemem A?k? bulmak çok zor Harcamam bo? yere De?miyor hiç kimse A?ktan sarho? olsam da söylemem Saklar?m her sorana söylemem&Saklar?m da her sorana söylemem O da seviyor,bu da seviyor Seni seviyor,herkes seviyor da da da da da da da da da da da da da da da Bunu bana sorma oo oo.... Yine duyamazs?n söyleyemem Bana bunu sorma oo oo... Söyleyemem uuuh... Söylemem,gizlerim Kalbimde kals?n ?stemem,sormay?n Gözlerim anlats?n o da seviyor, bu da seviyor seni seviyor, herkes seviyor da da da da da da da da da da da da da da |
grup hepsi - mum
Her zaman ki gibi,sözünü tutmad?n Araman? bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yan?lman? istedim Yalanc?n?n mumu sönmeli Bu defa ?ans?n hiç gülmedi Yüzündeki süslü maskeyi ç?kard?m Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor art?k Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi ç?kard?m Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor art?k Kalbimde sönüp gittin Çok üzüldüm, maskeyi ç?kard?m |
rafet el roman - bir damla sevgi
ben nerde yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m olmad???.... umutlar bitti bir anda tükendi sonunda yoruldum bitiyormu? sevgiler aahh aldand?m olmaz biliyorum art?k sevemezsin eskisi gibi yine geçen her günümde kahroldum aahh harcand?m... ça??r?rsam geri gelirmi biten her ?ey eskisi gibi ya?an?rm?...? ben nerde yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m(aahh) yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m olmad??... |
grup hepsi - uzat elini
Uzat elini a?ka uzan Yüre?ini sars?n duygular Uzat elini a?ka uzan Dayanamaz a?ka korkular Yüzüne bak?nca gözlerin her?eyi anlat?yor Yan?nda olunca her?ey nas?lda güzel oluyor Ne olur kalbim durma a?kla yan Geceleri uykular yalan Her yeni güne a?kla uyan sende Sevmeye engel mi var -Nakarat- Onunlayken zaman dursun Her?eyi unutursun Mutlusun dü?ünmeden O an yeter |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:42 . |