![]() |
gif yasak nekadar buyusun:)
jpg yeterli:) |
en azindan 150 - 150 buyuklugu kabul etse iyi olur ,cokmu buyuk yoksa ,ama zaten o kism genis yeterince :))gif olunca noluoki ne zarari var ?
|
Al***305;nt***305;:
yaa ayben yinemi sen:D admin nederse o olur:D daha ne inat yapıyon:D |
soruom sadece ya ne inadi :))
|
Tüm sorunlar buraya demişsiniz merak ettim. Mesaj sayımız tekrar neden sıfıra indirildi?
|
konulari buraya tasimadigimiz icin mesaj sayilarida 0 oldu ;) yani özellikle bi indirim yapmadik :)
|
arkdaslar sorunlarinizi yazin pls.
geyik yapmayalim... ;) |
Evet çok zarif olmuş gerçekten yeni hali Herkonu'muzun.Ancak sanırm komple veri tabanı silindiğinden dolayı herşeyimiz kayboldu.Peki tam olarak siteyle iligli herşey tamamlandı mı ? Bir yerde daha yazdım ama bir kez daha soracağım.Bazı ingilizce karakterler gözüme çarptı.Acaba bunlar değişecek mi ? Saygılar..
|
mesaj gonderme karekteri cok az bence 10000 karekter yetmez benım paylasagım yazılar için . bu sorun benım kanaatimce.
|
11cik Posta girisi 8 tanecikte Posta cikisinda öm ile hemen kutu yüzde 95 doldu yafuuuuu :o:o
|
Al***305;nt***305;:
bununla ilgilenecegim ;) Selamlar |
bakıyorum databasede ki, mesajlar sılınmıs ama uyeler saglam aynı sifre ile girdim.. ee bunun acıklaması ne peki.. bence o kadar mesaj yazdılar uyeler yazık olmus.. ama uyeler saglam duruyor..hmm..
|
bir sorum vardi dogru yere yaziyormuyum bilmiyorum ama...
signatüre kendi websitemin adresini yazabilirmiyim yoksa yasakmi? |
Benim Avatarin Ustundeki Yildizlari Goremiyorum Artik Login Yapsamda Yapmasamda Dunden Beri Oyle Kaldi. Baska Uyeler Gorebiliyormu Bilmiyorum Ama Ben Kendim Goremiyorum :sm18:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
selamlar |
Mesaj sayi sadece kendi actigin mesajlar oluyor. :sm7:
Bazi yerlere yazdigin mesajlar sayi olarak mesajlarina eklenmiyor bunun sebebi nedir acaba?:sm8: |
Al***305;nt***305;:
burayı oku sebebini anlarsın http://www.herkonu.eu/showthread.php?t=502 |
Al***305;nt***305;:
:sm32: Okudum :sm32: |
Selamlar...
Yenilenmis haliyle daha güzel olmus Sitemiz...Lakin görüntü biraz daha genis olsa imis iyi olacakmis diyorum... Izindeydim, geldigimde actim ki eklediklerimin hepsi silinmis...O kadar da emek vermistim hani, bir kalemde silinmisler yeni site yolunda... Hani bodrumshine demis ya 150 ekledigim vardi diye onu okuyunca anladim silindiklerini... Tekrar hayirli ugurlu olsun.... Ama dedim ya görüntüyü biraz daha genisletebilirseniz iyi olur kanisindayim... Selamlar... |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
selamlar |
ama ben mesajlarimi düzeltemiyorum... :o:o:o
düzeltme butionu olmadan olmaz... :(:( |
Al***305;nt***305;:
düzenleme butinunun olmamasini aciklayabilirmisiniz.... :rolleyes: örnegin mp3 paylasimlarinda linkleri düzeltecektim simdi :o |
evet düzeltmeler gerekli.malum,hatasız kul olmaz.ilgilenirseniz seviniriz dimi arkadaşlar?
|
acaba avatarlar gif olabilirmi ??
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
oke :)
|
Ben avatarimi degisemiyorum , nedenki ? resim-yukleden yaptigim zaman gecersiz url diyor
imageshack dan yaptigim zamanda iki saat devam etmio ? halbuki resim-yukle den oluodu |
hihi oldu oke sorun yok :D
|
Scorpio, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir. bu yazıyı scorpio arkadaşım msnden yolladı bana ve siteye giremediğini söledi ... görevli arkadaşlarım sorun nedir acaba ... yardımcı olursanız çok seviniriz :) |
Al***305;nt***305;:
|
esat kabklıoguldan ez ogul koyabılırmısınız steye rica etsem
|
Al***305;nt***305;:
yanlis topic..:D |
Bilmiyorum sorun bendemi yoksa sitedemi ama ben bazi resimleri göremiyorum ?
|
Al***305;nt***305;:
|
ben de resim ekleyemiyom sayfaya yaaaaa :(
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:49 . |